Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.
Zoeken met Google
Zoeken in blog
Gedicht: Bewijzen
Ik wil me niet bewijzen waarom zal ik dat doen ik hoef me niet verantwoorden, ik kan doen wat ik wil ik hoef aan niemand wat te vragen, waarom dwingen zoveel mensen je daartoe, waarom zal ik angst hebben een fout te maken zijn we niet allemaal mens wie zonder fouten is werpen de eerste steen, mijn angsten werp ik af, mijn stress laat ik achter mij ik ben ik en als je dat niet zou bevallen, Dan is daar het gat van de deur.
14-01-2010
Sorbet van grapefruit en mango-ijs
Sorbet van grapefruit en mango-ijs
(voor 4 personen)
Ingrediënten:
3 rijpe mango's
3 dl Lessini siroop mango-rode grapefruit
3 eetlepels fijngesneden munt
1 rode grapefruit
ijskoude zoete bruiswijn
Werkwijze:
Schil 2 mango's, snijd het vruchtvlees van de pit en pureer het met de
staafmixer of keukenmachine. Meng de mango mangopuree met 2 eetlepels
munt en de siroop. Draaier in de ijsmachine ijs van of schep het
mengsel in een plat metalen bakje, vries het 4 uur in en klop het elk
half uur (met de mixer wordt het goed luchtig) los. Schilde derde mango
en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schilde grapefruit dik en
snijd de partjes uit de vliesjes. Vul sorbetglazen in laagjes met
fruit, de rest van de munt en het sorbetijs. Schenk de glazen vol met
de bruiswijnen serveer ze met een rietje en een lange lepel.
Per portie 110 kilocalorieën.