Ravioli met okkernoten en roomsaus
Vlug klaar, goedkoop en vooral lekker!
nodig (2 personen)
- 300 gr ravioli - teentje look - 25 gr okkernoten - 50 cl room - klontje boter - geraspte parmezaankaas - peper en zout
Hak de noten fijn, en een korte tijd roosteren in een tefalpan.
De look persen en over de geroosterde noten verdelen en het geheel nog een beetje stoven (en blijven roeren).
De room erover mengen, een beetje zout en de boter toevoegen. Alles laten sudderen op een zacht vuurtje (en blijven roeren).
Ondertussen kook je de ravioli in 'zoutwater', na een 3 tot 5 minuten (de gebruiksaanwijzing lezen!), laten uitlekken en verdelen over het bord.
Overgiet de ravioli met de roomsaus en serveer het gerecht met de parmazaankaas.
Smakelijk,
Frank Mulleman.
01-08-2007 om 00:00
geschreven door achturencultuur
|