Zalm ovenschotel met broccoli, brie en cherrytomaatjes. 
Ingrediënten voor 2 personen:
-
2 zalmmoten
-
Stronk broccoli
-
1stuk Brie
-
cherry tomaatjes
-
Bladerdeeg
-
citroensap
-
zout, peper
-
basilicum
-
Ovenschaal
Maak van de stronk broccoli kleine roosjes en kook ze een paar minuten voor.
Snij
de zalmmoten in blokjes en besprenkel ze met citroensap en kruid ze
vervolgens met zout, peper en basilicum naar eigen smaak.
Snij de brie en cherrytomaatjes in stukjes en mix het samen met de blokjes zalm en de voorgekookte broccoli.
Vet
de ovenschaal in met wat boter, plak vervolgens 4 stukken bladerdeeg
tegen de zijkanten van de overnschaal zodat jezestraks over de
zalmmix dicht kan vouwen.
Giet de zalmmix in de
ovenschaal, vouw het bladerdeeg nu dicht zodat de mix verpakt zit onder
het bladerdeeg, kom je net ruimte tekort leg er dan nog 1 plakje
bladerdeeg bovenop zodat de mix echt goed zit ingepakt.
Plaats
de ovenschaal in een voorverwarmde oven, plaats het net zo lang in de
oven totdat de bladerdeeg lekker knapperig is, +- 30 minuten op 200
graden.
14-01-2010, 16:46 geschreven door van leeuwen 
|