Ingrediënten:
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

200 gr Brugge Goud sneetjes
1 groene papaya
1 bosje pijpajuintjes
1 of 2 rode chilipepers
1 groene paprika
1 rode paprika
¼ knolselder
150 gr sojascheuten
1 bosje koriander
100 gr geroosterde pindanootjes
1 citroen
Voor de dressing: 3 eetlepels vloeibare honing, 2 dl yoghurt natuur, sap van 1 bloedsinaasappel

Bereiding:
De kaas, papaya, pijpajuintjes, groene en rode paprika in zo dun mogelijke reepjes snijden.
De knolselder raspen of fijn snijden en besprenkelen met citroen om het verkleuren te voorkomen.
De chilipepers zeer fijn versnipperen of pletten.
Al deze ingrediënten goed mengen samen met de sojascheuten en de geroosterde pindanootjes.
Op een bord schikken en afwerken met een toefje koriander.
Voor de dressing:
De vloeibare honing mengen met de yoghurt en het sap van de bloedsinaasappel. Apart erbij serveren. Smakelijk !
Meer info op www.kazenvanbijons.be
|