Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • LP Boon - tentoonstelling - Achturenhuis -
  • Spaanse burgeroorlog
  • bruggepensioneerden eco watcher... deel 154
  • Corona wat?
  • Kafka, gedicht voor 'ik Caroline'
  • De toestand is hopeloos, maar niet enstig!
  • ambtenaren in de frontlinie tegen.... Corona!
  • Corona - stopzetting Achturencultuur
  • Ik Caroline!
  • Opinie: Engagement of Meritocratie?
  • Arm maar proper deel 144
  • sport is de spiegel van de maatschappij - deel 143
  • Nieuwjaar 20 PVDA Kortrijk
  • KWARTDRAAI LINKS (deel 140)
  • voorsmaakje van achturencultuur
  • kwartdraai links 135
  • kwartdraai links 134
  • kwartdraai links deel 133
  • Kwartdraai links 22 nov 19
  • .De bruggepensioneerde economiewatcher( 15 November 2019)
  • KWARTDRAAAI LINKS (deel 127)
  • Amougies 50 jaar geleden... getuigenis
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • ABVV Westvlaanderen
  • Linx+ Westvlaanderen
  • Pittig nieuws uit de stad Kortrijk
  • Ongetwijfeld het beste restaurant in Kortrijk
  • Franse krant - ieder jaar gaan we naar hun feest
  • 1 mei te Kortrijk
  • ACOD
  • de website voor syndicalisten!
  • ACOD West-Vlaanderen
  • Kortrijk, een andere kijk door Frans Lavaert
    Foto
  • uniek reiscafé in Kortrijk - Antipode
  • Reflex
  • ook in ieper bestaat linx+
  • meer dan bommen en granaten... SEMTEX
  • linx+ Harelbeke bestaat ook...
  • unie der zorgelozen kortrijk... sociaal, theater,... en zeer goed!
  • sociaal, links, strijdbaar... pvda!
  • Viva SVV Kortrijk
  • Live @ Kortrijkse gemeenteraad
  • nog een andere visie over kortrijk
  • internationale solidariteit...het FOS
  • een nieuwe wereld in persland... de Wereld Morgen..
  • Vonkisten aller landen....
  • philippe decoenbe blogt
  • MO noord/zuid tijdschrift...
  • 15 decemberbeweging
  • Wakker Kortrijk of satire??
  • Kortrijk scheef bekenen, satire of waarheid?
  • CC Marianne ook in Kortrijk
  • Op reis... Eerst Wegwijzer Brugge effe surfen... Praktische reistips van reizigers!
  • vrijzinnig centrum Mozaïk Kortrijk
  • buda - de betere fim, optredens,... in K-town
  • Pittem en zijn Gaucho's...
  • Marke = Van De Wiele & ferro van het ABVV
  • Cultuur en zijn web
  • granma - de gazet uit Cuba
  • Lieven Vanhoutte beziet het leven, zoals het is...
    Foto
    linx+ links
  • roeselare - de brug
  • foto streuvels Avelgem
  • cc geluwe
  • cc harelbeke
  • cc ieper
  • gaucho's uit pittem
  • cc marianne
  • linx+ westvlaanderen
  • linx+ nationaal
  • De Brug Kortrijk
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    cat4u
    www.bloggen.be/cat4u
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    lucky007
    www.bloggen.be/lucky00
    Zoeken in blog

    achturencultuur
    de culturele centrale - aangesloten bij linx+ - van acod Kortrijk
    Achturencultuur is de culturele centrale van ACOD Kortrijk - aangesloten bij Linx+.
    01-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandmenu: Linzen met kippenbrochette uit Marokko
    Linzen met kippenbrochette uit Marokko
    voor 4 personen

    Kippenbrochette

    2 kipfilets, in blokjes gesneden
    1 ui, in achten gesneden
    zout en peper uit de molen

    Linzen in tomatensaus

    250 g rode linzen
    olijfolie
    1 middelgrote ui, fijngehakt
    4 teentjes look, fijngehakt
    1 grote (bonk)tomaat, (gevild) fijngehakt
    2 eetlepels tomatenpuree
    zout
    peper uit de molen
    1/4 theelepel saffraan
    1/4 theelepel komijn
    1/4 theelepel koriander

    Week de houten spiesjes, indien je die gebruikt, een half uur in water.  Tijdens het bakken verdampt het water zodat je de blokjes vlees tijdens het eten gemakkelijk van de spiesjes kunt schuiven.  Steek afwisselend een plakje ui en een blokje vlees op houten of ijzeren spiesjes en eindig met een plakje ui.  Bak de brochettes boven een houtskoolvuur, op een grill of in een grillpan en zorg dat ze tegelijk klaar zijn met de saus.

    Doe de rode linzen in een pan met water, zet ze op het vuur en kook ze in 20 minuten gaar.  Giet ze af in een fijne zeef en laat ze schrikken onder de koudwaterkraan.

    Fruit ui en look in hete olie glazig.  Strooi de kruiden over de uien, voeg de gehakte tomaat toe, roer om en bak mee tot de tomaat zacht is.  Roer de tomatenpuree erdoor en meng goed.  Voeg indien de saus te dik is wat water toe.  Doe de linzen in de saus en laat ze even meewarmen.
      
    Serveer de kipbrochettes met de rode linzen in tomatensaus en geef er Marokkaans brood bij.

    01-04-2011 om 00:00 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    28-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde van de maandmenu maart: Pasta cacio e pepe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Pasta cacio e pepe
    Pasta met kaas en peper
    voorgerecht

    400 g spaghetti of een andere pasta, bijv. capellini of fedelini
    100 g caciocavallo, geraspt
    versgemalen zwarte peper

       Kook de spaghetti al dente, giet af en bewaar enkele lepels kooknat.
       Doe de pasta in een warme serveerschaal.  Bestrooi royaal met kaas en peper. 
       Giet er zo veel heet kooknat over dat de kaas smelt en licht crèmig wordt.
       Meng alles goed en serveer de pasta warm.

    28-03-2011 om 00:00 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    18-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je stem horen en stap mee uit kernenergie!

    Laat je stem horen en stap mee uit kernenergie!

    De ramp in Japan heeft ons allemaal diep getroffen. Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers. Bovenop de verwoestende impact van de aardbeving en de tsunami, kampt het land nog met een gevaarlijke nucleaire dreiging. Als organisatie heeft Greenpeace zich altijd hevig verzet tegen kernenergie, precies omwille van de risico's voor mens en milieu die vandaag het nieuws beheersen.

    Ben je ook ongerust over de tragische gebeurtenissen in Japan? Wil je een groene energietoekomst?

    Laat je stem horen en stap mee uit kernenergie!


    PS: Verspreid deze petitie, want het is hoog tijd om een eind te maken aan de besluiteloosheid van onze overheid. Als we verschillende hernieuwbare energiebronnen combineren, kunnen we de kerncentrales sluiten én nieuwe kernrampen vermijden, zonder de stroomvoorziening in het gedrang te brengen.





    18-03-2011 om 21:15 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04.03.2011: Actiedag ABVV-ACLVB Kortrijk 1


    Rood en Blauw kleuren West-Vlaanderen
     
    Op verschillende locaties in West-Vlaanderen, dus van Oostende via Brugge, Roeselare, Ieper tot Kortrijk stuurden de vakbonden via 'filterblokkades' het verkeer in en om de bedrijfsterreinen goed in de war... met kilometers lange files tot gevolg.
     
    De werknemers in de verschillende sectoren konden zich scharen achter de ideeën van de twee actievoerende vakbonden, in Kortrijk, Brugge en Oostende kon je bijna geen bus zien rijden. In verschillende bedrijven was er geen enkele activiteit (Vesuvius, Daikin en Proviron) of waren de werkwilligen beperkt (Mc Bride, Quadrant, Pemco, CNH, Wema, Bombardier, Bekaert, Betafence, Vandewiele, Sedac,...)
    Aan het piket te Kortrijk, Kennedypark, verzamelden zich een 300 ABVV-ers en een 50-tal leden van ACLVB. Ze deelden er borrelnootjes uit aan de werkwilligen op het industrieterrein. Onder hen waren er ook ACV-militanten... neutraal, dus geen petje of sjaal, in opdracht van de ACV-leiding!
     
    Aan het piket van Kortrijk werd er een vrouw aangereden tijdens het uitdelen van 'borrelnootjes' en pamfletten. 
     
     
     
    foto: piket Kennedypark te Kortrijk - socfo/frankmulleman
     
     
     









    05-03-2011 om 18:15 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04.03.2011: Actiedag ABVV-ACLVB Kortrijk 2
    04.03.2011: Actiedag ABVV-ACLVB Kortrijk 2

    foto's: socfo/frankmulleman














    05-03-2011 om 18:10 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04.03.2011: Actiedag ABVV-ACLVB Kortrijk 3
    Actiedag ABVV-ACLVB Kortrijk 3

    foto's: socfo/frankmulleman
















    05-03-2011 om 18:08 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04.03.2011: Actiedag ABVV-ACLVB Kortrijk 4
    Actiedag ABVV-ACLVB Kortrijk 4

    foto's: socfo/frankmulleman


















    05-03-2011 om 18:07 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIEDAG 04.03.2011.
    ACTIEDAG 04.03.2011.


    Het nieuws op WTV over de actiedag van 04.03.2011.

    De Wereld Morgen.

    De Wereld Morgen en actie in Gent.

    De Wereld Morgen over West-Vlaanderen.



    05-03-2011 om 00:00 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    01-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maandmenu maart: Konijn op z'n Brabants
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Konijn op z'n Brabants
    voor 4 personen

    1 konijn, mooi in het vlees, in stukken verdeeld
    1 dikke ui, in ringen gesneden
    1 takje tijm
    1 laurierblaadje
    2 dl azijn van goede kwaliteit
    2 dl water
    1/2 kg kleine stoofpeertjes, geschild
    50 g reuzel
    2 eetlepels bloem
    1 eetlepel bruine suiker
    peper en zout

       Het konijn aan stukken snijden en in een grote kom leggen samen met de uiringen, tijm en het laurierblaadje.
    De azijn vermengen met twee dl water, uitgieten over het konijn een alles een nachtje laten marineren.
       Het vlees uit de marinade halen en afdrogen.
       De reuzel smelten in een pan en daarin de stukken konijn rondom bruin kleuren.   Bestrooi met bloem en meng goed.
    Giet de marinade erover plus zoveel water dat de stukken knonijn net onder staan.
       Roer alles goed om, breng aan de kook en laat alles 30 minuten stoven op een zacht vuur, deksel op de pan.
       Voeg dan de bruine suiker toe en roer die door de saus.  Doe de geschilde peertjes in de pan.  Laat alles verder stoven
    tot de peertjes en het konijn gaar zijn.  Op smaak brengen met peper en zout, afproeven en zo nodig bijkruiden.
       Serveer het gerecht zo warm mogelijk met gekookte aardappelen en geef er Haechts Tarwebier bij.

    01-03-2011 om 00:00 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde van de maand pastamenu: Revolutionaire Fusilli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Fusilli della Rivoluzione

    Het einde van maandmenu van Achturencultuur zijn allen gemakkelijke pasta-menutjes. Nu altijd te vinden op de laatste maandag van de maand.

    Revolutionaire Fusilli
    Snack voor 4-5 personen

    500 g Fusilli of andere korte pasta
    800 g tomaten, gevild, ontpit, gepureerd
    3 eetlepels olijfolie
    2 teentjes look, fijgehakt
    enkele blaadjes basilicum, in flintertjes gescheurd
    1 Spaans pepertje, minus de zaadlijsten, fijngehakt
    peper en zout
    paneermeel
    geraspte Parmezaanse kaas

       Fusilli zijn korte spiraalvormige pasta, maar kunnen vervangen worden door elke andere pasta mits die kort is.  De tomaten
    mogen uit blik komen ; er is tomatenvlees in blik beschikbaar. Basilicumblaadjes worden gescheurd om de smaak te bewaren  :
    snijden met een mes mag, mits het een echt zilveren mes is.

       Vet een geschikte ovenschaal in met wat van de olijfolie.  Doe de gepureerde tomaten erin.  Giet de rest van de olie erover
    bestrooi met look, basilicum en het Spaanse pepertje.  Roer de bovenliggende ingrediënten zachtjes door het tomatenvlees.
    Strooi een spaarzaam laagje paneermeel en daar bovenop een zuinig laagje Parmezaanse kaas.  Zet de ovenschaal in een oven
    van 280 °C en laat alles gedurende 25 minuten garen tot er een mooi egaal korstje op de saus ligt.
       Kook de pasta in ruim kokend gezouten water beetgaar.  Giet af en doe de pasta over in een warme serveerkom.  Haal de saus
    uit de oven en lepel die over de pasta.  Serveer en smakelijk.



    28-02-2011 om 00:00 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    24-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Vlaamse SoLiDaRiTé tot in Mons.

    West-Vlaamse SoLiDaRiTé tot in Mons.

     

    Vrijdag 18 februari trokken we naar Mons om er mee actie te voeren met onze Waalse kameraden. Met 43 enthousiaste deelnemers, waarvan de helft militanten van BBTK Kortrijk aangevuld met militanten van TKD en CMB, actieve leden van het werklozencomité en enkele medewerkers van het ABVV West-Vlaanderen. We zijn uit Kortrijk  vertrokken om 8u15 en werden om 9u30 warm ontvangen door een 200-tal demonstranten uit de regio Mons Borinage. Na enkele toespraken, waaronder één van Ludwig Vandermeiren (BBTK) en een interview met de lokale televisie (TéléMB http://www.telemb.be/content/view/7667/166/ ) trok de betoging zich op gang door een erehaag van West-Vlaamse ABVV’ers.

    Na een enthousiaste stoet door het centrum werden de betogers ontvangen op het stadhuis om gehoord te worden door quasi alle plaatselijke volksvertegenwoordigers.

    “Wallons, Flamond, So – Li – Da – Ri – Té!”

     Bedankt aan alle deelnemers.

     BBTK-Kortrijk











    24-02-2011 om 22:47 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    17-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE ZINGT ER MET ONS MEE?

    WIE ZINGT ER MET ONS MEE?

    Je zingt graag en je bent vrij op woensdag 27 april 2011?

    Dan moet je als de bliksem contact met ons opnemen.

    Wij willen een zo groot mogelijk gelegenheidskoor op de been brengen voor een éénmalig optreden.

    Dit in het kader van ‘ALTIJD VOORUIT – AAN ’t EIND NAAR LINKS’, een muziek- en theaterspektakel.

    En nee, we zijn absoluut niet op zoek naar geschoolde zangers of zangeressen (dit mag natuurlijk).

    Het gaat er enkel om dat we in een paar repetities  een drietal leuke liedjes aanleren.

     

    Schrijf je tegen uiterlijk 1 maart 2011 in en wij laten je zo snel mogelijk weten waar en wanneer de repetities zullen doorgaan.

    Gelieve dit bericht ook door te sturen naar mensen die je kent.

     

    Voor inschrijvingen en meer informatie kan je terecht bij:

    ABVV - Linx + : Bert Herrewyn -  kortrijk@linxplus-wvl.be – 0496 25 81 54

    sp.a - curieus: Luc Maddelein - luc.maddelein@curieus.be – 0477 47 58 73

    Bond Moyson: Mario Willemsens -mario.willemsens@socmut.be – 056 230285


    foto's: socfo/frankmulleman (uit archief 01.05.2007 en 01.05.2008)





    17-02-2011 om 23:17 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22.02.2011: Combinatie werk/privé
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 22.02.2011: Combinatie werk/privé

    inschrijven op 056.568279.

    affiche te klein? Klik er eens op...

    Frank,

    17-02-2011 om 22:44 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    11-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staking B.Post
    Staking B.Post

    Vanmorgen ging ik een bezoekje brengen aan het piket van De Post te Kortrijk.

    De drie vakbonden broederlijk naast elkaar... ze zijn de neerwaartse herstructureringen mee dan beu!

    Frank

    foto's: socfo/frankmulleman
















    11-02-2011 om 07:01 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07.02.2011: Men bedriegt U! Manifestatie a/d Maagd van Vlaanderen
    07.02.2011: Men bedriegt u!

    Sommige bronnen spreken van 350 tot een 500... verzamelden aan de 'Vierge de Flandre' op het Groeningheveld te Kortrijk.... en volgens 'echte' Vlamingen is het symbool misbruikt... het waren namelijk ABVV-militanten die er hun kalme manifestatie lieten verzamelen.

    Waarom? Tegen de politieke impasse en voor de uitvoering van een beter Inter Professioneel Akkoord.

    Er moet iets gebeuren... maar dan vooral iets sociaals...

    Frank Mulleman,

    meer in de pers....

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=39362782

    http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/02/07/500-betogers-kortrijk-n-va-bedriegt-u

    http://www.abvv-wvl.be/v2/activiteiten/vorige/detail.php?ID=273



    foto's: socfo/frankmulleman


















    08-02-2011 om 23:53 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07.02.2011: Men bedriegt U! Manifestatie a/d Maagd van Vlaanderen



















    08-02-2011 om 22:53 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    01-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07.02.2011: Men bedriegt U! Manifestatie a/d Maagd van Vlaanderen
    Men bedriegt U

    Voor een regering... maar voor welke?

    De banken werden gered (met ons geld), de bedrijven betalen vanaf 0.003 % belastingen op hun winst...

    Een 'gewone' man betaald minsten 35 % belastingen...

    Zie ook bijlagen: Franstalige flyer en het standpunt van ACOD/RVA over de eventuele splitsing.

    Frank,





    Bijlagen:
    20110207_Flyer_FR_LR.pdf (190.1 KB)   
    wat met de RVA.DOC (42 KB)   

    01-02-2011 om 23:03 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandmenu februari Koeraanse uiensoep en tafelgrill
    Hete uiensoep met rundvlees
    Voor 6 personen

    500 g rundtoofvlees, in blokjes gesneden
    2 l water
    1,5 eetlepel chilipoeder
    2 eetlepels sesamolie
    12 voorjaarsuien of sliersjalotten
    2 theelepels geperste knoflook
    1 eetlepel wit sesamzaad, geroosterd en gemalen
    1,5 theelepel suiker
    0,5-1 theelepel witte peper
    2 eetlepels donkere sojasaus

    Doe de blokjes vlees in een geschikte pan en giet er de 2 liter water bij.  Breng alles aan de kook, temper het vuur en laat het vlees 1u30 tot 2 uur zachtjes koken tot het uiteenvalt.
    Meng het chilipoeder met de sesamolie.  Maak e uien of sjalotten schoon en snipper ze.  Verhit de dhili-sesamolie in een pan en bak ui en knoflook 2 minuten.
    Voeg het gemalen sesamzaad toe, alsmede suiker, peper en sojasaus en bak alles nog 2-3 minuten op matig vuur.
    Neem het vlees uit de bouillon, laat goed uitlekken en doe ze over in de pan met de uien.  Meng goed en doe vlees en uien weer in de bouillon.  Breng aan de kook.  Laat het geheel zachtjes koken tot de soep aromatisch geurt.

    Bulgogi : Koreaanse tafelgrill
    voor 6 personen

    Een bulgogi is is een bolvormig ijzeren bakvorm die de met de holle kant boven een houtskoolvuur op tafel gezet wordt en waar op de bolle kant allerlei lekkers kan gegrilld worden.  Het vlees wordt eerst gemarineerd.  Er word zowel rund-, varkens- en schapenvlees gebruikt, maar ook kip en orgaanvlees.  Het recept is voor ossehaas, maar je kan net zo goed varkenshaasje, kipfilet etc. gebruiken ; ook vis en zeevruchten kunnen ter tafel gebracht worden..  Verschillende vleessoorten moeten wel in verschillende kommen gemarineerd worden.  Gebruik nooit aluminium recipiënten om te marineren !

    1 kg ossehaas
    1,25 dl licht sojasaus
    4-6 eetlepels donkere Chinese sojasaus
    1,25 dl water
    3-4 eetlepels fijngehakte (sliert)sjalot
    2-3 theelepels geperste knoflook
    2-3 theelepels fijngehakte gemberwortel
    0,5-1 theelepel zwarte peper uit de molen
    1 eetlepel suiker
    2 eetlepels wit sesamzaad, geroosterde en gemalen
    1 eetlepel sesamolie
    voor de saus
    4-5 eetlepels lichte Chines sojasaus
    2 eetlepels water
    1,5 eetlepel Chinese rijstwijn of droge sherry
    1,5 eetlepel fijngehakte sjalot
    0,5-1,5 theelepel chilisaus
    1,5 theelepel wit sesamzaad, geroosterd en gemalen

    Snijd het vlees dwars op de vezel in uiterst dunne plakjes en daarna in reepjes.  Maak een marinade van de overige ingrediënten in een glazen of roestvrij stalen kom.  Laat de reepjes vlees daarin minstens 3 uur afgedekt marineren. Hoe langer de marinade duurt, hoe kruidiger het vlees wordt.
    Meng de bestanddelen voor de saus en verdeel ze over persoonlijke kommetjes.
    Zet het vlees en de saus op tafel rond de tafelgrill.  Iedere eter maakt zelf zijn vleesjes gaar op de grill.  Op een originele bulgogi is de gaartijd zeer kort.  Zorg als bijgerecht voor enige salade.

        

    01-02-2011 om 00:00 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    27-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Six op de wereld morgen
    Geert Six



    http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/01/26/ist-jeder-mensch-ein-k%C3%BCnstler


    Frank,


    27-01-2011 om 22:15 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)
    24-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Weydts: de nieuwe voorzitter SPa Kortrijk


    Axel is de nieuwe voorzitter van Sp.A te Kortrijk.

    Hieronder een klein fotoverslag.... meer nieuws volgt nog...

    Frank,








    24-01-2011 om 00:24 geschreven door achturencultuur  


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Openbare Diensten zijn broodnodig!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 07-2020
  • 05-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 09-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Goedemiddag blogmaatje
  • hallo
  • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
  • Genoten van deze blog...heel apart
  • Bezoekje met link

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs