|

Jawel, de eerste Belgische witte asperges zijn binnengekomen èn
één van de grote specialiteiten van chef Paul Rabati (Carte Blanche Gent).
Het restaurant serveert deze reeds vanaf vandaag 23 maart.
Graag laten zij weten dat het restaurant uitzonderlijk open is op PAASZONDAG ('s middags) met een speciaal menu!xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Deze staat online op de site www.carteblanchepw.be
__________________________________________________________
De verrassingmenu's kunnen nog steeds afgehaald worden:
hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan 36 p/p
__________________________________________________________

VERRASSINGSMENU VANAF VRIJDAG 23 maart: *Sprankelend aperitief met hapjes.
*Witte Belgische asperges in een velouté met vlaswijting.
*Gevulde Mechelse koekoek met ganzenlever. of *Parelhoenfilet appeltjes en parfum van calvados . *Fijne dessertbereidingen met ananas en cocos. of *Bordje met vier kazen.
*Geurige koffie en zoet.
Menu met apero-wijnen-koffie inbegrepen 62.50 p.p. all in. Menu voor BOB met alcoholvrije apero en koffie inbegrepen 57 p/p.
Restaurant Carte Blanche P-W
Martelaarslaan 321
9000 Gent
09/2332808 of 0478/540512
www.carteblanchepw.be carteblanchepw@skynet.be
|