het wel en wee van mezelf

24-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALVE MARATHON BEST
Net èèn week na mijn halve in Alleur stond er al een andere op het programma.
De planning was al een tijdje vastgelegd en dus zouden we, Raphael, Roberto en ik afzakken naar Best (Eindhoven), voor de halve aldaar.
Al vrij vroeg thuis van het werk, anderhalf uurtje pitten en toen kon ik met mijn goedgevulde sporttas op weg naar Raphael, samen reden we dan naar de carpool in Houthalen waar Roberto ons veilig naar Best zou brengen.
Ruim een uur op voorhand ter plaatste, tijd zat om de inschrijvingen in orde te brengen en nog een babbeltje te slaan met enkele Nederlandse loopvrienden.
Hennie was er als de kippen bij om ons te begroeten en de tot nog toe alleen in mijn virtuele wereld vertoevende Carla stond een eindje verder ook op post.Het was een eerste en aangename kennismaking.
Ik schreef me dus in bij de 50 plus categorie, omdat ik dit jaar 50 jaar wordt.Dit is ook gebruikelijk in de Waalse regio.Later in dit verhaal zal blijken waarom ik dit vertel, maar mijn Facebookvrienden weten ondertussen hoe dit verhaal afloopt
Toch wil ik mijn andere bloglezers de clue van dit spannend verhaal niet onthouden.
Na een drietal km opwarming en een paar plaspauzes nog even opgewarmd in de kantine, het was best koud in Best ;-).
Even later was het dan tijd voor de start.Er werd gelopen over 4 verschillende afstanden, 7-10-14 en 21 km.
Onze afstand (21 km), bestond uit drie gelijke ronden.
Na het startschot was ik vrij goed weg op de piste van de plaatselijke atletiekvereniging.
Mijn eerste km in 3.51, de volgende twee kon ik rond de 4 min aanhouden.
Km 4 in 3.51, hier had ik het gevoel dat mijn Garmin te snel liep.
Ik bleef steeds onder de 4.10 hangen gedurende de volgende 4 km, wat ook mijn doel was om mijn tijd van vorige week te verbeteren
Aanvang tweede ronde en ik voelde de vermoeidheid opkomen.
Km 9 in 4.12, dan 4.09 voor km 10
de volgende km's ging het weer ietsje beter en ik liep terug wat sneller.Ik had ook een groepje van drie lopers ingehaald, maar even later zouden zij me terug remonteren ;-)
Bij het ingaan van de derde en laatste ronde kreeg ik zowaar een dipje 4.14 voor km 15 en 16
Dan kon ik even weer de zeilen bijzetten en het tempo weer wat opdrijven.Ik probeerde terug bij het inmiddels uiteengedreven groepje te komen, één voor één wou ik ze op mijn scalp, maar het werd moeilijk.
Bij het ingaan van de laatste 4 km nog eens een forcing doorgevoerd en ik kwam zowaar bij één van de lopers van het groepje.
Ik haalde hem in en keek of hij volgde, ja dat deed hij helaas.Hij kwam er zelfs terug over, en als dat nog niet genoeg was begon het ook nog te hagelen.Een andere loper had nu blijkbaar een dipje en liet zich inlopen.Met al mijn krachten probeerde ik terug bij de twee andere lopers te geraken, 3.58 voor km 18, maar kwam er net niet bij.
Dan maar mijn eigen tempo proberen te lopen en nog een rustig spurtje gedaan op de piste, en zo liep ik over de finish in 1u26.40, een verbetering van 50 sec tov vorige week.
Blij natuurlijk met dit resultaat.
Maar het bleef hagelen en ik wou zo snel mogelijk onder de douche.Toch uit solidariteit nog even gewacht op Raphael en hij kwam ongeveer 9 min later ook over de meet.
Niks uitlopen meer, al deed Roberto toch nog een poging, maar hij stond nog sneller onder de douche, onze vinnige Italiaanse Volbloed ;-).
Na de douche werd het reuzegezellig in de kantine.
De prijsuitreiking ging echter buiten door, dus toch maar even piepen.
Ze waren net aan mijn categorie bezig en ik hoorde mijn naam niet bij de eerste drie, had geen enkel idee wat voor tijd deze mensen gelopen hadden.Ik vroeg nog even om een uitslag , maar blijkbaar drong dit niet door bij de speaker van dienst.
Dan maar terug naar binnen terwijl Roberto het podium beklom voor brons bij de masters 35+
Na de prijsuitreiking werd er lekker verder gekeuveld met onze Noorderburen tot het weer tijd was om afscheid te nemen.
Bij mijn thuiskomst stond de uitslag al op het internet, en ik was nieuwsgierig naar mijn resultaat.0
Ik werd 26 ste algemeen, maar GROOT was mijn verbazing toen  ik op een tweede plaats stond bij de masters 45.
Dit had ik totaal niet verwacht en heb ook mijn naam niet horen afroepen.
Omdat ik wist dat maatje Roberto 25 euro prijzengeld had gekregen heb ik alle mogelijke stappen ondernomen om te polsen hoe het zit met mijn prijs.
Een telefoontje naar de organisatie vertelde mij dat ik moest mailen met mijn klacht.
Tot op heden wacht ik nog steeds op resultaat.Jammer, want ik had echt graag op dat podium gestaan
Nog erger is, al kan ik me hier nog bij neerleggen, dat ik zelfs winnaar was in mijn ingeschreven categorie 50+.
Hopelijk brengen de joviale Noorderburen dit euvel nog tot een goed einde, want graag sta ik volgend jaar terug aan de start van deze wedstrijd.
Volgende week staat er in principe de wedstrijd in Héron op het programma op zaterdag, maar omdat ze mooi weer geven, zou het wel eens kunnen dat ik ga fietsen.Op zondag wordt er een toertocht gereden in Stevoort, maar jammer genoeg moet ik die dag naar een verjaardagsfeest van een tante die 80 jaar wordt.Dus is de planning om die tocht op zaterdag te rijden.
Maar alles blijft natuurlijk onder voorbehoud, we zien wel wat het wordt, groetjes!!!!!!


24-03-2014 om 22:16 geschreven door bakkertje64  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.halve marathon Alleur
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weekend werd rustig ingezet, met op vrijdag een rustdag en op zaterdag een extensief loopje van 12 km, want zondag is het halve marathontijd en mijn ambitie is toch om 1u30 te lopen.
Het is trouwens van 2008 geleden dat ik die afstand nog uitliep.Toen liep ik nog 1u23 op de halve in St-Jozef-Olen (klopte de afstand wel ? ), en 1u25 in Bilzen bij een temperatuur van tegen de 30 graden.
Maar vorig jaar moest ik op de LPM afhaken na 10 km wegens blessure en ook in Veltem Beisem had ik er blijkbaar geen zin in, want na één ronde stapte ik uit.
Maar ondertussen zijn we 2014 en momenteel draait het niet slecht, al doet alles wel pijn.
Mijn verwachting vandaag was dus een tijd van 1u30 te lopen, alles daaronder zou top zijn.
Dus na mijn wekelijks zondagritueel, werken, powernap, opfrissen.... was het tijd om te gaan.
Vandaag reed ik alleen naar Alleur, de overige Speelhofrunners behalve Robert en Robin, gingen naar de Vijverrun in Bolderberg.
daar aangekomen was mijn inschrijving snel in orde, ik had me immers vooringeschreven en kreeg daar ook nog een leuke bandana, of hoe noem je zo een multifunctioneel ding? , voor.
De start bevond zich op de piste van Alleur, alhoewel het ook een beetje Lantin is volgens de organisatie van de fietstoertocht de Cristal Classic.Die houden daar hun jaarlijkse bevoorrading van hun tocht.
Diezelfde piste werd al snel gevuld met de meest kleurrijke taferelen, maar Oranje was toch boven.Neen, het was geen Hollands legioen, al waren die er ook, niet waar Robert? .
Ook Bjorn Peeters die het voorlopig wat kalmer aan gaat doen wegens rugproblemen was er ook met één lid van zijn befaamde Bjokkesteam. ( Bedankt voor de foto trouwens!!! )
Verder ook nog een delegatie van Pauluko team die van de gelegenheid gebruik maakten om reclame te maken voor hun nieuwe challenge, de Victorscup.Meer info vind je terug op hun website.
Zo zie je dus dat het in de Walen redelijk Vlaams getint was, ook al was er de Vijverrun ;-).

De wedstrijd zelf dan......
redelijk vooraan gestart met net voor mij Robert Willlems en op de eerste rij, hoe kan het anders, loopmaatje Robin, die de korte afstand even later zou winnen.Proficiat trouwens!!!!!! .Alle afstanden startten trouwens samen, wat maakte dat er meer dan 500 man, waarvan 258 voor de halve, op de piste klaarstonden om hun ding et doen ;-)
Het zag er nogal beanstigend uit aan die start, opeengedrumd gelijk een bende koeien die naar het slachthuis worden afgevoerd. Neen ik heb me al meer op mijn gemak gevoeld.Steeds kwam de gedachte in me op van valpartijen allerhande, en toen het allemaal wat lang begon te duren werd ik nog zenuwachtiger en moest zelfs plassen.
Na wat heen en weer gepalaver konden we dan toch vertrekken, het viel allemaal goed mee.
Mijn eerste km klokte ik zelfs af in 3.58, véél te snel, want voor 1u30 was 4.15 min/km ideaal.
Maar met de gedachte, "wat ik al heb pakken ze mij niet meer af" ging ik toch weer door.Tot ik bij Tony kwam, zowaar een beetje mijn concurrent.
Even gas terugnemen en horen hoe het met hem zat, ook hij ging voor 1u30.Hier moet ik bijblijven was mijn eerste gedacht.We konden zelfs nog vlot een babbeltje slaan en er kon ook al eens een grapje van af.Maar toch hield ik mijn Garmin goed in't ook, ik mocht in geen geval boven die 4.15 uitkomen.En die opdracht scheen voorlopig goed te lukken.
Het parcours zelf was nogal gevarieerd, draaien en keren, passage door een prachtig park, onder een brug door, maar ook stoep of- en telkens weer af.Niet meteen het favoriete parcours van Hollander Robert, want op 5 km van het einde kwam ik ineens bij hem.Hij stopte zelfs even, maar ik maande hem aan om toch mee te lopen.Hij had zich blijkbaar ergens vertrapt op dat kl*teparcours (waren zijn woorden), en zo was er dan iets in zijn kuit gesprongen.Hij zou me na een tijdje moeten lossen.Ook concurrent in de Hesbignon, Marcel Baeckelandt had ik al snel achter mij gelaten.
Bij het ingaan van de laatste 3 km liep ik Christophe Roosen voorbij die wat aan't uitlopen was, althans dat dacht ik.Hij wenste me nog proficiat en ik zette mijn tocht verder.Op amper 50 meter van me vandaag liep nog een tweekoppig-of vierbenig groepje, maar ik had niet te guts om dat dicht te lopen.
Mijn einddoel was binnen handbereik, dus waarom nog forceren?
Jammer genoeg viel ik hiermee net buiten de top dertig, maar dat is op zich geen erg.
Triomfankelijk liep ik de oude wielerpiste binnen alsof ik een overwinning had geboekt, er kon zelfs nog een vreugdevol gebaar vanaf voor de foto.
Mijn eindtijd werd afgeklokt op 1u27.30 voor de officiële 21,1 km lange tocht.Ik had slechts 100 meter meer op mijn Garmin.
Tevreden met het resultaat deed ik mij tegoed, neen niet buitensporig, aan het rijkgevulde buffet.Fruitwafels, donuts en ander lekkers zoals chocola werd weggespoeld met Aquarius en warme thee.Wat een organisatie zeg en dat allemaal voor de prijs van 7 euro.
Na de lauwe douche, het warme water was waarschijnlijk al opgesoupeerd, was het tijd om naar de prijsuitreiking  annex tombola te gaan.Met drie lotjes, ééntje van mij, ééntje van Robert en ééntje gevonden voelde ik me net een kind op de eendjeskraam hopend op een mooie prijs.
Maar die zat er voor mij helaas vandaag niet in (nu zullen er waarschijnlijk wel enkele grinniken ;-)
Het enige minpunt waren dan ook de véél te lange speeches van organisatie en andere politiek gerelateerde vedetten.Ja er stond zelfs een oude voetbalveteraan tussen, Raphael Quaranta maakte jaren geleden furore bij het ter ziele gegane FC- Luik en heeft nu waarschijnlijk een andere hobby gevonden.
Ondanks dit euveltje kijk ik toch tevreden terug op deze leuke dag.
Een fietstochtje zit er vandaag wegens late thuiskomst niet meer in, mja de boog kan niet altijd gespannen staan.
Mijn volgende wedstrijd op het schema is opnieuw een halve, dit keer in Best-Eindhoven.Maar deze hou ik nog even in beraad.
Morgen weer naar de rugschool om wat saaie oefeningen te doen, die voorlopig niets uithalen, maar een mens moet toch iets proberen hé.....

see jullie next week, byebye en zwaai zwaai ;-)

punten voor deze wedstrijd, 7-8/10


16-03-2014 om 18:36 geschreven door bakkertje64  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
09-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jogging de Berloz , 2de Hesbignonwedstrijd
vandaag was het de beurt aan de tweede wedstrijd van de Hesbignon en deze ging lekker vlakbij door, nl in Berloz, amper 15 km van thuis uit.
Dus trok ik iets na 9 uur alleen op pad, de andere Speelhofrunners kwamen bij Mario samen.Ook loopmaatje Bart, die eveneens vlakbij woont had ik toch kunnen overtuigen om mee te gaan.Ter plaatse was ook Robin Dukkie en Hollander Robert Willems aanwezig.Laatsgenoemde verdedigt nu ook de kleuren van ons team, dus wordt het hoogdringend tijd om de kledijsponsor nog eens aan te spreken.

De wedstrijd dan....
na de traditionele begroeting met de andere loopmakkers, opvallend véél Vlamingen aanwezig vandaag, Willy Cortleven, Rafke, David, broer van Daniel, Wim d'Haese, Hugo, Patrick Geelen en nog een paar ACA 'ers, was het tijd om naar de startplaats te gaan. we hadden ongeveer anderhalve km opwarming in de benen, niet echt veel, maar ik had mijn tijd nodig om van schoeisel te veranderen en dus ook die verdomde chip te wisselen.
De schoenen lopen iets makkelijk in vergelijking met mijn andere die aan vervanging toe zijn.
Na wat uitleg door de plaatselijke speaker wat onverstaanbaar gebrabbel inhield mochten we op zijn sein vertrekken.Niet echt een startschot, maar gewoon, vertrek maar jongens.
Start alweer chaotisch en hier wordt in tegenstelling tot vorige week de 6 en de 11 km wel samen gestart.
Die eerste km worden we na 500 meter al getrakteerd op een stevige helling.Nochtans had de afwezige Kristof (wegens ziekte), ons ten stelligste beloofd dat het niet zwaar zou zijn(4.04)
Km 2 nog een stukje van die beklimming en ik kom stilaan op tempo, 3.58
Op naar km 3 en daar ga ik ineens tegen de vlakte, ik kan me onmiddellijk dechargeren, maar onderweg zie ik toch twee bebloedde knieën en een kapotte elleboog, ik zet toch door. (3.56)
Km 4 in 3.55, km 5 in 4.01, daar komen we ook meteen op een stuk onverhard terecht en zo zakt het tempo op km 6 naar 4.20
Loopmaatje en concurrent Robert zie ik niet dadelijk achter mij, hij heeft de wedstrijd van gisteren in Francochamps nog in de benen blijkbaar.Van hem hoef ik dus niets te vrezen, hij zou niet voluit gaan.
Km 7 kan ik me terug herpakken, naar 4.08, maar ondertussen is Didier Corin me ook gepasseerd op het onverharde en hij heeft in zijn spoor een jonge gast en Marcel Baekelandt, die laatste is wel een concurrent en klopte me vorige week op de meet.zij houden er een mooi tempo op na, ik probeer aan te klampen zo goed en kwaad het kan.Maar het gaat moeizaam, af en toe kan ik eens kop nemen en voel ik of ik kan ontsnappen, maar mijn benen zitten niet goed, de knieën laten zich ondertussen wel voelen.Het wordt twee maal 4.11 voor km 8 en 9.
Km 10 herpak ik mij en trek ik een eerste maal aan de bel, Didier volgt, Marcel lijkt te lossen, na 500 meter zet ik nog een tweede versnelling en alleen Didier kan deze beantwoorden.Marcel is op dat moment op veilige afstand.(3.59) Maar het is nog één km, dus het vel van de beer nog maar niet verkopen zeker.toch blijf ik op mijn elan doorgaan, de jonge gast heb ik er ook af, en dan plaatst Didier nog een laatste versnelling die ik niet beantwoord. Mijn doel is bereikt en zo eindig ik de net geen 10 km in 44.30, dit is 4.03 min/km ongeveer en daar mag ik best tevreden mee zijn.
Met mijn gehavend lichaam probeer ik ergens een EHBO post te ontwaren, maar blijkbaar is die er niet. Even later vind ik toch een bereidwillige persoon die me wil verzorgen.Dan naar de douches, die er echt primitief uitzien, iets van de vooroorlogse tijd, beschimmelde muren, modder op de grond, nee niet echt naar normen van het heden .Maar daar zal die 4 euro inschrijving wel voor iets tussen zitten zeker.
Ik blijf ook nog eens na voor de tombola en ik win dan uiteindelijk een reflexogie en medische voetverzorging.Ik moet daarvoor wel afzakken naar Donceel, maar dat zien we nog wel.
Na mijn thuiskomst, zag ik het met dit mooi weer niet zittenom binnen  blijven te zitten, dus trok ik er op uit met de fiets.Zo gaf ik ook de kans niet aan mijn gekwetste lichaamsdelen om stijf te worden.
Ik fietste zo nog een mooie 72 km bij elkaar, met de 103 km van gisteren erbij was dit een leuk fiets-en loopweekend.
En zo kijken we weer uit naar de volgende wedstrijd in Alleur, daar loop ik de halve marathon, hopelijk zijn de kapotte knieën dan een beetje hersteld.
Nog een paar mooie beelden om dit blog af te sluiten, en dan wens ik jullie nog een fijn weekend.
Tot volgende week....

beoordeling wedstrijd
punten 7 op 10
pluspunten, mooi parcours, lage inschrijving (4 euro), mooie bevoorrading, zeker aan het einde, tombola en klassementsprijzen.
minpunten, lamentabele douche gelegenheid.

na 2 km zag het er nog goed uit ;-)

mijn wekelijks Hesbignongroepje ;-)

09-03-2014 om 00:00 geschreven door bakkertje64  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FERNELMONT eerste wedstrijd Challenge Hesbignon
Vandaag was het de eerste wedstrijd van den Hesbignon, deze ging door in Fernelmont en alle Speelhofrunners zijn aanwezig op dit evenenement.

Zaterdag nog een duurloopje gedaan van 13 km aan een tempo van 12,5 km/u.
Normaal gesproken zou ik een fietstochtje gedaan hebben met mijn Nederlands-Noorse fietsvriendin Astrid, maar deze hadden we afgeblazen wegens het voorspelde slechte weer, dat achteraf gezien toch nog bleek mee te vallen.

Zondagmorgend dan, na een uurtje rust op de zetel, trok ik richting Mario waar iedereen al aanwezig was.
Ik besloot ook te rijden om dan achteraf te zien of ik eventueel kans maakte op een podiumplaats bij de 50+ , ja ik begin stilaan te zweven na mijn tweede plaats vorige week in Horion op een zwak bezette wedstrijd weliswaar.
Stelde mijn GPS in op Fernelmont moest het zijn dat ik ergens niet zou kunnen volgen, wat weliswaar ook gebeurde.
Het zou het begin worden van een frustrerend ochtendje.
Onderweg dus de mannen kwijtgespeeld en ik had weinig of geen gegevens over de wedstrijd, ook wel mijn eigen fout.Wie trekt trouwens onbewapend naar de oorlog.
Zoeken naar een speld in een hooiberg in het al smalle Fernelmont.Gelukkig kwam ik een jogger tegen, maar die wist dus niet waar ik het over had, helaas pindakaas.
Dan maar een telefoontje gepleegd naar Mario en ik moest in Novilles-le-bois zijn, pff, nog een endje doorrijden dus.
Puur gestrest kwam ik uiteindelijk op de plaats van bestemming, probeerde me een weg te banen tussen het vele volk en zo een parkeerplaatsje te bemachtigen.
Het werd een zware opgave, ik jaagde me nog meer op , maar uiteindelijk kon ik me vlak bij de start parkeren in een grasstrook.Ook dat liep al niet van een leien dakje, ik dreigde me vast te rijden en met heel wat maneuvers kon ik uiteindelijk mijn Stepway wat fatsoenlijk parkeren.
Gauw inschrijven, terug naar de auto, daar moest ik nog mijn nummer en chip bevestigen.Ik had  maar twee speldjes, waarvan ik er met één in mijn vinger prikte.Ik vergat ook mijn trainingsbroek uit te doen,pff, het bleef maar duren.Uiteindelijk kon ik me naar de startplaats begeven waar iedereen al had postgevat.Daar kwam ik ook Kristof Schrijvers tegen, een loper die ik al jaren ken via joggings.be, maar nog nooit in levende lijve had gezien.
Toen het uiteindelijk tijd was om te starten was net mijn Garmin weer uitgevallen, maar net op tijd kreeg ik ontvangst.
Na een hondertal meter kwam ook loopmaatje Patrick Geelen naast mij lopen, hij kwam ook de Waalse sfeer voor het eerst proeven.
Net toen hij zei van 3.50 aan te houden keek ik op mijn horloge en zag dat ik die niet had afgeduwd,pfffffffffffffffffff.
Gewacht tot op het 1 km punt en dan op start geduwd, mijn wedstrijd kon eindelijk beginnen.
Na èèn km die ik net onder de 4 min zou gelopen hebben kregen we tot ieders verbazing een strook onverhard met steenpuin, gaten gevuld met water enz...vorig jaar was er pas een strook na 2500 meter.We probeerde er het beste van te maken en liep km 2 en 3 in 4.15 elk.
Van een vooraf aangekondigde batlle of the bakers was vandaag hoegenaamd geen sprake.Robert was er in de beginfase al vanonder gemuisd en Jo, de Witte Keniaan liep daar ergens tussen.Maar de afstand tussen ons om het gat te dichten bleek te hoog gegrepen voor mij.Ik probeerde zo goed en kwaad als kon mijn wedstrijd goed in te delen, maar echt goed voor de dag kwam ik niet.Toen er na km 5 nog een grasstrook aan te pas kwam en ik mijn aangedampte bril moest afzetten was het hek helemaal van de dam.
Voorzichtig probeerde ik me een weg te banen tussen de ongelijke stukken die her en der bezaaid waren met stenen, waar  een loper, wat ik later vernam, moest gevallen zijn en met hevig bebloed gezicht toch zijn wedstrijd probeerde voort te zetten.Hoe het met hem is afgelopen weet ik echter niet.
Na die 5 de en langzaamste km, 4.22, probeerde ik opnieuw een tempo te zoeken wat me het best lag.Maar ook de wind was vandaag een stevige bondgenoot.Ik werd een paar keer haasje over gespeeld met een jonge loper, die me nog es aanmoedigde toen ik hem uiteindelijk voorbijging.
Later in de wedstrijd, bijna op het einde zou hij me terug inhalen.
Soit, de afstand werd steeds korter, de tijden steeds beter.4.07-4.04-4.04.
Nog 2400 meter te gaan, nog en versnellingske geplaatst, bergaf en eindelijk terug onder de 4 min, 3.53
Laatste km in 3.55 en dan nog een spurtje richting eindstreep waar ik zowaar Didier Corin, mijn Waalse concurrent, bijna te pakken had.
Uiteindelijk bereikte ik de finish in 46.55 ongeveer, goed voor een 46 ste plaats en 8 ste V2 , zo bleek achteraf.
Vervolgens druppelden ook de overige Speelhofrunners binnen, Robin was al een tijdje voor mij over de meet,  toen Daniel, dan Mario? en Stefan? , en laatst but not least ook de wederoptredende Sven.
Dan nog even nagekaart over de wedstrijd en dan namen de Speelhofrunners afscheid, ik bleef nog even na met die twee "Ollanders".
Een lekker Orval genuttigd, Jo viel als tweede V3 in de prijzen.Robert en ik werden respectievelijk 6 de en 8ste, geen prijs dus.Dus trokken ook wij huiswaarts.
Thuisgekomen was ik nog niet moe, kroop van frustratie op mijn fiets en trapte nog gauw 73 km bijeen.
En zo zit mijn zondag er ook weer op.Rugpijn is er weer bij, maar het kan me allemaal niet deren.
Ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd en deze gaat door in Berloz, dat is hier vlakbij en zal verloren rijden geen tweede keer gebeuren (hoop ik toch ).
Tot volgende week ;-)

ik ga vanaf nu ook punten geven aan de organisatie
voor deze wedstrijd een 7 op 10
4 euro inschrijving, geen tombola
wel prijzen voor eerste drie van elke categorie

02-03-2014 om 00:00 geschreven door bakkertje64  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)


Over mijzelf
Ik ben lenaerts marc, en gebruik soms ook wel de schuilnaam bakkertje64.
Ik ben een man en woon in st truiden(aalst) (belgie) en mijn beroep is banketbakker.
Ik ben geboren op 01/09/1964 en ben nu dus 56 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: lopen ,zwemmen,en van't leven proberen te genieten.

yo ,iedereen ,welkom bij de bakker's blog,veel lees-en loopplezier
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Gastenboek
 • niethelemaalwies
 • Gelukkig Nieuwjaar
 • Een natte dinsdag herfst groet
 • Eindelijk eens tijd om bij te lezen.
 • Proficiat

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per maand
 • 11-2019
 • 09-2019
 • 08-2019
 • 07-2019
 • 06-2019
 • 02-2019
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 10-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!