Op zondag 1 oktober 2006 stelt Breydelham (Vleeswaren Antonio) van 10u tot 17u zijn deuren opnieuw open voor het grote publiek. Wie wil, kan een kijkje komen nemen en er zien hoe Breydelham en Breydelspek worden vervaardigd. Tijdens de rondgang kan u deze heerlijke delicatessen ook proeven. Net zoals twee jaar geleden stelt het bedrijf ook nu terug een nieuw product voor: de Breydelhammousse.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Aan het eind van de rondleiding waarin de bezoekers te zien krijgen hoe alles in zijn werk gaat, komt men in een mooi versierde feesttent terecht. In het restaurantgedeelte schuift u aan voor het verzorgde buffet met warme Breydelham. Tijdens de ganse dag kan u genieten van een aantal live optredens. Een ander deel van de tent is ingericht als cafetaria. Daar kan u genieten van een hapje ( broodje Breydelham of Breydelspek, portie Breydelhamkroketten) en een drankje.
Tot 12u s middags biedt het huis ook aan elke bezoeker een gratis aperitiefhapje aan: de Breydelhammousse.
De bezoeker kan na de rondleiding een kleine enquête invullen waarbij hij/zij kans maakt op een ballonvaart.
Voor het buffet schrijft u best vooraf in. Per telefoon (09/384 68 69) of per mail (karin.meskens@breydelham.be)

Voor de kinderen is er een heus Kinderateljee op poten gezet met een knutselhoek, een TV-ruimte, een springkasteel, een schminkstand, een clown, ballonplooien,
Alles gebeurt onder professionele begeleiding. De kinderen kunnen er gerust de hele dag hun hartje ophalen.
Breydelham voert kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel en voldoet aan de BRC-norm, niveau higher level. Ze voeren reeds enkele jaren gerichte marketing naar de consument via advertenties in bladen, radio en tv-reclame.
Bij de vorige editie kwamen 5000 mensen een kijkje nemen naar dit modern en open kwaliteitsbedrijf. Zondag 1 oktober zijn er nog meer welkom....
meer info op www.breydelham.be
|