
Warme winterse saladexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten voor 4 personen:
300 gr sperziebonen (extra fijn)
300 gr champignons
300 gr Chimay Grand Cru kaas in blokjes
200 gr tuinbonen (conserven)
200 gr gekookte jonge aardappelen (geschild)
100 gr boter
10 cl Rode Chimay
4 Frankfurter worsten van 100 gr in stukjes
peper en zout
Bereiding:
Blancheer de sperziebonen.
Snij de champignons in schijfjes en stoof samen met de sperziebonen, de schijfjes aardappel en de tuinbonen in de boter.
Giet er de Rode Chimay bij en laat inkoken.
Voeg er de blokjes Chimay Grand Cru kaas bij en de stukjes Frankfurter worst.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveertip: Presenteer met een stukje stokbrood en een Rode Chimay.
Alle info over dit en andere kaasrecepten: www.kazenvanbijons.be
|