VOLGENDE TGV AVOND 5 september 2024 om 19u Jos en iedereen zijn de koks van dienst
Foto

Dagen Tgv 24-25

5 september om 19u
Iedereen &Jos Mosselen 
3 okt.
Koks Sven &Erik

24 oktober 
Koks Dirk & Nicolas 

7 november 
Koks Rik & Jos 

19 december Kerstmenu
Koks Jef &Loe 

16 januari 25 nieuwjaarsmenu 
Koks Kevin & Mark

13 februari 25
Koks Jef &Erik

13 maart 25
Koks Sven &Loe

3april 25

koks Mark&Kevin

8 mei 25

Koks   Dirk & Nicolas

zaterdag 17 mei 25

damesavond 
Woensdag 21 mei 25

Koks Jos & Rik


5 juni 25
koks Steven & Bart BBQ 🍗 
19 juni 
  Koks Steven &Bart

Maandagavond voor de tgv avond de koks verwittigen  als je niet kan komen

We beginnen om 19u te RELST

KLIK MET DE MUIS OP DE KLEINE FOTO
DAN VERSCHIJNT DE FOTO OP WARE GROTE

RECEPT ZOEKEN IN BLOG
EEN WOORD VAN HET RECEPT INVULLEN BIJ ZOEKEN IN BLOG

Zoeken in blog

LEDEN TGV

1. JEF PYPEN
2. LUDO MEEUS
3. STEVEN SERVRANKX
4. JOS ARTOIS
5. RIK HOMBLE
6. NICOLAS MALICHEFF
7. DIRK PELGRIMS
8. BART NACKAERTS
9. SVEN STERCKX
10. ERIK THORA
11.MARC VAN STEENBEECK
12.KEVIN SOETAERT



ERE LEDEN
Van Bedts  Frans 1987-2016
DEN BOLLE +
DE FONZ 1987-2011
Yves poffe 
Luc Kiesekoms
Luc Sunt
Dirk Janssens
de mannen van de lipsestraat eddy &francis 
fabian aps 
Andre Gille
Laurent Snijers
Mon Fillet 
Paul Troch 
Peter gillis
enz.

Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Archief per maand
  • 05-2025
  • 04-2025
  • 03-2025
  • 02-2025
  • 01-2025
  • 12-2024
  • 11-2024
  • 10-2024
  • 09-2024
  • 06-2024
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 06-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 06-2021
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 06-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 01-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 09-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Zoeken in blog

    Tildonkcity
    Tildonks Gastronomisch Vennootschap
    38 STE JAARGANG
    Opgericht oktober 1987
    WELKOM BIJ DE TILDONKSE GASTRONOMISCHE VENNOOTSCHAP CULINAIRE DONDERDAGEN VOOR 12 VRIENDEN
    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EENDENLEVER MET HAM EN GEBAKKEN APPEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen INGREDIENTEN VOORBEREIDING
    SCHIL DE APPELS EN SNIJ IN SCHIJFJES
    HALVEER DE PLAKJES ITALIAANSE HAM IN DE LENGTE
    BEREIDING

    1.SNIJ DE EENDENLEVER IN DE LENGTE IN 4 SCHIJVEN VAN 1/2 CM DIK.
    VERDEEL ELKE SCHIJF IN 3 LANGWERPIGE BALKJES.
    WIKKEL ELK BALKJE IN EEN HALF SNEETJE ITALIAANSE HAM.
    2.BAK ONDERTUSSEN DE APPELSCHIJFJES MET 2 KOFFIEL. BOTER IN DE PAN.
    STROOI ER DE SUIKER OVER.LAAT BAKKEN TOT DE APPELTJES LICHTBRUIN,
    MAAR NIET TE ZACHT
    AFWERKING

    LEG OP ELK BORD 3 BALKJES EENDENLEVER MET ITALIAANSE HAM .
    DOE OP HET EINDE VAN ELK BALKJE EEN TOEFJE SINAASAPPELKONFIJT
    SERVEER MET DE GEBAKKEN APPELSCHIJFJES EN VERS GETOASTE DRIEHOEKJE KRAMIEK

    11-01-2009 om 14:53 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN PAAR SFEERBEELDEN TIJDENS DE NIEUWJAARSMENU 2009
    DER FRANZ
    LAURENT
    DE BOLLE
    STEVEN
    JEF-STEVEN-JAKKE

    11-01-2009 om 11:56 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSAPERITIEF 2009
    CHAMPAGNE VOORZIEN DOOR DE FONZ
    EEN PAAR HAPJES
    HAPJE 1
    ZWARTE PENS IN STUKJES SNIJDEN
    ENKELE MINUTEN IN EEN WARME OVEN(180°)
    UIENCONFIJT OP DOEN

    HAPJE2
    STILTONKAAS IN KLEINE PLAKJES SNIJDEN
    IN SCHOTELTJES DOEN
    ENKELE MINUTEN IN WARME OVEN ZETTEN
    PORTOCONFIJT OP DOEN
    HAPJE3
    GEROOKTE FOREL EN TAPANADEVAN TOMATEN IN POTTEKE DOEN EN MIXEN
    ALS LEPELHAPJE PRENSENTEREN MET BEETJE DILLEN
    KAN OOK OP TOASTJE
    HAPJE4
    POTJE OPGELEGDE ARTISJOKHARTEN OP OLIE
    OLIE AFGIETEN EN MIXEN
    GRIJZE GARNALEN OP DOEN
    LEPELHAPJE OF TOASTJE

    11-01-2009 om 11:47 geschreven door de loe  


    01-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET JAAR 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan alle bezoekers van deze blog
    van ganser harte
    'n voorspoedig en gezond jaar 2009 toegewenst!

    01-01-2009 om 11:14 geschreven door de loe  


    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEFLAMBEERDE EENDEBORSTFILET MET WITLOOF EN WITBIER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen INGREDIENTEN :
    8 STRONKJES WITLOOF-50GR BAKBOTER-WITBIER-PEPER-ZOUT-1 MESPUNTJE VLEESEXTRACT-2 EENDEBORSTFILETS-5 ETL COGNAC-1 SJALOTJE-1 ETL PETERSELIE-AARDAPPELEN
    DE OVEN VOORVERWARMEN OP 180 GRADEN
    HET WITLOOF SCHOONMAKEN,EN DE STRONKJES WASSEN
    DE BOTER SMELTEN IN EEN BRAADPAN,HET WITLOOF EVEN AANBAKKEN
    HET WITBIER EROP GIETEN,KRUIDEN MET PEPER EN ZOUT EN OP SMAAK BRENGEN MET VLEESEXTRACT.
    HET DEKSEL OP DE PAN ZETTEN EN 20 MIN. ZACHTJES LATEN SMOREN.

    HET VEL VAN DE EEND ENKELE KEREN INSNIJDEN TOT OP HET VLEES EN AAN DE VELKANT AANBAKKEN IN PAN MET EEN ANTIKLEEFLAAG
    KRUIDEN MET PEPER EN ZOUT, IN EEN OVENSCHAAL LEGGEN EN 20 MIN. LATEN BAKKEN IN DE OVEN
    HET MEESTE EENDENVET WEGGIETEN EN HET VLEES FLAMBEREN MET COGNAC.
    HET FIJNGEHAKT SJALOTJE ERDOOR ROEREN EN BLUSSEN MET HET KOOKVOCHT VAN HET WITLOOF.
    EENDE BORST EN WITLOOF WARM HOUDEN IN DE PAN EN DE SAUS TOT OP EEN DERDE INKOKEN.
    OPDIENEN MET GEKOOKTE AARDAPPELEN EN BESTROOIEN MET GEHAKTE PETERSELIE

    21-12-2008 om 17:43 geschreven door de loe  


    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALKOEN IN EEN HONINGJASJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen IN DE WINKELKAR
    ZOUT-BLOEM-PEPER-CITROEN-GEMBERPOEDER-MAANZAADJES-EI-HONING-SOJASAUS-FRITUURVET-500GR KALKOENFILET
    BEREIDINGSWIJZE
    SNIJ HET VLEES IN BEETKLARE HAPJES.
    BRENG HET OP SMAAK MET PEPER EN ZOUT,GEMBER EN CITROENSAP.
    LAAT HET MINSTE 1 UUR KOEL MARINEREN.
    HAAL DE STUKJES VLEES DOOR DE BLOEM (OF STOP HET IN EEN ZAKJE MET BLOEM) EN DAN DOOR HET LOSGEKLOPTE EI
    BAK ZE IN DE HETE FRITUUROLIE GAAR EN SCHEP ZE DAN OP EEN STUK KEUKENPAPIER OM UIT TE LEKKEN
    MENG DE HONING MET DE SOJASAUS OP EEN ZACHT VUUR EN GIET OVER HET VLEES.
    STROOI ER HET MAANZAAD OVER EN DIEN OP.

    16-12-2008 om 22:35 geschreven door de loe  


    13-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstmenu 2008
    NAAR JAARLIJKSE GEWOONTE STARTEN WE MET DE APERITIEF VAN DE FONZ
    EN DE AANGEPASTE KERSTLIEDEREN MAAR NA 22 JAAR IS DE FONZ (OOK ONZE DJ)
    EINDELIJK IN DE FOUT GEGAAN
    DE OMLEIDING IN TILDONK ZIJN AUDI IN DE GARAGE
    ALLEMAAL UITVLUCHTEN
    DUS GEEN STAFKE FABRI MET HET LIEDJE
    KERSTMIS BIJ MIJ OUDERS THUIS ENZ FOEI FONZ
    EN WAAR WAS DE FAZANT ?????

    13-12-2008 om 20:38 geschreven door de loe  


    09-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEER DAN TIEN DUIZEND BLOGBEZOEKERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen BEDANKT AAN DE BEZOEKERS VAN ONS BLOG TILDONKCITY OP NAAR DE 20.000

    09-12-2008 om 23:17 geschreven door de loe  


    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE AFHAALMENU'S VAN TRAITEUR 'TILDONK BRUG'
    NEEMT EEN RUSTDAG IN DE KEUKEN MET DE FEESTDAGEN ZIE HIER DE AFHAALMENU'S VAN ONZE YVES TRAITEUR 'TILDONK BRUG'
    EEN PAAR FOTO'S VAN DE AFHAALMENU'S

    de website van TILDONK BRUG KIJK NAAR MIJN FAVORIETEN

    01-12-2008 om 22:19 geschreven door de loe  


    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NA AL DAT WERK EVEN ONTSPANNING IN DE BROUSSE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE WIM WAS DE FOTOGRAAF VAN DIENST

    26-11-2008 om 20:00 geschreven door de loe  


    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET DESSERT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen NA DE APPELEN VAN DE JEF NU DE PEREN

    25-11-2008 om 21:44 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EVERZWIJN (VAN DE JAKKE)MET APPELTJES (VAN DE JEF) &VEENBESSEN
    WILDGERECHT
    DAT GA JE HALEN VOOR JE BEGINT
    1 EVERZWIJNFILET 600GR 2 DL RODE PORTO
    NOOTMUSKAAT
    MAIZENA EXPRES
    5 SNEETJES FLINTERDUN GEROOKT SPEK
    200 GR CHAMPIGNONS OF/EN OESTERZWAMMEN
    2 DL WILDFOND
    BOTER,ROOM ,PEZ
    ZOETE APPELS VAN DE JEF
    BRUINE SUIKER
    KOFFIE
    500GR VEENBESSEN
    LAURIERBLAD
    100GR SUIKER
    15 CL WATER
    AARDAPPELENB WORTELEN

    ZO BEGINNEN WE ER AAN
    AARDAPPELEN EN WORTELEN SCHOONMAKEN,KOKEN EN PURENEN
    HET VLEES EN SAUS
    GARNITUUR: SNIJ HET SPEK,DE SJARLOTJES EN 2 CHAMPIGNONS HEEL FIJN
    VERHIT 2 SOEPLEPELS BOTER IN EEN KOOKPOT EN LAAT HET MENGSEL ONGEVEER 10 MIN. ZACHTJES STOVEN.MET HET DEKSEL OP DE PAN. KRUID MET P/Z

    VERHIT BOTER IN EEN BRAADPAN EN KLEUR HET VLEES GOUDBRUIN AAN BEIDE KANTEN
    VOEG WILDFOND TOE,P/Z/ EN NOOTMUSKAAT.DEK DE PAN AF EN LAT HET VLEES NOG 5 MIN.GAREN .HAALHET VLEES UIT DE PAN.VOEG DE PORTO TOE EN LAAT EVEN KOKEN. BIND DE SAUS MET ROOM EN EVENTUEEL MET MAIZENA.
    BAK DE REST VAN DE CHAMPIGNONS MOOI BRUIN IN DE PAN EN KRUID ZE MET P/Z
    DOEZE DAN MEE IN DE SAUS OF SCHIK ZE OP DE RAND VAN HET BORD.VERDEEL HET VLEES IN DUNNE SNEETJES,LEPEL ER WAT GARNITUUR OVER EN OMRING MET DE SAUS.
    APPELS
    SCHILDE APPELS EN DOE ER MET DE APPELBOOR HET KLOKHUIS UIT
    ZET ZE IN EEN OVENSCHAAL.VUL ZE DAN OP MET BRUINE SUIKER EN GIET ER KOFFIE IN;ZET ZE 20 MIN.IN DE OVEN TOT ZE ZACHT ZIJN
    VEENBESSENSAUS

    WAS DE BESSEN.100GR SUIKER MENGEN MET 15CL WATER.LATEN KOKEN TOT SIROOP EN DAN DE BESSEN EN EEN LAURIERBLAD TOEVOEGEN.15 MIN.LATEN KOKEN TOT MOES.ALS DE APPELS KLAAR ZIJN,DE VEENBESSEN EROVER DOEN.

    25-11-2008 om 21:37 geschreven door de loe  


    22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOSDUIVENSOEP MET WINTERGROENTEN
    Bosduivensoep met wintergroenten 1 bosduif 1 prei 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 1 grote ui 8 spruitjes 1/2 selderijknol 1 blad savooiekool 2 eetlepels arachide- of maĂŻsolie 500 gr platte runderbeenderen 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 teentje knoflook boter peper, zout
    het borstvlees van de duif, verwijder zorgvuldig de ingewanden uit het karkas en hak het karkas en de billen in stukken. Maak de prei, de selderij, 1 wortel en de ui schoon en snijd ze in grove stukken. Verhit de olie in een pan en bak de stukken karkas en de billen. Voeg de gesneden groenten toe en bak die even mee. Doe de runderbeenderen erbij, samen met het takje tijm, het laurierblaadje, het in de schil geperst knoflookteentje, peper en zout. Bevochtig met 2 liter water en laat ± 3 uur zachtjes sudderen. Maak de andere wortel schoon en snijd hem in dunne schijfjes. Was de spruitjes en snijd ze in vieren. Maak de knolselderij schoon en snijd hem in blokjes. Spoel het savooiekoolblad, droog het en snijd het in fijne slierten. Smelt 40 gr boter en stoof de groenten. Zeef er de bouillon over en kook de groenten beetgaar. Breng op smaak met peper en zout. Bak de duiveborst in een klontje boter, snijd hem in dunne plakjes en voeg die net voor het opdienen bij de soep.

    22-11-2008 om 00:00 geschreven door de loe  


    21-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LAURENT AAN HET WERK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE FOTO'S VAN ONZE TGV'ERS OP ONZE SITE
    DIT ZIJN MOMENT OPNAMES SOMS DRINKEN WE EENS OP EEN GEBEURTENIS OF ZIJN ER DIE WERKEN
    NA EEN CONTROLE VAN DE FOTO'S OP DE SITE IS DE LAURENT DE MAN DIE HET MEEST HET GLAS IN DE HANDEN HAD
    DAAROM EEN FOTO VAN DE LAURENT AAN HET WERKT

    21-11-2008 om 00:00 geschreven door de loe  


    05-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEEST VANDAAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen www.bloggen.be/tildonkcity
    IS JARIG
    3 JAAR ZIJN WE AL

    05-11-2008 om 00:00 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SJALOOMKOOR VAN TILDONK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EVEN IETS ANDERS DAN ,,,,
    HET SJALOOMKOOR
    STARTTE OP 27 DECEMBER 1971 ONDER IMPULS VAN E.H.VAN HOOF
    DE EERSTE KOORLEIDER WAS NOBERT ROOSEN,DIE GESTEUND DOOR ORGELIST
    FRANZ VON BETZ
    DE EERSTE KOORZANGERS WAREN
    JULIA,FRANZ,
    LAURENT,
    OOK ONZE FONZ NIET VERGETEN DIE OP EEN MOOIE LENTE DAG DOOR PASTOOR WIM WERD GEVRAAGD OM KOORKNAAP TE WORDEN
    PAULA,MAGDA,CHAREL,RENE,JOZEF,ENZ
    DAARNA NAM LAURENT SNEYERS DE LEIDING OVER
    ELKE VRIJDAG WERD ER DUCHTIG GEDRONKEN EN GEOEFEND IN DE FAMILIA.
    IMMERS HUWELIJKSMISSEN EN -BIJZONDERE VIERINGEN FLEURDEN HET KOOR MET ZIJN MOOI GEZANG.
    VERDER IN HET WEEKBLAD KERK EN LEVEN VAN 5 NOVEMBER 2008
    WE HERINNEREN ONS NOG DE EERSTE VAN EEN REEKS MARIA-AVONDEN OP 24 OKTOBER 1981 ONDER LEIDING VAN LAURENT IN ZAAL FAMILIA. EEN SUCCES
    TOEN HET KOOR ZIJN ACTIVITEITEN STOP ZETTE OP 17 NOVEMBER 2001 WERD HET RESTERENDE KASBEDRAG AAN J.M.A. VAN TILDONK GESCHONKEN,DAT MET ZIJN KOOR 'éNCHANTé' EEN PLAATSJE KON GEVEN AAN DE EX- SJALOOMZANGERS
    MAAR HET BEGRAFENISKOORTJE IS ER NOG STEEDS FRANCINE EN MAGDA ZIJN NOG OP ZOEK NAAR ZANGERS MET EEN MOOIE STEM
    BRON KERK EN LEVEN
    5 NOVEMBER 2008

    05-11-2008 om 00:00 geschreven door de loe  


    24-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.er was look maar de luc sunt was er niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-10-2008 om 21:33 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het gevogelte van de fonz
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gevogelte op een bedje van bonen.

    Kook bonen en aardappelen in de pel (apart natuurlijk).
    Stoof terwijl ajuin/look en rijkelijk tomaten aan toevoegen. Goed kruiden op smaak. Voeg er de gekookte bonen aan toe en laat lichtjes stoven. Een goede scheut witte wijn kan wonderen doen.
    Bak het gevogelte (loze vinken) op en wanneer zij een kleurtje hebben in de oven plaatsen.
    Opdienen op voorverwarmd bord:
    Bedje van bonen verijkt met tomaten. Aardappelen in twee delen en elk deel versieren met lookboter. Twee stuks per bord.
    Loze vinken op het bedje plaatsen
    Aanbevolen wijn: Carbernet/Shiraz van Chili.

    24-10-2008 om 00:00 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de fonz was weer alleen chefkok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geitekaasje op een bedje van sla en noten

    Maak een bedje van twee soorten sla. Opfrissen met een vinaigrette aangevuld met honing en gekruid met peper. Versieten met noten.van de laurent
    Geitekaasje bij voorkeur in de oven grillen. Indien geen gril dan gewoon in de oven.
    Plaats het kaasje op het bedje en opdienen.
    Een beetje bruin brood voorzien voor de liefhebbers

    24-10-2008 om 00:00 geschreven door de loe  


    22-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOOR MORGEN DONDERDAG 23OKTOBER OM 19U30
    DIT VIA MAIL ONTVANGEN VAN DE FONZ
    Mannen, Mon is al in zijn winterslaap …geen reactie.
    Schouder iets beter. Dus het gaat door. Vandaag worden aankopen gedaan.:

    - Geiten kaasje op een bedje van salade en noten
    - Gevogelte op bonen gekleurd met tomaten en gekruid met look (spijtig dat Luc er niet is).
    - Voor 11 man dus Ga het niet laat maken gezien mijn slapenloze nachten de laatste dagen. Tot morgen, De Fonz (op verplaatsing)

    22-10-2008 om 19:43 geschreven door de loe  





    Mijn favorieten
  • Bloggen.be
  • de brousse
  • weer vandaag
  • tilloenk
  • haacht
  • ALGEMEEN EXPERTISE CENTRUM

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    Foto

    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs