Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
25-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klinkt als muziek in de oren .... toffe eindejaars-CD's
In deze rubriek geef ik u een greep uit het grote aanbod van CD's die telkenjare de kerst-en oudejaarsperiode overheersen. En door de redactie (na beluisteren ervan) als een ideaal eindejaarsgeschenk aanzien ... voor ware muziekliefhebbers.

Onvergetelijk Starten doen we met dè Vlaamse artiest die sedert zijn 18de verjaardag als "Will Tura" door het leven gaat. 51 jaar later wilde Will Tura wel eens een andere uitdaging aangaan en zo ontstond het project rond enkele bekende crooners zoals Dean Martin, Nat King Cole en Frank Sinatra. Hij gaf er gewoonweg "Onvergetelijk - Unforgettable" als titel aan en vatte prachtige nummers in het Nederlands èn Engels samen op het gelijknamige dubbelalbum, al staan er op het Engelstalig schijfje niet alleen covers op van de Nederlandstalige nummers ... ook originele nummers vonden bij Will Tura een aangename voedingsbodem. Het album werd uitgegeven door ARS Entertainment - Universal Music.
CD1. ONVERGETELIJK
1. Onvergetelijk - 2. Toen Nat King Cole Van Liefde Zong - 3. Beeld Van Jou - 4. Ga Nou - 5. In De Straat Waar Je Woont - 6. Als Ik Droom Van Jou - 7. Storm En Regen - 8. 'k Hou Van Jazz - 9. Van Wie Ik Houd - 10. Een Zomernacht - 11. Weerklank - 12. Alleen Gaan

CD2. UNFORGETTABLE
1. Unforgettable - 2. The Soul Of Nat King Cole - 3. The More I See You - 4. Darling - 5. On The Street Where You Live - 6. When I Fall In Love - 7. Stormy Weather - 8. I'm Diggin' Jazz - 9. Let There Be Love - 10. Summerwind - 11. Stardust - 12. My Way

cdchristoff1001nachtenluxe.jpg En voor het volgende album blijven we bij de Vlaamse artiesten, want met Christoff is het altijd feesten 
 geblazen. Ook op het dubbelalbum 1001 nachten (luxe-editie inclusief het Duitse album Blaue Augen) heeft
 deze charmante optimist zijn beste pak aangetrokken om de schlagerliefhebber mee te loodsen doorheen zijn
 opmerkelijke repertoire van 2009. Als bonusnummer opteerde hij trouwens voor een meezinger van formaat:
 "Zaterdagavond", samen met Mieke, zus Lindsay en Dennie Christian. We ontdekten stuk voor stuk nummers
 die de nodige ambiance brengen in deze tijden en mochten al evengoed genieten van de teksten en de  duidelijke uitspraak ervan ... typerend voor deze volhouder in de showbizz. En op zijn allereerste Duitstalige album mag hij méér dan fier zijn ... een enorme uitdaging met een knipoog naar ons buurland dat nu eenmaal gekend is voor zijn prachtige televisieshows èn aandacht voor het schlager-en levenslied.
(Album is uitgegeven bij ARS Entertainment)

CD1:
In 100.000 jaren – Vrijgezel - Zolang je kan zingen – Miljonair - Ai ai ai kapitein - Ga nooit meer van huis - Ik ben zo verliefd - Dromen - Dag m’n liefste - Er is een plaats diep in m’n hart – ’t Is echte liefde - Ik zeg nooit meer vaarwel – Bonus: Zaterdagavond

CD2:
Deine blauen Augen - Ich bin noch frei - Diesmal ist es Liebe (Aye no digas) - Malaguena blu - Toskana Wein - Santa Romantica - Du bist wie ein Traum - Ich sag nie mehr Goodbye - Bleib nicht einsam heut Nacht – Aloaheo - Nie genug von dir - Der Mond und die Sterne – Ay Ay Ay Ay (Komm tanze mit mir) - Morgen

 Bijzonder aangenaam verrast was ik door het debuutalbum van Andrei Lugovski, die bekendheid verwierf via het VTM-programma "Idool". Iedere kijker was overtuigd van het stemgeluid van deze getalenteerde Wit-Rus, maar zoals vaak gebeurt bij dergelijke wedstrijden, vallen vele kandidaten erna in een grote diepte en horen we amper nog van hun ambities en muzikale bezigheden. Maar niet bij deze Lugovski die met het album "My world" duidelijk bewijst dat het zingen hem in het bloed zit. Het is een rustmoment tijdens deze drukke dagen waarin ikzelf heb besloten alle nummers met gesloten ogen te beluisteren en ik kan u zeggen: héééérlijk. De onderstaande tracklist zal u dan ook zonder enige twijfel kunnen overtuigen, op dezelfde manier als Andrei dat bij mij heeft gedaan.
(Album is uitgebracht bij ARS Entertainment)

1. Il Mondo - 2. She's out of my life - 3. Perdere l'amore - 4. Ave Maria - 5. Vincero Perdero - 6. Dedication - 7. She - 8. Serenade (Schubert) - 9. You'll never walk alone – 10. Conquest of Paradise - 11. Do you know (Theme from Mahogany) - 12. Ochi Chyornye

Strato-Vani 7 In Holland Ook voor de liefhebbers van instrumentale/orchestrale muziek is er een ideaal geschenk: STRATO-VANI 7 ... in Holland. Inderdaad, reeds het 7de album van dit succesvolle Belgische orkest waarvan de vorige 6 albums zomaar eventjes 200.000 exemplaren verkochten. En ook nu weer duwde Marc Cortens het orkest op een hoog niveau. Ikzelf had het genoegen te kunnen genieten van de box waarin niet alleen het 7de album was terug te vinden, maar ook de DVD "Strao-Vani Live in Vorst" was inbegrepen. Op die manier is het nog aangenamer om mee te volgen, want niet alleen de oren worden hiermee beloond ... ook de ogen willen wat en het liveconcert vanuit de luie zetel kunnen meemaken is dan ook top ! Een èchte aanrader. Maar ook zonder de DVD is het album te koop ... dus hollen maar.
En oh ja, op 30/09/2010 kan u in Flanders Expo (Gent) terecht voor een volgende STRATO-VANI LIVE met o.a. Connie Neefs, harpiste Janu, Blue Diamonds, Will Tura, de Oostenrijkse Monika Martin èn een special guest. Via deze webstek houden we u dan ook graag op de hoogte.
(Album is uitgebracht door L&T Records)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderpoëzieroute Gent nu in een doekboekje

De werkbundel 'Kinderpoëzieroute Gent' is een doeboekje waarmee je langs 10 poëtische plekjes in de Gentse binnenstad wandelt.

scan cover kinderpoezieroute

Voor elke halte staat er een toepasselijk gedicht en een speelse opdracht in. Deze wandelroute is samengesteld door dichter Riet Wille en de Dienst Kunsten van de Stad Gent en het Poëziecentrum geven ze uit.

Deze ‘virtuele’ poëzie-route werd uitgewerkt om Gent ook door kinderen op poëtische wijze te laten ontdekken. Dichter Riet Wille koos tien locaties en evenveel gedichten en verwerkte ze tot een werkbundel. Hierin zijn deze tien intrigerende plekken telkens verbonden met een gedicht van een eigentijdse dichter en voorzien van sprekende kindertekeningen.

Illustrator Carll Cneut ging met een aantal kinderen van het ‘Instituut van Gent’ aan de slag om deze tekeningen te maken. Het boekje is gemaakt op maat van kinderen van 9 tot 12 jaar (3de - 6de leerjaar).

Leen Depooter (Quod) gaf er een aantrekkelijke lay-out aan.

Om kinderen actief te betrekken bij deze poëzieroute en het plezier in taal te prikkelen, is bijna elke halte verweven met een spel creatief schrijven. De route is rustig zodat de kinderen ruimte hebben om zich veilig te bewegen en ergens langer of korter te verblijven om een opdracht af te werken. De wandeling wordt best begeleid door een leerkracht, (groot)ouder(s) of een gids.

Praktisch:

De papieren versie is vanaf 18 december gratis en exclusief verkrijgbaar bij het Poëziecentrum. Maar je kunt ze ook hier downloaden (zie 'aanverwante info').

Voor een begeleide wandeling kan je een gids boeken bij het Poëziecentrum (100 euro).

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse zebrapaden met voetgangersdetectie

Twee Gentse zebrapaden worden uitgerust met voetgangersdetectie en led-verlichting. Wanneer voetgangers willen oversteken, zullen de zebrapaden voortaan opgelicht worden door middel van knipperende led-lichten die in de rijweg zijn aangebracht. Op die manier zullen overstekende voetgangers zeer goed te zien zijn door de andere weggebruikers. Dat moet de verkeersveiligheid op de geselecteerde locaties gevoelig verbeteren.De primeur voor deze geaccentueerde voetgangersoversteken gaat naar de Burggravenlaan (ter hoogte van de Bommelstraat) en de Franklin Rooseveltlaan (ter hoogte van de Guldenspoorstraat). De Stad Gent investeert voor de twee locaties samen 16.000 euro in dit vernieuwende verkeerssysteem met led-verlichting.

In de Franklin Rooseveltlaan zullen er ter hoogte van het zebrapad acht leds in de rijweg ingewerkt worden. Zowel links als rechts van de rijweg komt er een paal met een zogenaamde ‘signflash’. Infraroodstralen detecteren voetgangers die het zebrapad willen oversteken. Als dit gebeurt, beginnen niet alleen de leds in de rijweg te knipperen, maar ook de twee ‘signflashes’ links en rechts van het zebrapad.

07mei08 19u58 Burggravenlaan / Ottergemsesteenweg

In de Burggravenlaan is hetzelfde systeem van toepassing. De praktische uitvoering zal hier wel iets anders zijn omdat het verkeer op deze plaats in twee richtingen verloopt. Daar zullen in elke rijrichting vier led-lichtpunten en een signflash geïnstalleerd worden.

Gent is de allereerste stad in België die de combinatie van led-verlichting en ‘signflashes’ inricht aan voetgangersoversteken. Het gaat om een proefproject. De praktijk moet uitwijzen of de verwachtingen van dit nieuwe systeem worden ingelost. Na een jaar wordt dan geëvalueerd of het voor uitbreiding vatbaar is.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentenaars welkom op Nieuwjaarsdrink (10/01/2010)

De Stad Gent nodigt alle Gentenaren uit op zondag 10 januari vanaf 11 uur voor de traditionele Nieuwjaarsdrink
op het Sint-Baafsplein.

Er zullen niet minder dan 33.140 gratis drankjes worden geschonken.
Het plein wordt voor de gelegenheid aangepast volgens het concept ‘Grote Gentenaars’ van de Tuinbouwschool Melle.

 foto: Eddy Temmerman

De Gentse ijskunstenaar Frank De Coninck maakt ter plekke een massieve ijssculptuur en de Gent Symphonic Band zorgt voor muziek. Bovendien zal tijdens de drink voor het eerst de nieuwe exclusieve ‘Gentse Mokke’ (met spreuk van een bekende Gentenaar) verkocht worden. En natuurlijk zorgt het Spelleke van Drei Kluiten voor het traditionele nieuwjaarslied.

Reageer (0)

22-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garry Hagger als ideaal eindejaarsgeschenk
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Met “De kracht van de liefde” brengt Garry Hagger voor het eerst een dvd uit.

De dvd bestaat uit exclusief en onuitgegeven beeldmateriaal en brengt een beeld
van alles waar Garry de voorbije jaren mee bezig was.

De clip die er het meeste uitspringt is zeker het duet dat Garry opnam met Merrill Osmond,
zanger van de legendarische Osmonds.

 

Van de dvd verschijnt ook een limited edition.
De eerste 500 stuks verschijnen in een speciale digipack verpakking en bevatten een gratis bonus cd.
Wees er dus op tijd bij.

 

Via de website www.garryhagger.be kan je alvast je exemplaar reserveren.
En je vindt de dvd met gratis cd ook in de platenzaken.

Plietsplets mocht al eens proeven van het resultaat ... en het mag er wezen.
Het album zelf bevat 16 prachtige nummers waarvan u zeker "Ik heb de hele nacht liggen dromen", "Wat is er fout gegaan, "Als ik weg ga" en "Je bent het helemaal" zal herkennen, maar het is ook genieten geblazen van de rustige sluimermomenten in "Zonder jou", 'Wat is er fout gegaan" of "Hier en nu" ... èn van de titelsong "De kracht van de liefde" of het sterke "Als liefde vleugels geeft" (waarin de sterkte van Garry's stem weer volop kansen krijgt).
Maar we vergeten zeker ook niet de duetten met Nick Fayne, Mieke en Pino Baresi met het bewelmende "Miserere".

De DVD bevat 10 muziekclips èn de bonus track "Pure Glory" met Merrill Osmond. 

Alvast genoeg materiaal om een gezellig en muzikaal avondje  thuis te organiseren.
Voor € 16,99 tevens een ideaal kerst- of eindejaarsgeschenk.

Kijk alvast eens op www.garryhagger.be of www.marista.be en geniet nog méér.

Reageer (0)

14-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21/12 ... nieuwe start voor EurovisOradio.be

Na de zomerstop is EurovisiÓ op O radio weggebleven, maar toch is het programma geen stille dood gestorven.

 


EurovisiÓ is springlevend herboren en gaat op 21/12 om 21u van start als een nieuw digitaal kanaal : www.eurovisioradio.eu.  Maandag 21 december is dus niet enkel het begin van de winter, maar ook van een gloednieuwe internetradio !

 

24 op 24, 7 op 7, zal u op www.eurovisioradio.eu het beste van het Eurovisiesongfestival kunnen beluisteren, met een aantal gepresenteerde programma’s en dagelijks ook het recentste Eurovisienieuws in het Nederlands en het Engels. Hiervoor wordt samengewerkt met www.eurosong.be.

 

Eurovisioradio.eu kan putten uit 55 jaar Eurovisiesongfestivalgeschiedenis én uit talloze nationale voorrondes. Voldoende materiaal om een gevarieerd aanbod te brengen, voor alle leeftijden (van “Junior” tot “Nostalgia”).

 

Op vrijdag- en zaterdagavond hoor je vooral meer up-tempo nummers : bij eurovisioradio.eu begint het weekend met het programma “La Det Swinge”

 

Een vaste waarde wordt opnieuw Philip Vereyken met “Europe Start Listening, Now !” op maandagavond vanaf 21u00.  Weetjes & nieuwtjes over het aankomende festival in Oslo in mei 2010, thema-muziek en een terugblik op de voorbije festivals.

 

Mis dus de aftrap van deze zender niet, op 21/12 om 21u : Start listening !

 

EurovisiÓ Radio – Londenstraat 7 – B-2000 Antwerpen philip.vereyken@eurovisioradio.eu – 0475 624 610

www.eurovisioradio.eu

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke voor Limburgse Stéphanie
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zondag jongstleden was de "Bristol Karaoke" in Ingelmunster veel te klein voor de finale van het "Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke", een organisatie van Ignace Crombé. De zeskoppige jury met o.a. Ro Burms, Johan Stolz en Adriaan
Van Landschoot had een moeilijke klus te klaren, want niet minder dan 30 geselecteerden zouden hun beste beentje voorzetten. Maar dat deden de finalisten niet zomaar: de winnaar won immers niet alleen de titel, maar ook een restyling door Viviane Audenaert, een videoclip en een beker, maar ook een bronzen kunstwerk van Marc Claerhout.
Na een lange beraadslaging mochten we volgend resultaat neerpennen:

1ste plaats :  Stéphanie Onclin (23 jaar) uit Riemst (Limburg) :  When a man loves a woman-Percy Sledge /  Son of a preacherman - Dusty Springfield

 

2de plaats : Elke Taelman (23 jaar) uit Lier (Antwerpen) : I will always love you - Whitney Houston / Hallelujah - Alexander Burka

 

3de plaats : Maleen Floru (51 jaar) uit Avelgem (West-Vlaanderen) :  Crazy - Patsy Cline / Pierrot droog je tranen - Bonnie St-Claire

 

Publieksprijs : Heidi Duyck (42 jaar) uit Ingelmunster (West-Vlaanderen) :  What's up - 4 Non Blondes / Nutbush City Limits - Tina Turner

Het is duidelijk dat de vrouwenstemmen de jury meer hebben ontroerd en ingepakt dan de mannenstemmen.

Reageer (0)

08-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIN uw gratis toegangskaart voor LEKKER GENIETEN (12 en 13/12 - Gentse Handelsbeurs)

 Op zaterdag 12 en zondag 13 december 2009 kan u in de Gentse Handelsbeurs (Kouter) terecht voor een nieuw initiatief met culinaire allure: "LEKKER GENIETEN IN GENT". De organisatie houdt bij deze eersteling "Wallonië" boven de doopvont enstelt hiervoor alles in het werk om het grote publiek te bereiken.
Terwijl alle liefhebbers in de ene zaal een bezoek kunnen brengen aan diverse standen met typische produkten uit het Waalse landsgedeelte, kunnen zij die graag kokerellen in de andere zaal genieten van kooksessies en demonstraties door bekende topchefs en bekende Gentenaars.Proeven in een ongedwongen en authentieke sfeer, een meet & greet met wielervedetten of gewoonweg aan de toog genieten van de heerlijke bieren uit Wallonië .... het kan allemaal.


Christer Elfving  Freddy Birset 

Op zaterdagavond om 19.00 uur kan u zelfs aanschuiven aan de feestdis, want na een uitgebreide receptie kookt Christer Elfving live on stage een volledig menu met Waalse produkten dewelke onmiddellijk hierna hun weg naar uw tafel vinden. Tijdens het begeleidende concert brengt chansonnier Freddy Birset klassiekers en chansons als ode aan de Franse muziek.
Inschrijven kan via www.lekkergenieten.com (90 € p.p.)

Praktisch:

Zaterdag 12 december (13.00 - 18.00 uur)
Zondag 13 december (10.00 - 18.00 uur)

Toegangsprijs: 2,5 euro (inclusief een biertje aan de joyeuse toog) - Handelsbeurs - Kouter - Gent

Alle info kan u lezen op www.lekkergenieten.com MAAR dankzij de organisatie (Gi.dee) kunnen wij gratis toegangstickets wegschenken. Het enige wat u moet doen is een correct antwoord mailen naar plietsplets@telenet.be op de vraag:

Op welk uur kan u op zaterdag 12 december 2009 een kooksessie bijwonenvan PETER DE CLERCQ ?

Peter De Clercq

Mail het antwoord naar plietsplets@telenet.be en de winnaars krijgen persoonlijk een e-mail terug (af te drukken en mee te nemen naar de ingang van de Handelsbeurs alwaar de winnaarslijst voor de organisatie beschikbaar is).
Veel geluk ... en zeker eens gaan GENIETEN, hé !!!!

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!