IngrediĂŤnten
- 150 g zure room
- 4 grote, vastkokende aardappelen (elk 150 g)
- 2 el olijfolie
- 1 handjevol koriander
- 1 el tandoorikruiden
- peper en zeezout
- IngrediĂŤnten voor 4 personen
Bereiding
Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0,5 cm. Bestrooi met zeezout en peper en besprenkel met olijfolie. Gril op een matig vuur in een grillpan.
Hak ondertussen  op enkele blaadjes na  de koriander fijn en meng met de zure room en de tandoorikruiden. Serveer de gegrilde aardappelschijfjes met wat zure room en de resterende korianderblaadjes.
Tandoorikruiden zijn te koop in de winkel maar er is te veel zout in daarom beter ze zelf samenstellen- 1 theelepel Ui
- 1 theelepel Knoflook
- 1 theelepel Gember
- 1 theelepel Koriander
- 1 theelepel Komijn
- 1 theelepel Paprika
- 1 theelepel Asafoetida
- 1 theelepel Paprika
- 1 theelepel Oregano
- 1 theelepel Majoraan
- 1 theelepel Komijn
- 1 theelepel Cayennepeper
- 1 theelepel Piment
- 1 theelepel Zwarte peper
- 1 theelepel Witte peper
- 1 theelepel Fenegriek
- 1 theelepel Karwij
- 1 theelepel Kurkuma