VOLGENDE TGV AVOND 5 september 2024 om 19u Jos en iedereen zijn de koks van dienst
Foto

Dagen Tgv 24-25

5 september om 19u
Iedereen &Jos Mosselen 
3 okt.
Koks Sven &Erik

24 oktober 
Koks Dirk & Nicolas 

7 november 
Koks Rik & Jos 

19 december Kerstmenu
Koks Jef &Loe 

16 januari 25 nieuwjaarsmenu 
Koks Kevin & Mark

13 februari 25
Koks Jef &Erik

13 maart 25
Koks Sven &Loe

3april 25

koks Mark&Kevin

8 mei 25

Koks   Dirk & Nicolas

zaterdag 17 mei 25

damesavond 
Woensdag 21 mei 25

Koks Jos & Rik


5 juni 25
koks Steven & Bart BBQ 🍗 
19 juni 
  Koks Steven &Bart

Maandagavond voor de tgv avond de koks verwittigen  als je niet kan komen

We beginnen om 19u te RELST

KLIK MET DE MUIS OP DE KLEINE FOTO
DAN VERSCHIJNT DE FOTO OP WARE GROTE

RECEPT ZOEKEN IN BLOG
EEN WOORD VAN HET RECEPT INVULLEN BIJ ZOEKEN IN BLOG

Zoeken in blog

LEDEN TGV

1. JEF PYPEN
2. LUDO MEEUS
3. STEVEN SERVRANKX
4. JOS ARTOIS
5. RIK HOMBLE
6. NICOLAS MALICHEFF
7. DIRK PELGRIMS
8. BART NACKAERTS
9. SVEN STERCKX
10. ERIK THORA
11.MARC VAN STEENBEECK
12.KEVIN SOETAERT



ERE LEDEN
Van Bedts  Frans 1987-2016
DEN BOLLE +
DE FONZ 1987-2011
Yves poffe 
Luc Kiesekoms
Luc Sunt
Dirk Janssens
de mannen van de lipsestraat eddy &francis 
fabian aps 
Andre Gille
Laurent Snijers
Mon Fillet 
Paul Troch 
Peter gillis
enz.

Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Archief per maand
  • 05-2025
  • 04-2025
  • 03-2025
  • 02-2025
  • 01-2025
  • 12-2024
  • 11-2024
  • 10-2024
  • 09-2024
  • 06-2024
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 06-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 06-2021
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 06-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 01-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 09-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Zoeken in blog

    Tildonkcity
    Tildonks Gastronomisch Vennootschap
    38 STE JAARGANG
    Opgericht oktober 1987
    WELKOM BIJ DE TILDONKSE GASTRONOMISCHE VENNOOTSCHAP CULINAIRE DONDERDAGEN VOOR 12 VRIENDEN
    22-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.den bolle
    Roland Van Havermaet

    “ Den Bolle”
partner van Martine Vercammen

    Inspecteur van Politie

    Geboren in Wilrijk op 22 juli 1952 en overleden
in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden op 21 augustus 2011.

    partner van
Martine Vercammen

    papa en bompa van
Eve & Axel, Gianno en Quint

    Inge & Björn, Bryan Annick & Kevin, Joey
Tyas

    zoon van ThérÚse

    Delen in het verdriet: de familie, schoonfamilie en zijn vele vrienden.

    De familie heeft een speciaal woordje van dank aan de vrienden die haar hebben bijgestaan in deze moeilijke periode. Ook dank aan de behandelende geneesheren, het verplegend personeel van het Imeldaziekenhuis voor de goede zorgen.

    Volgens de uitdrukkelijke wens van Bolle, zal de crematie gevolgd door de asverspreiding plaatsvinden in strikte intimiteit.

    U Kan Bolle een laatste keer groeten in het funerarium Feyaerts, Werchtersesteenweg 124 in Haacht op donderdag 25 augustus 2011 van 19 uur tot 21 uur.

    Rust zacht Bolleke

    22-08-2011 om 20:26 geschreven door de loe  


    10-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.algemene vergadering 2011
    dag TGV'ERS

    op 25/8/2011

    bijeenkomst in de brousse om 20 u

    10-08-2011 om 00:00 geschreven door de loe  


    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tgv'ers in akties(3)








    17-06-2011 om 20:52 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tgv'ers in akties(2)






    17-06-2011 om 20:48 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tgv'ers in akties






    17-06-2011 om 20:46 geschreven door de loe  


    14-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERS CHAMPAGNESOEPJE MET VERS VANILLEROOMIJS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nagerechten·     


    BENODIGHEDEN:

      - een halve fles Champagne


      
- 250 gr vanille-ijs


     - 1 bakje aardbeien

     
- 2 takjes jeneverbessen


     - bloemsuiker

     
- muntblaadjes

     
- een flesje vanille

     aroma


     - zwarte peper

    Bereiding:

    Doe de aardbeien, de jeneverbessen, enkele druppels vanille-aroma en de champagne in een mixer of blender. Mix goed zodat je een vloeibare massa krijgt. Voeg eventueel een eetlepel bloemsuiker toe, volgens smaak.
Leg het bolletje vanille-ijs in een groot soepbord en overgiet met de Champagnesoep. Draai een beetje peper over het bolletje ijs. Garneer met een muntblaadje en eventueel wat suiker.

     

     

    14-06-2011 om 21:43 geschreven door de loe  


    13-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VITELLO AMMANTELLATO MET EEN ZALF VAN SPINAZIE EN STRO-AARDAPPELTJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BENODIGHEDEN:

      4 grote sneden kalfsvlees
- 12 sneden fijn spek
- 70 gr parmaham in blokjes
- 70 gr spinazie
- 1 fijngehakte ui
- 70 gr verkruimelde Italiaanse kaas
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- œ takje bieslook, fijngehakt
- 2 teentjes look
- œ kl zout
- œ kl geraspte citroenschil
- 1 el oregano
- 2 el boter
- 200 ml witte wijn
- 2 takjes dragon


    BEREIDING:

     Klop het vlees een beetje mals en kruid het met peper en zout.
Doe de blokjes ham en spinazie in een kom. Voeg de kaas, de ui, het ei, het paneermeel en de bieslook toe. Hak de look grof en meng hem met de citroenschil, zout en oregano. Meng nadien met het spinaziemengsel.
Kruid met peper en zout en verdeel het over het kalfsvlees. Rol het vlees op en wikkel het in het spek.
Verwarm de boter en bak het vlees gedurende 4 minuten aan elke zijde aan. Voeg de dragon en de witte wijn toe en zet 50 ĂĄ 60 minuten in een voorverwarmde over op 80°C.
Overgiet regelmatig met de witte wijn tijdens het bakken. Haal het vlees uit de oven, snijd het in plakken en serveer onmiddellijk.
Versier eventueel met een slaatje, de stro-aardappelen en een zalfje van jonge spinazie.

     

     

    13-06-2011 om 21:05 geschreven door de loe  


    07-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLAATJE MET MAATJES,ASPERGES,OLIJVEN EN PITTIGE SAFFRANSAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Slaatje met maatjes, asperges, olijven en pittige saffraansaus

    



    Ingrediënten - voor 4 personen

     

    8 maatjes

    16 kleine groene asperges

    50 g kalamata-olijven

    1 dl Solo Délifine room

    1 mespunt saffraandraadjes

    1 kleine chilipeper

    1 teentje knoflook; geperst

    1 sjalot

    Solo

    olijfolie

    grof zout

    




    Bereidingswijze

    



    1. Snipper de sjalot fijn en stoof aan in wat Solo met de saffraandraadjes, de geperste look en de fijngesnipperde chilipeper (of gebruik de helft voor een minder pittige saus). Voeg er de Solo Délifine aan toe en laat even zachtjes sudderen. Breng op smaak met een weinig zeezout. 
2. Snijd de olijven in fijne plakjes. Als ze niet ontpit zijn, snijd dan het vruchtvlees van de pit. 
3. Bak de asperges in olijfolie en kruid ze met peper en zout. Let op: blancheer niet op voorhand! 
4. Schik de asperges met de olijfjes tussen de maatjes, plaats ze op de borden en druppel de saus errond. Werk eventueel af met een blaadje basilicum.

     

    07-06-2011 om 21:58 geschreven door de loe  


    17-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPA LAURENT
    LAURENT EN DE LUC DE FRITTEN BOEREN  IN AKTIE









    17-05-2011 om 22:16 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOL EN VENT MET FRIETJES


    Vol au vent

    De klassieker onder de klassiekers. 

    Ingrediënten


    1 kip

    1 liter water

    1 soeplepel kippenbouillonpoeder of 1 blokje kippenbouillon

    1 prei

    1 stengel selder

    1 ui

    peper en zout

    250gr gehakt

    1 citroen

    bloem

    champignons

    peterselie

    Voor de saus

    Bereidingswijze

    1. Doe 1 liter water in een kom met (bij voorkeur) dikke bodem


    2.
    Leg hierin de kip in z'n geheel


    3.
    Doe er de prei, selder en ui in zijn geheel in.


    4.
    Voeg de kippenbouillon bij en kruid goed met peper en zout. 


    5.
    Laat 45 minuten doorkoken

    6. Rol met het gehakt balletjes ter grootte van een knikker (zorg dat ze allemaal even groot zijn) en rol ze door de bloem.


    7.
    Haal na 45 minuten de kip en de groenten uit het kookvocht (kookvocht niet weggieten, maar drie kwart liter in een ander pannetje gieten) 


    8.
    Kook de balletjes in het kookvocht geduren 10 minuten


    9.
    Ontbeen de kip en snij in middelgrote stukken


    10.
    Maak een roux van boter en bloem 


    11.
    Doe er de melk en het kookvocht bij en roer goed met een garde


    12.
    Doe het sap van een halve citroen bij de roux 


    13.
    Doe er de kip, de schijfjes rauwe champignons en de balletjes bij 


    14.
    Klop in een aparte kom 2 eierdooiers en 2dl melk losjes door elkaar


    15.
    Vlak voor het serveren meng je dit door de rest van mengsel


    Extra tips


    Gebruik een hele kip, en niet enkel kippeborsten of billen. Het vel en de beenderen geven die extra smaak

    Haal de balletjes door de bloem zodat ze meer aan elkaar blijven plakken

    Kook de balletjes apart in het kookvocht, zodat ze gekookt bij de roux komen

    De eitjes en de melk er achteraf bijvoegen zorgt voor een vol au vent die meer gebonden is.



    SERVEREN MET FRIETJES VAN LAURENT





    17-05-2011 om 22:06 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.APPELTAART MET KRUIMELDEEG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen BENODIGDHEDEN:

    6 APPELS VAN DE JEF(ZOETE APPELS)
    1 KRUIMELDEEG
    100 GR GESMOLTEN BOTER
    175 GR KRISTALSUIKER
    1 ZAKJE VANILLE SUIKER
    35 GR MAIZENA
    2 A 3 EIEREN
    CITROEN (SAP) VOOR APPEL NIET BRUIN TE LATEN ZIEN


    BEREIDING:

    APPELEN SCHILLEN, EN IN STUKJES SNIJDEN (BLOKJES)
    OVEN VOORVERWARMEN EN DEEG EVEN IN DE OVEN VOORBAKKEN (BEETJE ZWELLEN ,LICHT BRUIN)
    MENGSEL MAKEN:
     -100GR BOTER SMELTEN
     -DAARBIJ DOE JE 35 GRAM MAIZENA EN DE EIEREN
     -DAARNA DE 175 GR KRISTALSUIKER EN HET ZAKJE VANILLESUIKER
    -GOED MENGEN
    DAN APPELTJES IN DE KRUIMELDEEG DOEN(MOGEN ER GENOEG ZIJN)
    MENGSEL EROVER GIETEN
    DAN 45 MINUTEN IN DE OVEN AAN 180°

    TIP
    TAART NIET KOEL BEWAREN

    SMAKELIJK
      

    17-05-2011 om 00:00 geschreven door de loe  


    02-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAURENT & FRANZ




    02-05-2011 om 23:07 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAMSRAGOUT MET LENTEGROENTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen BENODIGDHEDEN:

    800 GR IN STUKKEN  GESNEDEN LAMSVLEES-4 WORTELEN-3 RAPEN -100 GR VERSE ERWTJES-16 JONGE UITJES-100 GR SNIJBOONTJES-12 JONGE AARDAPPELTJES- 2 FIJNGESNIPPERDE LOOKTEENTJES-2 TOMATEN-30 GR PETERSELIE-50G BLOEM -50 GR BOTER-P/Z- 2 TAKJES TIJM- 2 LAURIERBLAADJES-1L BRUINE FOND.

    1/ KLEUR,NET ALS BIJ STOVERIJ,DE STUKKEN LAMSVLEES GOED IN EEN PAN MET BOTER.KRUIDEN MET P/Z .DOE ER TIJM EN LAURIER BIJ.

    2/ SCHEP HET VLEES,ZONDER BRAADVOCHT,OVER IN EEN STREKE,STEVIGE POT MET EEN GOED SLUITEND DEKSEL.

    3/BESTROOI MET BLOEM,ROER MET EEN SPATEL EN BEVOCHTIG MET DE BRUINE BOUILLON,ZET HET DEKSEL OP DE POT EN LAAR 35 MIN ZACHTJES GAREN.

    4/ BEREID ONDERTUSSEN HET GARNITUUR ;SCHIL DE WORTELEN EN SNIJ ZE IN STUKKEN. SCHIL DE RAAPJES EN SNIJ ZE IN EVEN GROTE STUKKEN.SCHIL EN DRAAI DE AARDAPPELEN IN VORM. MAAK DE LENTE UITJES SCHOON. PEL DE TOMATEN EN SNIJD ZE IN VIEREN .VERWIJDER DE PITJES.BLANCEER DE ERWTJES EN DE SNIJBOONTJES DOOR ZE EVEN KOKEND WATER ONDER TE DOMPELEN.

    5/ BAK DE VOLGENDE GROENTEN IN EEN PAN MET WAT BOTER:WORTELEN,RAAPJES,AARDAPPELEN EN OP HET ALLERLAATST UIEN EN LOOK.REKEN OP EEN BAKTIJD VAN ONGEVEER 5 MIN.

    6/GIET DE GROENTEN OVER HET VLEES,DOE HET DEKSEL WEER OP DE POT,LAAT ALLES 20 MIN. VERDER GAREN

    7/VOEG ER DAARNA DE ERWTJES,SNIJBOONTJES EN TOMAAT BIJ,LAAT NOG 5 MIN. ZACHTJES SUDDEREN. BRENG OP SMAAK MET P/Z EN STROOI  ER DE GEHAKTE PETERSELIE OVER .SERVEER METEEN



    02-05-2011 om 20:09 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LENTESLAATJE MET HAM EN ASPERGES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen IN DE WINKELKAR

    200GR GEKOOKTE HAMREEPJES-500GR ASPERGES-2 BOSJES WATERKERS-200GR KERSTOMAATJES -1,5 EL CITROENSAP-4 EL LICHTE ROOM-4 EIEREN-P/Z

    VOORBEREIDING


    1/ SCHIL DE ASPERGES VAN TOP NAAR VOET MET DUNSCHILLER  EN SNIJ DE HOUTACHTIGE UITEINDES AF 

    2/ LAAT DE ASPERGES  GAAR WORDEN IN LICHT GEZOUTEN WATER MET EEN BEETJE CITROENSAP. BEETGAAR
        GIET AF EN SNIJ IN STUKJES VAN 1,5 CM LAAT AFKOELEN.

    3/ KOOK DE EIEREN HARD IN 10 MIN.

    4/ SNIJ DE BLAADJES VAN DE WATERKERS,SNIJ DE COCKTAILTOMAATJES IN 2 MENG ALLES GOED

    BEREIDING

    1/MAAK IN HET MIDDEN VAN ELK BORD EEN RONDJE MET DE ASPERGES GEBRUIK DE INOX RING

    2/ VERDEEL DE HAMREEPJES BOVEN OP DE ASPERGES STUKJES.

    3/ SCHIK ER HET SLAATJE MET WATERKERS EN KERSTOMATEN  ROND EN GARNEER MET KWARTJES      HARDGEKOOKT EI

    4/MENG DE LICHTE ROOM MET HET CITROENSAP EN KRUID MET P/Z; LEPEL WAT SAUS OVER UW LENTESLAATJE.VERSIER MET DE ASPERGEPUNTJES.

    AFWERKING
    DIEN OP MET GEROOSTERDE CIABATTA.SNIJ DE CIABATTA IN SNEETJES EN BESMEER MET KRUIDENBOTER.ZET ENKELE MIN. ONDER GRILL.

    02-05-2011 om 19:46 geschreven door de loe  


    30-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZABAIONE CON GELATO DI CIOCCOLATO
    AANKOOP

    4 EIDOOIERS-1 KOPJE MARSALA--4 EL POEDERSUIKER- 4 PORTIES CHOCOLADE IJS- EEN PAAR IJSWAFELS

    BEREIDING:

    1/EIDOOIERS IN EEN PAN MET MARSALA LOSKLOPPEN.
    2/POEDERSUIKER  ERDOOR ROEREN
    3/PAN OP LAAG VUUR ZETTEN OF IN EEN WARMWATERBAD EN  MET EEN GARDE ZO LANG KLOPPEN TOT DAT EEN  ROMIGE VLA ONTSTAAN IS
    4/CHOCOLADE-IJS  OVER DE BORDEN VERDELEN,WIJNVLA EROVER GIETEN EN GARNEREN MET IJSWAFELTJES,  DIRECT SERVEREN



    30-03-2011 om 21:36 geschreven door de loe  


    29-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACCHERONI ALLA TOSCANA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen AANKOOP
    OLIJFOLIE- 400GR KALFSVLEES-1UI-200GR VERSE CHAMPIGNONS- 2EETL BLOEM-1 KOPJE VLEESBOUILLON-1/2 KOPJE WITTE WIJN-1/8L CRéME FRAICHE-Z/P -EEN PAAR DRUPPELS WORCESTER SAUS-80 GR SCHIMMELKAAS-400G
    MACARONI-100GR PECORINO-1 BOSJE BIESLOOK

    BEREIDING:
    1/OLIE VERHITTEN EN HIERIN HET  IN KLEINE STUKJES GESNEDEN VLEES BRADEN,UIT DE PAN HALEN EN WARM HOUDEN

    2/ IN HET OVERGEBLEVEN BRAADVET GESNIPPERDE UI GLAZIG FRUITEN.

    3/ CHAMPIGNONS SCHOONMAKEN WASSEN EN IN PLAKJES SNIJDEN,BIJ DE UI VOEGEN EN KORT MEE LATEN FRUITEN.

    4/ MET BLOEM BESTROOIEN, VLEESBOUILLON EN WITTE WIJN ERBIJ GIETEN EN ROEREN TOTDAT EEN SAUS ONTSTAAT,DAARNA CREME FRAICHE ERDOOR ROEREN.

    5/ OP SMAAK BRENGEN MET Z/P EN WORCESTERSAUS.

    6/ SCHIMMELKAAS EN VLEES DOOR DE SAUS SCHEPPEN.

    7/ MACARONI 10-15 MIN. IN GEZOUTEN WATER KOKEN,OP EEN VERGIET GOED LATEN UITLEKKEN.

    8/ PASTA OVER BORDEN VERDELEN,SAUS EROVER GIETEN EN TOT SLOT GERASPTE PECORINO EN BIESLOOK  EROVER STROOIEN,DAARNA SERVEREN.

    29-03-2011 om 00:00 geschreven door de loe  


    16-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE ZITTEN MET EEN MOL IN DE TGV
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE KOKS VAN DIENST KREGEN HULP VAN ONZE JOS(DE MOL)
    DE GNOCCHI VOOR DE SOEP DAT ZAL IK WEL MAKEN .
    HAD NIET DE JUISTE VERHOUDINGEN GENOMEN EN HET MISLUKTE ZODAT WE HET SOEPVLEES ER MAAR MOESTEN BIJ DOEN.
     HET IS JE VERGEVEN JOS DE WIJN WAS DAN WEL LEKKER





    16-03-2011 om 21:14 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOMATENSOEP MET GNOCCHI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 300 gr KALFSSCHENKELS-1 UI-SOEPGROENTEN-1 EL OLIJFOLIE-1 BLIK GEPELDE TOMATEN 850 GR-Z/P-1 BLAADJE LAURIER -1,25 DL MELK-1 EL BOTER-4 EL GRIESMEEL-1 EI-100GR VERSE KAAS OF KWAK-400 GR BROCCOLI.

    BEREIDING ca 1 uur en 30 min.

    1/ SPOEL DE SCHENKELS AF.PEL DE UI EN SNIJ ZE IN VIEREN.VERHIT DE OLIE IN EEN PAN.BAK DE SCHENKELS,UI EN SOEPGROENTEN EVEN AAN.

    2/SNIJ DE TOMATEN IN STUKKEN EN VOEG ZE MET SAP EN AL EN 7,5 DL WATER TOE AAN DE INHOUD VAN DE PAN. BRENG ALLES AAN DE KOOK. VOEG HET LAURIERBLAD EN P/Z NAAR SMAAK TOE. KOOK ALLES AFGEDEKT CA 1 UUR DOOR OP EEN LAAG VUUR.

    3/BRENG IN EEN STEELPAN DE MELK EN DE BOTER EN EEN SNUFJE ZOUT AAN DE KOOK.STROOI HET GRIESMEEL ERIN EN BRENG HET MENGSEL AL ROEREND AAN DE KOOK. ROER VAN HET VUUR AF HET EI EN DE KWAK ERDOOR. ZET DE PAN EVEN WEG . MAAK MET BEHULP VAN 2 THEELEPELS BALLELTJES VAN DE IETS AFGEKOELDE MASSA.

    4/MAAK DE BROCCOLI SCHOON EN VERDEEL DE STRONKJES IN ROOSJES. GIET DE TOMATENSOEP DOOR EEN ZEEF EN BRENG HEM WEER AAN DE KOOK.

    5/VOEG DE GNOCCHI EN DE BROCCOLIROOSJES TOE. DRAAI HET VUUR OP HALF EN KOOK DE SOEP NOG CA 10 MIN. BRENG DE SOEP VOOR HET OPDIENEN OP SMAAK MET P/Z .

    16-03-2011 om 00:00 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5/ARCHIEF 1988
    DE DAMES MENU IN HET JAAR 1988
    OP DE KAART DE NAMEN VAN DE KOKS VAN TOEN
    PETER-PAUL-GEERT-FONS-FRED-RENE-FRANS-PAUL-GUY-MARC-ANDRE
    DANKEN U VOOR UW AANWEZIGHEID EN DE HEERLIJKE POUS CAFE EN HOPELIJK TOT VOLGEND JAAR




    16-03-2011 om 00:00 geschreven door de loe  


    07-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ROKERS
    lekker samen  buiten tijdens de damesavond





    07-03-2011 om 23:11 geschreven door de loe  





    Mijn favorieten
  • Bloggen.be
  • de brousse
  • weer vandaag
  • tilloenk
  • haacht
  • ALGEMEEN EXPERTISE CENTRUM

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    Foto

    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs