
Sinds een 14-tal dagen ligt de dvd S.O.S. Piet Volume 3 in de winkels. xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Tv-kok Piet Huysentruyt heeft opnieuw een heerlijke dvd in elkaar gestoken met culinaire topgerechten. We mogen ook al voorzichtig spreken van een aanstormend succes want de dvd S.0.S. Piet Volume 3 is op dit moment de best verkopende dvd van de voorbije week, zeker als we kijken naar het aanbod van culinaire kookdvds. Handig aan S.O.S.Piet Volume 3, is het receptenboek dat ingesloten is bij de dvd. In september is Piet Huysentruyt onze centrale figuur, uit zijn nieuwe dvd serveren we jullie vandaag het recept van spaghetti carbonara. Heb je nog geen culinaire plannen voor het weekend, dan kan dit recept misschien wel een bron vormen van inspiratie.
SPAGHETTI CARBONARA
Benodigdheden voor 4 personen:
300 gram spaghetti 8 eetlepels spekblokjes 1 teentje look (gehakt) 1 ajuin gehakt 2 dl room 3 eierdooiers 4 eierdooiers in schaaltje olijfolie 4 eetlepels parmezaanschilfers
Bereiding: Kook de spaghetti al dente en spoel onder koud water. Bak de spekblokjes krokant in wat olijfolie Als ze mooi krokant zijn, voeg er dan ajuin en look aan toe. Meng de room met de drie eierdooiers en klop ze goed door elkaar. Warm de spaghetti op in de olijfolie en meng er op het laatst de mengeling van room en ei doorheen.
Alle info op www.vtm.be/sospiet en www.kookeiland.be
|