|
Zopas rolde het nieuwste nummer van "Gastronomie en Toerisme" van de pers. Het magazine dat ernaar streeft om 5 keer per jaar de items gastronomie, toerisme, lifesyle en interieur in de kijker te plaatsen schenkt in het aprilnummer aandacht aan volgende 'nice-to-know'-plekjes:
België: Optimaal relaxen in Gembloux (Hotel Les 3 Clés) - Het gastronomisch wijnweekend in Middelkerke (21-22-23/4) - Culinair genieten in hartje Brugge (Hotel-restaurant Relais Ravenstein) - Culinaire toppers in West-Vlaanderen - Gentenaars op zoek naar rust in de Westhoek - Geraardsbergen bakt bijna europees - Geen stress in Noa's Brasserie (Koksijde)
Frankrijk: Luxe aan boord van SeaFrance Berlioz - Alle stress valt in het water (La Mayenne)
Duitsland: Romantik Hotel Zum Ritter St. Georg (Heidelberg)
Gambia: een uitgebreid dossier waarin o.a. Senegambia Beach Hotel en Vlaams directeur Luc Verschelden - de Gambiaanse keuken - een zonzekere vakantie - Travelworld - exotisch, avontuurlijk en vooral genieten, met SN Brussels Airlines naar Gambia en ...
Varia: Het kleine boek van het grote Gent - Koarle, vader van de Ronde van Vlaanderen - een ontmoeting met auteur Stefaan Van Laere - Aan tafel met wielerlegende Freddy Maertens - prijsvragen ....
Het magazine wordt gratis selectief verspreid en o.a. te verkrijgen bij de VVV-kantoren aan de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide, Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen. Wie het graag thuis ontvangt betaalt 15 voor alle nummers van het jaar (en de resterende nummers van 2005). Voor meer info: georges.keters@skynet.be of 0495/226879
Voor wie in de regio Gent interesse heeft om zijn/haar culinaire handelszaak in de kijker te laten plaatsen of de toeristische troeven uit te spelen, neemt contact op via plietsplets@telenet.be of 0477/961344
|