benodigdheden;
250gr mascarpone ;3eidooiers ;100 gr fijne suiker ;
1 lp amaretto;100ml room:200 gr ananas;1 vanillestokje ;
100 ml passievruchtensap ;30 gr bruine rietsuiker koekjes
4 lp passoa ;geraspte schil van halve sinaasappel

karamelliseer in een kookpan de ananasblokjes met boter

Bruine suiker ,sinaasappelrasp en het vanillestokje
het meug ervan toevoegen

Deglaceer het mengsel met het passievruchtensap en
laten inkoken tot de ananasblokjes rondom bedekt zijn
met de siroop ,laat afkoelen

meng in een kom eidooiers met de suiker en de mascarpone

Klop de room stijf en schep hem door het mengsel
View Raw Image"

Parfumeer met 1 lp amaretto

Verdeel de met passoa ingedrenkte koekjes over de potjes

Schep hierop de mascarponeroom en verdeel als tussenlaag
de ananasblokjes

voeg er nog een laag mascarponeroom erop en
besprenkel met passievruchten coulis

koel serveren smakelijk
23-01-2011, 00:00 geschreven door marnix 
|