Zoeken in blog

"Allerlei linken"

Google maps

Google nieuws

Google vertalen

Den Bosrand


Routeplanner

fietsen in Oost-Vlaanderen

Vertalen met AltaVista

Vertalen met Google

Bureaublad achtergrond
Archiefkast

Recepten zoekmachine
 
Zandstorm creatief atelier


Verstuur één kaartje

Infolijn
schoolvakantie's

Millenniumschool

Take my hand

Lucky-Birds

ABC gezondheid

Tuinadvies

Kruiden

"Gastronomisch plezier"

 
Degustation

 Dôme

Het gebaar

 Eric Fernez

Kruidenmolen

 In de Wulf

"Kranten"

Nieuwsblad

Het laatste nieuws

Gazet van Antwerpen

De zondag

De standaard
"Vrouwenblad"

Libelle

Flair

Nina

Plusmagazine

Story

Lili
Archief per maand
  • 12-2024
  • 09-2019
  • 05-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 12-2018
  • 09-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 04-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 09-2005
  • 07-2005
  • 01-2005
  • 01-2004
  • 01-2003
    Betoverend veelzijdig

    17-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasmaandag

    Vandaag de laatste dag van de paasvakantie, 
    hopelijk kan ieder nog genieten van de vrije dag.

    Ik ben de 1000ste schrijfster geworden die een berichtje 
    geplaatst heeft in het gastenboekje van ladyx2.

    Gisteren op Paaszondag was het een rustige dag, ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat kleine veranderingen aan mijn blog te brengen. 
    Ik heb  een nieuw gastenboekje bij, de bestaande gastenboek doet soms moeilijk.
    Nu heb ik er twee, want ik wilde de gastenboek van bloggen niet verwijderen, ik zou het spijtig gevonden hebben voor ieder van jullie die een berichtje nagelaten heeft. 
    Aan jullie de keuze in welke gastenboek je een berichtje nalaat.
    Ik waardeer het ten zeerste wanneer ik een berichtje mag lezen.
    Ook mijn gratis-kaarten vernieuwd voor Moederdag.

    Wie soms foto's of kaarten heeft voor bij mijn e-cards,
    Stuur ze per e-mail op en ik plaats ze bij de gratis kaarten.
    Alvast bedankt


    Morgen vertrekt het 3de leerjaar op plattelandsklassen  naar Woumen in de polders.
    Daar zullen ze tot vrijdag verblijven in een vernieuwde hoeve in landelijke stijl, waar ze onder begeleiding van bekwame sportmonitoren paard en pony kunnen rijden in een kindvriendelijke ruiterijcentrum.
    In de nabije omgeving is nog veel te beleven; Woumen is immers een deelgemeente van Diksmuide en ligt in de schaduw van de ijzertoren.   

    Adres; Bloso-centrum De Rhille
    Zuidbrokstraat 12
    8600 Woumen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op Paas zondag ontvangen

    Dit mooi aandenken gekregen
    van ladyx2
     voor een bezoekje "button in de linkerkolom"

    >> Reageer (0)
    15-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrolijk paasfeest

    We wensen u prettige paasdagen!

    bedankt aan seniorennet-team
    voor deze kaart


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kot kot kedei een ei hoort erbij!
    Het ei is al eeuwenlang het symbool van Pasen.
    De boeren verstopten vroeger eieren in de akkers rond de periode van Pasen, en dat had ook met het voorjaar te maken, ze hoopten daarmee het extra vruchtbaar te krijgen.
    Als klein meisje vroeger bij mij thuis was het de gewoonte op Paaszondag had de klokke gekomen.
    Maar het waren niet enkel chocolade eitjes maar ook eieren van de kippen, deze waren dan verstopt rond het huis en de tuin. Voor dag en dauw was het zoeken om dan naar traditie de paasmaaltijd klaar te maken. Ze werden op twee manieren klaar gemaakt.

    1/ gewone omelet
    2/ boerenomelet ( onlangs terug in Piet Huyzentruyt gezien )

    Nodig: 2 personen
    6 eieren, 1 sjalotje of ajuin, boter, spekblokjes of reepjes, zout en peper.

    Bereiding:
    Boter in de pan laten bruinen, de sjalotjes of ajuin laten lichtjes bruinen, ondertussen de eitjes en de spekjes in een kom loskloppen kruiden met peper en zout.
    Het beslag in de pan en samen roeren met de sjalot of ajuin.

    Voor u dan, groot en klein;
    straks klokken weerom luiden
    van bim en bam en beieren
    en dan, o reuze-fijn:
    heel erg veel super-eieren!

    >> Reageer (0)
    11-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw leven
    Weinig menselijke ervaringen zijn zo
    overweldigend als het krijgen van een kindje.
    Het verwondert ons steeds weer. 
    Geboorte en leven brengen ons in contact
    met het ongrijpbare van het leven.
    Waar komt het leven vandaan?.
    Nieuw leven fascineert en daagt uit.

    Een nieuw verhaal begint:

    Als uw adem de strelende wind kan zijn
    als uw oogjes de warme zon zou uitstralen
    als uw oortjes horen het lied van het gras
    als uw mondje zingt helder en zoet
    als uw handjes soms minzaam troostend
    als uw hartje zacht en eerlijk is
    dan hoeven we niet ver te gaan
    dan zijn we hier in het kinderparadijs...


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom wonder
    Ik ben "Elise" en mijn mama en papa zijn Nathalie en Tom.
    Op mijn geboortekaartje
     staat;

    Mama droeg mij
    9 maanden lang,
    zij werd er 's nachts
     soms wakker van.
    Maar nu ik ben geboren,
    kan ik ook m'n papa storen.

    Oma Rita die op 14 april jarig is had een stille wens, ze wou dat ik op haar verjaardag zou geboren worden, dat zou voor haar het mooiste
    verjaardagsgeschenk ooit geweest zijn. Spijtig zolang kon ik niet meer wachten.Ik wilde in de wondere wereld van het nieuwe jonge leven.
    Direkt had ik er ook een neefje bij die nu al 9 jaar oud is.
    Samen zullen we veel bij oma Rita vertoeven,want onze moeke's gaan
    beiden uit werken. Mijn neefje Jonas zal het mij allemaal leren, want ik
    heb nog geen broertje of zusje.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas en Elise
    Hier op de foto mag ik reeds genieten van in de armen
    van mijn neef Jonas te liggen. Samen zullen we het wel vinden.

    De betekenis van mijn naam Elise =; 
    " Ik zweer bij God ".
    Mijn horoscoop = " Ram ".
    In lijn met de Keltische astrologie.. van mijn geboortedatum 01 april
    is de daarbij behorende boom de lijsterbes ( de gevoeligheid )
    Ik zal een opgewekt en niet egoïstisch meisje zijn. maar zal er van houden om aandacht te trekken.
    Ik zal ook van beweging houden, zal een goede smaak hebben.
    En als laatste ook nog een goed gezelschap zijn.

    >> Reageer (0)
    10-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukentips
    Eieren koken; zodra het water aan de kook is, krijg je
    na 3 minuten een zacht gekookt eitje; na 6 à 7 minuten een halfzacht eitje;
    na 10 minuten; een hard gekookt eitje.
    Deze tijden met 1 minuut verhogen als de eieren uit de koelkast komen.

    Visfilets rolt u binnenste buiten op;
    zo krijgt u stevige mooie rolletjes.

    Gehakt is eerder gaar en makkelijker te braden als u er,
    platte schijven van vormt in plaats van ballen.

    Vlees omkeren tijdens het bakken doet u met 2 lepels of een vleestang;
    als u prikt met een vork in het vlees, ontsnapt er vleesvocht;
    en wordt uw vlees droog.

    Een zoutloos dieet is weinig smakelijk, kook een paar laurierblaadjes of;
    bouillonblokje met de aardappelen mee,
    zo smaken ze toch nog wat pittig.



    >> Reageer (0)
    07-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend


    Doe in een shaker enkele ijsblokjes, 2cl citroensap,
    2cl cointreau, 4cl rum en 4cl gin.
    Flink schudden en serveer in een cocktailglas.

    >> Reageer (0)
    05-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Zuiden wil groeien
    Lees meer... en ontdek waarom Broederlijk Delen iets voor u is.
     
    Wat is honger? we lezen het geregeld in de krant of worden geconfronteerd met beelden van
    ondervoede kinderen in Afrika.Wat is nu eigenlijk de betekenis van honger en wanneer spreekt men van een echte hongersnood? na enig zoek en denkwerk ben ik erop uit gekomen wat het wil betekenen Hongersnood.
    Een hongersnood kent meestal een opbouw van enkele jaren waarin de bevolking geleidelijk aan steeds minder voedsel heeft. Dat gebrek aan voedsel heeft altijd meerdere oorzaken, belangrijke factoren zijn klimatologisch van aard zoals droogte of overstromingen, maar ook de mens kan een belangrijk aandeel hebben in het ontstaan van een hongersnood.
    Een (burger)oorlog kan mensen van hun land verdrijven waardoor ze hun akkers niet meer kunnen bewerken en de oogst mislukt. Bij vrede na tijd komen de de teruggekeerde vluchtelingen terecht waar vaak weer vanaf nul alles moet worden opgebouwd. Ook kan door gebrek aan investeringen in de landbouwsector een tekort aan landbouwgrond, of dat de vruchtbare uitgeput geraakt is. Al die factoren kunnen er voor zorgen dat de voedselproductie moeizaam op gang komt of helemaal niet.We kunnen even elk voor zichzelf hierover nadenken,wat armoede betekend!!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creadag 1ste gr. in de centrumschool vervolg van 14 /03

    Een vleugje extravagantie, een kast is een kast, hoed een hoed,
    vaas een vaas.Als je niet houdt van kant en klaar meubilair en allerlei materialen dan moet je overwegen om een centrumexpert in huis te nemen.Ze haalden hun inspiratie uit de fantasie en brachten harmonieuze kleurenpaletten. De mode in bloei ondeugend , sensueel en speels.Ook schoenen kunnen op de natuur geïnspireerd zijn.


    Fotoo's kan je bekijken in mijn album "linkerkolom" dan klik op hobby.
    Keuze maken uit; foto overzicht of diashow, klik op de gewenste foto en werk met de pijltjes.


    >> Reageer (0)
    04-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het seizoen om je lichaam te reinigen
    In de lente staat alles in het teken van vernieuwing.
    De natuur begint weer volop te leven en zelf bloei je op.
    Zodra het licht toeneemt, krijg je niet alleen behoefte aan een lichter en opgeruimder huis, maar ook aan een lichter en vitaler lichaam. Het voorjaar is de tijd voor een schoonmaak van buiten en binnen.
    In ons lichaam stapelen zich toxinen ( schadelijke stoffen ) op die uiteindelijk de goede werking ervan storen.
    Vermoeidheid, zwaartegevoel, doffe huid en haren enz. dit zijn allemaal tekenen die erop wijzen dat het lichaam verontreinigd is.
    Wij kunnen onze voeding aanpassen en bepaalde slechte gewoontes afleren, maar deze zijn vaak onvoldoende om alle toxinen te verwijderen.
    Slechts een zuiveringskuur ( reinigingskuur ) met planten zal mede leiden tot de gewenste resultaten! Berk en Waterkers voeren het teveel aan water af en bevorderen op deze wijze de verwijdering van de toxinen die opgeslagen zijn in het lichaam. "Ik verwijs naar archief 23/01 en 30/1 daar staat de nodige uitleg over Berk en Waterkers".
    Artisjok en paardebloem stimuleren de galafscheiding en bevorderen zo een goede spijsvertering en een goede darmtransit, die ervoor zorgen dat de afvalstoffen van de spijsvertering sneller uitgescheiden.
    Klis en Driekleurig viooltje zuiveren ter hoogte van de huid, ze zuiveren en elimineren de toxinen via het zweet.
    Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit de schatkamer van moeder natuur. 

    >> Reageer (0)
    03-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag keukentips

    Pers knoflookteentjes ongepeld , ge wint tijd en na gebruik is de
    knoflookpers ook makkelijker schoon te maken.

    Maak je handen vochtig om gehaktballen te draaien
    zo blijft er geen gehakt aan de handen kleven.

    Doe rijstkorrels in het zoutvat zo voorkom je dat het zout vochtig wordt.

    Kauw op een korstje brood tijdens het pellen van uien
    en je ogen zullen niet tranen.

    Zouten van het vlees na het bakken, zout ontrekt vocht aan het vlees
    waardoor het sneller droog en taai wordt.

    Volgende week maandag krijg je terug vijf keukentips!

    >> Reageer (0)
    02-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen

     Voor de 90ste maal de Ronde van Vlaanderen.

    De ronde van Vlaanderen is het hoogtepunt van het wielervoorjaar;
    er kwamen 199 renners aan de start voor een etappe van 258km.Voor de tweede maal op rij wint Tom Boonen de ronde, 33 jaar later na Eric Leman.
    Het volkse karakter van de ronde zorgt ervoor dat ook de niet-sportliefhebber kan meegenieten van de aparte sfeer.Karikaturist en volksfiguur Nesten uit Kuurne kleurt sinds jaar en dag de wielermiddens omdat, zoals hij zelf zegt, daar de schoonste "koppen" te vinden zijn.In Zele waar ze nu een tunnel in houten contructie geplaatst hebben met aan de binnenzijde tekeningen van Nesten, heeft hij ooit 27 etalages op een dag geschilderd.Vandaag heeft hij bij het krieken van de dag vertrokken om reeds om zeven uur in Brugge aan de start te zijn om vandaar uit de koers te volgen.Van vroeg opstaan heeft hij geen last, want iedere morgen wanneer hij met de twee honden is gaan wandelen begroeten we elkaar, ik zal binnenkort zijn goededag moeten missen want hij gaat ook nog naar de Ronde van Italië en de Ronde van Frankrijk.
     
     
    Zie ook archief: 05/12


    >> Reageer (0)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar komen de aprilvissen vandaan?

    Ik kondig de geboorte aan van
    Fishsteak, zoon van
    Zeemeermin en King Fish
    geboren te Oostende op 01/04/2006


    De oudste vlaams-folkloristische uitleg over het woord "aprilvis" dateert uit het
    Brussels tijdschrift van 1847
    daarin staat te lezen dat het de gewoonte is om
    brave burgers op 1 april beet te nemen.


    >> Reageer (0)
    28-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wapenen tegen voorjaarsmoeheid
    Lentegroenten bevatten precies de vitaminen en mineralen die we nodig hebben om het voorjaar in te vliegen...

    Voorjaarsmoeheid is een heel gewoon verschijnsel. De winter en zeker als die lang geduurd heeft zoals de voorbije, is onze reserve uitgeput en daarom kan ons lichaam de eerste weken wat pep gebruiken.
    Baat hebben we bij een voeding die extra veel vitaminen B1, B3, B6 en C, foliumzuur, magnesium, selenium, zink en aminozuren bevatten.


    Je lust ze rauw...

    Het is niet toevallig dat juist in april en mei we kunnen genieten van een grote aanvoer van groente- en fruitsoorten die rijk aan de genoemde vitaminen, mineralen en aminozuren zijn.
    Om gezond de lente in te stappen, moeten we zeker 300gr lentegroenten per dag eten, met de nodige afwisseling, zo vers mogelijk en nog het beste rauw.Asperges, brocolli en bloemkool;geef ik de voorkeur aan stomen en liefst zo kort mogelijk dat ze nog beetgaar zijn.
    Wie over een serre beschikt kan reeds van april en mei volop genieten van kropsla en andere slasoorten en tomaten. Het spreekt vanzelf ;"groenten zijn geen medicijnen" maar we hebben er zeker in het voorjaar baat bij om voorjaarsmoeheid te voorkomen of te bestrijden.



    >> Reageer (0)
    27-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman of pleun cake
    Herman de vriendschapscake;
    Zoals iedere maandag luister ik naar allemaal Sam, nu was op maandag 13 maart een luisteraar op zoek naar het startrecept van den Herman de vriendschapscake die je kan doorgeven (net als een kettingsbrief) deze zou ze meenemen naar Oostenrijk waar veel koekebak wordt gedaan. Ik had er op school reeds over gehoord maar wist ook niets over het startrecept daar de leerkracht hem ook gekregen had.
    Ik wachte vol spanning wanneer ik aan de beurt ging komen.
    Op donderdag 16 maart, bij het krieken van de dag kwam mijn collega al fluitend naar me toe, en wat had ze mee? "je kunt het al raden" een deeltje Herman in een tupperwaere potje de zogenaamde starter samen met de instructie's, en zo kon ik beginnen met een goede verzorging van 10 dagen.

    Hoe start je Herman?
    100gr,suiker, 250ml warm water, 1 zakje gist van 7gr, 225gr bloem, een glazen schaal en een houten lepel.
    Los de suiker op in een half kopje van het warme water, strooi de gist erbij en laat dit 10minuten staan.
    Roer de bloem en de rest van het water erbij. Klop dit met de lepel tot een glad beslag en dek het af met een vochtige doek, laat dit alles rusten op kamertemperatuur tot de volgende dag.
    Herman houdt niet van de koelkast, hij houdt wel van een ruime schaal (om te gisten).


    dag 1 vandaag heb je Herman gekregen
    dag 2 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 3 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 4 Herman heeft honger geef hem dit:
     250ml melk, 150gr bloem, 200gr suiker
    dag 5 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 6 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 7 roer in herman 2-3 keer per dag
    dag 8 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 9 Herman heeft weer honger, geef hem hetzelfde als de vorige keer
    en verdeel, geef 4 porties weg en behoud de 5de portie voor jezelf
    dag 10 Herman heeft reuzehonger vandaag! geef hem dit:
    3 eieren, 1,5dl olie, 250gr suiker, 350gr bloem, 2 lepels kaneel, 1 lepel bakpoeder, 2 appels, 100gr fijngehakte noten, 100gr chocolade
    meng dit alles en doe in een bakvorm.
    na 1 uur in de oven op 170° is Herman klaar!
    Ik heb de noten vervangen door bananen, en geen kaneel gebruikt.

    >> Reageer (0)
    25-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomertijd 26 maart
     Van wintertijd naar zomertijd

    Komende nacht doet de zomertijd weer zijn intrede.
    Om 2.00uur maken de wijzers van de klok een "sprong vooruit".

    En op zondag 29 oktober een "sprong achteruit".

    >> Reageer (0)
    23-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tagliatelle met broccoli en zalm

    De vrijdag is voor de uitwerkende vrouw een hectische dag, poetsen, boodschappen doen, de kinderen naar één of ander sportcentrum brengen. Dan is er nog het avondeten. Er wordt nogal gauw een maaltijd meegepikt die het snelste klaar, niet duur en het liefste ook nog eetbaar is, en zo beland je dan bij de blik-, diepvries- of kant en klaarafdeling.
    Misschien moet je dat hoofdgerecht eens uitproberen; "bereidingstijd: 30 minuten voor 4 personen".

    Ingrediënten:
    2 soeplepels olijfolie, 1 stronk broccoli, 1 ui, ( eventueel lookteentje ) 200gram gerookte zalm, 2dl room, zout en peper.
     
    bereiding:
     1. Zet water op voor de pasta.
     2. Snipper de ui en pers het lookteentje fijn.
     3. Snij de zalm in reepjes.
     4. Snij de broccoli en verdeel in roosjes.
     5. Doe de pasta in het kokend water en koken zoals vermeld op de verpakking .
     6. Verhit de olie en fruit er de uisnippers en de look in.
     7. Doe er ook de broccoli bij en bak al roerend een 5 tal minuutjes op een hoog vuurtje.
     8. Blus met een scheutje cognac of vodka.
     9. Voeg de room en de zalmreepjes eraan toe, en breng op smaak met peper.
    10. Laat nog een paar minuutjes sudderen.
    11. Roer de pasta door het mengels.
    12. Eet het op! smakelijk          
     .
     
     
      
       


    >> Reageer (0)
    20-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creadagen in de Centrumschool
    Dinsdag 14 maart was het zover de Creadag "kunstige mode" voor de 3de graad.

    Er was een grote waaier aan mogelijkheden ; als jonge kunstenaars werkten ze in verschillende lokalen aan de ont-werpen die ze gekozen hadden.
    De hoeden en schattige brillen zullen in het straatbeeld weer goed aanwezig zijn. Ook het ontwerpen van een babykamer kwam eraan te pas. Een gans gamma ontwerpen, glas beschilderen, maken van kaarsen. Stoelen, tafels en deuren een verflaag geven met mooie motieven. Poppen ontwerpen, kandelaars enz.
    Brussel is de modehoofdstad maar binnenkort mag de centrum-
    school daar ook bij gerekend worden, dat zullen we zeker te zien krijgen op;
    Zondag 11 juni dan is er schoolfeest en ook nog vaderkesdag.

    De fotoo's kan je bekijken in mijn album linkerkolom

    >> Reageer (0)


     Eigen hoekje

    't Blogkrantje

    Place2beyvette

    Yvi magazine

    Yvi pagina

    Intro

    Medium 4 you


    "Uit Kuurne"

    Centrumschool

     

    Go santiago


    Mordekoi

    Marc van Roosje




    "Vrije tijd"

    Motel-Saint-Michel

    Le CLos domange
    (Igé)


    Het boerderijleven
    voor kinderen

    Warandehof

    Pieterkenshoeve

    Reutelhoeve

    't Klein Gerigt

    Wilgenhof

    Populierenhoeve

    Schraevenacker

    Klein Burkelhof

    Hof de Abeeleboom

    De Bouwhoeve

    Predikerhof
     
    Jos theys boerderij

    Hageland

    Wambashoeve


    Het Weidehof

    "Franse streken"

    Vakantiestreken in frankrijk

    1/Savoie mont blanc maurienne

    2/Aube en champagne

    3/Ardeche

    4/Aubergne

    5/ De Jura

    Archief per maand
  • 12-2024
  • 09-2019
  • 05-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 12-2018
  • 09-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 04-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 09-2005
  • 07-2005
  • 01-2005
  • 01-2004
  • 01-2003


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs