HET GERECHT VAN DE WEEK
Foto

Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Image and video hosting by TinyPic
10-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEZE WEEK EEN FRANGIPANNETAART

Benodigheden:
1 vel bladerdeeg, abrikozenconfituur, 250gr suiker, 4 eieren,
240gr zachte boter, 250gr zelfrijzende bloem, 100gr amandelmeel,
amandelessence en bloemsuiker.



De bladerdeeg in een vorm brengen en gaatjes in prikken. Doe de
abrikozenconfituur er in.....



Doe 250gr suiker, 240gr zachte boter en 4 eierdooiers in een kom....



en 10 minuten laten kloppen....



Het eiwit van de 4 eieren opkloppen.....



Daarna voeg je de zelfrijzende bloem die je gezeefd hebt, de amandelmeel,
de amandelessence en het opgeklopt eiwit bij de eerste pot met de suiker,
boter en eierdooiers. Goed mengen!




Doe het deeg in de taartvorm en bakt hem af op 180 graden en dit
ondeveer 30 a 40 minuten.



Voor de afwerking, neem je een beetje bloemsuiker en een scheutje water,
op het vuur zetten en voortdurend roeren en dan er de taart mee insmeren.

Gerecht "Jeaninne & beeldmateriaal "Marnix"

10-02-2009, 22:41 geschreven door marnix  


03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEELNAME VAN JEANINNE AAN "KOMEN ETEN"

Het programma van VT 5 dat momenteel "Komen eten" uitzend, is
ook in Lissewege te gast geweest en dit bij "Jeaninne", de kokkin van
onze weblogs "Tlissewegenartje en het gerecht van de week".
De uitzendingen met Jeaninne, kun je bekijken op 16- 17- 18
en 19 februari op VT 5 omstreeks 20u!
De opnames die bij Jeaninne gebeurt zijn worden uitgezonden op 
"woensdag 18 februari", dus allen meekijken naar "Komen eten"

03-02-2009, 21:27 geschreven door marnix  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIP IN DE WOK




Benodigheden:
Wokolie, 1 dubbele kippenborstfilet, 1 groene paprika, 2 wortelen, prei,
soyascheuten, 1 bakje champignons, 1 pakje woknoedels, 
soyasaus, currypasta en oystersaus!



Laat de wok goed warmen. Giet er wat wokolie in, snij de kipfilet in reepjes
en laat ze eventjes rondom kleuren!



Haal de kip er terug uit, nog wat wokolie bijvoegen en de reepjes paprika
en reepjes wortel, ongeveer 5 minuten roerbakken.



Nu de rond gesneden prei (kleine stukjes).....



de champignons....



en de soyascheuten in de wok roerbakken......



na 5 minuten, alles samen voegen en goed mengen...



en laatst, de woknoedels bijvoegen, afkruiden met 4 eetlepels soyasaus, 
4 eetlepels oystersaus en een koffielepel currypasta. Goed mengen en meteen
serveren.....smakelijk!



Bereiding "Jeaninne", Beeld "Marnix"

03-02-2009, 20:33 geschreven door marnix  


25-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TORTELLINI IN TOMARENROOMSAUS

Benodigheden voor 6 personen:

1 pakje tomato fritti, 500gr. champignons, 400gr. gekookte ham,
1 bakje kersttomaten, 2 ajuinen, 2 teentjes knoflook, 3 lp. olijfolie,
2 lp. vloeiende bloem, 1 klein doosje room, 2lp. ketchup, 2 pakken
Tortellini, 125gr. mozzarella en 150gr. geraspte kaas.



De ajuinen fijn snijden en de look aanstoven in olijfolie....




De champignons in plakjes snijden en meebakken .....



vervolgens de hamblokjes toevoegen .........




 daarna de bloem plus de tomato fritti. Roer er de room en de ketchup erdoor
 Breng de tomatenroomsaus aan de kook en laat 5 min sudderen. 



 Nu ga je de kerstomaten in 2 snijden snel bakken in 1 lp olijfolie bij
de saus voegen en op smaak brengen 



Doe de tortellini in ruim kokend water met een snuifje zout en laat 1à 2 min
 op hoog vuur koken.Giet ze af en doe ze in een grote ingevette ovenschotel




Giet de tomatensaus er overheen snij de mozzarella in plakjes en verdeel
 over de schotel strooi de geraspte kaas over de ovenschotel
 en zet het gerecht ongeveer 25 min in de oven op 200° !



Als dat geen lekkere schotel is......

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.


25-01-2009, 22:58 geschreven door marnix  


14-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRALINETAART

Benodigheden voor de taartbodem:

100gr. suiker, 1 zakje vanillesuiker, 50gr. bloem, 50gr. maizena,
11/2 eetlepel cacaopoeder, 2 eetlepels bakpoeder, snuifje zout, 3 eieren,
100gr. chocolade, 200gr. chocoladeschilfers en een scheutje melk


Hak 100gr. chocolade grof en laat smelten in een weinig melk
en laat afkoelen.....


Splitsde eieren, klop het eiwit in 4eetlepels koud water, snuifje zout
en stijf kloppen....


Strooi tijdens het kloppen geleidelijk de suiker en vanillesuiker bij....
Spatel de "eierdooiers" er een voor een doorheen....


Spatel de vloeibare chocolade er doorheen, zeef de bloem, maizena,
cacao en het bakpoeder boven de kom en roer alles goed....


Strijk het deeg in een bakvorm en bak af op 175 graden.


Laat 200gr. chocolade smelten en styrijk het dan dun uit over een
glad vlak. Laten drogen tot het begint te stollen en met behulp van
een spatel, "rolletjes" can chocolade maken.


Nu gaan we de chocolade mousse....
Benodigheden: 150gr. melkchocolade, 150gr. fondantchocolade,
3 eieren, 250cc slagroom en een scheutje melk.
Breng de chocolade in een pan ùmet een scheutje melk en zet
op een laag vuurtje tot de chocolade gesmolten is. Splits de eieren
en voeg de dooiers bij de chocolade. Klop het eiwit stevig op alsook
de slagroom en voeg dit ook bij de gesmolten chocolade,
laten afkoelen....


Snij de biscuit horizontaal middendoor, beleg de eerste de bodem
met de chocolademousse en leg de tweede er op. bestrijk nu volledig
met de rest van de mousse. Zet de taart nu 2 uur koud weg en versier
kort voor het serveren met de chocoladekrullen en de cacao.


En u........ook een stukje....?

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

14-01-2009, 23:33 geschreven door marnix  


07-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEBAKKEN PEREN MET JENEVER

Benodigheden voor vier personen:
4 doyenné- of Durondeau peren, scheutje jenever, 4 bolletjes vanille ijs,
100gr. boter, chocoladeschilfers;
Voor de saus: 250cc melk, 1 vanillestokje, 2 eierdooiers, 15gr. vanillebloem,
35gr. vanillesuiker en 1 eetlepel jenever!



Schil de peren en verwijder het klokhuis......



snij ze in vieren en laat ze stoven in boter tot ze goudgeel kleuren...



flambeer ze met "jenever"....



Saus: de melk met gekliefd vanillestokje aan de kook brengen. Klop de
eierdooiers met suiker en de vanillebloem tot een homogene massa....



Bren het geheel aan de kook, laat goed doorkoken en onder voortdurend
roeren, voeg je jenever toe aan de saus.....



Schik de peren in waaiervorm op een bord met de vanille-ijs en overgiet
met de saus. Garneer met chocoladeschilfers en warm opdienen.
En nu.....genieten maar mensen!!!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

07-01-2009, 22:32 geschreven door marnix  


01-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN GOEIE TIP TUSSENDOOR



CHOCOLADE VOORKOMT HART- EN VAATZIEKTEN

Meer dan honderd chocoladeverslaafden hebben de medische wetenschap een grote dienst bewezen. Doordat ze zich niet hielden aan een voorgeschreven dieet, hebben Amerikaanse onderzoekers ontdekt dat chocolade voorkomt dat aderen dichtslibben. Dat verkleind het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk.
De wetenschappers deden onderzoek naar het effect van de pijnstiller aspirine op bloedplaatjes. Om te voorkomen dat de test werd beïnvloed door bepaalde eetgewoontes, mochten de deelnemers niet roken, geen koffie en wijn drinken en ook de chocolade moesten ze laten staan. Dat laatste was voor een aantal deelnemers teveel gevraagd. Ze zondigden waardoor de onderzoekers de effecten van chocolade ontdekten.

Chocolade blijkt er net als aspirine voor te zorgen dat bloed minder makkelijk stolt. Vloeibaarder bloed verkleind het risico dat aderen vertopt raken. Toch werkt de bruinkleurige delicatesse niet zo goed als bloedverdunner als aspirine. Bovendien kunnen vet en suiker in chocolade de positieve effecten deels ongedaan maken.

01-01-2009, 22:24 geschreven door marnix  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMMOUSSE IN GLAASJES

Benodigheden:
800gr. gekookte ham, 300gr. zure gram zure room, 150gr. volle yoghurt,
citoen, mosterd en 50gr. boompitten.



Snij de ham in reepjes........



 en maal ze dan fijn met een mixer...



Doe er de room, yoghurt, citroensap, mosterd en een snuifje peper bij.
Bewerk tot een gladde massa.....



Verdeel de mousse in glaasjes.........



en werk af met boompitten!



Genieten maar....!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

01-01-2009, 21:11 geschreven door marnix  


26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEANINNE EN HAAR VOLLEDIG TEAM WENSEN JULLIE ALLEMAAL PRETTIGE EN SMAKELIJKE FEESTDAGEN

.

26-12-2008, 00:00 geschreven door marnix  


25-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAZENRUG MET FRAMBOZENCONFITUUR

Benodigheden voor 4 personen: 

1 a 2 hazanruggen, 250cc rode wijn, 4 eetlepels frambozenazijn,
1 eetlepel suiker, 250cc bruine fond, 2 eetlepels frambozenconfituur,
thijn, laurier en 4 jeneverbessen.



Bak de hazenruggen aan beide kanten mooi bruin en plaats ze 10 min
in een oven op 180 graden.....



Blus ondertussen de pan met de wijn, frambozenazijn, suiker, fond
en de frambozenconfituur. Laat dit mengsel voor de helft inkoken en
breng de saus op smaak!



Serveer met gestoofd witloof of boschampignons en....



"Truffelpatatjes" dit zijn blauwe aardappeltjes



Laat dit feestelijk gerecht een streling voor uw tong en de maag zijn!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

25-12-2008, 23:29 geschreven door marnix  


19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OESTERBLAADJE MET COQUILLES

Benodigheden:

1pakje oesterblaadjes of waterkers, kleine coquilles, 1 sjalot,
200cc witte wijn, visfond en 200cc room



Coquilles goed wassen.....



Laten uitlekken op een keukenpapiertje.....



De coquilles aanbakken....



Schik de oesterblaadjes of de waterkers op lepeltjes, met de coquilles er op!



Voor de saus: sjalotje aanstoven, 200cc witte wijn toevoegen plus de room
en wat visfond.......laten inkoken en afwerken met gehakte bieslook.
Dan een weinig saus op de coquilles doen en serveren!



Laat het u smaken.......!


Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

19-12-2008, 20:08 geschreven door marnix  


10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SINAASAPPEL MET MERINQUE

SINAASAPPEL MET MERINQUE

Benodigheden:
3 sinaasappelen, 75gr vijgen, 75gr dadels, 25gr walnoten,
1 eetlepel ruhm, calcados of cognac of cointreau en kaneel.
voor de merenque: 2 eiwitten en 125gr suiker.



Snij de sinaasappelen middendoor, haal het vruchtvlees eruit zonder
de schil te beschadigen.



Snij het vruchtvlees, de dadels, de vijgen en de noten in stukjes...



Doe alles in een kom, voeg kaneel en de alcohol toe en meng alles....



Doe het mengsel in de lege sinaasappel-helften......



Klop de eiwitten stijf en voeg beetje bij beetje de suiker eraan toe...
blijf kloppen tot een glanzende massa...



Verdeel over de gevulde sinaasappels....



Plaats in de oven op 175° tot de merenque mooi gekleurd is en werk
af met een noot.



Als dat geen lekker dessert is.......SMAKELIJK!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

10-12-2008, 23:29 geschreven door marnix  


04-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAZANT IN BLADERDEEG

Benodigheden voor 4 personen:

Fazantenfilet, 4 sneetjes gandaham, 4 stukjes nazareth kaas
en bladerdeeg.



De "fazantenfilet" in 2 snijden, stukjes kaas tussen steken....



Omwikkelen met Gandaham.....





Deeg uitrollen en in 2 gelijke delen snijden...



Deeg dichtvouwen en de overschot afsnijden....



De delen dichtvouwen en met eigeel toeplakken...


Dan in een voorverwarmde oven "25 minuten" op 200°!
Voor de saus heb je 500 cc wildfond nodig, 2 lepels perensiroop,
 2 lepels porto en dikken met maizena.



Serveren met kastanje-puree of knolselder-puree...
SMAKELIJK !!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

04-12-2008, 00:00 geschreven door marnix  


27-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUSHI VAN ZALM EN RODE BIET

Sushi van zalm en rode biet

Benodigheden voor 4 personen:
Wit brood, 4 sneetjes gerookte zalm, 100 gram ricotta, sap van 1/2 limoen
1 gekookte rode biet en bieslook!



Snij de korsten van het wit brood en rol de sneetjes plat met een deegrol...



Leg op elk sneetje een plakje gerookte zalm....



Meng 100gram ricotta met het sap van 1/2 limoen, p&z en smeer dit uit
over de zalm. Snij 1 gekookte rode biet in blokjes en verdeel dit over de 
ricotta. Leg er wat fijn gesneden bieslook op.....



Rol de sneetjes op en verpak in versfolie, laten rusten in de koelkast en dan
in fijne plakjes snijden......serveer......



smakelijk....!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

27-11-2008, 22:28 geschreven door marnix  


19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEZE WEEK WORD HET EEN POTJE "COUSCOUS"

Benodigheden voor 6 personen:
1 pak couscous, couscouskruiden, safraan, 1 eetlepel tomatenpuree,
harissa, 1/2kg wortelen, 1/2kg spruiten, 1/2kg witte of groene kool,
enkele rapen, 3 tomaten, 1kg lamsvlees, 1 kip, merguez worstjes,
kikkererwten, 1kg ajuin en 2 courgetten.



Groenten snijden...



en wassen.....



Ajuin bakken met de safraan,wortel, rapen, spruiten, kool, courgette en
laatst tomaten...water juist boven de groenten doen en laten garen.



Het vlees in stukken en aanbakken, kruiden met peper&zout!



De couscous in een kom doen en heet water bijvoegen. 15 minuten laten
zwellen, losmaken met olijfolie en een klontje boter.



De couscous op een cousiére plaatsen en nog 5 min. laten stomen...



Op het laatst de gebakken merguez toevoegen!



En nu.....laat het jullie smaken en geniet ervan!!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

19-11-2008, 21:26 geschreven door marnix  


15-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN CROQUEJE VOOR BIJ DE APERITIEF

Apero croque

Benodigheden:
2 pl bladerdeeg, 2 sneden gegrilde ham en 2 eetlepels kruidenkaas.



Bestrijk een plak bladerdeeg met kruidenkaas, dan ham en tenslotte
weer bladerdeeg!



Doe ze in een wafelijzer....



en bak ze goudbruin en krokant!



Serveer warm en .....SMAKELIJK!

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

15-11-2008, 00:29 geschreven door marnix  


04-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOMPOES VAN COURGETTE, AUBERGINE EN GEITEKAAS

Benodigheden voor 4 personen:
1 aubergine, 1 courgette, 1 tomaat, geitekaas en rozemarijn;



Snij de aubergine in schijven alsook de courgette en de tomaat!



Bak de aubergine in olijfolie en afkruiden met peper & zout!



De tomaat eventjes bakken in de pan....alsook de courgette



Dan de tomaat in de pan eventjes draaien, geitekaas er boven op alsook
de courgette en dan het geheel op de aubergine plaatsen en het takje
rozemarijn als versiering



Een aperitiefhapje om uw vingers af te likken!
SMAKELIJK

Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

04-11-2008, 22:50 geschreven door marnix  


29-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERFSTSOEPJE MET PASTINAAK

Benodigheden:
1 pastinaak, 1 rode ajuin, 2 wortelen, 1/2 bloemkool, kippebouillon
en een takje rozemarijn.



Snij alle groentjes in blokjes en de bloemkool in kleine roosjes!



Stoof alle groenten, uitgeomen de bloemkool in margarine. Voeg nadien water
 bij, alsook de kippebouillonblokjes. Nu de bloemkool en het takje rozemarijn!



Breng nu de soep aan de kook en laat hem 15 min. doorkoken.
Afsmaken met peper en zout en afwerken met een takje rozemarein.



SMAKELIJK



Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.



29-10-2008, 22:38 geschreven door marnix  


21-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."MOSSELEN MET SABAYON EN WITLOOF" EEN LEKKER VOORGERECHT

Benodigdheden voor 4 personen:

1 kg mosselen; 1selder; 1 ajuin; 300 cc witte wijn; 200 cc room;
3 eierdooiers; 4 witloofjes; 8 sneetjes bacon; 50 gr geraspte gruyere
kaas en 1 takje tijm!
Eerst gaan we de mosselen kuisen:





Kook de mosselen met de gesneden ui, selder en de witte wijn:



Wanneer de mosselschelpen open zijn, het mosselvlees
eruithalen en warm houden!



Dan het kookvocht door een zeef gieten en doe 3 eetlepels kookvocht
met de helft van de room in een kookpan en laat voor de helft inkoken.
Stoof ondertussen de in stukjes gesneden witloof in een beetje boter!





Klop de 3 eierdooiers met 3 eetlepels kookvocht en meng er de rest van
de room onder. Zet het vuur lager en meng het ingekookte vocht met het
2de mengsel en laat al kloppend zachtjes opwarmen.
Schep een laagje witloof in een schoteltje en leg daarop de mosselen en bacon.



Overgiet het geheel met de sabayon, strooi er de gruyerekaas op.



En plaats in een oven op 200° tot de kaas goudbruin kleurt.



En nu.....SMAKELIJK !



Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

21-10-2008, 21:40 geschreven door marnix  


14-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAMSSTOOFPOTJE MET BASTAMI RIJST

Benodigdheden

1 kg lamsvlees ;1 ajuin ;1 ;selder ;1prei ;200cc kokosmelk ;
200cc room ;2appelen ;600 gr basmati rijst ;1 chilipeper ;
teentje look ; 2klp currypoeder

 

Bereiding:
- Snij de groenten fijn....




- Schil de appelen en snij ze in stukjes....




- Stoof de fijn gesneden groenten en de stukjes appel in
wat boter en doe de look erbij.....



- Bak het vlees tot het mooi bruin kleurt....


- Doe het vlees bij de gestoofde groenten, voeg de chili
peper erbij en meng alles, bestrooi met currypoeder en
laat 5 min verder stoven. Dan giet je er de room en de
kokosmelk bij en laat alles verder garen op een licht
vuurtje.




-Serveer met "Bastami rijst"




- SMAKELIJK! -
Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub,
fotoreportage: Marnix V.

14-10-2008, 23:33 geschreven door marnix  


Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !

Mijn favoriete linkjes
  • tlissewegenartje
  • Ten huize van
  • Mijn FOTOBLOG
  • Mijn link-blog
  • Mijn blog met foto's van vroeger
  • Mijn blog over pitoreske cafeetjes

  • Foto

    Zoeken met Google



    Foto

    ENKELE GOEIE TIPS & LINKJES
  • bloggen.be
  • Koken met Cointreau
  • De beste keukentips
  • Energie besparen
  • Internetkookboek
  • Eenvoudige en lekkere recepten
  • volkscafes.be
  • vergeten groenten uit de moestuin
  • www.xquis
  • hongergevoelens

    Foto

    WIJNEN
  • Wijn van de week
  • Grote wijnen op het internet
  • Kwaliteitswijnen
  • Kurkdroog - online shop voor wijnen
  • Wijnhandelaars in Vlaanderen
  • Delhaize wijnen
  • Colruytwijnen
  • Duitse wijnen
  • Natuurlijke wijnen
  • Franse wijnen

    Foto

    Hoofdpunten blog tlissewegenartje
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'

    Foto

    Foto

    Inhoud blog
  • Wafeltje met silton
  • TIRAMISU VAN ANANAS EN PASSIEVRUCHTEN
  • VISFILET MET EEN VULLING VAN SPINAZIE EN KERVEL
  • TAJINE MET LAMSSCHOUDER
  • POMPOENSOEP MET GARNALEN

    Foto



    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Foto

    De bieren-links
  • Belgische bieren
  • Belgische brouwerijen
  • Trappisten startpagina
  • Gerechten met bier
  • Het Brugs bierfestival
  • Bier van hier/ weblog
  • Vrienden van het bier
  • Bier index
  • Alles over belgisch bier
  • Leerrijke biersites

    Archief per week
  • 07/03-13/03 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 22/11-28/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs