Benodigheden voor 4 personen:
1 a 2 hazanruggen, 250cc rode wijn, 4 eetlepels frambozenazijn, 1 eetlepel suiker, 250cc bruine fond, 2 eetlepels frambozenconfituur, thijn, laurier en 4 jeneverbessen.

Bak de hazenruggen aan beide kanten mooi bruin en plaats ze 10 min in een oven op 180 graden.....

Blus ondertussen de pan met de wijn, frambozenazijn, suiker, fond en de frambozenconfituur. Laat dit mengsel voor de helft inkoken en breng de saus op smaak!

Serveer met gestoofd witloof of boschampignons en....

"Truffelpatatjes" dit zijn blauwe aardappeltjes

Laat dit feestelijk gerecht een streling voor uw tong en de maag zijn!
Menu: Jeaninne, bereiding: Lisseweegse kookclub, fotoreportage: Marnix V.

25-12-2008, 23:29 geschreven door marnix 
|