Benodigdheden voor 4 pers 4 gefileerde vissen;300gr spinazie;150 gr kervel;2dl room 1 glas chardonnay:1 eetlp boter ; 2*1eetlp bloem garnalen

Spoel de spinazie en de kervel

De spinazie en de kervel kort blancheren

Na het blancheren kan je alles mixen maar dat hoef niet dat is naar smaak of keuze wel nog afsmaken met p&z

Voor de saus: Smelt 1eetlp boter en voeg er 1 eetlp bloem aan toe roer goed

Blussen met het glas wijn.....

Laat even doorkoken en voeg er dan de room toe.....

Laat nog even goed opwarmen tot net onder het kookpunt en dan rijkelijk de garnalen toevoegen en de saus is klaar!

Bak de visfilets aan beide kanten krokant in een eetlp. boter

Leg op elk bord een filet leg er wat spinazie een kervel op en leg de anderfilet er bovenop werkaf met de saus serveer met puree of pasta.............smakelijk!!!
29-12-2010, 00:00 geschreven door marnix 
|