VOLGENDE TGV AVOND 5 september 2024 om 19u Jos en iedereen zijn de koks van dienst
Foto

Dagen Tgv 24-25

5 september om 19u
Iedereen &Jos Mosselen 
3 okt.
Koks Sven &Erik

24 oktober 
Koks Dirk & Nicolas 

7 november 
Koks Rik & Jos 

19 december Kerstmenu
Koks Jef &Loe 

16 januari 25 nieuwjaarsmenu 
Koks Kevin & Mark

13 februari 25
Koks Jef &Erik

13 maart 25
Koks Sven &Loe

3april 25

koks Mark&Kevin

8 mei 25

Koks   Dirk & Nicolas

zaterdag 17 mei 25

damesavond 
Woensdag 21 mei 25

Koks Jos & Rik


5 juni 25
koks Steven & Bart BBQ 🍗 
19 juni 
  Koks Steven &Bart

Maandagavond voor de tgv avond de koks verwittigen  als je niet kan komen

We beginnen om 19u te RELST

KLIK MET DE MUIS OP DE KLEINE FOTO
DAN VERSCHIJNT DE FOTO OP WARE GROTE

RECEPT ZOEKEN IN BLOG
EEN WOORD VAN HET RECEPT INVULLEN BIJ ZOEKEN IN BLOG

Zoeken in blog

LEDEN TGV

1. JEF PYPEN
2. LUDO MEEUS
3. STEVEN SERVRANKX
4. JOS ARTOIS
5. RIK HOMBLE
6. NICOLAS MALICHEFF
7. DIRK PELGRIMS
8. BART NACKAERTS
9. SVEN STERCKX
10. ERIK THORA
11.MARC VAN STEENBEECK
12.KEVIN SOETAERT



ERE LEDEN
Van Bedts  Frans 1987-2016
DEN BOLLE +
DE FONZ 1987-2011
Yves poffe 
Luc Kiesekoms
Luc Sunt
Dirk Janssens
de mannen van de lipsestraat eddy &francis 
fabian aps 
Andre Gille
Laurent Snijers
Mon Fillet 
Paul Troch 
Peter gillis
enz.

Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Archief per maand
  • 05-2025
  • 04-2025
  • 03-2025
  • 02-2025
  • 01-2025
  • 12-2024
  • 11-2024
  • 10-2024
  • 09-2024
  • 06-2024
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 06-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 06-2021
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 06-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 01-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 09-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Zoeken in blog

    Tildonkcity
    Tildonks Gastronomisch Vennootschap
    38 STE JAARGANG
    Opgericht oktober 1987
    WELKOM BIJ DE TILDONKSE GASTRONOMISCHE VENNOOTSCHAP CULINAIRE DONDERDAGEN VOOR 12 VRIENDEN
    14-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BLOEM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE BLOEM IS IN HET VOORGERECHT VERVANGEN DOOR DIT PRODUKT

    14-05-2009 om 21:25 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOUJONNETTES VAN TONGSCHAR MET TARTAARSAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 1 Maak eerst de tartaarsaus. We maken eerst een klassieke mayonaise.
    Zorg ervoor dat alle ingrediĂŤnten op kamertemperatuur zijn. De dooier en de mosterd mengen we intens, we kruiden alvast met peper en zout. Laat dit mengsel een paar minuten rusten. Werk daarna voorzichtig de mayonaise op met arachide- of slaolie. Vervolgens gaan alle andere ingrediĂŤnten bij de saus: citroensap, zeer fijngesnipperde ui, augurk en kappertjes. De look persen we boven de saus uit. En tot slot gaan gehakte peterselie en een fijngeplet hardgekookt ei de saus in. Meng en zet even apart.
    2 Snijd de tongscharfilets in de lengte in reepjes van 2 cm breed.
    3 Dompel de vis in de melk.
    4 Draai de tongscharreepjes dan in de bloem. Tik van elk reepje de overtollige bloem af.
    5 Bak de reepjes met 3 of 4 tegelijkertijd in de hete frituur die staat afgesteld op 180°C.
    6 Laat de gefrituurde vis even uitlekken op keukenpapier. Serveer dan met citroen en tartaarsaus.

    IngrediĂŤnten :
    voor 4 personen 4 grote filets van tongschar, 25 cl melk, 100 g bloem, tartaarsaus, 1 eigeel, 1 eetl mosterd, 2 dl arachide-olie (of slaolie), 1 citroen, 1 eetl fijngehakte ui, 1 eetl kappertjes, 5 augurkjes in ?t zuur, 1 teen knoflook, 1 eetl fijn gehakte platte peterselie, 1 hardgekookt ei, peper en zout

    14-05-2009 om 21:19 geschreven door de loe  


    20-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE JAKKE & LAURENT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-04-2009 om 22:22 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCAMPI ITALIANI ALFONSO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bereid verse pesto :Basilicum, knoflook, pijnboompitten, virgin oil, peper, zout, paprikapoeder, gemalen Parmesan.
    Met mixer tot pesto maken.
    Scampis reinigen en marineren in olie op smaak gebracht met kruiden. Bakken in virgin oil. Voeg peper en zout toe naar smaak.
    Ajuin opbakken en daarin tomaten tomaten stoven tot saus, kruiden en provensaalse kruiden toevoegen. Voeg er op het einde de verse pesto aan toe.
    Penne in kokend water gaar koken.
    De gare penne bij de saus brengen en kort laten kennis maken met de saus.
    Gesauste penne op het bord schikken. Scampis er bij schikken. Versieren met basilicum blaadjes.

    20-04-2009 om 22:16 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PARMA HAM OP ZIJN ITALIAANS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 3 sneetjes Parma ham schikken op een bord.
    Schik midden op het bord verse Rucola. Besprenkelen met Virgin oil.
    Opsmukken met schijfjes geraspte Parmesan.
    Opdienen met brood (baguette) op zijn Bruschetta’s : invrijven met teentje look en tomaten en dan in de oven.

    20-04-2009 om 22:12 geschreven door de loe  


    18-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DER FONZ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE LOOK WAS MEEGEBRACHT MET DE BOOT
    HE FONZ

    18-04-2009 om 00:00 geschreven door de loe  


    15-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PARELHOEN MET SJALOT EN WIJNAZIJN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DIT HEB JE NODIG
    2 PARELHOENERS VAN 800 GR-32 KLEINE SJALOTTEN-2 TEENTJES LOOK-4 LAURIERBLAADJES EN 2 TAKJES TIJM-12 BLAADJES DRAGON-6 EETLEPELS WIJNAZIJN- 6 EETLEPELS DROGE WITTE WIJN-2 DL BRUINE JUS-40 GR BOTER- PEPER EN ZOUT- EEN KOMMETJE BLOEM- 1 KOFFIELEPEL GRIESUIKER

    BEREIDINGSTIJD 1 UUR
    SNIJD DE PARELHOENDERS IN GELIJKE STUKKEN,DE BILLEN KEURIG IN TWEEEN. HAAL DE BORST VAN HET BORSTBEEN EN SNIJD DAT OOK IN TWEEEN
    KRUID DE STUKKEN PARELHOEN MET PEPER&ZOUT EN WENTEL ZE EVENTJES DOOR DE BLOEM
    BAK DE STUKKEN AAN TOT ZE MOOI BRUIN GEKLEURD ZIJN IN EEN PAN MET DE HELFT VAN DE BOTER. GIET DIE VERZADIGDE BOTER DAARNA WEG
    DOE TIJM EN LAURIER BIJ HET GEVOGELTE EN GIET DE WIJNAZIJN OVER DE STUKKEN
    ZET HET DEKSEL OP DE POT EN LAAT EEN KWARTIER SUDDEREN OP EEN KLEIN VUUR ZODAT DE WIJNAZIJN VERDAMPT EN DE SMAAK DOORDRINGT IN HET VLEES
    NU KOMT DE WITTE WIJN ERBIJ DIE OOK WEER EEN KWARTIER MEE SUDDERT
    DOE IN EEN BAKPAN DE REST VAN DE BOTER ,LAAT BRUINEN EN BAK DAARIN DE SCHOONGEMAAKTE,ONGESNEDEN SJALOTTEN EN TEENTJES LOOK.LAAT TIEN MINUTEN MEESTOVEN. KRUID MET PEPER&ZOUT EN EEN LEPELTJE SUIKER
    NA HET BAKKEN GIET JE DE BRUINE JUS OVER DE SJALOTTEN ;BRENG OPNIEUW AAN DE KOOK EN GIET ALLES OVER DE STUKKEN PARELHOEN
    HAK DE DRAGON GROF EN STROOI DAT OVER HET GEHEEL.ZET HET DEKSEL WEER OP DE POT EN LAAT NOG 15 MINUTEN LANGZAAM VERDER GAREN
    OPDIENEN MET GEBAKKEN PATATJES
    WIJNTIP
    WITTE WIJN CHARDONNAY OF EEN RODE FLEURIE UIT DE BEAUJOLAIS

    15-04-2009 om 22:20 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FLENSJES MET GEROOKTE ZALM EN GROENE ASPERGES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen BENODIGDHEDEN
    4 PERSONEN 2 FLENSJES-12 GROENE ASPERGES-4 PLAKJES GEROOKTE ZALM-1 EETLEPELS GESMOLTEN BOTER-ENKELE TAKJES KERVEL-1 EETLEPEL OLIE-4 DRUPPELS CITROENSAP

    MAAK HET FLENSJES BESLAG,MAAR GEBRUIK GEEN SUIKER. SNIPPER IN HET BESLAG STUKJES KERVEL
    BAK DE FLENSJES EN SNIJ ZE MIDDEN DOOR
    LEG DE SCHOONGEMAAKTE GROENE ASPERGES IN KOKEND,GEZOUTEN WATER EN KOOK ZE GEDURENDE DRIE MINUTEN.KOEL ZE DAARNA ONMIDDELLIJK AF IN IJSKOUD WATER.LAAT ZE VERVOLGENS UITLEKKEN
    LEG DE HALVE FLENSJES OPEN,BEDEK MET EEN PLAKJE GEROOKTE ZALM
    SNIJD DE ASPERGES DOOR IN DE LENGTE EN ROL TELKENS DRIE ASPERGES IN EEN FLENSJE
    BESTRIJK ALLES MET EEN BEETJE GESMOLTEN BOTER EN ZET 2 MINUTEN IN DE OVEN OM OP TE WARMEN
    VERWARM ONDERTUSSEN OOK DE ANDERE HELFT VAN DE ASPERGES IN EEN PANNETJE. DOE ZE IN DE BLENDER,VOEG ER OLIE EN CITROEN AAN TOE EN MIX ALLES FIJN TOT EEN COULIS
    SERVEER DEZE NATUUR-COULIS ONDER OF NAAST DE FLENSJES.
    VERSIER MET KERVEL
    WIJNTIP
    SANCERRE EN POUILLY-FUME

    15-04-2009 om 21:59 geschreven door de loe  


    10-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DER FRANZ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen HET ZIJN ER WEL GEEN VAN WERCHTER MAAR DE SMAAK WAS OK

    10-04-2009 om 22:47 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DER FONZ AAN DE STOOF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-04-2009 om 22:44 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.der franz &laurent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zij waren de koks van dienst

    10-04-2009 om 22:33 geschreven door de loe  


    31-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TILDONKSE WATERZOOI MET KIP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen INGREDIENTEN
    4 KIPFILETS-KIPPEKRUIDEN-50 GR SOLO
    2 SELDERSTENGELS-4 JONGE WORTELEN-1UI-1PREI-1 BLOEMKOOL-1SRONK BROCCOLI-12 MIDDELGROTE AARDAPPELEN-50 ML OLIJFOLIE
    2 BUSSELTJES WATEZRKERS-1 VERS LAURIERBLAADJE-TAKJE VERSE TIJM-50ML KIPPENBOUILLION-50ML ROOM-1 POTJE ZURE ROOM-PEPER-ZOUT-
    GEPOCHEERD EI-
    4 TILDONKSE EIEREN-AZIJN

    BEREIDINGSWIJZE
    KIP
    SPOEL DE KIPPENFILET ONDER KOUD WATER EN DEP DROOG MET KEUKENPAPIER.KRUID DE KIP MET KIPKRUIDEN.LAAT WAT SOLO HEET WORDEN IN EEN PAN EN BAK DE FILETS KORT AAN TOT GOUDBRUIN.LAAT VERDER GAREN IN DE OVEN
    GROENTEN
    REINIG DE GROENTEN.SNIJ DE WORTELEN,DE SELDER,PREI EN UI IN JULIENNE.STOOF ZE LANGZAAM IN EEN KLONT SOLO.VAN DE BLOEMKOOL EN BROCOLLI SNIJDEN WE TELKENS EEN HANDVOL MINI ROOSJES.KOOKDEZE ZEER KORT IN GEZOUTEN WATER .LAAT ZE SCHRIKKEN IN KOUD WATER.SCHIL DE AARDAPPELEN IN KASTEELAARDAPPELEN.KOOK ZE BEETGAAR IN GEZOUTEN WATER
    SAUS
    NEEM DE KIPPENBOUILLION EN KRUID DIE STEVIG MET PEPER EN ZOUT.LAAT EVEN INKOKEN.HAAL HET LAURIRBLAADJE EN HET TAKJE TIJM ER UIT MIX ER OP HET EINDE DE GEWASSEN WATERKES ONDER,SAMEN MET DE ROOM EN DE ZURE ROOM
    GEPOCHEERD EI
    TE MOEILIJK??GEBRUIK DAN HET TRUKJE VAN DE STEVEN EN DE BOLLE
    NEEM EEN PRESENTATIERING EN LEG ER VERSHOUDFOLIE IN ZODAT DE FOLIE RUIM OVER DE RING UITSTEEKT.SMEER DE BINNENKANT VAN DE RING LICHTJES MET WAT OLIJFOLIE IN .BREEK EEN EI IN DE RING EN KNOOP DE FOLIE ZORGVULDIG DICHT ZODAT JE EEN ZAKJE KRIJGT MET DAARIN HET EI. LEG DIT ZAKJE IN NET GEEN KOKEND WATER EN LAAT POCHEREN
    PRESENTATIE
    LEG TWEE EETLEPELS IN JULIENNE IN EEN DIEP BORD.SCHEP ER DE BLOEMKOOL EN BROCCOLI BIJ.LEGER DE KIPFILET OP EN SCHIK ER DE AARDAPPELEN BIJ.SCHENK DE SAUS ER RIJKELIJK OVER.HAAL DE GEPOCHEERDE EITJES KORT DOOR WARM WATER EN LEG HET GEPOCHEERD EI OP DE KIPPENFILET.VERSIER MET EEN MOOI TAKJE WATERKERS

    31-03-2009 om 23:11 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE KROKET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-03-2009 om 23:10 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE YVES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE MEESTER ZAG DAT HET GOED WAS

    31-03-2009 om 23:07 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEPOCHEERD EI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE BOLLE & STEVEN HADDEN EEN TRUCJE

    31-03-2009 om 23:06 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het rijstmengsel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-03-2009 om 23:04 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIJSTKROKETJES MET HESP EN CURRY
    Klik op de afbeelding om de link te volgen INGREDIENTEN
    50 GR HESP-50 GR GERASPTE KAAS-2 DL MELK-1 EI-PANEERMEEL-25 GR BOTER-25 BLOEM-1 VERSE ANANAS IN SCHIJVEN-200 GR UNCLE BENS 10 MIN RIJST- 1 BOKAAL UNCLE BENS KERRIESAUS
    RECEPT

    KOOK DE RIJST GAAR EN SNIJ DE HESP IN FIJNE REEPJES . SMELT DE BOTER ,VOEG DE BLOEM TOE EN ROER DIT TOT ROUX.LENG HET MENGSEL AAN MET MELK TOT EEN STEVIG SAUS ONTSTAAT.MENG ER DE KAAS,DE HESP EN DE RIJST ONDER STROOI WAT BLOEM OP EEN HOUTEN PLANK EN SPREID DAAROP HET RIJSTMENGSEL UIT. ZET DE PLANK EVEN IN DE DIEPVRIES OF HET KOELVAK OM HET GEHEEL TE LATEN OPSTIJVEN .DRAAI VAN HET RIJSTMENGSEL RONDE BALLETJES. ROL DE BALLETJES STUK VOOR STUK DOOR HET LOSGEKLOPTE EIWIT EN DAARNA DOOR HET PANEERMEEL.BAK DE KROKETJES IN HEET FRITUURVET GOUDBRUIN.BAK DE ANANASSCHIJVEN IN EEN PAN MET WAT BOTER AAN BEIDE ZIJDEN EZN WARM DE CURRYSAUS OP. DIEN DE KROKETJES OP MET DE ANANAS EN DE CURRY SAUS .

    31-03-2009 om 21:02 geschreven door de loe  


    28-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de bolle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen het gevecht met de zak

    28-03-2009 om 23:11 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de bolle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28-03-2009 om 23:08 geschreven door de loe  


    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZALMFOREL MET GROENE KOOL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 400 GR ZALMFORELFILET
    180 GR KABELJAUWFILET
    500GR VASTKOKENDE AARDAPPELEN
    1/4 GROENE KOOL
    1 RODE BIET
    30 GR EIWITTEN
    60 GR BOTER
    PEPER EN ZOUT

    VOR DE BLANKE BOTERSAUS
    2 SJALOTJES-1 DL WITTE-WIJNAZIJN
    225 GR BOTER
    4 ETL DRAGON
    2 ETL MOSTERD MOSTERD

    DE ZALMFOREL SPOELEN,DROOGDEPPEN EN IN DUNNE PLAKJES SNIJDEN
    DE KOOLBLADEREN 30 SEC BLANCHEREN
    DE RODE BIET GAARKOKEN,UIT DE ENE HELFT BOLLETJES HALEN ,DE REST IN EEN KEUKENROBOT PUREN EN AAN LENGEN MET BOUILLION TOT EEN COULIS
    DE KABELJAUWFILET MIXEN EN MET HET EIWIT MENGEN. DOOR EEN FIJNE ZEEF DRUKKEN EN IN EEN KOMMETJE OP EEN BEDJE IJS ZETTEN ,MET DE ROOM WAT COULIS VAN RODE BIET MENGEN. KRUIDEN EN OP HET IJS LATEN STAAN
    VIER VELLEN ALUMINIUMFOLIE BEBOTEREN. OP ELK VEL ENKELE KOOLBLADEREN LEGGEN, KABELJAUWPUREE EN ZALMFOREL . OP ROLLEN EN IN DE FOLIE 12 MIN STOMEN
    DE AARDAPPELZEN SCHILLEN EN GAARKOKEN
    DE SJALOTJES SNIPPEREN EN MET DE WIJNAZIJN STERK INKOKEN. DE BOTER ERDOOR KLOPPEN. KRUIDEN
    OP DE VERWARMDE BORDEN EEN SPIEGEL BOTERSAUS GIETEN EN DAARIN LIJNTJES TREKKEN MET DE COULIS VAN DE RODE BIET. HIEROP TWEE HALVE VISROLLETJES ZETTEN . GARNEREN MET AARDAPPELEN EN BOLLETJES RODE BIET

    06-03-2009 om 22:24 geschreven door de loe  





    Mijn favorieten
  • Bloggen.be
  • de brousse
  • weer vandaag
  • tilloenk
  • haacht
  • ALGEMEEN EXPERTISE CENTRUM

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    Foto

    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs