| 
					
					
 Menu 
damesavond 2015-2016 
Bbq berre  
Dag 1Jos 
mosselen 
Dag 2 Dirk &Nicolas                                                                              hapje watermeloen 
                                         
voorgerecht   lamstongen met jonge
prei 
                                        
hoofdgerecht kalfshaas met spinazie 
                                       nagerecht  moelleux van chocolade 
dag 3 sven &loe  soep groentenroomsoep met kippenreepjes met
la chouffe 
                                hoofdgerecht  eendeborst met pastinak witloof ,bulger en
wijnsaus 
                              dessert sven                   
dag 4 jakke&jef  soep herstsoep van zoete aardappelen en
kastanjes 
                              hoofdgerecht   hazenrug met knolselderpuree en bessen en
mispelkroketten 
                              dessert  appelflapjes met rode bessen 
dag 5  jakke &jef  hapje 1 
mosselen met saffraansaus 
                                  hapje 2  jacobsschelpen mezt witte azijn enz 
                                 hapje 3  gerookte makreel met frambozen 
                               voorgerecht
kalfszwezerik met may van peterselie 
                              hoofdgerecht   hertenbiefstuk met zwarte bessen en raapjes 
                               dessert bavarois vab gekaramelliseerde banaan 
dag 6 
rik &jos  hapjes ansjovisfilets gemarineerd 
                                 ansjovis
spiesjes +olijfjes 
                                jamon iberico 
                                paleta iberico 
                                cava clos amador                  
 voorgerecht  KIPPENALBONDIGAS
MET SAFFRAAN-        
 
                                                                                   sint jacobsschelpen
met venkel en ansjovisolie 
soep                                                                           rijke paddenstoelensoep met truffel olie 
hoofdgerecht kip met sherry  
dag7 steven & berre   de menuÂs
van de steven liggen nog in de makro 
de bart zijn voorgerecht  filet
pure 
  
dag 8 rik hapjes 
tonijnmousse-gevulde champignos  
                 
hoofdgerecht  Indische
lamsstoofpotje  
                 dessert platte
kaastaart 
dag 9 laurent &franz  hapjes
witloofschuitjes met feestvulling 
                                        
voorgerecht torentje van peer ,geitenkaas 
                                       
hoofdgerecht  zalm met olijven
tomaatjes  enz 
                                    
  dessert  advocaat royal  
dag 10 loe &sven hapjes                                                                                 krab met avocado 
                                                                                                                      tartaar van maatjes 
                                            
asperges met gerookte paling 
                                 
voorgerecht                                                         gemarineerde  coquilles met gerookte paling 
                               
soep  preisoep met kippenballetjes 
                            
hoofdgerecht  risotto met gerookte
zalm 
                           
deseert aardbeienkroketten met frambozencoulis 
dag 11nicolas&dirk   hapje
ambachtelijke kroket van paling 
                                       
soep venkelsoep met kabeljauw 
                                     
hoofdgerecht gebakken rog met tomatensaus 
                                   
dessert                                                               chocoladeganache met kiwi 
					 30-05-2016 om 00:00 
geschreven door de loe   
 
					
					
					 |