Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
20-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen kust ... vanuit Hotel Villa Select in De Panne (op 24 en 25/3)

                      Welkom aan de Noordzee

Op 24 en 25 maart wordt het startschot gegeven van de nieuwe kustcampagne “Iedereen kust”  waarmee de 10 kustgemeenten kosten noch moeite sparen om deze toeristische topstreek in de kijker te plaatsen. Op uitnodiging van Westtoer zakte ik op vrijdagavond (16/3) al eens af naar De Panne om op voorhand kennis te maken met de vele mogelijkheden van de laatste kustgemeente vóór het overschrijden van de Franse grens èn te logeren in een hotel dat deelneemt aan de campagne:  Hotel Villa Select.

In  deze eerste bijdrage wil ik graag het hotel in de kijker plaatsen omdat iedereen tijdens het weekend van 24 en 25 maart een reductie krijgt op de normale prijs en wie nu nog wil reserveren toch wel niet mag aarzelen.

                                                                 

Hotel Villa Select (Walckierstraat 7 – 8660 De Panne) is immers één van de vele logiesmogelijkheden die de campagne aanbiedt en ik had het genoegen er een nacht te mogen logeren. Wetende dat het gebouw dateert van 1911 en er anno 2012 twee jonge mensen er het roer in handen hebben, betekende alvast een mooie uitdaging tot het ontdekken van een totaal onbekend gegeven.

Feit is dat Villa Select het enige hotel is dat aan de zeedijk is gelegen en daarmee een sterk pak troeven kan uitspelen. Bij aankomst wordt dit onmiddellijk al duidelijk: recht tegenover het gerenommeerde ‘Hostellerie Le Fox” van meesterkok Stephane Buyens (bekend van het VTM-programma ‘Chef in nood’) en gelegen langs het breedste strand van de kust.

We hoeven de toegangsdeur niet zelf te openen want gastheer Matthias had al gemerkt dat we zijn richting uitkwamen. Zijn partner Xandra (medezaakvoerder) zorgde voor een perfect onthaal en de glimlach die beiden tevoorschijn toverden bezorgde mij alvast een zeer warm gevoel. Ik kreeg één van de 12 beschikbare kamers toebedeeld (422 – mét rechtstreeks zicht op zee) en genoot van de manier waarop ‘vroeger en nu’ samenvloeien in een perfect geheel. Het hotel beschikt eigenlijk over 6 familiekamers en 6 tweepersoonskamers en is enkel gesloten na afloop van het Kerstverlof (gedurende 1 maand).

                        

Na een zalige nacht, met enkel het geluid van de Noordzeegolven op de achtergrond, kon ik gebruik maken van bad of douche ter voorbereiding van het ontbijtbuffet dat geserveerd werd in het restaurant met uitzicht op “de dijk, het strand en de zee”. Een overnachting in een tweepersoonskamer (150 €) is immers verbonden met een ontbijtbuffet, doch wie als niet-hotelgast hetzelfde wil verorberen kan dit aan 15 € p.p. De smaakpapillen hebben alleszins hun werk gehad want de variatie die werd geboden zorgde voor een voldaan èn lekker gevoel. Een diversiteit aan brood en koeken met een uitgebreid vlees-en kaasassortiment, een heerlijke eierstruif met spek, gezonde dessertjes en ga zo maar door.

                                                          

Na de ontdekking van De Panne kwamen we nog even terug naar het hotel om er te genieten van het binnenzwembad, sauna en Turks bad (inbegrepen in de prijs van de kamer) alwaar ik zonder enige moeite  kon ontspannen en in de relaxzetels de nieuwste roman van Peter Verhelst (De allerlaatste Caracara ter wereld – Prometheus) als literaire partner kon verzwelgen.

Stilletjes aan brak het moment van afscheid aan maar een”Pannepot” (streekbier van brouwerij ‘de Struise Brouwers’) zorgde nog voor een aangenaam moment met Xandra en Matthias. Zo vernamen we dat zij op 14/02/2011 (Valentijn!) officieel het hotel openden na enkele zware renovaties en vernieuwingen en dat zij eigenlijk wel voor dit leven geboren waren. Xandra als dochter van een familie (grootouders en ouders) die werkzaam is en was in de hotelsector (o.a. hotel Donny en Europe in de Panne) en Matthias als oud-leerling van  Hotelschool Ter Duinen (Koksijde) èn jaren werkzaam in Zuid-Frankrijk.

Dit laatste gegeven zorgt er trouwens voor dat Matthias - als chef de cuisine - zijn inspiratie vindt in de Zuid-Franse keuken en dit combineert met de traditionele keuken. Zo serveert hij met veel genoegen de ‘kabeljauw in een korstje van mosterd en basilicum in een chorizosaus’, hetgeen op het menu staat voor het diner en als onderdeel van een driegangenmenu (35 €) wordt aangestipt.

Na het nemen van een foto van een allersympathiek koppel die met hart en ziel voor de uitbating van ‘hun’ hotel zorgt, nemen wij afscheid … al konden wij niet om de verleiding heen om te beloven dat we zeker nog eens ‘terugkeren’. En dat is méér dan gemeend, want Hotel Villa Select is een uitgesproken locatie om van daaruit De Panne te ontdekken.


                                                                

Hotel Villa Select biedt op 24 en 25 maart 2012 een overnachting in een tweepersoonskamer aan  voor de prijs van 50 € per persoon (inclusief ontbijtbuffet en gebruik van zwembad – sauna en Turks bad) i.p.v. 150 € (per 2 personen). Reserveren kan via 058/42.99.00
of info@hotelvillaselect.be

Op donderdag 22/3 hebben we voor u nog een reportage van onze ervaringen bij het ‘ontdekken’ van De Panne … en wie het totaalaanbod van de kustcampagne wil bekijken kan dit via www.iedereenkust.be of www.kust.be

En geniet er zoveel van als ik heb gedaan !!!!!

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IEDEREEN KUST start lenteseizoen in de kustgemeenten op 24 en 25 maart

                                                                                  

Op 24 en 25 maart organiseren Westtoer en de tien kustgemeenten voor de eerste keer het speciale lenteweekend ‘Iedereen Kust’. Hiermee wil men de Kust als toeristische bestemming ook in het voorjaar extra in de kijker plaatsen. Meer dan 200 kustpartners werken mee: ruim 100 logiesaanbieders, ruim 60 restaurants en ruim 30 attracties presenteren voordelige formules en bijzondere aanbiedingen. 

“Westtoer en de tien kustgemeenten zijn trots dat meer dan 200 partners aan de Kust met ons meewerken. Dit bewijst dat de toeristische sector voluit meedenkt om voor een breed publiek in de vier seizoenen een mooi aanbod te creëren. ‘Iedereen Kust’ is voor jong en oud de eerste grote lente-afspraak aan zee”, aldus Stefaan Gheysen, Afgevaardigd Bestuurder van Westtoer.

Voordelig of gratis

Attracties en bezienswaardigheden in de kustgemeenten zijn op 24 en 25 maart gratis toegankelijk of bieden korting. Zo zijn de Provinciedomeinen Raversijde en het Zwin gratis te bezoeken. In De Panne geeft Lazef gratis initiatie zeilwagenrijden. In Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort kan je een rondvaart maken in de haven. Musea en bezienswaardigheden zoals Navigo in Oostduinkerke en de Mercator in Oostende bieden korting. Het volledige aanbod is vermeld op www.iedereenkust.beHistorische trams

‘Iedereen Kust’ biedt een uitnodigend overzicht van de eigentijdse troeven aan de Kust. Met thema’s als gastronomie, cultuur & erfgoed, het actieve leven, natuur, bijzondere plekken, zee & strand, shopping, origineel logeren, gastvrijheid blijft de Kust een bestemming waar alle Belgen graag vertoeven.

Voor het weekend van 24 en 25 maart vermeldt het programma nog meer bijzondere invalshoeken: men kan gratis meerijden met historische trams tussen De Panne en Knokke-Heist.

Wandelnetwerk Zwin

Tijdens ‘Iedereen Kust’ wordt het nieuwe wandelnetwerk Zwin geopend. Vanaf zaterdag 24 maart kan je op stap langs het tweede grote wandelnetwerk aan de Kust. Eerder is langs de Westkust voor wandelaars een succesvol netwerk met knooppunten geopend. Voor de Oostkust is in de Zwinstreek een netwerk van ruim 50 kilometer met 36 knooppunten geselecteerd.

Logeren en lekker tafelen

‘Iedereen Kust’ is doelbewust gepland het weekend van 24 en 25 maart. Westtoer en de tien kustgemeenten promoten de Kust immers als een bestemming voor de vier seizoenen. Niet alleen de klassieke vakantieperiodes of de bekende verlengde feestweekends tijdens het jaar zijn goede momenten voor een korte vakantie aan de Kust. Het weekend van 24 en 25 maart is een ideaal moment om nog voor de start van de paasvakantie de Kust te herontdekken. In hotels, campings, B&B’s en vakantieparken kan je logeren voor 30, 40 of 50 euro per persoon en per nacht. Restaurants presenteren speciale voordelen.

‘Iedereen Kust’ maakt deel uit van het Europese Interegg-IV A programma 2-Seas (CAST).

Een overzicht van alle deelnemers aan ‘Iedereen Kust’ vind je op www.iedereenkust.be
Om je logies te reserveren, kan je rechtstreeks terecht bij de deelnemende hotels, campings, B&B’s en vakantieparken.                                                                                                                     

Reageer (0)

11-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper niet geschikt als moeder ?Definitief de Grande dame van het Vlaamse cabaret.

Zo omschreef "De Standaard" Els de Schepper na het zien van de première van "Niet geschikt als moeder".

In het jaaroverzicht van diezelfde krant prijkte deze voorstelling ook nog eens in de top 3 van de beste comedy shows van 2011. Iets waar ze best fier op zijn.

 

Een opname van "Niet geschikt als moeder!" voor DVD, TV en VOD mag dus niet ontbreken en is voorzien op vrijdag 23 maart in de Capitole te Gent.

 

 

Wie deze unieke voorstelling en opname live wil meemaken kan tickets bekomen via www.elsdeschepper.com

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rudy Hammond & The Blue Ladies zetten op 24 en 25/3 zaal Cameo op z'n kopZAAL CAMEO
(Frans Van Rijhovelaan 119 – 9000 Gent)

gaat uit de bol met 2 spetterende shownamiddagen:

 

ZATERDAG 24 MAART 2012 om 14.00 UUR

 

GENSTE SHOWNAMIDDAG MET

RUDY HAMMOND - THE BLUE  LADIES

KURT BURGELMAN (BIEZEBAAZE)

 NICO LENNY EN PAT REMUE

 

 

INKOM GRATIS - MAAR WEL RESERVEREN

 

ZONDAG 25 MAART 2012 om 16.30 UUR

 

SHOWNAMIDDAG RUDY HAMMOND & THE BLUE LADIES

EN ONTVANGST VAN ENKELE ‘FAMILIE’-ACTEURS

 

 MET ZANG EN SKETCHES  DOOR JACKY LAFON (RITA) - JEF DE SMEDT (JAN)

HILDE VAN WESEPOEL (LINDA) en …

 

 ZAAL CAMEO

FRANS RIJHOVELAAN 119 - 9000 GENT

 

INFO EN RESERVATIES: 0474/69.68.30

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100 jaar TITANIC ... een voordracht die u niet mag missen (29/3)Op 14 april 1912 ging de Titanic ten onder.

Journalist Dirk Musschoot is de expert in de lage landen

en weet alles over het lot van de Belgische en Nederlandse passagiers op de Titanic.

Sinds meer dan 25 jaar consulteert hij hierover archieven en bronnen in binnen- en buitenland.
Het verhaal van onze 27 landgenoten en de 3 Nederlanders werd nooit zo volledig verteld.

EEN ABSOLUTE TOPVERTELAVOND DIE OOK U NIET MAG MISSEN !DONDERDAG 29 MAART 2012 OM 20 u 

O.L.V. VISITATIE ELFNOVEMBERSTRAAT 27  9030 MARIAKERKE

DF-leden : 6 € / niet-leden : 8 € incl. een ‘ Titanicske’

 VDK Mariakerke  Ketelaere Frank Mariakerkeplein 7 9030 Mariakerke Tel. 09.226.60.51 mariakerke-centrum@vdk.be


Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar is Frank Galan weer ... met een nieuw album !In 1997 scoorde charmezanger Frank Galan zijn eerste nr. 1 hit in Vlaanderen met het nummer “Door veel van mij te houden'.

Hij was één van de de eerste Belgische artiesten die Duitsland veroverde en sinds 2007 lag de focus voor Frank dan ook vooral op de Duitse markt. Meer dan 300 Duitse theaterconcerten staan er op zijn naam en zijn Duitse song "Ave Maria" (eigen compositie) stond zelfs op de tweede plaats in de Duitse hitparade.

 

Maar, Frank Galan heeft grootse plannen om Vlaanderen opnieuw in te palmen, en met zijn nieuwe album “Mooier Dan Woorden” heeft hij alle wapens in handen om van dit offensief een groot succes te maken. “Mooier Dan Woorden” staat boordevol prachtige, melodieuze Nederlandstalige bewerkingen van Italiaanse klassiekers, zoals de eerste single uit dit album “Ik zie Tranen In Jouw Ogen”, een fabelachtig mooie bewerking van “Una Lacrima Sul Viso” van Bobby Solo, maar ook schitterende Nederlandstalige versies van o.a. “Gente Di Mare”, “Felicita”, “Gigi l’Amoroso” en “Come Prima”.

 

Op Valentijnsdag (dinsdag 14 februari) stelde Frank Galan zijn nieuwe album voor tijdens een felgesmaakte CD-presentatie in Ristorante "Da Giovanni" te Antwerpen. Dit was 15 jaar na de release van zijn laatste Nederlandstalige album in Vlaanderen en ook exact 9 jaar nadat hij zijn vrouw Christel ten huwelijk vroeg (Valentijnsdag 2003).

 

 

"Mooier Dan Woorden", het prachtige nieuwe album van Frank Galan, is overal verkrijgbaar! Een produktie van ARS Entertainment – Universal Music.

 

Tracklist "Mooier Dan Woorden":

 

1: Valentina (“Come Prima”)

2: Ik Zie Tranen In Jouw Ogen (“Una Lacrima Sul Viso”)

3: Serenade Van Het Leven (“Serenata”)

4: Zonder Jou (“Tornero”)

5: Geef Me Al Jouw Dromen (« Quando M’innamoro »)

6: Vrij Zijn, Vrij Zijn (« La Spagnola »)

7: Gigi L’Amoroso (“Gigi L’Amoroso”)

8: Niemand Weet Hoelang (“Speak Softly Love” (Theme song The Godfather))

9: Het Pastalied (« Tarantella Culinaria »)

10: Mooier Dan Woorden Ben Jij (“Sara Perché Ti Amo”)

11: Laat Me Nu Gaan (“Felicita”)

12: Geef Ons De Vrede (“Gente Di Mare”)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yannick Bovy met internationale allures op CD-debuutAmper 25 jaar en al een stem die ons terug meeneemt naar de tijd dat Dean Martin, Frank Sinatra en Nat King Cole de dienst uitmaakten en vrouwenharten ter plaatse deden smelten.

 

Yannick Bovy, al vaak beschreven als ‘De Vlaamse Michael Bublé’ is één van de grootste muzikale talenten van België en heeft bovendien de flair, looks en het charisma, om het helemaal te gaan maken.

Met zijn 1ste single “She’s Even More Beautiful” en opvolger “She Don’t Know It” overtuigde hij alle radio- en TVmakers van zijn onmiskenbare kwaliteiten en ook het heerlijk swingende "Theoretical Love" (3de single uit zijn debuutalbum) spetterde !

 

 

Zijn debuut-CD “Better Man” mag gerust omschreven worden als een klassevolle ode aan de big band-, crooner- en jazzlegendes van weleer, met ijzersterke eigen nummers, maar ook verrassende bewerkingen van absolute classics als “All My Loving”, "I've Got You Under My Skin" en “My Cherie Amour".

 

"Better Man" van Yannick Bovy, een prachtig debuutalbum van een talent om te koesteren.
Deze produktie van ARS Enterainment - Universal Music is overal verkrijgbaar.

 

Tracklist "Beter Man":

 

1) All my loving

2) I’ve got you under my skin

3) She’s even more beautiful

4) She don’t know it

5) Better man

6) My cherie amour

7) Hold on

8) I wanna be around

9) Theoretical love

10) Perfect

11) Baby, I know

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambiance op z'n Frans (19/3) ...

Tiuintheater Merelbeke

Maandag 19 maart van 14u tot 17u

Fraterstraat 111,9820 Merelbeke

 

“Ambiance “ op zijn Frans

met

Noël Fack en Carine De Clercq

 

Franse schlagers en muziek van de sixties tot nu
Live music en zang


              mijn website is -   

  


Ingang: voorverkoop: 6 euro (koffie en gebak inbegrepen)

 Kaarten te bekomen bij Marc en Rita van ‘Tuinkaffee' of storten op

 

BE 56 3630 5260 7988    BIC: BBRUBEBB

 

Prijs aan de kassa 7 euro

 

Alle info: gsm: 0496/27.99.83

Reageer (0)

09-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt op 1/6 verkozen tot Ambassadeur van de Gensche Leute ?

Op 23 januari j.l. werden in zaal Reinaert (Gent) de 5 genomineerden voor de titel van “Ambassadeur van de Gensche Leute” bekend gemaakt. Via DE GENTENAAR en www.fransbabbelaar.be kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen en dit tot 1 mei 2012.

Zo kiest u de opvolger van Freddy Geirnaert (2007) – Dirk Lajoie (2008) – Jean-Pierre Maeren (2009) – Jan Gorleer (2010) en Patrick Van Damme (2011) en komen we die te weten tijdens de ultieme verkiezingsshow op 1 juni in zaal Reinaert … waarover later meer !

Maar wie maakt er kans op deze titel (foto's: Dominique Dierick):

Willy Bart

 Deze rasentertainer vierde onlangs zijn 70ste verjaardag.

Willy Bartholomeus ,want dat is zijn echte naam ,speelt al muziek sedert zijn tienerjaren.

Hij begon na zijn legerdienst met een eigen orkest “ de Bartels “ en na enige jaren succesvol als orkestleider kwam oud Ambassadeur Dirk Lajoie bij hem aankloppen om zijn “ Goe weer aan de Zuid “ muzikaal te versterken.

De twee heren begonnen dan met het gekende Cafe Chantant in de Tartuffe ,dat was de periode dat de “ Kluts “zijn intrede deed.

De rest is geschiedenis.

 

Wiewieneke

 Deze Gentse Wattman ( bestuurder van een Gentse tram ) is een rasechte straatanimator.

Met zijn omgebouwde bakfiets rijdt hij in gans Vlaanderen rond op markten en dekenijfeesten en zingt liedjes van Aznavour , Becaud , Eddy Wally en Presley.

Hij was een van de drijvende krachten achter de kelnerwedloop

 

Margriet Bruggeman

 Zij is ongetwijfeld de leading lady van het Gentse cabaret.

Moereloere , of met Jo Demeyere en Oswald Versijp in de Tinnenpot of een andere zaal in Vlaanderen ,ze draait er haar hand niet voor om.

Evengoed staat zij in een of ander Vlaamse toneelstuk ,waar zij de vrouwelijke hoofdrol speelt.

De appel valt niet ver van de boom ,want haar kleindochter is het huidige Gentse Pierke.

 

Frans De Bruyckere

 De schrijver van minstens drie toneelstukken per jaar ,voor zijn eigen gezelschap “ Het Stroppentheater “ heeft eigenlijk nooit de erkenning gekregen die hij zeker verdient.

Hij is de natuurlijke opvolger van Romain De Coninck als schrijver van stukken in het Gentse Dialect.

Bij zijn stroppen nog altijd de echte beren van Romain , namelijk Susie en Raymond.

 

Christian Bellecoste


 

Bij theater Maskee is hij de man die de onmogelijkste typetjes speelt en bij ne komiek nest op het Seleskest is hij steevast van de partij om met Ambassadeur 2011 Patrick Van Damme voor de komische noot te zorgen.

Hij kan ook de meest ernstige rollen aan ,zoals hij al bij het “Lindecoulisken “ bewezen heeft.

 

En nu stemmen maar: www.fransbabbelaar.be of via DE GENTENAAR (wordt aangekondigd).

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!