We blijven ook in oktober nog wat op de culinaire toer want ook nu weer zorgde het seizoensmagazine CULINAIRE SAISONNIER voor een herfstnummer om de vingers van af te likken.
Hoofdredacteur Norbert Koreman en zijn team zochten en vonden datgene wat de culinaire herfst zo interessant maakt. Een ontmoeting met het slachtvarken bij Herbert Robbrecht zorgt van bij den beginnen al voor de nodige animo waarbij de smaakpapillen bij de voorstelling van de 6 aparte recepten niet gespaard worden. Even uitblazen hoort er niet bij want de uitgebreide reportage over 'confitures' - de liefde voor mooie vruchten - neemt de lezer mee naar het Franse binnenland. Wist U trouwens dat sereh hetzelfde betekent als citroengras ? Een veel gebruikt ingrediënt in de Aziatische keuken die zijn familieleden herkent in citronella en palmarosa. Het magazine richt deze keer de schijnwerper op John Naessens die in Bergen 'Chez John' uitbaat ... een aanrader voor zij die willen genieten van gastronomie op hoog niveau. Een aangename pauze serveert ons een kennismaking met Wouter Bru in de Provence terwijl een trip naar Ierland (the Food Island) nieuwe toeristische perspectieven opent. Vis, Saint-Pompon, de thuisslacht, wild en gevogelte, het Schotse lam en AOC Bonnezeaux vervolledigen het aanbod van Culinaire Saisonnier dat zich weer eens onderscheidt door het grote aanbod van recepten en ontmoetingen in diverse restaurants in België en Nederland. Het aanbod van nieuwe culinaire uitgaven, enkele leuke columns èn een prachtige fotografie, dito uitgave is dan een méér dan gewaardeerd toetje.
Het magazine "Culinaire Saisonnier" is een driemaandelijks magazine dat verkocht wordt voor 7,95 . Meer informatie omtrent dit nummer kan U vinden op www.saisonnier.net
|