Zopas verscheen het allernieuwste nummer van SMAAK ... het Belgisch trendsettend magazine dat 5 maal per jaar verschijnt. Voor het april-meinummer zorgden Maureen Nauwelaerts (verantwoordelijke uitgever), Sabine Croquet (hoofdredacteur) en Gerben Calus (culinaire redactie) èn het voltallige team weerom voor een bijzonder gevarieerd aanbod uit de wereld van gastronomie, toerisme en lifestyle. In het nieuwe nummer wordt bijvoorbeeld inspiratie gehaald bij de figuur van Cauderlier (de vader van de Belgische gastronomie), de paprika en de bessen, de schuimkoppen, het veelzijdige Vlaams Brabant en Wallonië ... èn Leffe !
Het mag gezegd dat U voor 3,70 euro een kleurrijk en kwalitatief magazine voor ogen krijgt dat perfect beantwoordt aan de vraag van zij die eten, drinken en weggaan IN STIJL een goed hart toedragen. Dat ook de asperges in deze tijd van het jaar een aparte rol vervullen zal U ongetwijfeld niet verwonderen, maar het is een aanrader om zo vlug mogelijk naar de krantenzaak of de boekhandel stapt en zelf geniet van SMAAK. Uiteraard kan U eerst eens een blik werpen op de website www.magazinesmaak.be Alvast veel lees-kijk-en kookplezier !
|