Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
26-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Yannick Bovy met nieuwe single ...Na zijn debuutsingle “She’s even more beautiful” overtuigt Yannick Bovy ons opnieuw van zijn uitzonderlijke kwaliteiten.

 

De 25-jarige jongeman, met de stem die doet terugdenken aan de gouden crooner-tijden, brengt eind november zijn debuutalbum uit en geeft ons met zijn nieuwe single “She Don’t Know It” alvast een voorsmaakje waar de klasse van afdruipt.

 

Binnenkort hoort u er meer over …

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands Dictee voor Gentse stadsambtenaren op 10/11
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het Gents dichterscollectief vzw De Wolven van La Mancha organiseert een Nederlands dictee dat door Burgemeester Termont zal worden voorgelezen.

 

Dit evenement vindt plaats op 10 november, café Hotsy Totsy om 20h00. November is een maand die traditioneel in het teken staat van boeken en literatuur en in dat licht wensen wij één groep taalgebruikers (in dit geval de Gentse stadsambtenaren) te confronteren met een ander taalgebruik dan het louter formele door het voordragen van een gedicht in de vorm van een dictee.

 

De voor te dragen tekst is gebaseerd op een grappig gedicht "Liefdesgedicht nr. 6" van de fameuze Gentse dichter Coenraed De Waele. Het ludieke aan dit evenement is dat de ambtenaren dit dictee voorgeschoteld krijgen door hun "grote baas"

Een vijfkoppige jury zal daarna de verbetering uitvoeren terwijl de deelnemers kunnen genieten van een poëzievoordracht door De Wolven van La Mancha met onder meer de authentieke tekst "Liefdesgedicht nr. 6" gebracht door Coenraed De Waele himself. De laureaten worden beloond met een boekenprijs.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de Memorial Cyriel Van Nieulande op 29/10 in Bateas

cyriel

Bij deze hebben wij het genoegen om u de 4de Memorial Van Nieulande Cyriel voor te stellen.

Dit boksgala wordt ter herdenking van Cyriel door vzw Batsu op zaterdag 29 oktober 2011 georganiseerd. Het evenement zal in zaal Bateas, Dendermondsesteenweg 397 te Sint-Amandsberg plaatsvinden.

 

Reeds meerdere jaren worden organiseert het BATSU-team soortgelijke boksgala’s welke steeds meer van een massale publieke belangstelling mogen genieten.

 

Sinds 1995 is Cyriel als trainer bij de de club gekomen. Hij was als een vader voor hen en tezelfdertijd ook een mentor in de bokswereld. Hij heeft in zijn loopbaan veel kampioenen begeleid, zoals Daniëlla Somers, Suat Yildrim en vele anderen …

 

Na jaren strijden tegen kanker heeft hij de handdoek in de ring moeten gooien en daarom  willen hem ieder jaar opnieuw met een boksgala herdenken. Cyriel wordt omwille van zijn persoonlijkheid en technische kennis van de boks enorm in de bokswereld gemist.

 

Programma

 

Hieronder vindt u een overzicht van de kampen. Zoals u zal zien, is de 4de Memorial Cyriel Van Nieulande zowel een Boks als een Kickboksgala met tal van kampioenen.

 

 

Programma Engelse boksen (Aanvang 18.00u)

 

ü  Bombello Anthony kadett

ü  Carlos Suarez 80kg

ü  Vinck Jan 70kg

ü  Domingos Ivan 68kg

ü  Tariq 75kg

ü  Yessine Benhamida 72kg

ü  Fabel Laurent 67kg (zilver op Vlaamse kampioenschappen)

ü  Kayumba Jodi 71kg (Zuid-Hollands kampioen 2011)

ü  Mieto junior 80kg (Zuid-Hollands kampioen 2011)

ü  Vergansbeke Domien 63kg (Zuid-Hollands kampioen en Vlaams kampioen 2011)

ü  (Nederlands kampioen 2011)

ü  Cilurzo Ivo 70kg (Belgisch kampioen 201)

 

 

 

Programma Kickboksen (Aanvang 20.30u)

 

ü  De Wulf  Reno 29kg (jeugd)

ü  De Puydt Quinten 25kg (jeugd)

ü  Sleeuwaert Lorenz 68kg

ü  Bruggeman Quinten 63kg

ü  De Puydt Kevin 62kg

ü  Debbaut Robby 80kg

ü  Helleputte Jeroen 75kg

ü  Smagge Simon 72kg

ü  Slock Dimitri 66kg

ü  Baelen Gunther 67kg (BK)

ü  Phelivan Gukhan 72kg (BK)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de nummer 2011 van "Over taal" is verschenen

Tijdschrift 'Over taal' bestaat 50 jaar

Johan Verstreken: zorgen voor het Nederlands

 

‘Ik heb vrienden in Nederland die eraan denken om opnieuw naar Vlaanderen te verhuizen, omdat het niveau van het basisonderwijs er zo abominabel slecht is: de uitspraak, taalfouten, dt-fouten die leerkrachten in de rapporten van de kinderen schrijven, je houdt het niet voor mogelijk.’

Johan Verstreken is volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement voor CD&V, waar hij onder meer actief is in de commissie Cultuur, maar ook voorzitter is van de Interparlementaire Commissie (IPC) van de Nederlandse Taalunie.

Het volledige interview kunt u lezen in het nieuwe nummer van Over taal en ook op www.overtaal.be.

  

De Pfaffs ondertiteld

‘De realityreeks over de familie Pfaff wordt ook in Nederland uitgezonden. Uniek aan dit programma is dat het in beide gebieden ook ondertiteld wordt. Terwijl de Vlaamse ondertitels het echter hebben over ‘amaai, mijne frak’, verschijnt er een opvallend andere ondertitel in de Nederlandse versie. De uitroep van Jean-Marie Pfaff wordt ondertiteld als ‘och, m’n jas!’. De ondertitelaar kent de Vlaamse uitroep niet en vertaalt deze letterlijk naar het Standaardnederlands, waarmee de betekenis van het origineel geheel verloren gaat.’

De volledige bijdrage kunt u lezen in het nieuwe nummer van Over taal.

  

Inhoud nieuw nummer Over taal (jrg. 50, nr. 4)

 

- Interview: Professor pragma-dialectiek: Frans van Eemeren (door Claudia Ruigendijk)

- Taalwerk: ‘Begin met de prise in te steken.’ De Pfaffs ondertiteld in Nederland en Vlaanderen (door Niels De Boeck en Albert Oosterhof)

- Taalkronkels: ‘Waf!’, zei de hond. ‘Sterf!’, zei de mens (door Wout Engels)

- Idioom & Co: Het hoddelijke monster (door Michiel Leen)

- Broodje taal: Komieke klemtonen in eigenaardige eigennamen (door Karen De Loenen)

- Interview: Johan Verstreken: zorgen voor het Nederlands (door Natalie Hulsen)

- Taalwerk: Het aanbod Nederlands in Franstalig België (door Philippe Hiligsmann)

- Dossier: Recentere ontwikkelingen in de variatielinguïstiek (door Johan Taeldeman)

- Te boek: Belgisch Frans (door Hugo Brouckaert) - Fout is soms goed (door Ann Jansen) - Woordenboek Afrikaans en Nederlands (door Filip Devos) - Het lichaam in de dialecten (door Filip Devos)

- Column: Met de ICT’ers op wandel (door Hugo Brouckaert)

- Quiz over taal: Test uw kennis van het Nederlands (door Natalie Hulsen)

Dit is trouwens het 4de nummer van de jubileumjaargang ... want "Over taal" bestaat 50 jaar !!

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Steeno blijft in de ban van AdamoLuc Steeno
is één van die vaste waarden in het Vlaamse muzieklandschap. Na het enorme succes van zijn laatste single “Neem Me Een Keer In Je Armen”, de Nederlandstalige bewerking van Adamo’s ‘Mes Mains Sur Tes Hanches’, (wekenlang nr.1 in Vlaamse Ultratop 10 en “anne’s Vlaamse 10”) besloot Luc een stevige uitdaging aan te gaan. Voor zijn nieuwe album, dat er volgend jaar aankomt, zal Luc Steeno uitsluitend klassiekers van Adamo onder handen nemen en deze voorzien van Nederlandstalige teksten.

Met de tweede single uit dit nieuwe album, pakt Luc meteen uit met een absolute Adamo-classic, “Vous Permettez, Monsieur” wordt “Vindt U Het Goed, Mijnheer?”, en we moeten zeggen...we vinden het heel goed! Verrassend, aanstekelijk en helemaal Ada..euh, Steeno!

Reageer (0)

21-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galaprojectie vtbKultuur Videoclub Evergem op 29 en 30/10

De vtbKultuur Videoclub Evergem nodigt iedereen uit op haar

 

Galaprojectie

 

In het vtbKultuur-huis Hekstraat 7 te Evergem

op zaterdag 29 oktober om 19u30 en op zondag 30 oktober om 14u30

 

 

De vtbKultuur Videoclub Evergem is de voortzetting van de vtbKultuur videoclub Gent, die al meer dan 50 jaar zijn sporen heeft verdiend. De leden maken films op een bijzonder hoog niveau en slepen geregeld prijzen in de wacht op belangrijke wedstrijden.

 

In 2010 verhuisde de videoclub van Gent naar Evergem en vestigde zich daar in het vtbKultuur-clubhuis in de Hekstraat 7. Deze maand zet de videoclub de stap naar een vzw, waarbij de naam Videoclub Evergem meteen de enige echte officiële naam wordt.

Toch willen zij – naast de inwoners van Evergem – ook verder het Gentse publiek blijven betrekken. Dat willen zij in de eerste plaats doen door iedereen uit te nodigen op de Galaprojectie op 29 en 30 oktober. Hierop kan men zich vergewissen van de kwaliteit van de films, die door de leden wordt geleverd.


Iedereen is welkom en de toegang is gratis
.

 

Maar de videoclub heeft nog meer ambities: zij leven in een tijd waarin meer en meer mensen hun reizen en belangrijke familieaangelegenheden op video vast leggen. Aan deze mensen wil de videoclub een helpende hand reiken. Doorwinterde cineasten zullen hen met raad en daad bijstaan met tips voor hun opnames en met suggesties om het opgenomen beeldmateriaal te verwerken en te monteren tot een toonbaar geheel.

 

 

elke tweede zondag van de maand van 10u tot 12u30

“Video-café” in het Clubhuis, Hekstraat 7 te Evergem

 

gratis hulp en advies voor uw reis- en familiefilms

 

iedereen kan er gratis terecht met zijn vragen en problemen.

 

De leden komen bovendien elke tweede en vierde maandag van de maand samen in het clubhuis om 20 uur voor projecties of workshops.

 

Meer info: www.videoclubevergem.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siciliaanse poppenopera in Gentse Bijloke (3/12)

Op zaterdag 3 december om 17 en 20 uur doet een unieke internationale theaterproductie de Arteveldestad aan: “Caligula” door Vincent Dumestre en Le Poème Harmonique.

Figuren en opera zijn misschien niet direct de meest voor de hand liggende combinatie op een theaterpodiumt. Maar toch zijn er een aantal klassieke voorbeelden. “Bastien en Bastienne” van Mozart is wellicht wereldwijd het bekendste en meest uitgevoerde voorbeeld. Maar in dit geval koos luitist en dirigent Vincent Dumestre voor een ander en niet minder belangrijk muzikaal figurentheateravontuur. Hij zocht zijn inspiratie en werkdoùein in de 17de-eeuwse Venetiaanse opera “Caligula Delirante” van Giovanni Maria Pagliardi. Het betreft uiteraard het verhaal van de waanzinnige en wreedaardige Romeinse keizer Caligula.

Hij monteerde het scènebeeld in een heus 17e-eeuws traditioneel poppentheater. Vincent Dumestre engageerde de beroemde poppenmaker Mimmo Cuticcio van de Associazione Figlie d’Arte cuticio van de Opera dei Pupi in Palermo, nauw verbonden met het internationaal themamuseum in die stad en erfgenaam van de Siciliaanse stangmarionettentraditie. Die is trouwens de ontstaansbasis van de Belgische in ondermeer Gent, Antwerpen, Brussel (Toone) en Luik en de Noordfranse in Amiens en Roubaix.

Cuticio werkte mee  aan de productie als ervaringsdeskundige op het vlak van de dramaturgie en de authentieke manipulatie van de figuren. Hij toverde Pagliardi’s opera om tot een indrukwekkend stangpoppenspel en laat zo de eeuwenoude traditie van de marionettenopera’s herleven.

In 2008 werd het Opera dei Pupi door UNESCO opgenomen op de Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid. (Freek Neirynck)

Alle info aangaande te voorstellingen op www.debijloke.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gents Volkstheater in Minard gewaarborgd

        
Dirk Lajoie, de producent die in de decembermaand volkstheater brengt in de Minardschouwburg, brengt dit jaar zijn laatste productie.
Vanaf 2012 neemt Jan De Raedt de fakkel over.

In de concessieovereenkomst tussen de Stad Gent en vzw Minard is vastgelegd dat de maanden juli en december ter beschikking worden gesteld aan het volkstheater. Het 'Stappenplan Volkscultuur' heeft deze invulling verder verfijnd. Zo is de maand juli en meer bepaald de Gentse Feesten voorbehouden voor een professioneel gezelschap dat op een hedendaagse manier en met een eigentijds verhaal een nieuw stuk brengt in de Gentse volkstaal. De decembermaand krijgen semi-professionele acteurs en actrices het podium in de Minard om op dezelfde wijze volkstheater te brengen in herbewerkte eigentijdse theaterstukken. Dit Gents initiatief is toevertrouwd aan een producent, die afhankelijk van het stuk op zoek gaat naar de juiste casting.

Die rol van producent is sinds 2002 toebedeeld aan Dirk Lajoie. Dirk Lajoie is er in geslaagd om het Gents volkstheater in de Minardschouwburg een nieuw elan te geven en zo een trouw publiek op te bouwen, in 2002 bereikte hij 3.440 bezoekers en nu al gedurende verschillende opeenvolgende jaren gemiddeld 5.500 bezoekers.

Dirk Lajoie deelde mee dat hij dit jaar zijn laatste productie brengt in de Minardschouwburg en vanaf 2012 stopt als producent. Het Departement Cultuur en Sport van de Stad Gent is daarom samen met de directie van de Minardschouwburg op zoek gegaan naar een waardige opvolger.

Het college van burgemeester en schepenen besliste Jan De Raedt, voorzitter van 't Lindecoulisken, een succesvol amateurtheatergezelschap uit Wondelgem, hiervoor aan te stellen. Jan De Raedt zal net zoals Dirk Lajoie voordien voor de decembermaand in de Minardschouwburg eigentijdse theaterstukken produceren in de Gentse volkstaal en telkens zijn cast samenstellen met een keuze van kwaliteitsvolle acteurs uit het Gentse volks- en amateurtheater.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begijntjes worden herdacht op 29/10
Campo Santo - Sint-Amanduskapel SINT-AMANDSBERG / GENT foto:

Op zaterdag 29 oktober 2011 wordt om 15 uur in de Campo Santokapel hulde gebracht aan de begijnen en de meest markante grootjuffrouwen van het Groot Begijnhof Sint-Elisabeth in Sint-Amandsberg. 

Het Sint-Elisabethbegijnhof, opgericht omstreeks 1234 op het einde van de Hoogstraat, werd na bijna driekwart millennium definitief verlaten wegens moeilijkheden met het stadsbestuur. De begijnen verhuisden in 1874 naar een hagelnieuw hof in het ‘katholieke’ Sint-Amandsberg, net buiten de stadsgrens van Gent. Er volgde een periode van hoge bloei, met ongeveer zeshonderd begijnen. Na 1950 was er een snelle terugloop. In 2003 stierven de laatste begijntjes. Verenigingen, instellingen maar ook talrijke particulieren bevolken vandaag de conventen en begijnenhuisjes. Sinds 1998 staat het Groot Begijnhof op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Enkele honderden begijnen liggen begraven op het Campo Santo, de meesten samen in een gemeenschappelijke concessie. Ook de stoffelijke resten van het ‘heilig begijntje’ Theresia Verhaeghe werden naar hier overgebracht. 


Op het Campo Santo wijzen foto’s en teksten van leerlingen van het Sint-Janscollege de weg. Onder het toepasselijke thema ‘Comt in mynen hof’ wordt in de Campo Santokapel op de heuvel hulde gebracht aan de begijnen en hun meest markante grootjuffrouwen, meteen ook een evocatie van het ongemeen rijke begijnhofleven in Gent. Archivaris Cecile Vanooteghem behandelt de geschiedenis van het Groot Begijnhof, pater Raymond Van Wassenhove heeft het over leven en spiritualiteit in het begijnhof, Lieven Decaluwe als voorzitter van de vzw Begijnhof Sinte-Elisabeth behandelt de situatie vandaag en kijkt naar de toekomst: hoe wordt er gewoond en gewerkt in het Groot Begijnhof na de begijnen. Een tentoonstelling, projectie van historisch film- en beeldmateriaal en een uitbeelding van het Lied van de Regel door leerlingen van het Sint-Janscollege luisteren de plechtigheid op. Na afloop wordt de receptie van het stadsbestuur aangevuld door de brouwerij Verhaeghe uit Vichte (eigendom van de familie waartoe het ‘heilig begijntje’ en ook grootjuffrouw Julia Verhaeghe behoorden) met haar beste kwaliteitsbieren. Voor deze uitzonderlijke plechtigheid verleent de Stad Gent haar medewerking aan het Beschermcomité Campo Santo en het Sint-Janscollege. 

Praktisch:  Bijeenkomst op zaterdag 29 oktober 2011 om 15 uur aan het oud gemeentehuis van Gent-Sint-Amandsberg. De tentoonstelling met beeldpresentatie in de kapel is ook toegankelijk op zondag 30 oktober en dinsdag 1 november 2011, telkens van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur.

Reageer (0)

13-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ARNE VANHAECKE eindelijk enkele avonden in GENT !!

 

Vanwaar Arne zijn fascinatie met luizen?...

Hoe ontdekte Arne nu het werkelijke nut van Pythagoras?...

Waarom is Berlijn zijn ultieme droomstad?...

Wie is nu die mysterieuze Isabelle?...

Heeft Arne een alcoholprobleem als het op romantiek aankomt?...

Dit en andere lichtjes van de pot gerukte “matters of the heart” kom je allemaal te weten tijdens zijn concertreeks in het Tinnenpottheater in Gent.

Arne vertelt, speelt, huilt en lacht.

Begeleid door multi-instrumentalist Andries Boone.

Integer en intiem.

dinsdag 18 - donderdag 20 - vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober
telkens om 20.00 uur in Tinnenpot (Gent)
Reservatie: 09/225.18.60 of tinnenpotinfo@telenet.be

Tickets: 12 EURO

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele nieuwigheden op muzikaal vlak !!Met haar 2 vorige albums, “De Mooiste Dag” en “100%”, kroop Lindsay resoluut uit de schaduw van haar grote broer Christoff en vestigde ze zich stevig in het kransje van Vlaanderens favoriete artiesten. Beide albums gingen ruim meer dan 10.000 keer over de toonbank en bereikten vlot de gouden status. Momenteel werkt Lindsay hard aan haar nieuwe album, dat we eind oktober mogen verwachten, en het voorsmaakje is er alvast één dat absoluut smaakt naar meer!

Er zullen een pak mannen zijn die wensen dat deze nieuwe single over hen gaat, want welke gezonde man zou niet willen dat Lindsay tegen hem “Als Jij Me Kust (dan is het zomer)” zegt? Met deze single doet Lindsay in 1 klap de droevige zomer vergeten en pomt ze een zonnige lading vrolijkheid in het najaar!!

“Als Jij Me Kust (dan is het zomer)” van Lindsay is vanaf dinsdag 4 oktober verkrijgbaar bij Free Record Shop en ook via iTunes !

"Sweet Caroline" nieuwe single van Christoff

 En broerlief mag natuurlijk niet onderdoen, hé ! Als 2de track op de nieuwe single van Christoff - “Sweet    Caroline”, werd gekozen voor een  fantastisch en onuitgegeven duet met de Zuid-Afrikaanse superster Gerrie Pretorius. Christoff & Gerrie brengen samen een Zuid-Afrikaanse versie van misschien wel Christoff’s grootste hit - “Zeven Zonden”, wat in het Zuid –Afrikaans “Siewe Sonden” wordt. Een superleuk extraatje voor de fans!

De fysieke single van “Sweet Caroline”, met als bonustrack dus deze “Siewe Sonden”, is nu te koop bij Free Record Shop en ook verkrijgbaar op iTunes.   Op zondag 10 april 2011 maakte het jonge en frivole meisjesduo Sugarfree als ‘supertip’ hun debuut in “anne’s Vlaamse 10” met de single “De Wind Fluistert Jouw Naam”. Wat volgde mag gerust als een sprookje omschreven worden. Deze leuke Nederlandstalige versie van “This Is The Life” van Amy McDonald stond wekenlang op nr.1 in de Vlaamse Ultratop 10 en staat nu, meer dan 20 weken na de release!!, nog steeds op #7 in diezelfde top.

Een dergelijk succes vraagt natuurlijk om een opvolger... en die is er nu! De meisjes van Sugarfree bleven hiervoor trouw aan hun succesvolle recept en namen ‘It’s Not Fair’ van Lily Allen onder handen. Gildy & Nathalie schreven een zeer leuke Nederlandstalige tekst op deze superhit en het resultaat, getiteld “Volg Je Hart”, mag er wederom wezen! Wij volgen alvast graag ons hart en wensen de meisjes opnieuw een nr.1 toe!

“Volg Je Hart” van Sugarfree is vanaf vrijdag 7 oktober verkrijgbaar bij Free Record Shop en ook via iTunes !

Alles in produktie van ARS ENTERTAINMENT en UNIVERSAL MUSIC ....

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!