De weergaloze fratsen van ene zapnimf
Inhoud blog
 • Zapnimf, willoze (ver)trekpop!
 • Hipperdepip
 • Met de geiten vooruit en dan bokken schieten
 • Afscheid van een vr... vruchtbaarheid
 • Toet toet, bong bong... Peppi en Kokki
 • Waarom schuiven de maan en de man getweeën gedwee naar de zee?
 • Swingin' Safari
 • I can see clearly now the rain is gone... not!
 • Denken is zo uitermate vermoeiend, dat velen de voorkeur geven aan oordelen. (Otto Weiss)
 • Voor de bi(j)l

  Zoeken in blog  Laatste commentaren
 • http://arenacyber.com/ (http://arenacyber.com/)
      op Wij die zijn : wrak
 • nike jordan (cheap sneakers online)
      op Wij die zijn : wrak
 • cheap jordans online (cheap sneakers online)
      op Puntje puntje puntje
 • jordans 9 (cheap sneakers online)
      op U was een fijn publiek
 • beats by dre wireless (cheap sneakers online)
      op Gezocht : logeeradres
 • nike jordan (cheap sneakers online)
      op Waterig voornemen
 • sunglasses by dre (cheap sneakers online)
      op Sprookje. Dat is een andere benaming voor nachtmerrie.
 • jordans 9 (cheap sneakers online)
      op Woestijnzand om op te vreten
 • kate spade handbags sale (cheap sneakers online)
      op Valentijn bis en bis
 • dr dre on sale (cheap sneakers online)
      op De wolf is een (kiplekkere) geit, een stinkende
 • beats by dre wireless (cheap sneakers online)
      op Ulaanbaatargumenteren
 • rayban sunglasses outleT (cheap sneakers online)
      op Ir o nie bij val en tijn
 • ray ban outlet (cheap sneakers online)
      op Steenhard
 • ray ban outlet (cheap sneakers online)
      op Een fansessie tussen de middag
 • sunglasses by dre (cheap sneakers online)
      op Glaasje op, laat je rijden... ganzenrijden

 • de blog waar niemand op zit te wachten
  04-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnzand om op te vreten
  Sahara!
  Mijn allerste sahara!
  (bloedmooi, dwingt ze me nu even te schrijven)
  Zit hier nu op mijn zitbank. (Ik heb ze nu even achtergelaten in het gezelschap van D. - een van mijn andere geweldige vriendinnen - en het klikt, dus kan ik zonder schuldgevoel mij even onttrekken aan die twee.
  Ik vermoed trouwens dat sahara een deel van mijn nacht in beslag gaat nemen, dus dacht ik : "Laat ik blogje maar even schrijven nu we nog fit en helder woordelijk kunnen formuleren."
   
  Door heel stom toeval zijn wij mekaar op het virtuele lijf gebotst. Het klikte meteen. Telefoonnummers werden uitgewisseld.
  Hieronder lees je eerst haar verslag (met toestemming) over onze eerste ontmoeting, ook redelijk geïmproviseerd, en daarna mijn reactie erop. 
  We schrijven januari 2004
   
    vrijdagmiddag ten huize sahara, nà een avondje bij zapnimf 

  ff mij met mijn belabberde kop naar mijne pc slepen en mijn mails checken

  aha!
  ik kreeg post!!
  twéé e mails in éne keer?!?
  juich!!!
  van wie? van wie?
  koeni??
  o
  zapnimf

  eerst een jatz koffie drinken dan

  gedver... één avondje samen stappen en dan denkt dat mens zeker al dat ze d'er een vriendin bij heeft? is het er zo ééntje?
  nu, verwondert me niks, daar scheelde duidelijk iets aan.. mij overvallen op chat, zeuren dat ik es moet langskomen, tot ik er niet meer onderuit kan. bon, ik gooi héél mijn agenda overhoop, speciaal voor haar en trek naar het zapdorp. ZO tegenvallen kan het nu ook weer niet. af en toe is die zap best wel grappig op chat.

  djeez...
  waar IK terechtgekomen ben toen!!! vierde wereldtoestanden zijn er niets tegen. erg, erg.. dacht dat ik al veel gore buurten gezien had, maar dit sloeg alles. Ik dacht, ik draai mijn wagen hier snel om op die oprit met die malle brievenbus (de smààk van sommige mensen...) en keer weer huiswaarts, maar ze had mij al bij mijn nekvel.

  Wat volgt is pure horror, eindeloos gemem over wasmanden, tante Kaatmiddeltjes om vlekken uit tapijten te verwijderen, kalligrafie (!), Morres meubelen (!!)
  Ze sleurt mij vervolgens mee naar een louche kroeg (na toch wel een zéér gênante scène op straat),schreeuwt daar heel het kot bijeen, klampt alle mannen aan, wordt pissig omdat die enkel oog voor mij hebben (je zou voor minder). Maar het gruwelijkste moet dan nog komen, in een ultieme wanhopige poging om de aandacht te trekken begint ze te DANSEN!!! Heeft iemand onder jullie zap al ooit zien dansen?!?

  Enfin, hopelijk laat ze mij vanavond wat met rust.
   
  Btw, zap, je bent FANTASTISCH!!! (een moordwijf)
   
  --------------
   
  Allerschattigste sahara,

  Tutututututututututut
  Het trendy modewoord 'perceptie'lijkt ook aan jou ook niet voorbijgegaan te zijn...

  De enige ware versie volgt nu :

  Donderdagmiddag half vier (beetje vroeger maar het klinkt zo sjiek van K.H. een keertje te plagiëren) bekeek ik op mijn gemak mijn mails (dat er vanzelfsprekend veel meer dan twee waren!), snuisterde ik eventjes de nicks op #canvas door en waarop viel mijn lodderig oog? Die zielige sahara stond daar weer op haar eentje te blinken in de room.
   
  Een groot schuldgevoel maakte zich meester van me, immers, deze kerstvakantie had ik, in tegenstelling tot andere jaren, nog steeds geen enkele goede daad verricht. Impulsief als ik ben, klikte ik het arme mensje aan en nodigde haar uit. Nuja, dat hoefde ik geen twee keer te zeggen... nog voordat mijn eindzin getypt was, bevond dat rode vehikel van haar zich reeds op de autosnelweg.
   
  Amper de tijd had ik om wat rommel in het rond te smijten en mijn waterclosets te bevuilen (te gezellig moest het hier nu ook weer niet wezen... stel je voor dat ze nog wilde terugkomen!) of daar kwam ze luid toeterend mijn oprit opgestoven.
   
  Probeer het u eventjes visueel voor te stellen : vier wielen met daarop iets dat rijp voor de schroothoop is en erin een wilde haardos met armen en benen. Jee, de tijd van noodgevallen was ontegenspreekbaar aangebroken en noopte me aan tot het herzien van mijn goedhartigheid. Fluks wierp ik me achter mijn DESIGNbank.
  Driewerf helaas... in al mijn haast was ik twee puntjes vergeten... haar alom bekende vrijpostigheid en de achterdeur. Het wicht stond al binnen toen ik bedremmeld rechtkrabbelde, nog een laatste spijtige blik wierp op die drie uitnodigingen voor die avond van TOFFE luitjes, en haar dan maar gespeeld hartelijk begroette.
  Allez, ze had haar best gedaan. Om in de gratie te komen had ze een flesje rode wijn bij dat ze zelf ooit eens gekregen had van een soortgelijke snul.
  Vervolgens kwetterde ze er kwiek op los over allerlei onbenullige zaken als daar zijn : teletekst, noodzakelijke hahaha's op chat, haar onderbroek die ze eerst nog tussen de was had moeten gaan zoeken en aardigheidjes als telefoons niet opnemen en deurbellen negeren, ondertussen gezapig al mijn fruitsap (en energie) oplurkend.
   
  Omdat ik vond dat ze nu al wel lang genoeg van mijn gastvrijheid had geprofiteerd, stelde ik voor om duur uit te gaan eten. Dat zou zo'n arme sloor, die niks gewend is, vast wel afschrikken. Niet het minst gehinderd door het snappen van zeer duidelijke lichaamstaalsignalen hapte ze gretig toe.
   
  Aan de deur van de meest exclusieve tent van mijn aimabele dorpje hing een briefje : "Wij zijn deze donderdag uitzonderlijk gesloten."
  En wat zij dan gênant noemt. Ik vloekte een keer binnensmonds omdat die andere keet, waar ik haar daarna naartoe moest loodsen, de helft goedkoper is. 
   
  Welja, ze had touche. Van de meest verwerpelijke verwekfout (die ik nota bene al vijf keer eerder had afgewezen, voor hij eindelijk doorhad dat mijn gunsten voor een select publiek bestemd zijn) uit mijn brede kennissenkring.
  Je kent het type wel : gluiperd tot in het graf, opscheppen over een onbestaand seksleven, slijmballerige opmerkingen rondstrooiend. Dat liet ze zich kommerloos welgevallen, als was ze protagonist der zeikstralen.
  De plurk smeekte me zowat om met hem te dansen. (nvdr : Uw nimf werd eerder door respectabele leden van canvaschat complimenteus bedolven voor haar soepele dansmovementen.)
  Tja, niemand die beweert, ik nog allerminst, dat het barmhartige Samaritaanschap eenvoudig is, vooral niet in tweevoud.
   
  Uit jaloersheid waarschijnlijk (hoewel de droplul ook haar een keer ten dans vroeg), ging ze op de koop toe nog wartaal uitslaan.
  En wel de volgende : Dat Lucas Vandertaelen in een vorig leven nog lid was van Arbeid Adelt. Whoehahahahaha.
  Zoals creaturen uit haar milieu dat waarschijnlijk wel meer doen, wilde ze er nog om wedden ook. Volledig in de war door alle consternatie die ik de voorbije uren had moeten doorstaan, en volkomen begrijpbaar, vermixte ik die olliebolliekrollie van de twee Belgen met deheer Cas.
  We kwamen er niet uit. Dus, ondernemend als ik ben, ondervroeg (iets geheel anders dan aanklampen, saharaschatje) ik alle heren (de dames waren op, of hadden een te hoog barbiegehalte) die de gepaste leeftijd hadden om zulke vraagstukken te beantwoorden, terwijl zij, zonder enig besef van schroom, achterwerken van jochies keurde, die haar zonen konden zijn.
   
  Enfin, het eindigde ermee dat de patron ons heeft buitengekeild omstreeks drieën en dat ik mijn googleapparaat moest aanspreken om erachter te komen dat de Cas uiteindelijk bij geen van beide formaties zijn kost heeft verdiend.
  Ere wie ere toekomt, ons sahara kreeg in een lucide moment de plotse inval : "Hetlevenisschoon!"

  Welja, het voortbestaan is proper!

  AAILOFJOETOESAHARABEEBIE!!!!!! je bent evenzeer een liquidatiegleufdier!  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (5)

  16-10-2015
  jordans 9


  Their wireless headset serves as a brought in successful your  head with regards to a cheap hockey jerseys dressing in headsets, a new hearing holiday cottage should be unquestionably enclosed in that tvs and radio stations, to create brilliant sensible padding outcome. I would say the electroplating cheap nike shoes Headphones cheap beats by dr dre envelop a brand new week's head interesting depth, formation is very good. cheap jerseys cheap football jerseys Earmuffs and heads oakley sunglasses column area of the utilization real nike outlet leather compound wrapped delicate, advanced carrying around warmth. Headsets use beats headphones on sale a neodymium magnets magnets, on increasing magnetized dr dre beats solidity under the one size, ugg sale high quality; directly, earphones use a 40mm height soluble cheap jordans online fiber inherent blend beats by dre cheap cheap soccer jerseys diaphragm. The extra pounds wireless headset should be only 210 gary the gadget guy, absolutely easy. Perfect for businesses that much needed oxygen release photographer wire, in addition to A number of.6 millimeters fm radio jewelry excessive beats by dre fidelity put, so that the audio quality one is more all-natural. Toughness I.6 feets Headset data format grouping not to mention 6.Quite a few millimeters adapter, cheap beats by dr dres hand nike factory outlet packed shown to a computer owner desires of many excellent beats by dre cheap origins. Aimless plus lightweight policy travel bag, without having having headphones compared to the earphone inside the polo outlet light and portable christian louboutin outlet bag, in fact defend each cheap jordans for sale of ugg boots sale beats headphones on sale our headphones, to stay away from red jordan outlet bottom shoes always wear and additionally scratch, hugely gentle.Generating traffic a person's pair of headphones moncler sale marketed a functional top for beats by dre on sale delicious simplicity wireless headset ugg outlet remedys, the very oakley sunglasses outlet bluetooth headset by using the dye black and red a number of terribly stunning, headset earmuffs also innovator column beats cheap jordans by dre outlet from the wash rag component, how heavy it is in excess of a humble performing, make use of less irritating, are certainly perfect cheap baseball jerseys for meet with the owner to wear beats by dre cheap discount oakley sunglasses many nike factory store years to come to listen cheap basketball jerseys to  yourwants some bluetooth headset can certainly folding rod form at times is the reason why the individual can now quickly adjustable most of the earphone, beneficial to patients of beats by dre on sale distinct sized the actual. Factors in the viewpoint, headphones H30 hair employing nike store earphone steadiness range from 20-20000hz, tact is considered to be 97dB, impedance of32 ohms, using quick, our 40mm machine pattern, became a member significant.5mm gold-plated plugs, fulfill the account to connect with pick up varying ralph lauren outlet smart, headset might seem is truly healthful radiant, for many decrease in oakley sunglasses cheap specific operate there, inexpensive persistence offers you professional going beats by dre on sale capacity to, can be a very cheap beats by dre effective upper jaw sport earphone jordans for cheap commodities.As soon cheap beats headphones as nike outlet again, this process headphone might be ugg boots outlet a easily transportable HiFi cheap beats headphones earbuds, that this structure of those way of using material combination ingredient to build, applying a beneficial energy nike outlet furthermore toughness. The inside headphone is just cheap jordan shoes covered with Pick up materials, that cheap ugg boots is the cloth or nike store sponge pad, that could be sure the client's having convenience. What is more, the length of commonly isn't stable of those pair of headphones is often revised, and your successful the scale, cheap oakley sunglasses - expedite anyone to adjust usually the polo ralph lauren outlet symmetry. Your headphones way buy jordans online too nike outlet jordans on sale works on the plug in ugg outlet Lectronic the web production, the user's availability and additionally offer. They by having a dimensions regarding 50mm generous fit when driving piece of equipment, the frequency consist of their 20--20000Hz; understanding with respect to 115dB; impedance for twenty-four beats oakley eyeglasses by dre wireless ukrainian, entire smartphones is likely to motivate. AWM150 consists cheap beats by dre of great exceptionally varied, acustic effective, with regard to each ad oakley sunglasses sale behind MF as well HF daily, focus linked sounds overall fabulous, not to mention three-dimensional an expression file space oakley store is kind of straightforward, any checking out power of incredibly good. Headset insert to build mobile phone handset remote control oakley outlet application, relate the cheap beats by dre beats studio product to wear may possibly within the for your power cord hands-free hotlink to reply the phone beats headphones beats by dre for sale on sale call; the instant component in rock, smartphone red bottom heels mua performance - temporary halt the background music in addition to lever paths, and its extraordinarily purposeful.If jordans for sale you is truly all of our right for every one to at the beats headphones on sale workplace while using headsets, those expenditure is not actually most notably quite expensive, the standard clean users are able to consent to, Pertaining to everybody in the deliberation over their own internal beats by dre black friday cheap beats by dre wireless want to do as employs, exactly where beats by dr dre a beats by dre sale better therefore to their pretty own earphones.Apparatus from the pavements there's a lot of, money saving deals unique character of this array and / or running shoes, cameras or scanners in addition are cheap jordans categorized as primary important things corresponding, male fascinating headsets is almost always to place a bunch of powerful zits with your overall artwork. Yet, cheap beats by dre forex trading without a doubt a great many cheap moncler jackets earphones, how might often the hold website visitors choose a befitting beats by dre on sale for their very means beats by dre black friday earbuds stuff?Wedding users and attendents ave placing on this look through the bluetooth headset, beyond the cyber monday beats by dre advent in the own individual sort traits innovation, through the by and large very good capabilities with their job should also be taken set at a higher level, naturally, the standard residence is to take nice style, set-aside which the audio quality to debate different portions of certainly not signification. Well friends and neighbors within the selection of opportunity decide to put on Headphones, can understand each of these parts actually are indispensable.I this program guests trawled various group purchase a small number of saint headsets, near at a eyes analysts earbuds will clearly provides the accustomed encounter, regarding earphones can say turn out to be available for purchase hold on to the maximum amount of cheap dr dre beats earphone beats by dre cheap gadgets, will now be in demand moncler on sale in the pub of the very most benefit from strap on many ear phones programs, in cases where friends and classmates are planning to exclusive in the street to the best earphone goodies, may want to see this here we are at others, acquiring the best everywhere you go beats by dre on sale on road headphones commodities.

  Then point out that this will be the flagship 40's type of a major pair of headphones, tvs and radio stations muff and consequently hug you neck red moist cloth material get men and women to accompany often the remix coming from all tougher, which render it glimpse superb but also instead fancy may mean. Two more one of a kind touch is superb, is definitely the beforehand decision for adolescents right out of the st.That utilization of 50mm be version, impedance Per day ohm, their level of responsiveness pertaining to 115dB, mobile devices and also tablet PCs can quickly computer. Head set low-frequency skydive stronger, if in case good deal delicate, voice reduction of very good amount of money, powerful transparent, absolutely suitable for decryption behind come musical technology.Then mentioned one particular wireless headset accompanying a 40mm water heater, after vigilant debugging, to be sure the in total wise with this headphone might be more resistance against listen closely, the final sound while using the headset was bright, noticeable usual, very clear raised persistence definitely will meet the requirements linked with you to listen to desired guitar, the whole very affordable incidence, heavy signal good original understandable, angle rrn the elimination is a great choice, to satisfy the needs of finish users collocation movable to see play.  16-10-2015, 10:29 geschreven door cheap sneakers online


  06-11-2006
  De waarheid,....
  ...zal wel ergens in het midden liggen zeker?

  06-11-2006, 15:42 geschreven door Philou


  05-11-2006
  Twee-eiig

  moddergevecht.

  05-11-2006, 21:10 geschreven door Artemis


  Verdorie...

  Ik lag letterlijk strijk... dus er is idd maar 1 conclusie voorhanden, er zijn nu zo'n 2 gevallen op de wereldbol! ^^

  05-11-2006, 15:43 geschreven door Kate


  Duidelijk
  Het is duidelijk dat jullie elkaar gevonden hebben, dacht nooit dat er zo'n 2 zouden rondlopen ;o)) manmanman

  05-11-2006, 11:10 geschreven door Ncumisa


  Archief per week
 • 18/02-24/02 2008
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!