recepten van trudy
Inhoud blog
  • wordt
  • trudy
  • Italiaanse kaastaart
  • Indische bruine bonenschotel
  • Indische zoetzure tomatensaus

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     




    Categorieën
  • 0ven schotels (2)
  • aardappels gerechten (11)
  • Barbecue (0)
  • Bijgerechten (4)
  • brood (15)
  • buitenlands eten (32)
  • Caloriearm (9)
  • eieren (2)
  • fruit (6)
  • fruitshaks (2)
  • gebak/taart/cake (9)
  • gehakt (6)
  • gevogelte (3)
  • groenten (23)
  • hartige taart (2)
  • hollands (6)
  • ijs (1)
  • indisch recepten (3)
  • italiaans (3)
  • kaas gerechten (11)
  • lekker hapjes (19)
  • low budget maal tijden (0)
  • lunch (2)
  • moeder dag recepten (4)
  • nagerechten (6)
  • nassie recepten (0)
  • nieuwe recepten (57)
  • ontbijt (0)
  • paprika''s (2)
  • pasta recepten (11)
  • pizza''s (0)
  • recepten voor de feestdagen (7)
  • rijst (6)
  • roer bak (4)
  • saladen (10)
  • sauzen/marinades (5)
  • soepen (25)
  • sushi (0)
  • turkse (1)
  • turkse recepten (16)
  • uit de oven (1)
  • vegetarisch (2)
  • vis (24)
  • vlees (12)
  • voor gerecht (5)
  • wensjes (1)
  • wild (6)
  • wok gerechten (3)


  • Laatste commentaren
  • Fijn weekend (MIA)
        op Hamburgers met Roomsaus
  • Prima toetje met rijst. (Gratis Kredietkaart)
        op toetje met rijst
  • In de keuken (Valerie voor Canvas)
        op St.Jacobsvruchten
  • In de keuken (Valerie voor Canvas)
        op LAMSSCHOUDER

  • wel kom bij mij weblog recepten en doe gezellig mee

    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.



    Zoeken met Google



    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    35.gif
    Gedicht: Bewijzen

    Ik wil me niet bewijzen
    waarom zal ik dat doen
    ik hoef me niet verantwoorden,
    ik kan doen wat ik wil
    ik hoef aan niemand wat te vragen,
    waarom dwingen zoveel mensen je daartoe,
    waarom zal ik angst hebben
    een fout te maken
    zijn we niet allemaal mens
    wie zonder fouten is
    werpen de eerste steen,
    mijn angsten werp ik af,
    mijn stress laat ik achter mij
    ik ben ik
    en als je dat niet zou bevallen,
    Dan is daar het gat van de deur.
    35.gif


    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    04-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tapas Recepten, Vlees Tapas Recepten, Kippenlevers in sherrysaus (Higadillos al Jerez)
    Categorie : Tapas Recepten, Vlees Tapas Recepten, Kippenlevers in sherrysaus (Higadillos al Jerez) Ingredienten : 400 gr kippenlevers 3 eetlepels boter zout, peper 3 fijngesneden sjalotten 1 rode peper, zaadjes verwijderd, in ringen 2 eetlepels bloem 2 dl kippenbouillon (van tablet) 3 eetlepels droge sherry (Fino) 50 gr ontpitte groene olijven in plakjes 2 eetlepels fijngesneden peterselie Bereiding : Maak de kippenlevers zorgvuldig schoon en snijd ze doormidden. Verhit de boter en bak de kippenlevers snel aan alle kanten bruin. Neem de levers uit de pan, bestrooi ze met zout en houd ze warm. Bak de sjalotten en de rode peper ± 5 minuten in het achtergebleven bakvet. Voeg de bloem toe en bak die ± 2 minuten mee. Roer de bouillon en de sherry erdoor en laat de saus op zacht vuur ± 8 minuten tot een vrij dikke saus koken. Breng de saus met zout en peper op smaak. Leg de levers in de saus en warm ze nog ± 3 minuten mee. Roer de olijven en de peterselie erdoor. 4 Personen

    04-02-2011, 16:17 geschreven door van leeuwen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:vegetarisch
    30-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reuzenchampignon
    Crostone met reuzenchampignon en Hollandse geitenkaas
    • paddestoel : Reuzenchampignon
    • tijd van de dag : Snack
    • keuken : Nederlandse keuken
    • tijd : 21 - 30 minuten
    • personen : 4
    • vegetarisch

    Ingrediënten

    4 sneetjes casinobrood
    5 el olijfolie
    1 doosje kerstomaatjes
    4 reuzenchampignons (of portobello’s)
    2 el verse tijm, fijngehakt
    2 teentjes knoflook, fijngehakt
    zout en vers gemalen zwarte peper
    150 g Hollandse belegen geitenkaas, in krullen
    balsamicostroop

    Voorbereiding

    Een crostino is in Italië een klein geroosterd broodje, een crostone is de reuzenvariant. Een goede match voor een reuzenchampignon! Voor dit gerecht kun je prima brood van de vorige dag gebruiken dat onder de grill weer knapperig wordt. Lekker met kerstomaatjes, Hollandse geitenkaas en balsamicostroop.
    Benodigdheden:
    Koekenpan x 2
    Oven met grillstand
    Rond uitsteekvormpje (Ø 10 cm)

    Bereidingswijze

    1. Verwarm de ovengrill voor.
    2. Steek 4 rondjes met een doorsnede van 10 cm uit het brood. Bestrijk de crostones met olijfolie en laat ze onder de grill aan beide kanten mooi kleuren.
    3. Borstel de champignons schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier en verwijder de stelen. Zet twee koekenpannen op het vuur. Verdeel de olijfolie over de pannen. Leg de reuzenchampignons met de gladde kant naar boven in de ene pan en bak op middelhoog vuur 5 min. aan beide zijden.
    4. Bak in de andere pan de kerstomaatjes in 5 min. aan. Schud ze regelmatig door aan de steel van de pan te trekken. Voeg de tijm en de knoflook toe en laat een paar min. meebakken. Breng op smaak met zout en peper.
    5. Verdeel de crostones over vier borden. Leg de reuzenchampignons er met de gladde kant naar beneden op en vul de hoeden met de kerstomaatjes. Garneer met krullen van Hollandse geitenkaas en druppel er een beetje balsamicostroop over.

    30-01-2010, 14:55 geschreven door van leeuwen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:vegetarisch
    Archief per week
  • 12/05-18/05 2014
  • 07/11-13/11 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 25/10-31/10 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    forum

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    We zijn de 24de week van 2025


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs