Voor zeven uur is het al druk bij de
selfservice. Hier schijnen veel mensen een tour te nemen. Om halfacht
zijn we als eersten van het schip. We worden samen met Amerikaanse
technici naar de immigratie dienst gebracht. Zij vliegen vanmiddag
terug, ze hebben de airco van het schip opgeknapt. Je komt de
havenpoort uit en onmiddellijk zit je in kleine drukke straten. Dit
is waarschijnlijk onze makkelijkste grensovergang. In een mooi oud
gebouw worden onze paspoorten afgestempeld, verdere vragen zijn er
niet. Om half negen zijn we terug op de boot waar we onze valiezen
nog moeten pakken. Ze zullen ons om 12 uur terug oppikken en naar
ons hotelletje brengen.
Als mijn koffers gepakt zijn ga ik nog
genieten van het buffet. Ik vraag me af wanneer ik de volgende keer
brie en gerookte zalm zal eten, dat kan wel eens heel lang duren.
Het is ondertussen heel warm en vochtig
buiten, dat zal wennen worden, alhoewel ik al weet dat ik daar nooit
echt aan wen.



|