BENODIGHEDEN VOOR 4 PERSONEN:
4 witloofstronken, 1 rode witloof of veldsla, 150gr eendeborst, 12 kersttomaatjes, 2 eetlepels pijnboompitten, 4 eetlepels maisolie, 2 eetlp notenolie, 2 eetlp citoensap en 1 eetlp verkruimelde speculoos!


Snij het witloof in grove stukken en vermeng ze met de veldsla. Rooster de pijnboompitten en laat ze dan afkoelen.

Vermeng de olie, notenolie en de citroensap tot een vinaigrette en breng op smaak met peper&zout. Meng de helft van de vinaigrette door de sla...

Verdeel de sneetjes eendenborst, de gehalveerde kersttomaatjes en de pijnboompitten over de sla.....

Bestrooi de verkruimelde speculoos met de resterende vinaigrette...

SMAKELIJK!
21-12-2009, 22:33 geschreven door marnix 
|