Kokerello 2008, het culinaire festijn voor fijnproevers, (hobby)koks en gastronomische genieters, staat in de startblokken. Deze vierdaagse kookhappening rolt reeds op vrijdag de rode loper uit voor alle liefhebbers van koksmutsen & kookpotten!xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

5 goede redenen om Kokerello te bezoeken
1/ Wervelende kookdemonstraties in het Kooktheater van topchefs en jong talent uit binnen- en buitenland. Met onder andere het net verkozen best belegde broodje van België!
2/ Trakteer je smaakpapillen en kom proeven van koffie, whisk(e)y, cava, chocolade, water en veel meer
.
3/ Ontdek de Oosterse keukengeheimen, je wordt meegenomen langs kookpotten en braadpannen uit onder andere Thailand, Japan & India! Een niet te missen exclusieve demonstratie met La Porte des Indes & Blue Elephant
4/ Meet & Greet
de topchefs
.
Nieuw dit jaar is de gelegenheid om een informele babbel te slaan met de grote namen en opkomende talenten onder de topchefs. In het Kooktheater valt bijgevolg niet meteen het doek na de kookdemonstraties. Na voorstelling van de culinaire kunsten kan je een glaasje drinken en een woordje wisselen met de topchefs in de champagnebar.
5/ Je wordt verwelkomd met een glas Fresita, een Chileense schuimwijn verrijkt met verse aardbeien uit Patagonië
.
Kijken, ruiken en proeven: tijdens Kokerello staan de zintuigen op scherp!
www.kokerello.be
|