De laatste twee dagen was het lopen tussen de onweersbuien door. Met de Bareldonklopers konden we de bossen nog intrekken ondanks de hevige buien van de laatste dagen. Er moest wel links en rechts eens over de plassen gewipt worden maar het was zeer aangenaam lopen in de Gratiebossen.
Bij de Veldmeersrunners was het echt tussen twee buien-lijnen door lopen en zelfs de Finse Piste vertoonde al 'natte plekken'. Er werd dan ook ge-opteerd voor een combinatie-training van piste en Berlinde Kapel en dat voor gans de groep. Voor mezelf was het eens niet lopen want de opeenvolging van trainingsdagen liet zich voelen en morgen vliegen we er terug in.
Ook de volgende dagen staan er nog enkel loopjes op het programma:
- zaterdag: smouteriejogging
- zondag: samenkomst aan Nieuw Donk om 10:00 uur voor runs van 6-7 of 13 km
Er zijn verschillende vragen gekomen om het recept van de viseitjes op de blog te zetten ik publiceer het hier zoals ik het heb doorgekregen:
Ziehier het recept van het aperitief-opschep-hapje:benodigdheden:
1potje kaviaar(lompviseiren) 100g
1doosje philadelphiakaas 200g
Citroensap
2 hardgekookte eieren
mayonaise
1grote ui of bosje pijpajuin,
Paprikapoeder, tabasco, peper
Worchestersaus.
Bereiding: meng de kaas met evenveel mayonaise en kruid met peper , tabasco en worchestersaus. Smeer dit mengsel op een schaal(Max. 0,5cm dik) en verdeel de kaviaar erover, besprenkel met wat citroensap. Verdeel er de fijngesneden ui over. Prak de hardgekookte eieren in 'korrels'en doe ze over de ui. Bepoeder het geheel met paprikapoeder. Dien op met krackers. SMAKELIJK Patsy
14-08-2014 om 22:19
geschreven door danny 
|