Benodigheden:
600ml melk, 1zakje vanillepudding poeder, 2 eetlepels suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 blik coco's melk, 50 gr. geraspte coco's, 1 pot kersen en maizena!

Roer 100ml melk met de vanillepuddingpoeder en de vanillesuiker glad. Breng de rest van de melk met de coco'smelk aan de kook!

Roer het aangemaakte puddingpoeder erdoorheen en laat het al roerend 1 minuut zachtjes koken. Spatel dan de geraspte coco's erdoorheen....
Doe de pudding in coupjes of schaaltjes.....

Laat de kersen uitlekken en vang het sap op. Breng dan het sap met 2 eetlepels suiker aan de kook en bind met maizena. Roer dan de kersen er doorheen en laat alles afkoelen....

Serveer de kersen over de pudding!

Smakelijk!!!
Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub, fotoreportage: Marnix V.

05-03-2009, 22:23 geschreven door marnix 
|