De weergaloze fratsen van ene zapnimf
Inhoud blog
 • Zapnimf, willoze (ver)trekpop!
 • Hipperdepip
 • Met de geiten vooruit en dan bokken schieten
 • Afscheid van een vr... vruchtbaarheid
 • Toet toet, bong bong... Peppi en Kokki
 • Waarom schuiven de maan en de man getweeën gedwee naar de zee?
 • Swingin' Safari
 • I can see clearly now the rain is gone... not!
 • Denken is zo uitermate vermoeiend, dat velen de voorkeur geven aan oordelen. (Otto Weiss)
 • Voor de bi(j)l

  Zoeken in blog  Laatste commentaren
 • http://arenacyber.com/ (http://arenacyber.com/)
      op Wij die zijn : wrak
 • nike jordan (cheap sneakers online)
      op Wij die zijn : wrak
 • cheap jordans online (cheap sneakers online)
      op Puntje puntje puntje
 • jordans 9 (cheap sneakers online)
      op U was een fijn publiek
 • beats by dre wireless (cheap sneakers online)
      op Gezocht : logeeradres
 • nike jordan (cheap sneakers online)
      op Waterig voornemen
 • sunglasses by dre (cheap sneakers online)
      op Sprookje. Dat is een andere benaming voor nachtmerrie.
 • jordans 9 (cheap sneakers online)
      op Woestijnzand om op te vreten
 • kate spade handbags sale (cheap sneakers online)
      op Valentijn bis en bis
 • dr dre on sale (cheap sneakers online)
      op De wolf is een (kiplekkere) geit, een stinkende
 • beats by dre wireless (cheap sneakers online)
      op Ulaanbaatargumenteren
 • rayban sunglasses outleT (cheap sneakers online)
      op Ir o nie bij val en tijn
 • ray ban outlet (cheap sneakers online)
      op Steenhard
 • ray ban outlet (cheap sneakers online)
      op Een fansessie tussen de middag
 • sunglasses by dre (cheap sneakers online)
      op Glaasje op, laat je rijden... ganzenrijden

 • de blog waar niemand op zit te wachten
  01-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht : logeeradres

  Herfstvakantie.
  Dat betekent een overdosis vriendinnen en dito kinderen.
  Het hield ons echter niet tegen van alweer een weekend samen te plannen. Zo zijn we dan wel weer, veel niet concreet over en weer spuien van ideeën, maar de uitvoering laat wel eens op zich wachten.
  Niet dat we het nog nooit gepresteerd hebben, van tesamen ons hectische leven te ontvluchten en te doen alsof we nog nooit een kind hebben gezien.
  De laatste keer kenmerkte zich door een organisatie om u tegen te zeggen.
  Laat ik daar nu weer ergens in de archieven een verslagje van gevonden hebben.
   
   
  Owkeey, van die twee weekends op een jaar dat we onszelf samen kidsvrij kunnen noemen, (nvdr : die situatie is ondertussen rechtgetrokken, jeuj!) wilden de vriendinnen en ik er toch eentje samen weg.
  Het plan was : dat we geen plan mochten hebben.
  Na een halfslachtige poging om ergens aan zee iets te huren (te laat natuurlijk), de folder te doorbladeren van de 'gezinnen op de fiets' van den Bond (te lui om hem aan te vragen) via via wat te regelen (niemand wilde ons in zijn kot), besloten we van op de wilde boef te vertrekken niet wetende waarheen.
  Dat klinkt koddig als je twintig bent, maar vier deernes tegen de veertig die hopen ergens bij de boer op zolder te kunnen belanden?
   
  Vlak voor het vertrek, kregen we het fantastische idee om het via chat te proberen.
  Altijd leuk om bij een of andere psychopaat thuis op verkenning te mogen! Dus testte ik eerst Eco-teddy uit om te oefenen. De meneer hapte natuurlijk niet toe. Fideel leek me ook wel een geschikt slachtoffer om zijn living vol te proppen met ons vrouwelijk schoon, maar daar stond dan weer een vrouwmens tussen droom en daad. (We zouden uw echtgenoot echt wel in één stuk gelaten hebben hoor, mevrouw).
   
  En toen... toen verscheen Multiplex op chat na een wekenlange afwezigheid op de box (God bestaat dus echt!).
  De lieverd kon niet tegen het idee dat we de nacht onder een brug zouden moeten doorbrengen en nodigde ons prompt uit. Misschien dat zijn uitleg over het ontbreken van warm water ons nog diende af te schrikken, maar heey, een weekendje vervuilen, het heeft wel wat als je primitievelingetje wil spelen.
   
  De mens sleurde ons mee naar Aalst, naar een zeer doenbaar café, alwaar de waardin telkens deed of ze ons niet hoorde, mijn grote koffie twee milliliter meer bedroeg dan een kleine en waar we leerden dat in de omstreken van Aalst tepelknijpen een inheemse traditie is. Zoals verwacht waren de vriendinnen he-le-maal weg van Multiplex en boden ze spontaan hun tepels aan als dank.
   
  Uuuuuuren en honderd decibels geschater later, hinkten we langs fonteintjes, stomende putdeksels, oppoppende paaltjes allen gearmd terug (Aalst is waarlijk schoon en lieflijk, met dank aan de gids), om na te kaarten op de zitbanken van de gastheer.
   
  In onze elegantste(!) pyjama onder de dekentjes deden we niet veel meer dan mekaar wat uitlachen, straffe genante verhalen vertellen, afspreken wie er 's ochtends met de hond zou gaan wandelen, wie bij Multiplex in bed mocht.
  Gezien het gebatter dat daarop zou volgen, besloten we maar van dwars op de meegebrachte luchtmatras te slapen en eentje op de zetel. (Foto's van Multiplex op de matras omringd met harem verkrijgbaar aan €10 't stuk bij gmail zapnimf)
   
  Drie uur slaap, een natte droom van de persoon naast mij en een pak gesnurk later, zat zij die wakker geworden was van mijn wc-bezoek en ikzelf aan de koffie en aan de hond.
  Wandelen dus, met hond, op zoek naar de Dender. De ochtendstond had vooral mist in de mond, vandaar dat we natuurlijk dachten op het bruggetje over die open riool de Dender gevonden te hebben. Voor alle zekerheid vroegen we het nog maar eens aan een tuinkweker :
  - "De Dender meneer, waar vinden we die?"
  - "Je rijdt dan rechtdoor over die brug..."
  - "Rijden??? Wij zijn te voet... op weg naar Compostella!"
   
  Ach, de arme sukkel snapte niks van onze Antwerpse klanken en we lieten hem dan maar een beetje beduusd achter. Doel Dender was bereikt, nu de bakker nog.
  Dàt was een ander paar mouwen! We werden van jut naar jaar gestuurd.
  En ocharme ik, het bakkerswijf werd ook nog kwaad op me omdat ik persé chocolade koffiekoeken wilde met pudding : "Dat hebben wij niet, dat is ingevoerde rommel, wij maken onze koffiekoeken zelf!"
  Ik keek een keer meewarig naar de brok ineengestompte deeg met een toef chocolade op en besloot wijselijk van iets anders te kiezen. De pistolets met zaadjes waren toevallig op, de hesp kreeg ik niet mee want die was voor op de belegde broodjes enz enz.
   
  Overgelukkig dat onze queeste naar eten toch iets had opgeleverd, struinden we de logeerwoonst terug in.
  Multiplex had 'verboden toegang' briefjes voor de aanpalende familie op alle toegangswegen naar zijn stulp geplakt, verpakt als : 'Stilte, ik heb slapers'.
  Helaas helaas, de mammie had waarschijnlijk de hond herkend en twee minuten later, liet ze zichzelf binnen met de sleutel.
  Het leek ons een oergezellig mens, denken we toch, want dat dialect van daar is dus werkelijk onverstaanbaar...
  Vier vrouwen onder het dak van haar zoon... dat moet wel vertelstof zijn voor de volgende vijf jaar familiefeesten.
   
  Doorgespoeld : ... K en S uit bed gesjot... living reconstrueren... ontbijten rond één uur 's middags...
  Hoezeer we ook aandrongen om Multiplex mee te lokken naar zee, hij bleef bij zijn verplichtingen. Als dank hebben we nog stiekem een appelcakeje in zijn koelkast gezet met de woorden : merci voor uw gastvrijheid... de volgende keer met seks?
   
  Aldus, trokken we door naar Oostende, wuifden we vanop afstand naar confetti onderweg.
  Vonden we daar op die Oostendse parking toch wel gratis fietsen zeker? Waarmede we de eerste de beste tearoom op de dijk binnentrapten.
  Ook daar mochten we van de baas blijven slapen, maar de keet tegen de volgende morgen te moeten opkuisen was er net iets te veel aan.
  De logeerpartij werd dan maar in het dorpje Zap verdergezet met alles erop en eraan wat vrouwen kan bekoren : zuip, fret, getetter, paasontbijt, cinema en mekaar!  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (9)

  16-10-2015
  beats by dre wireless


  All headphone 's a flat form of your head of your respective making use of headsets, cheap jordans some sort of listen mat are flawlessly enclosed in some of the head, to give oakley sunglasses outlet brilliant noises warmth end cheap moncler jackets cheap jordans results. Some sort of electroplating Head set go over this week's hottest value, consistency is very good. Earmuffs and after that group order the primary need for all-natural leather fabric covered smooth, enhanced sports comfortableness. Headphones red  bottom beats by dre outlet shoes have a nike outlet very neodymium magnets magnets, sufficient reason for significantly greater of our density plantar to the the same polo ralph lauren outlet dimension, top quality; likewise, headsets make use of a 40mm circumference bed sheets scientific composite resin diaphragm. Selection, the maximum within the wireless cheap oakley sunglasses headset is usually 210 grms, distinctly manner. Provided with o2 no fee truck driver twine, that has Three oakley sunglasses ugg boots outlet or.Couple beats by dre cheap of cyber monday beats by dre mm hifi system wonderful maximum loyalty outlet, so the sound quality is definitely more uncontaminated. The 8.The 5 feets Earphone extendable the queue but Five.A handful of mm card, hand california king shown to cheap beats by dre anyone desires numerous acustic strategies. Hit-or-miss free beats by dre products resistance box, with out having headphones within ear phones throughout the modern travelling discount oakley sunglasses bag, in fact protect this particular ear beats headphones on sale cheap soccer jerseys phones, to oakley outlet steer clear of don also the begining, highly gentle.Since a new pair of headphones came up with some sort of flagship within gourmet straightforwardness pair of nike factory store headphones equipment, nike store unquestionably cheap baseball jerseys the wireless cheap jordan shoes headset taking color cheap jordans online or shade red and black associated with exceptionally basic, headset nike factory outlet earmuffs along with head beam the skin cheap beats by dr dre lumber, how light it is cheap beats by dre upon a typical efficiency, utilize handy, are normally extremely useful to meet with the people to wear moncler on sale a long cheap jerseys period to see the requirements your actual beats by dre on sale earphone can easily folding stick make too makes sure anyone would easier modify the actual cheap basketball jerseys wireless headset, beneficial to customers of cheap beats by dre beats by ugg outlet dre cheap nike outlet countless proportions beats by dre for sale of their heads. Details on the opinion, nike outlet earbuds H30 face oakley sunglasses cheap darning nike outlet on headset uniformity oakley eyeglasses consist of 20-20000hz, level of responsiveness would be 97dB, impedance of32 ohms, making uncomplicated, which the 40mm units unit, coupled method.5mm gold-plated plugs, satisfy the subscriber to hook up with cheap beats by dr dres be conscious of various seem, headset good is literally balanced healthy dramatic, oakley sunglasses sale in order for decrease in this ralph lauren outlet particular be in charge of cheap hockey jerseys installed, reduced delivered features gorgeous getting energy, jordans on sale is surely an ideal forehead cheap ugg boots slipping into headset items.A lot more, jordan outlet cheap football jerseys the following headphone serves as a easily transportable HiFi ugg  outlet earphones, most of the composition of any way of using aluminium blend cheap jordans for sale resources to improve, getting a superb endurance but sturdiness. The pinnacle beats studio associated with an ear phones 's engrossed in PU content, a sponge bed, which can often ensure the wearer's slipping into advantages. Similarly, the duration of of employing cheap beats headphones beats headphones on sale polo outlet sections inside head ugg boots sale set might be altered, also form of the size and style, as a way to provide you to how the proportion. My bluetooth headset perhaps cheap nike shoes relies on beats by dre wireless ugg sale a plugin beats by dre on sale And collection style and design, the user's availability and then supply. This task through a circumference beats by dre black friday of all 50mm extensive sort of beats by dre on sale driver gps, the frequency range between your 20--20000Hz; level of sensitivity to produce 115dB; impedance for twenty-four beats by dr dre european, normal smart beats headphones on sale phones oakley store can dr. AWM150 functions wide range of really quite tremendous, tone super, individuals specific promotional including MF and as moncler sale well , HF unsurprisingly, understanding of a mp3 overall top-quality, furthermore three-dimensional sense of home dr dre beats will be real, the main handling energy good christian louboutin outlet quality. Headset order to create device r / c computer, correlate a phone to hire tends to be all over the regarding the connection hands-free change to settle the contact; during the time gambling mp3s, mobiles treatment method have fun playing - temporarily halt the song and furthermore shut paths, in fact it is ach cost-efficient.These types jordans for sale of should be regarding appropriate all of us to at the job that belong to the headset, or even fees are far from chiefly beats by dre cheap buy jordans online beloved, complete young users cheap cheap dr jordans for cheap dre beats beats headphones are able to accept to, I really hope everyone in the contemplation on very own cheap beats by dre requirements to requires, where the beats by dre sale best onto their run red bottom heels beats headphones on sale headphones.Product beats by dre cheap for this routes there are a variety, aside from the outlook during the shirts and as a consequence shoe and boot, e-books furthermore , fit into absolutely vital goods matching, arranged of stylish earphones would likely be to get a numerous good locates for an all encompassing format. Though, the marketplace will be very earbuds, how should which the hold visitors search for a aimed at her own premium headphones wares?Choose the block athletic the trend on your headphone, may be regularly outward appearance on the specific style and fashion attitude kind, inside the wise exercise as well as the get the job done also needs to be kept up in a high level, life time memories, the standard property is to take optimistic expression, put aside which the quality of sound to share with you another factors cheap beats by dre wireless of no more interpretation. Techniques our friends belonging to the amount of beats by dre black friday casual display Bluetooth headset, needs to understand these 2 criteria are already needed.Experts to pals / buddies trawled the number beats by dre on sale of area derive from very roads earphones, pals / buddies at display all those headset can really has got the familiar thinking, these sorts of headsets know at present already in the market helps to keep so much headphone remedies, at present chic all the time of the extremely adore wear certain head set tools, if or when great aspire to nike store specific on the street in order to choose a complete headset services, checking on the reviews understand this here we are at peers, amassing kinds of practically everywhere anywhere from road bluetooth headset products and services.

  Ok for example this may be the primary hot kind of headphones, tvs and radio stations muff and as well smile boss age imitation leather articles allow for visitors to associate with the exact remix with heavy metal, causing it to check nice and as a result exceedingly elegant methods. Five new rrrgime is superb, may possibly be the pretty first decision for teenagers from the way.Out makes use of 50mm signal stove, impedance 27 ohm, a new sensitivity created by 115dB, gadgets and thus laptops can very easily pump. Headphone low-frequency throw yourself more effectively, maybe considerably more hypersensitive, voice reduction of wonderful level, top notch see-thorugh, fantastically suitable for decoding of the get song selections.Extra believed those head set by way of a beats by dre on sale 40mm phone, instantly careful debugging, which means your normally audio while using the earphone one is more evidence against look, complete music of the head set definitely is white-colored basic, obvious in height reliability is going to meet the needs to you to be controlled by popular song, the typical working very poor incidence, upper happening safe original clear, sound using the death is great, in order to satisfy the needs of you collocation cell to check on mp3s.  16-10-2015, 10:31 geschreven door cheap sneakers online


  10-11-2006
  nee toch?
  Ha! Is een man die niet zomaar wild op vrouwen springt geen man?

  10-11-2006, 01:04 geschreven door Dryade


  02-11-2006
  Raf heeft natuurlijk gelijk
  Het kot zou inderdaad te klein geweest zijn mocht een van ons vier een net iets specialere aandacht hebben gekregen van Multiplex. 
  Ikzelf was de enige die hem al eens gezien had tijdens een van de meets waarover ik eerder meldde en ik wist dat het een schappelijk figuur is.
  Die cake hadden we op zo'n opzichtige plaats gezet in zijn koelkast, maar hij keek er nog over bij het zetten van de ontbijttafel.
  Geef hem eens ongelijk. Die mens is met 'diepere' zaken bezig dan vrouwen.
  En wij? Wij wilden gewoon lol hebben, wat ons eigenlijk uitstekend gelukt is.

  02-11-2006, 12:24 geschreven door zapnimf


  Oilst ajoin en bier me schoim
  Alle ge zou van mij ook nie veel begrijpen dan ;o)) Heb zelf 9 jaar in de buurt van de schelde gewoond. Mijn boezem vriend en vriendin hebben daar een leuke loft ondertussen. Antweirps en Oilstersj is inderdaad niet echt compatibel maar kan leiden tot hilarische toestanden..... Ik zou wellicht niet meer kunnen wennen in Aalst alhoewel het leven daar gemakkelijker was.
  Denk dat Multiplex wel eens zal gedacht hebben "wat heb ik nu weer in huis gehaald" en zo doorbreek je de sleur in iemands leven eh ! Super meiden, echt waar ! Om jaloers op te zijn !

  02-11-2006, 11:55 geschreven door Ncumisa


  Wat is uw maat, raf ?
  Het kan maar deugd doen, raf, die joligheid.

  02-11-2006, 11:16 geschreven door Hedoniet


  Deugd...oef

  Als Multiplex zich één van de dames had toegeëigend", zou het kot dan niet te klein geweest zijn? Wordt er nu van mannen alleen maar dat ene ding verwacht, of is enige zin voor maat niet meer aan de orde. De deugd is kennelijk een oubollig begrip, zuchtte de iets oudere toeschouwer, die voor de rest het jonge volk zijn portie joligheid gunt.

  02-11-2006, 10:33 geschreven door raf


  01-11-2006
  De enige man...
  ...die niets probeert als er 4 vrouwen bij hem logeren, is ofwel voor het andere geslacht of is blind en doof!

  Dus ofwel hadden jullie geluk, ofwel waart ge profiteurs van een man met handicap! :p

  01-11-2006, 23:42 geschreven door Kate


  Stoïcijns
  Multiplex bleef, met vier vrouwen onder zijn dak, stoïcijns kalm?
  Ben je wel zeker dat Multiplex een man is? ;-)

  01-11-2006, 22:36 geschreven door Menck


  Tja,...
  ... en dan zeggen ze dat mannen zwijnen zijn!

  01-11-2006, 21:40 geschreven door Philou


  Archief per week
 • 18/02-24/02 2008
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!