Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
20-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerij Bockor wint 2 belangrijke prijzen in internationale bierwedstrijdDe Australian International Beer Awards (A.I.B.A.) werden opgericht in 1993 door de Royal Agricultural Society of Victoria (non-profit organisatie die de landbouw van de staat Victoria ondersteunt d.m.v. evenementen, wedstrijden enz.) en de universiteit van Ballarat (belangrijkste universiteit van Victoria) om de uitmuntendheid van bieren wereldwijd te belonen en om de brouwindustrie te helpen promoten.

 

Deze op één na grootste internationale bierwedstrijd (na de tweejaarlijkse World Beer Cup in Denver, U.S.A.) kon dit jaar rekenen op 1140 inschrijvingen van 39 verschillende landen gelegen in Europa, Amerika, Azië en Australië.

Een jury van experts uit brouwwereld verzamelde op donderdag 19 maart in Melbourne om alle ingezonden bieren te proeven en te beoordelen. Bronzen, zilveren en gouden trofeeën werden toegekend volgens 15 verschillende categorieën.

 

Een overwinning behalen in deze grootschalige wedstrijd betekent voor de deelnemende brouwerij een erkenning van het eigen vakmanschap en vormt een visitekaartje voor de promotie van de bieren in binnen- en buitenland.

 

 

Medailles voor brouwerij BockorBrouwerij Bockor ontving de zilveren medaille voor haar Kriek Max in de categorie Belgische lambiekbieren.

Kriek Max werd gelanceerd in 2002 en werd snel een groot succes dankzij haar jonge imago en duidelijke profilering. Kriek Max is een bier van spontane gisting (lambiek) dat op eikenhouten tonnen rijpt. De toevoeging van 25% kriekensap geeft dit bier haar fruitige smaak, de dieprode kleur en de aangename geur.


 

De pas in november 2008 gelanceerde OMER. traditional blond viel ook in de prijzen. Dit blond bier van hoge gisting dat hergist op fles kreeg de bronzen medaille in de categorie Belgische sterke blonde bieren. Dit bier onderscheidt zich door de toevoeging van 3 hopvariëteiten afkomstig uit Duitsland, Slovenië en Tsjechië die  zorgen voor een fijn, fruitig aroma en een subtiele bitterheid. 

 

Deze belangrijke prijzen tonen de waardering aan die het buitenland heeft voor onze bieren en zijn een stimulans voor brouwerij Bockor om verder unieke kwaliteitsbieren te brouwen.
Alle info op www.bockor.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé met vriendin Patricia in ‘Het Hotel’ op VT4
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Opmerkelijke gasten op maandag 20 april om 21u40 in het VT4-programma ‘Het Hotel’ zijn Ignace Crombé en Patricia.
Zij mogen niet alleen gebruik maken van de prachtige suite met zeezicht, maar mogen met vrienden ook genieten van een

diner-dansant in het restaurant. Managers van dienst zijn Olivier en Stefanie, die het BV-koppel uitnodigden teneinde in

de toekomst misschien samen te werken met hun organisatiebureau Animô. Maar aangezien het kenmerkend is voor Ignace

dat hij de lat steeds hoog legt, wilde hij ter plaatse eerst het functioneren van het hotel aan de lijve ondervinden.

Wie maandag naar de uitzending kijkt, zal tevens aan de weet komen wie het favoriete-duo is van Ignace en Patricia.

 

Reageer (0)

19-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handbalclub Don Bosco Gent gaat voor de Gentse Ambiance (24/04)

Handbalteam DON BOSCO GENT
presenteert

 

op vrijdag 24 april 2009

in zaal Melac, Dorpstraat 31 te Zwijnaarde


Kurt Burgelman
 


Kurt Burgelman

(gekend van BiezeBaaze)

 

Met zijn toernee ‘Grenzeloos wijs’

 

Gevolgd door een fuif met muziek

uit de jaren 70, 80 en 90 met dj Frans Babbelaar

 


 

Deuren open om 19 uur


Kaarten: voorverkoop (0495/572716) 5 euro - kassa 7 euro

 

Reageer (0)

18-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over Taal stelt nieuw nummer voor !

Het jongste nummer van het tijdschrift Over taal opent met een interview met Karel Gildemacher.

'De overheid probeert het Fries in alle geledingen van de maatschappij een plaats te geven, maar dat betekent wel dat de overheid fors zal moeten willen investeren in het Fries. Dat gebeurt echter onvoldoende. De regering profileert zich wel als pro-Fries, maar maakt er weinig middelen voor vrij.'


De volledige bijdrage kunt u lezen op www.overtaal.be  


Verder in dit nieuwe nummer van Over taal:
Taalwerk: Wees niet boos, het kwaad is al geschied. Woede-adjectieven in het Nederlands (An De Meersman)

 

Taalkronkels: Wat doet het hondje? (Albert Oosterhof)

 

Idioom & Co: Te gek voor woorden! Woorden voor gek (Filip Devos)

 

Broodje taal: De puntjes op die andere i's (Linde Van de Walle)

 

Interview: Jona Hebbrecht over Academisch Nederlands (Evelien Van Renterghem)

 

Taalwerk: Oude dagboeken tot leven gebracht. 16de-eeuws Brussels van Jan De Pottre (Chris Dewulf)

 

Dossier: Hopende u hiermede van dienst te zijn. Taaladviezen voor ambtenaren (Karl Hendrickx)

 

Te boek: ‘Wie durft … de afdeling communicatie op te heffen?’ (Marianne Boone) - Van kuchknoppen en microfoondiscipline (Willy Vandeweghe) - Eponiemen en neologismen (Filip Devos)

 

Column: Hoe doe doe u? (Hugo Brouckaert)

 

Quiz over taal: Test uw kennis van het Nederlands (Natalie Hulsen)

Alle info op www.overtaal.be en www.uga.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportief Gent op 12 september 2009

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Sportdienst van de Stad Gent het evenement Sportief Gent.
Het wordt weer een groots sportief gebeuren in de stad waar men zowel kan naar komen kijken als actief kan aan deelnemen.
Dit jaar vindt Sportief Gent plaats op zaterdag 12 september 2009 van 11 tot 18 uur op verschillende stadspleinen, zoals het St-Baafsplein, het Emile Braunplein en het Laurentplein.
Op die dag zullen diverse Gentse sportclubs demo’s geven en zijn er verschillende infostanden.

 

Informatie:


Sportdienst - Huis van de Sport - Zuiderlaan 13 - 9000 Gent,

Sportlijn 09 266 80 00 -  fax 09 266 80 10
 sportlijn@gent.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wijnselectie van Etienne Van Steenberghe
Klik op de afbeelding om de link te volgen

HERDADE GRANDE 2006 rood

 

Alentejo is een groot wijngebied in Portugal, dat grenst aan de Algarve en Spanje. Het is een zeer droge en warme streek met een vulkanische ondergrond bedekt met leisteen. Men maakt hier vooral zeer soepele, kruidige, volle rode wijnen. Tevens komt meer dan de helft van alle kurk uit dit gebied.

Het domein van ruim 60 ha is eigendom van Ir. António Baião Lança en bevindt zich vlakbij Vidiguira en Cuba. Voor de rode wijn tekenen locale druivenrassen aragonez, trincadeira, alfrocheira en wat cabernet sauvignon. De jonge wijn rijpt zes maand op Amerikaanse eik.

 

In het glas

 

Herdade Grande 2006 heeft een geconcentreerde kriekenkleur en een briljanten schittering. De rijpe fruitgeuren zijn getekend door de zon en worden aangepord met zuiderse kruiden. Deze krachtexplosie wordt verzacht door de rijping op eiken vaten. De volle smaak is soepel en complex tezelfdertijd. Deze warmbloedige Portugees flirt met een zoetje, veert op door het frisse zuur, is goed drogend en heeft globaal een stevige structuur. De alcohol is redelijk in toom gehouden en de afdronk heeft een behoorlijke lengte.


Herdade Grande 2006 kan nu al geserveerd worden bij gegrild rood vlees, lamskoteletjes geparfumeerd met rozemarijn, kalfsniertjes met mosterdsaus en bij een gevarieerde kaasschotel. Schenk hem vooral niet hoger dan 18°C. Om de aroma’s beter tot hun recht te laten komen mag de fles zelfs een uurtje op voorhand ontkurkt worden.

Foto


Te koop voor 9,15 euro bij Alhambra, Alpacastraat 27, 9000 Gent.
Telefoon: 09 233 35 36 - Fax: 09 233 35 36  www.alhambra.be  

Email: alhambra@alhambra.be  alhambra@alhambra.be

        

Goed om weten: Alhambra is opgericht eind 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de belangrijkste importfirma's in Belgie op gebied van Spanje en Portugal. Aangezien zij zelf ter plaatse op verkenning gaan, alles zelf proeven en beoordelen, staan zij dan ook garant voor een onberispelijke kwaliteit.

Reageer (0)

17-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sound Of Music ... vanaf 20/08 in Antwerpen

The Sound of Music is zonder twijfel één van de mooiste muzikale klassiekers allertijden. Vele generaties hebben al genoten én vooral meegezongen met de evergreens als Iets waar ik zielsveel van hou en Do-Re-Mi.

De vrolijke Maria Rainer wordt klaargestoomd om non te worden, maar zet het klooster zodanig op stelten, dat moeder overste haar naar het huis stuurt van kapitein Van Trapp. Daar moet ze als gouvernante zorgen voor zijn zeven kinderen. Georg Von Trapp is een nukkige weduwnaar en ook zijn kinderen zijn geen doetjes. Een zware opdracht voor Maria, die met haar liedjes en dansjes er toch in slaagt weer vreugde in het huis te brengen van de Von Trapps.Info en Tickets: 0900/69.900 en www.musichall.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theater Maskee met nieuwe Gentse volkskomedie in Seleskest
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Theater Maskee brengt vanaf 17 april 2009 “Es mij da hier ne cinema !” op de planken, in een regie van Wim De Puydt.
De 9 voorstellingen betekenen de creatie van een nieuwe Gentse volkse komedie van de hand van Danny Sinclair.
Dit toneelstuk is de eerste volavond-“pennevrucht” van deze Gentse rasartiest die in zijn rijkgevulde carrière al heel wat muzikale, cabaret- en toneel-watertjes doorzwommen heeft.


“Es mij da hier ne cinema”

 
Aanleiding voor deze verwikkeling is Sylvie. Een tweëentwintig jarig meisje woonachtig bij haar ouders. Zij is nog niet lang afgestudeerd en werkzoekend.

Op een doordeweekse dag komt ze thuis met groot nieuws. Namelijk dat ze… zwanger is.

Dit tot vreugde, maar ook verwondering bij vader en moeder. De verbazing slaat vlug om in verbijstering als dochterlief meldt dat ze een B.O.M. wil worden. Als een bewust ongehuwde moeder wil ze door het leven stappen.

Een woordenwisseling tussen ouders en dochter is onvermijdbaar. De discussie wordt heviger, de spanning stijgt, zeker als grootmoeder over de vloer komt en ook haar zegje wil doen…

 

Een herkenbaar thema dat door Danny Sinclair op een luchtige en ludieke manier is beschreven maar ook bijwijlen aangrijpend.

 

Cast

 

Christ Bellecoste, Marc Ceulemans, Karina De Meyer, Cynthia Deschuyter, Alexis De Vos, Patrick Van Damme, Debby Van den Daele en Jens Versyp.

 

Praktische info :

 

De voorstellingen gaan, wegens de renovatie van de feestzaal op Ledeberg, door in Centrum Seleskest, Sint-Salvatorstraat 38, 9000 Gent.

 

Vrijdag

17, 24 april en 1 mei 2009

om 20u

Zaterdag

18, 25 april en 2 mei 2009

om 20u

Zondag

19 en 26 april 2009

om 15u

Maandag

27 april 2009
(Extra voorstelling voor weekendwerkers)

om 20u

 

Toegangskaarten kosten 10 EUR in voorverkoop.

 

Reservatie : 09-222 08 55 of reservatie@theatermaskee.be

 

Meer info op www.theatermaskee.be

Reageer (0)

16-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks Boekensienjalement: SCOREN AAN TAFEL
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarmee scoren  de sporthelden  aan tafel?

 

Boeken over gastronomie scoren momentaal hoge ogen. De populaire mobiele kok Piet Huysentruit staat al wekenlang met liefst twee titels in de long list  van meest verkochte boeken.. Dus dacht uitgeverij Lannoo Tielt dat er nog een gat in de markt lag en  gaf aan een redactie, waar onder meer onze hoofdredacteur/web overste Johan Dhaene de opdracht om eens op de tafel te gaan kijken van sportsterren, meer bepaald beroemde voetballers. Het resultaat werd ‘Scoren aan tafel’

 

Foto


De twaalf geselecteerde voetbalgoden zijn niet de minste, namelijk onder ander de voetbaltrainers Michel Preudomme, George Leekens.en Aimé Anthuenis, aloude vedettes Rik Coppens en Paul Van Himst…Wesley Sonck en Moussa Dembele.

 

Het boek heeft een duidelijk format. Elke figuur wordt telkens kort geïntroduceerd middels een éénvraags interview . Bij sommige ondervraagden leidt dit tot een boeiende en niet zelden emotioneel autobiografietje.

 

Daarnaast  staat de rubriekkolom  “A la carte”, een chronologisch overzicht in de belangrijkste feiten, de eventuele records, trofeeën  en andere vereremerkingen  van de ballentovenaars.

 

Op de volgende bladzijden staat een lievelingsgerecht van de sportieve gourmets beschreven maar dan uitgebreid : met een inkopenlijstje, een beschrijving van de bereiding en de presentatie. Deze laatste wordt geïllustreerd door een  paginagrote foto van het gerecht. Hier wordt de publicatie een regulier kookboek, ware het niet dat er ook nog een meerwaarde is.

 

Die wordt geleverd door chefkok Felix Alen die telkens  commentaar, tips en/of weetjes schrijft bij de keuze van de gespierde fijnproevers. Alen is ook één van de inleiders van het boek. De andere is Wim Casteleyn, keukenchef bij de Rode Duivels en eigenlijk de initiatiefnemer voor dit culinair experiment op papier en in beeld.

 

Ik kan me zo voorstellen dat de lezer van dit artikel zo stilaan zijn of haar lipje likt naar al dat lekkers. Om nog wat méér uit te dagen, hierbij enkele titels van bereidingen: ‘Duet van oesterzwammen en kikkerbilletjes (foei!)  in looksaus’ van Jan Ceulemans, Open ravioli met kreeft, zee- en tuingroenten in een bouillon van zeevruchten’’ van Moussa Dembele, ‘Chocoladetaartje met aardbeien pistache en crême brulée van kokosnoot’… om er maar enkele te noemen.

 

“Scoren aan tafel” sluit af met een aantal korte recepten van de betrokken meesterkoks, de recepten van enkele  basissausen en court bouillons. Tenslotte bevat het ook een verklarende tabel van vaktermen uit de gastronomie.

 

Een op zijn minst origineelboek dat de gourmet of de gourmand bij de voetballiefhebbers dubbel zal boeien.

Het boek kost € 24,95 maar weet dat de opbrengst gaat naar Kom Op Tegen Kanker. Bestellen kan eveneens via de auteur: plietsplets@telenet.be
 

Freek Neirynck (boekensienjaleur) 

Reageer (0)

13-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10e Europees Judotornooi voor personen met een verstandelijke beperking
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De Gentse Judoclub ‘De Buitelaars’ organiseert op zaterdag 18 april 2009 van 11u tot 17u reeds voor de 10e maal een Europese Judohappening voor personen met verstandelijke beperking. Dit tornooi (foto’s in bijlage) vindt plaats in de Stedelijke Sporthal BOURGOYEN, Driepikkelstraat 30 te Gent-Mariakerke. Judoclub De Buitelaars verwelkomt Belgische, Nederlandse en Duitse ploegen. Er zijn 260 judoka’s ingeschreven. De buitenlandse gasten worden reeds op vrijdag 17 april verwacht en overnachten in de Gentse Leopoldskazerne. De toeschouwers kunnen dit unieke judofeest volgen vanop de tribune. Inkom is gratis.

 

Programma


10u00: opening 10e Europees Judotornooi door Staatssecretaris voor Personen met een Handicap, mevrouw Julie Fernandez-Fernandez in aanwezigheid van burgemeester en schepenen van stad Gent


11u00: de judoka’s komen op de tatami.


16u00: optreden van Axl Peleman & Tom Jack (Buitelaar-judoka Thomas Serreyn en onder meer bekend als Tom Jack, één van de 4 leden van The Fundamentals, die enkele jaren geleden op tournee gingen in de culturele centra met een totaalshow (zie ook www.maandacht.be/fundamentals/pushstart.html)


16u30-17u: slotmanifestatie met prijsuitreiking, in aanwezigheid van verschillende Gentse prominenten.

 

Judoclub ‘De Buitelaars’, aangesloten bij de Vlaamse Judofederatie, is een judoclub voor personen met een lichte, matige of zware verstandelijke beperking die motorisch enigszins zelfredzaam zijn. Ze zijn wekelijks actief in de Gustaaf Carlier Sporthal op de Oudenaardse Steenweg 74 te Gent. Judoclub ‘De Buitelaars’ is trouwens één van de weinige ‘open’ judoclubs voor personen met een verstandelijke beperking in de Europese Unie. ‘Open judoclub’ betekent concreet dat leden judoka’s zijn uit 9 verschillende instellingen en een 10-tal die thuis wonen en werken, terwijl de meeste andere clubs zeer dikwijls een band hebben met één instelling. De club werd gesticht in 1975 en telt meer dan 50 judoka's, aangevuld met een 10-tal vaste trainers en begeleiders. Judo helpt hen de fysische en sociale integratie te bevorderen, door regelmatig deel te nemen aan tornooien in België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Sommige mensen met een verstandelijke beperking hebben het immers zeer moeilijk om sociale contacten te leggen, maar het intensief lichamelijk contact helpt hen op weg. Judo blijkt dan de geknipte sport en benadering.

Het 10e Europees Judotornooi vindt plaats onder de bescherming van de Provincie Oost-Vlaanderen en het Gentse Stadsbestuur.

 

Praktisch:  zaterdag 18 april 2009 van 10u tot 17u, Stedelijke Sporthal BOURGOYEN, Driepikkelstraat 30 te Gent-Mariakerke.

Toegang GRATIS.

http://www.debuitelaars.be.

Reageer (0)

12-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijk PASEN

Het PLIETSPLETS-TEAM wenst iedereen :

VROLIJK PAASFEEST

Reageer (0)

07-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PODIUM vraagt moordenaar in volkse thrillerVolkse thriller van Derek Benfield

in regie van Ludwig Ponnet

 

Met: Antoine Ornelis, Caroline Van de Velde, Chris Verniers, Gudrun Willems, Rik D'Helft,
Marc Thys en Udo Meiresonne.


Donderdag 16 april 2009 en zaterdag 18 april 2009, telkens om 20.00 uur en

vrijdag 24 april 2009 en zaterdag 25 april 2009 telkens om 20.00 uur en

zondag 19 april 2009 en zondag 26 april 2009 telkens om 15.00 uur


Reserveren kan op het nummer 0478/438.118 of 09/226.90.68
of via podium@telenet.be


Info: www.podium.vze.com  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bootje varen op de Blaarmeersen

Nu het waterpeil van de vijver van het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen opnieuw op het oorspronkelijke peil staat, kan het vernieuwde strand volop in gebruik genomen worden en kan er eindelijk ook gevaren worden op de vijver.Aan de aanlegsteiger naast het piratenschip liggen vijf knalgele waterfietsen
(voor maximum 4 personen) en vier roeibootjes ( voor maximum 4 personen) klaar.

Tarief:
5 euro per halfuur per boot.
De verhuring gebeurt aan de strandkiosk naast de steiger tegenover het grote strandcafetaria Piereput.

Verhuurperiode:
- Begin paasvakantie tot eind september op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 13 tot 19 uur
(volgens weersomstandigheden)
- In juli en augustus dagelijks van 11 tot 19 uur (volgens weersomstandigheden)

Veiligheid:
Voor kinderen onder de 12 jaar is een zwemvest verplicht; voor anderen is het aanbevolen.
De zwemvesten zijn gratis beschikbaar.

Informatie
Sportdienst, Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen, Zuiderlaan 5, 9000 Gent,
tel. Sportlijn 09 266 81 70, fax 09 266 81 74  directie.blaarmeersen@gent.be
Informatie over groepsreservatie: gsm 0474 73 47 62   info@carelshof.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Website in de kijker: www.animobvba.be
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Het organisatie-en theaterbureau Animô bvba van Ignace Crombé en Patricia Govaerts bestaat ondertussen 26 jaar en heeft momenteel een vaste stek in Harelbeke. Hun inspanningen om de gepaste animatie te vinden voor feestjes en happenings worden gecombineerd met coördinatie en organisatie van evenementen. En voor wie op zoek is naar een heuse kindershow of spelmateriaal biedt het evenementenbureau Animô de ideale oplossing.

U kan vanaf nu alles terugvinden op een vernieuwde website: www.animobvba.be zodat het nog makkelijker wordt om datgene te vinden waarnaar u op zoek bent.

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!