Het nieuwe nummer van het trendsettend Belgisch magazine SMAAK ligt vanaf nu weer in de winkel. Voor 3,70 zit je enkele dagen goed met goed gestoffeerde informatie over gastronomie, toerisme, lifestyle en diverse andere items die het magazine tot een mooi geheel maken. In het juni-julinummer (smaak 37) lees je bijvoorbeeld hoe Gordon Ramsay op een makkelijke manier overgaat tot het grillen van verse sardines,aangevuld met een salade van krieltjes en crème fraîche - gaan we op sessie bij de jammerlijk genoeg ondertussen plots overleden Gentenaar Yves Loontjens (Onder De Toren - Hansbeke) en zoeken we naar smaaksterren in West-Vlaanderen. Voorts zitten we goed met een snoepreisje naar Praag en worden we de adem afgesneden door een indrukwekkende reportage over de duiksport ! De kunst van Cézanne zorgt dan weer voor beklijvende schilderwerken die o.a. tentoongesteld worden in Aix-en-Provence van 9 juni tot 17 september (het Cézanne-jaar ... weet U wel) en voor wie houdt van genieten kan ongetwijfeld terecht, ergens tussen Knokke-Heist en Oostende. Dit alles en nog veel méér kan U terugvinden in het 130 pagina's tellend magazine SMAAK .... Wie méér wil weten over het magazine alvorens het te komen: www.magazinesmaak.be
|