Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.
Zoeken met Google
Zoeken in blog
Gedicht: Bewijzen
Ik wil me niet bewijzen waarom zal ik dat doen ik hoef me niet verantwoorden, ik kan doen wat ik wil ik hoef aan niemand wat te vragen, waarom dwingen zoveel mensen je daartoe, waarom zal ik angst hebben een fout te maken zijn we niet allemaal mens wie zonder fouten is werpen de eerste steen, mijn angsten werp ik af, mijn stress laat ik achter mij ik ben ik en als je dat niet zou bevallen, Dan is daar het gat van de deur.
11-02-2011
spinazie met eirenen
Spinazie met eieren = Yumurtali ispanak
“ Spinazie met eieren = Yumurtali ispanak
Bereidingstijd:10-20 minuten
Gang:Hoofdgerecht
Keuken:Turkse keuken
Smaak:Hartig
Techniek:Bakken
Soort gerecht:Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen
1 kilo spinazie (goed gewassen en uitgelekt), olijfolie, 1 grote ui gesnipperd, 200 gram rundergehakt, 4 eieren, handje ongekookte rijst, 2 kleine blikjes tomatenpuree, rode Turkse peper, zout.
Bereidingswijze
Bak de ui in een flinke scheut olijfolie glazig. Voeg de tomatenpuree toe, alsmede de rijst. Bak dit zo′n vijf minuten en doe dan het gehakt erbij. Bak dit rul. Dan de spinazie in de pan met een kopje water en laat dit onder voortdurend roeren meebakken tot de groente enigszins slinkt. Strooi er zout en flink wat rode peper overheen en roer nog even flink door. Breek boven het spinaziemengsel de eieren en laat deze in ongeveer 10 minuten stollen en gaar worden.
Serveertips
Met vers Turks brood.
eetsmakkelijk = afiyet olsun
Reacties en beoordelingen doen wij dan
de link van hier onder a.u.b.
>>>>>>>Spinazie met eieren = Yumurtali ispanak