Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.
Zoeken met Google
Zoeken in blog
Gedicht: Bewijzen
Ik wil me niet bewijzen waarom zal ik dat doen ik hoef me niet verantwoorden, ik kan doen wat ik wil ik hoef aan niemand wat te vragen, waarom dwingen zoveel mensen je daartoe, waarom zal ik angst hebben een fout te maken zijn we niet allemaal mens wie zonder fouten is werpen de eerste steen, mijn angsten werp ik af, mijn stress laat ik achter mij ik ben ik en als je dat niet zou bevallen, Dan is daar het gat van de deur.
31-01-2010
Pastataart
Pastataart
Wat je kan doen met een restje pasta.
rest gare pasta, genoeg om een 1-liter vorm mee te vullen
3 eieren
3 el gesnipperde basilicum (vers)
4 el geroosterd pijnpitten
150gr pittige geraspte kaas
zout en peper naar smaak
olijfolie
2el paneermeel
2el gemalen parmezaanse kaas
1 (siliconen)tulband vorm van inhoud 1 liter, of siliconen muffin vormpjes met zelfde totaal inhoud
Zorg
dat de pasta die je gebruikt niet te grof is. Spirali, strikjes,
tagliatelli of spaghetti is prima. Met rigatonini wordt het te grof.
Verwarm de oven voor op 180°.
Meng de pasta met 3 eieren, de kaas, de basilicum, de pijnpitten en voeg zout en peper naar smaak toe.
Meng de paneermeel met de parmezaan. Vet de vorm in en bestrooi de wand
met het paneer-parmezaan mengsel. Doe de pasta (losjes) in de vorm en
strooi de rest van de paneer er over.
Bak de pasta taart in ca 35 minuten gaar in een oven van 180 °.
Meng de pasta met 3 eieren, de kaas, de basilicum, de pijnpitten en voeg zout en peper naar smaak toe.
Meng de paneermeel met de parmezaan. Vet de vorm in en bestrooi de wand
met het paneer-parmezaan mengsel. Doe de pasta (losjes) in de vorm en
strooi de rest van de paneer er over.
Bak de pasta taart in ca 35 minuten gaar in een oven van 180 °.