  Liefhebbers van gastronomie, wijn en toerisme komen ook in de zomermaanden aan hun trekken. Want zopas verscheen het juli-nummer van het culinaire magazine AMBIANCE waarin hoofdredacteur Dirk De Prins en zijn team de lezer meeneemt naar een gevarieerd palet van onderwerpen. Zo maakte het magazine een zeer goede keuze door uitgebreid aandacht te besteden aan de "PICKNICK" ... van kinderfestijn tot Victoriaanse glorie. Ideëen, recepten, kleurrijke foto's ... het kan niet anders dan dat dit onderwerp de Vlaming zal overtuigen om met het gezin eens de gezonde buitenlucht op te zoeken en te genieten van datgene wat in de picknickmand verborgen zit ! Verder staat een snoepreisje door chocoladeland op het programma, aangevuld met een allesomvattende reportage over het brood. Op toeristisch vlak maken we een trip naar Hoei en naar Normandië, en kan Ambiance er niet omheen dat fruit ook in de zomer méér dan zomaar gezond is. Wist U trouwens dat Pep & Pino onlangs gelauwerd werden voor de beste pizzaiolo van het land ? En dat een stop voor een glaasje Franse landwijn nog steeds een verrukkelijk initiatief is ? Tenslotte doet het magazine ons het water uit de mond lopen bij de reportages over bier met garnalen èn barbecue ..... maar alles kunnen we niet vertellen, hé ! Gewoonweg de krantenzaak binnenwandelen en voor 5,95 kan U zelf alles ontdekken .... Vergeet niet dat het magazine AMBIANCE niet verschijnt in augustus MAAR in september volledig vernieuwd op de markt zal verschijnen. U leest er uiteraard alles over via deze webstek maar het kan ook via www.ambiance.be
|