Hieronder kan je het recept van de week met Belgische kaas vinden: xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Herve sandwich
Ingrediënten:
8 sneden brood
3 eetlepels boter
1/2 Herve met bier Le Grand Maître (rijp)
4 fijne sneden Ardense hesp
Bereiding:
De sneden brood ontkorsten, ze op een vuurvaste schotel schikken, overgieten met een weinig gesmolten boter en licht laten kleuren in de oven. De sneden in twee verdelen. De Hervekaas pletten, mengen met de mosterd en een eetlepel zachte boter en hier telkens de ene helft van de broodsneden mee smeren. Daarop een snede hesp leggen en bedekken met de andere helft van het brood.
Alles op een schotel schikken en enkele minuten in de oven schuiven om kaas en brood te verwarmen.
Onmiddellijk opdienen.
Alle info over dit recept èn de Belgische kazen: www.belgischekazen.be
|