VOLGENDE TGV AVOND 5 september 2024 om 19u Jos en iedereen zijn de koks van dienst
Foto

Dagen Tgv 24-25

5 september om 19u
Iedereen &Jos Mosselen 
3 okt.
Koks Sven &Erik

24 oktober 
Koks Dirk & Nicolas 

7 november 
Koks Rik & Jos 

19 december Kerstmenu
Koks Jef &Loe 

16 januari 25 nieuwjaarsmenu 
Koks Kevin & Mark

13 februari 25
Koks Jef &Erik

13 maart 25
Koks Sven &Loe

3april 25

koks Mark&Kevin

8 mei 25

Koks   Dirk & Nicolas

zaterdag 17 mei 25

damesavond 
Woensdag 21 mei 25

Koks Jos & Rik


5 juni 25
koks Steven & Bart BBQ 🍗 
19 juni 
  Koks Steven &Bart

Maandagavond voor de tgv avond de koks verwittigen  als je niet kan komen

We beginnen om 19u te RELST

KLIK MET DE MUIS OP DE KLEINE FOTO
DAN VERSCHIJNT DE FOTO OP WARE GROTE

RECEPT ZOEKEN IN BLOG
EEN WOORD VAN HET RECEPT INVULLEN BIJ ZOEKEN IN BLOG

Zoeken in blog

LEDEN TGV

1. JEF PYPEN
2. LUDO MEEUS
3. STEVEN SERVRANKX
4. JOS ARTOIS
5. RIK HOMBLE
6. NICOLAS MALICHEFF
7. DIRK PELGRIMS
8. BART NACKAERTS
9. SVEN STERCKX
10. ERIK THORA
11.MARC VAN STEENBEECK
12.KEVIN SOETAERT



ERE LEDEN
Van Bedts  Frans 1987-2016
DEN BOLLE +
DE FONZ 1987-2011
Yves poffe 
Luc Kiesekoms
Luc Sunt
Dirk Janssens
de mannen van de lipsestraat eddy &francis 
fabian aps 
Andre Gille
Laurent Snijers
Mon Fillet 
Paul Troch 
Peter gillis
enz.

Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Inhoud blog
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • JG 38 DAG 11 KOKS STEVEN & BART BBQ
  • CANNOLI MET PISTACHE-IJS
  • VARKENHAASJE MET ASPERGES?DOPERWTEN EN VADOUVAN JUS
  • ZEEBAARS MET KOKELS EN GROENE ASPERGES
  • WATERKERSSOEP MET OESTER
  • ASPERGES MET GEROOKTE PALING EN ZACHTE EIERDOOIER
  • JG38 DAG 10 KOKS DIRK& NICOLAS TARTAAR VAN LANGOUSTINE
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • PAASEITJES GEVULD MET GRANITE VAN FRAMBOZEN
  • SCHELVIS MET KOOLSTOEMP EN GEPOCHEERD EI
  • TOMATENSOEP MET LAMSBALLETJES
  • GEITENKAAS BLADERDEEG TAARTJES
  • MIMOSA-EITJES MET FORELEITJES EN EETBARE BLOEMEN
  • JG38 DAG9 KOKS KEVIN & MARK MINI-VOGELNESTJES MET KWARTELEITJES
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • LIMONCELLO-RICOTTA CHEESECAKE
  • KALFZWEZERIK MET WITLOOF ,CHAMPIGNONSAUS EN ‘WORTEL-PASTINAAKPUREE
  • ROMIGE BLOEMKOOLSOEP
  • MERVELLEUX VAN PEPERKOEK MET CRÈME PATÉ EN PICKELS
  • CHORIZO MOUSSE EN GEBAKKEN SINT-JACOBVRUCHTEN
  • JG 38 DAG 8 KOKS SVEN & LOE RILETTE VAN SARDINES MET APPEL EN VENKEL
  • SABAYON VAN PEREN
  • LAMSBOUT MET CHORIZO ,WITLOOFSLAATJE EN GEPOFTE AARDAPPEL
  • GEFLAMBEERDE SCAMPIS MET SAFFRAANROOM
  • KINILAW VAN COQUILLES MET THAISE MANGO
  • JG38 DAG 7 KOKS ERIK & JEF SPRUITJESBALLETJES MET MOSTERD-DILLEDIP
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • KIP LAKSA
  • Aziatische Pinda Pannenkoek
  • MALEISISCHE MANGOSALADE
  • GEHAKTBALLETJES ‘IN MALEISE CURRY
  • JG38 DAG 6 Koks KEVIN &MARC Maleisische RÖSTI
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • KERSTVERSIERING ‘MET DANK AAN JOS
  • MERINGUEDRUPPEL MET CITROEN -CRÈME EN CITRUSVRUCHTEN
  • HEMELSWILD FILET VAN HERT MET KNOLSELDER,MINI GROENTEN ,ZOETE AARDAPPEL EN SPAGHETTI VAN AARDAPPEL
  • ZEEDUIVEL MET RODEWIJNSAUS ,SAVOOISTOEMP MET SPEK
  • RODE BIET MET APPEL EN GEROOKTE PALING
  • LEPELHAPJES MET AVOCADO-MANGOSALSA
  • OESTERS
  • JG38 DAG 5 KOKS JEF & LOE GEGRATINEERDE OESTERS MET DILLESAUS
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • DESSERT IJS ZELF GEDRAAID MET AARDBEIEN EN SLAGROOM
  • HELDERE BOUILLON VAN BOSDUIF
  • Hapje con Barcon
  • ROZIJNENTOASTJE MET WILDPASTEI EN UIENCONFITUUR
  • JG38 DAG4 KOK RIK SCAMPI IN ANANAS ROOMSAUS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • GEGRILDE PERZIKEN MET IJS
  • WIENER SCHNITZEL
  • SALADE VAN GEROOSTERDE GROENTEN ,GEROOKTE SARDINEFILETS ‘EN SARDINECHIPS
  • BRAADWORST ‘MET ZUURKOOL
  • JG 38 DAG 3 KOKS NICOLAS&DIRK DUITSE FLAMMKUCHEN
  • PERENSTRUDEL MET FILODEEG
  • KALFSTONG IN SELDERSAUS MET KALFSGEHAKTBALLETJES EN PUREE
  • WITLOOFSOEP MET VARKENSSCHENKEL EN MOSTERD
  • PEPERKOEK MET ZWARTE PENS EN PEER
  • KNOLSELDERBLOKJES MET APPELCOMPOTE
  • JG38 DAG2 KOKS Erik & Sven CHAMPIGNONWIELTJES
  • JG 38 DAG 1 Jos en zijn mosselen op 3 wijze
  • DAMESAVOND 24
  • AARDBEIEN MET SINAASAPPEL ,WITTE CHOCOLADE EN CRUMBLE
  • BBQ ‘en een stukje vlees IERSE TOMAHAWK
  • CHORIZO KAAS DIP VAN BBQ
  • CAMEMBERT IN BLADERDEEG
  • DAG 14 JG37 KOKS STEVEN & BART BRUSCHETTA MET MOZZARELLA &ANSJOVIS
  • LIMOCELLO LEMON SORBET
  • KONIJN MET RODE WIJN ,SPEK,CHAMPIGNONS EN AARDAPPELPUREE
  • SOEPJE VAN ASPERGES
  • LAUWE SALADE VAN WITTE ASPERGES & FRIENDS
  • DE QUESADILLA MET PORTOBELLO
  • DAG 14 JG 37 koks KEVIN&MARC FILODEEGPAKKETJES MET GEITENKAAS EN VIJGEN
  • TRIFLE MET SPECULAAS EN PEER
  • KALFSLENDE MET ASPERGES EN GEKONFIJTE AARDAPPELS
  • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
  • MOSSELEN MET SAFFRAAN SAUS
  • DAG 13 JG 37 KOKS JEF& ERIK BLINI’S MET SKYR EN GEROOKTE ZALM
  • De TGV’ERS
  • CRÊPE SUZETTE
  • LAMSBOUT IN DE OVEN
  • ASPERGEVELOUTE MET GEROOKTE FOREL
  • EMPANADES met LAMSGEHAKT
  • LAMSBALLEKES MET CHIMICHURRY
  • DAG 12 JG 37 KOKS JOS & RIK GLAASJE MET ASPERGES EN RAUWE HAM
  • Welkom HERVE
  • WITBIERSABAYON
  • TARBOT MET SABAYON VAN WITBIER
  • SINT -JAKOBSVRUCHTEN MET DUVELSAUS
  • CAPPUCCINO VAN KARNEMELK MET WIT BIER
  • DAG 11 JG37 DIRK&NICOLAS KRUIDENBALLETJES
  • GEKARAMELISEERD WITLOOF MET KOFFIE-IJS EN SPECULAASROOM
  • VARKENSGEBRAAD IN BLADERDEEGKORST
  • WITLOOF-KNOLSELDERSOEP,GEROOKTE PALING EN EEN SLAATJE MET KNOLSELDER EN WITLOOF
  • GEVULDE WITLOOFBLAADJES
  • HAPJE MET WITLOOF ,BRIE EN SINAASAPPELSALSA
  • WRAP MET WITLOOF EN GEROOKT SPEK
  • DAG 10 JG 37 KOKS KEVIN&MARC VALENTIJNSMENU FROM TILDONK WITH LOOF
  • SABAYON ‘BIJ DE FLANTAART
  • FLANTAART EEN RECEPT UIT DE OUDE DOOS
  • FAZANT FINE CHAMPAGNE MET WITLOOF EN GRATIN DAUPHINOIS
  • CHAMPIGNONSOEP MET TRUFFELTOASTJES EN PANCETTA
  • CROQUE ‘MET WIJTING EN GARNAAL
  • MINISPIESJES MET SPRUITJES ,HAM EN MOZZARELLA
  • DAG 9 JG37 KOKS LOE&ERIK HARTIGE WAFELS MET HUMMUS
  • CITROENTAARTJES
  • OSSOBUCO VAN KALKOEN
  • TOMPOES MET CHAMPIGNONS,POMPOEN EN KASTANJEROOM
  • WITLOOFSOEP MET KAMMOSSELTJES EN EEN CRUMBLE VAN NOTEN
  • DAG 8 JG 37 KOKS JOS & RIK APERITIEFHAPJES
  • TGV’ERS IN AKTIE
  • VERSIERING KERSTTAFEL
  • APPEL HASSELBACK MET FROZEN GRIEKSE YOGHURT -GEZOUTEN KARAMEL-AMANDEL
  • GEVULDE KALKOEN MET PORTOSAUS
  • VISPANNETJES MET SINT-JAKOBSNOOTJES EN KERVEL
  • KERSTHAPJES MET CHAMPAGNE VRANKEN EN OESTERS
  • DAG 7 JG31 KOKS JEF& LOE. KROKANTE OOSTERSE KIPBUIDELTJES
  • MOELLEUX MET PASSIEVRUCHT
  • BALLETJES IN WITLOFROOMSAUS EN MOSTERDPUREE
  • DAG 6 JG31 KOKS SVEN&BART&STEVEN SPRUITJESSOEP MET SPEKJES
  • VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD
  • Vol en Vent
  • Pompoenfrietjes
  • Pasteibakjes recept
  • JG37 DAG 3 KOKS SVEN & BART POMPOENSOEP
  • PUNTARELLA SALADE
  • CRÈME VAN ERWTJES
  • BORRELHAPJES MET KAAS EN GEBAKKEN PEER
  • JG 37 DAG 2 Koks Dirk &Nicolas GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
  • JG37 DAG 1 MOSSELLEN op 3 wijze
  • JG37 DAG 1 RIK IS JARIG
  • Pizza alfa forni standardahz Leuven
  • CLAFOUTIS VAN RABARBER EN ASPERGES
  • ASPERGES MET GEPOCHEERD EI ,PUREE VAN DASLOOK
  • ASPERGES &VERSCHILLENDE SLASOORTEN
  • ASPERGES MET ZEEWIER
  • ASPERGEROOMSOEP MET GEROOKTE FOREL
  • BRUCHETTA
  • JG36 DAG 11 koks RIK &JOS voorgerecht AARDBEIEN &ASPERGES
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE CITROEN MET PROSECCO-SORBET
  • KOEKOEK-au-vin
  • PORTOBELLO OPGEVULD MET TOMAAT EN MOZZARELLA
  • MINI WORSTENBROODJES MET DIPSAUS
  • SPIESJE VAN BLOEDWORST MET APPEL
  • JG36 DAG 10 LEPELTJE MET EEND EN MANGO koks Marc & Kevin
  • Tgv’ers aan het werk
  • Ijs van Rik met banaan
  • VISPANNETJE MET ZALM EN KABELJAUW IN DE OVEN
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • SOUFFLÉ ‘MET EI EN KRAB
  • ASPERGEROOMSOEP
  • WIJNGAARDSLAKKEN MET ROQUEFORTSAUS
  • KAMSCHELPDIERTJES IN APPELSIEN ROOMSAUS
  • JG36 DAG9 koks Rik&Bart TARTARE VAN VERSE ZALM
  • DE 12 LEDEN VAN DE TGV 2023
  • LYCHEE PANNA COTTA
  • GELAKTE EENDENBORST MET CHINESE MIE
  • SPRING ROLLS MET GARNALEN
  • RIJST MET DOPERWTEN
  • FOE YONG HAI
  • BEEF SHANGHAI MET NOEDELS
  • LOEMPIA’SUIT DE OVEN
  • JG36 Dag 8 koks Sven & Loe Chinese voorgerechten GYOZA
  • GEKARAMELLISEERDE ANANAS MET PASSIEVRUCHTENSORBET EN KOEKJESCRUMBLE
  • KRUIDIGE LAMSBOUT MET AARDAPPELEN MET KNOFLOOK UIT DE OVEN
  • KROKANTE KALFSZWEZERIK
  • BRUSCHETTA MET COPPA EN GEITENKAAS
  • JG36 dag 7 koks Erik & Jef ZALMHAPJES MET GROENE ASPERGE EN DILLEROOM
  • PANNENKOEKEN MET BANAANTJES
  • VARKENSGEBRAAD BRIGITTE BARDOT
  • TOMATEN SOEP MET VOGELNESTJES
  • BLOEDWORST ‘MET APPEL EN WITLOOF
  • JG36 DAG6 KOKS NICOLAS & DIRK Crunchy wraprolletjes met zalm en avocado en wasabinootjes
  • MANGOMOUSSE MET PASSIEVRUCHT EN SPECULAAS
  • WILDRAGOUT MET PADDENSTOELEN,WITLOOF EN VEENBESSEN
  • CARPACCIO VAN OSSENTONG MET REMOULADESAUS EN GROENE SALADE
  • JAKOBSHAPJES
  • JG36 DAG5 KOKS JEF & LOE. GOUJONETTES VAN ZEETONG MET REMOULADESAUS
  • Jos 65 jaar
  • MANDARIJNTAARTJES
  • EVERZWIJNSTEAK MET SINAASAPPELCRUMBLE EN GEGRILDE MANDARIJN
  • SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET FLINTERDUNNE VENKEL EN MANDARIJN
  • POMPOEN CAPPUCCINO MET ANSJOVIS WAFELTJE
  • JG 36 Dag 4 koks Sven & Nicolas GEVULDE CHAMPIGNONS MET SPEK EN MOZZARELLA
  • FRUITCOUSCOUS
  • VARKENSHAASJE AMANDELEN EN ORANJEBLOESEM MET BLOEMKOOL EN WORTELEN
  • GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN WITLOOF EN SCHELPJES
  • JG36 dag3 Jos & Dirk hapjes van Jos pensioen
  • Tgv’ers aan het werk
  • GEVULDE APPELS MET WALNOOT ROZIJNEN EN WHISKEY
  • GEGRILDE LAMSKOTELETTEN MET BOONTJES EN EEN TOMATENSLAATJES
  • POMPOEN Soep
  • JG 36 dag 2 kok Steven & Erik FILODEEGPAKKETJES MET LAMSGEHAKT EN WORTELSALADE
  • BBQ ‘HAPJES
  • BBQ einde seizoen 21-22 STEVEN & BART HAPJES
  • PANNA COTTA OP Z’N INDONESISCH
    Archief per maand
  • 05-2025
  • 04-2025
  • 03-2025
  • 02-2025
  • 01-2025
  • 12-2024
  • 11-2024
  • 10-2024
  • 09-2024
  • 06-2024
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 06-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 06-2021
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 06-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 01-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 09-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Zoeken in blog

    Tildonkcity
    Tildonks Gastronomisch Vennootschap
    38 STE JAARGANG
    Opgericht oktober 1987
    WELKOM BIJ DE TILDONKSE GASTRONOMISCHE VENNOOTSCHAP CULINAIRE DONDERDAGEN VOOR 12 VRIENDEN
    05-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OCTOGOON
    YVES & MIRJAM  HEBBEN GISTEREN HUN ON-SITE RESTAURANT OCTOGOON VOORGESTELD

    DAGSCHOTELS TE VERKRIJGEN AAN  Â€ 11
    OPEN ELKE WERKDAG VANAF 11U45 TOT 14U30
    MENU 
    M 6/12/2010   VARKENSGEBRAAD MET ERWTEN EN WORTELEN ,NATUURAARDAPPELEN
    ENZ
    RESERVEREN OP TEL 016/400606
    E-MAIL :INFO@OCTOGOON.BE
    WEBSITE:WWW.OCTOGOON.BE

    WE WENSEN ONZE COLLEGA VEEL SUCCES MET DE NIEUWE ZAAK









    05-12-2010 om 15:01 geschreven door de loe  


    04-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAGERECHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    04-12-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEBARDEERDE FAZANTENFILETS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DIT HEB JE NODIG IN DE WINKELKAR

    700GR FAZANTENFILETS
    6 SNEETJES GEZOUTEN SPEK
    SAP VAN EEN CITROEN
    3 EETL BOTER
    1 KOFFIEL.MOSTERD
    4 JENEVERBESSEN
    1/4 KOFFIEL.ROZEMARIJN
    PEPER
    GRONDWITLOOF UIT TILDONK
     BOSCHAMPIGNONS EN WILDSNIPPERS

    VOORBEREIDINGEN
    LAAT DE FAZANTENFILET OP KAMERTEMP. KOMEN EN WIKKEL ELKE FAZANTENFILET IN EEN SNEETJE SPEK DAT U VASTMAAKT MET EEN COCKTAILPRIKKER
    WITLOOF STOVEN 

    BEREIDING 15MIN

    1.LAAT DE BOTER HEET WORDEN IN EEN BRAADPAN EN BAK DE FAZANTENFILETS AAN BEIDE ZIJDEN AAN (2 MIN)NEEM ZEUIT DE BRAADPAN EN DOE ER HET CITROENSAP,DE ROOM EN DE MOSTERD BIJ.
    2./MENG GOED DOOREEN EN BRENG OP SMAAK MET PEPER,1/4 KOFFIEL.ROZEMARIJN EN 4 JENERBESSEN
    3.LEG DE FAZANTENFILETS IN DE SAUS DEK DE PAN AF EN LAAT OP EEN ZACHT VUUR GAAR WORDEN(-+6 MIN)
    4.HAAL HET VLEES UIT DE PAN EN LAAT DE SAUS OP EEN HEVIG VUUR INKOKEN TOT DE GEWENSTE DIKTE
    5.ONDERTUSSEN IS HET WITLOOF GESTOOFD

    AFWERKING

    SCHIK DE FAZANTENFILETS OP EEN SCHOTEL .OVERGIET MET DE SAUS EN VERSIERD MET HET GESTOOFD WITLOOF .DIEN OP MET KROKETTEN










    04-12-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORGERECHT VAN DE FONZ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE MENU KOMT MET DE BOOT

    04-12-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    03-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laurent zijn hoofddeksel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-12-2010 om 22:24 geschreven door de loe  


    02-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DESSERT VANILLE-IJS MET ZEEZOUT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanille-ijs met zeezout en olijfolie

    Tiramisu met speculoos:
    - 100 gr bloemsuiker
    - 4 eieren
    - 2 eetlepels cognac
    - 500 gr mascarpone
    - speculaaskoekjes (vierkante)

    Pannacotta van witte chocolade met vanille:
    - 5 dl room
    - 50 gr fijne suiker
    - 2 blaadjes gelatine
    - 100 gr witte chocolade
    - 1 vanillestokje
    - 5 takjes munt of een trosje rode bessen, voor de garnituur

    Bereiding

    Schep een bolletje vanille-ijs uit en besprenkel het met grof zeezout en extra vierge olijfolie.

    Tiramisu met speculoos:
    Meng de bloemsuiker met de eierdooiers en een eetlepel cognac. Roer alles goed door elkaar en voeg daarbij de mascarpone.
    Klop het eiwit stijf. en meng het voorzichtig met het mascarpone-mengsel.
    Sop de speculaaskoekjes in een mengsel van oploskoffie met water en een eetlepel cognac . Leg de koekjes op de bodem van een glaasje en doe er een lepel van het mascarpone-mengsel op. Werk zo verder in laagjes tot het glas gevuld is.

    Pannacotta van witte chocolade met vanille:
    Verwarm de room en de suiker op een zacht vuur tot de suiker volledig opgelost is.
    Snijd het vanillestokje overlangs door en schraap de zaadjes los. Doe alles mee in de warme room. Week 2 blaadjes gelatine in koud water. Wanneer de room begint te koken, haal je hem van het vuur en roer je de stukjes witte chocolade erdoor, tot ze volledig gesmolten zijn. Roer dan ook de uitgeknepen gelatineblaadjes erdoor.
    Giet het mengsel door een fijne zeef om het vanillestokje eruit te halen en doe het in glazen op potjes. Zet minstens 3 uur in de koelkast zodat het kan opstijven.
    Werk af met een takje munt of rode 

    02-11-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    01-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VARKENSHAASJE MET KRUIDENKAAS,APPELTJES,PREIRINGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Varkenshaasje met kruidenkaas en spek, appeltjes, preiringen, pijnboompitten, witloof, uienconfijt en amandelkroketjes



    IngrediĂŤnten

    Witloof met uienconfijt: - 4 stronken witloof - uienconfijt - 1 sinaasappel

    - een halve citroen - 2 klontjes suiker - peper en zout

    Appeltje met prei en pijnboompitten: - 4 witte prei - 2 appelen van de jef - 2 eetlepels pijnboompitten

    - 3 klontjes suiker - boter - een halve citroen

    - peper en zout

    Varkenshaasje met kruidenkaas en spek: - 1 varkenshaasje - 1 doos kruidenkaas (250 gr Fiadelfia) - 150 gr ontbijtspek (gerookt)

    - rundsfond - runderbouillonblokje - room - roux

    Amandelkroketjes: - 2 kg puree aardappelen - 2-3 eierdooiers - amandelschilfers - boter, peper en zout



    Bereiding

    Witloof met uienconfijt: Snijd de harde delen van het witloof. Breng 1 liter water met peper en zout, 2 klontjes suiker en een halve citroen aan de kook. Doe het witloof erbij en laat 10 minuten koken. Laat het witloof daarna goed uitdruppelen. Was de sinaasappel goed, schil ze en snijd de schil in blokjes. Kook de blokjes schil af en meng ze met de uienconfijt.

    Appeltje met prei en pijnboompitten: Snijd de prei in heel dunne ringen en spoel ze af. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd ze in twee. Hol de appelen uit tot er aan alle zijden ten minste 1 cm vruchtvlees overblijft. Stoof de prei, samen met de suiker, het citroensap, peper en zout aan in boter. Doe er na 5 minuten de pijnboompitten bij en laat nog even nagaren.

    Varkenshaasje met kruidenkaas en spek: Snijd het varkenshaasje open en bestrijk de binnenkant met de kruidenkaas. Wikkel het vlees stevig in met het spek. Verhit wat boter in de pan en bak het vlees langs alle kanten goed aan. Zet het dan nog 10 tot 20 minuten in de oven op 180°C, tot het helemaal gaar is. Haal het vlees dan uit de oven en laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Giet wat rundsfond in de pan waarin je het vlees gebakken hebt. Doe er het bouillonblokje en eventueel nog wat boter bij en roer goed. Doe er dan een flinke scheut room bij en kruid af. Laat de saus goed inkoken en doe er eventueel wat roux bij, om te laten indikken.



    Amandelkroketjes: Je kookt de aardappelen gaar en stampt ze tot puree. Meng hier de eierdooiers, de boter en een deel van de amandelschilfers door en kruid af met peper en zout. Vijzel de andere amandelschilfers fijn. Neem 2 kommetjes, vul eentje met het eiwit en eentje met een mengeling van paneermeel en amandelschilfers. Maak bolletjes van de puree, rol ze eerst in het eiwit en daarna in het paneermeelmengsel. Laat ze best 1 dag in de koelkast rusten, zodat ze niet breken tijdens het bakken. Bak ze af in de frituur.


    01-11-2010 om 20:56 geschreven door de loe  


    31-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLIJ GEVULDE FLENSJES DESSERT VAN DE NICOLAS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-10-2010 om 10:03 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISSOEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen IIII
    INGREDIENTEN
    - 2 wortelen

    - 2 wit van prei
    - 1 dikke ajuin
    - 2 aardappelen
    - 2 liter kippenbouillon
    - 8 gerookte forelfilets
    - 2 tomaten
    - 2 dl room
    - 1 eetlepel gehakte peterselie
    - peper en zout

    Bereiding

    Was de groenten en snijd ze in een groffe brunoise (blokjes). Stoof ze aan in een beetje vetstof en bevochtig met kippenbouillon. Doe de gerookte forelfilets erbij en laat een 20-tal minuten doorkoken. Mix de soep en kruid bij, indien nodig. Voeg de room toe en dien op met enkele reepjes gesneden forel, wat tomatenblokjes en peterselie of dille.

     

    31-10-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. KROKETTEN VAN ONS OMA IN AKTIE NICOLAS & STEVEN
    Kroketten op Wijze van Tante Steven

    Benodigheden: 2Ă 3 personen

    -        8 Ă  10 aardappelen

    -        1 ei

    -        Peper, zout, nootmuskaat

    -        Paneermeel

    -        Bakpapier

    Bereiding:

    1)     Aardappelen koken of zelfs liever dampen, afgieten en goed laten drogen

    2)     Pureren, peper, zout en nootmuskaat toevoegen alsook eierdooier, goed mengen met de klopper. Dit dient warm te gebeuren, eventueel daarna wat laten afkoelen.

    3)     Kroketten vormen

    4)     Kroketten door losgeklopt eiwit rollen, liefst gemengd met een weinig olie en door paneermeel rollen

    5)     Een nachtje in koelkast laten rusten, dit op bakpapier zodat ze niet aan elkaar kleven

    6)     Bakken in zeer heet vet









    HULP LIJN 

    31-10-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    30-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KORT BIJ ELKAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen de bolle & jos waren afwezig

    30-10-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    10-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSE KAASROOM MET NOORDERKRIEKEN ,NOTEN EN CHOCOLADE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 8EL UITGELEKTE NOORDERKRIEKEN OP SIROOP, 4EL KRIEKENSAP, 250 GR PLATTEKAAS, 4 EL ACACIAHONING, 2 EL CITROENSAP, 11/2 DL OPGEKLOPTE ROOM,50 GR ZWARTE CHOCOLADESCHILLERS,50 GR GEHAKTE HAZELNOTEN
    GARNERING: GEHALVEERDE WALNOTEN,DUNNE WAAIERVORMIGE WAFELTJES

    BEREIDINGSWIJZE

    VERDEEL HER FRUIT OVER 4 COUPES EN BESPRENKEL MET KRIEKENSAP. KLOP DE PLATTEKAAS OP MET DE HONING EN HET CITROENSAP.MENG ER DE ROOM ONDER SAMEN MET DE CHOCOLADE EN DE HAZELNOTEN;LAAT OPSTIJVEN IN DE KOELKAST.SERVEER HET GERECHT GEGARNEERD MET DE NOTEN  EN HET WAFELTJE

    10-10-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    09-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROODBAARSFILET MET PREI ,GRIJZE GARNALEN EN CHAMPAGNESAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 600GR ROODBAARSFILET-1 STENGEL PREI-4 GROTE AARDAPPELEN(ZACHTKOKEND)-100GR GEPELDE GRIJZE GARNALEN-2 SJALOTTEN-2 DL CHAMPAGNE(BRUT) OF SCHIJMWIJN-1 DL ROOM(33% V.G.-P/Z


    KOOK DE GESCHILDE AARDAPPELEN IN GEZOUTEN WATER,GIETAF,STAMP TOT PUREE EN KRUID MET P/Z.
    SNIJ DE SJALOTTEN FIJN ,VOEG DE CHAMPAGNE OF SCHIJMWIJN TOE EN LAAT TOT EEN DERDE INKOKEN.ZEEF DE SAUS ,VOEG ROOM ,P/Z EN LAAT OPNIEUW INKOKEN;
    SNIJ DE PREI ZEER FIJN,STOOF 3 MIN. IN BOTER.BAK DE VISFILET KORT AAN BEIDE KANTEN IN GEZOUTEN BOTER.
    DRESSEER DE WARME BORDEN.LEG ONDERAAN 1 EL PUREE ,DE PREI EN DE GARNALEN;DAARBOVENOP DE ROODBARSFILET.WERK AF MET DE SAUS.

    09-10-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    08-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAN HET FORNUIS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE LAURENT EN JOS AAN HET FORNUIS

    08-10-2010 om 21:44 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRIS SCAMPISLAATJE MET PEER VAN DE JEF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen VOOR 4 PERS
    20 SCAMPI'S-2 HARDE CONFERENCEPEREN VAN DE JEF-250 GR GEMENGDE SLA-VINAIGRETTE-STOKBROOD-OLIJFOLIE-ITALIAANSE KRUIDENMIX
    VINAIGRETTE:
    3EL.OLIJFOLIE-1 EL WITTE ACETO BALSAMICO-1KL.UI-1 SJALOT-1 TEENTJE KNOFLOOK-1EL GEHAKTE WALNOTEN OF PIJNBOOMPITTEN-1 EL ROZIJNEN-50GR KNAPPERIG GEBAKKEN SPEKJES
    MARINEER DE SCAMPI'S IN OLIJF OLIE MET ITALIAANSE KRUIDENMIX.SNIJ DE PEREN IN BLOKJES EN MENG MET DE SCHOONGEMAAKTE SLA. BAK DE SCAMPI'S KROKANT.SCHIK OP EEN BORDJE EN VOEG VINAIGRETTE TOE NAAR BELIEVEN.SERVEER MET STOKBROOD
    VOOR DE VINAIGRETTE:
    MENG DE OLIJFOLIE EN ACETO BALSAMICO.SCHUD GOED.VOEG DE VERSNIPPERDE UI,SJALOT EN LOOK TOE EN BRENG OP SMAAK MET P/Z EN ANDERE KRUIDEN NAAR KEUZE.
    VOEG GEHAKTE WALNOTEN OF PIJNBOOMPITTEN EN ROZIJNEN TOE.VOEG DE GEBAKKEN FIJNGEKNIPTE EN OP KEUKENPAPIER GEDROOGDE SPEKJES TOE OP HET MOMENT DAT DE VINAIGRETTE WORDT GEBRUIKT

    08-10-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    07-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE FRANZ & LAURENT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen NA EEN LANGE AFZONDERING VAN VROUW EN DRANK ? HEBBEN ZE EEN MOOIE EN LEKKER MENU SAMENGESTELD .

    07-10-2010 om 00:00 geschreven door de loe  


    28-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DESSERT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28-09-2010 om 23:02 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORGERECHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MENU IS NOG NIET BINNEN

    28-09-2010 om 23:01 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTOGRAAF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE LAURENT WAS FOTOGRAAF VAN DIENST

    28-09-2010 om 23:00 geschreven door de loe  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIP MET SHERRY,SINAASAPPEL EN OLIJVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 1 EETLEPEL OLIJFOLIE-6 GROTE KIPPENBOUTEN-20GR BOTER-1 GROTE BRUINE UI,FIJNGEHAKT-1 WORTEL,FIJNGEHAKT-1 STRENGEL BLEEKSELDER,FIJNGEHAKT-1 VERS LAURIERBLAD-4 EETL FINO(DRY) SHERRY-4 EETL MANZANILLA-2 1/2 THEEL GESNIPPERDE SINAASAPPELSCHIL-1,85 DL GEZEEFD,VERS SINAASAPPELSAP-2,5 DL ZELFGEMAAKTE OF ZOUTARME KIPPENBOUILLON-150 GR SPAANSE GROENEN OLIJVEN MET ANSJOVIS-1 NAVELSINAASAPPEL,GEPELD EN IN BLOKJES VAN 1,5X1,5 CM GESNEDEN-1 HANDVOL BLADPETERSELIE

    VERWARM DE OVEN VOOR OP 180°C.VERHIT DE OLIE IN EEN GROTE ZWARE KOEKENPAN OP MATIG TOT HOOG VUUR.BAK DE KIPPENBOUTEN IN TWEE OF DRIE PORTIES 5 MIN. AAN TOT ZE NET BRUIN ZIJN .LEG ZE IN EEN GROTE BRAADSLEDE.
    GIET ALLE OLIE OP 1 EETLEPEL NA UIT DE PAN EN ZET HET VUUR LAAG. DOE DE BOTER EN UITJES IN DE PAN EN LAAT DE UITJES IN CIRCA 8 MIN.GOUDBRUIN BAKKEN.VOEG DE WORTEL,DE SELDERIJ EN HET LAURIERBLAD TOE EN LAAT DIE 10 MIN.MEEBAKKEN TOT ZE ZACHT EN LICHT GOUDBRUIN ZIJN
    SCHENK DE SHERRY ERBIJ EN VERVOLGENS NA 1 MIN.DE SINAASAPPELSCHIL,HET SINAASAPPELSAP EN DE BOUILLON.LAAT DIT ALLES AAN DE KOOK KOMEN EN ROER EVENTUELE AANBAKKESELS VAN DE BODEM VAN DE PAN LOS.SCHENK HET MENGSEL OVER DE KIP EN ZET DIE 1 TOT 1/14 UUR IN DE OVEN,OF TOT DAT DE KIP MOOI GOUDBRUIN IS EN BIJNA GAAR.
    GIET HET BRAADVOCHT IN EEN KLEIN PANNETJE; DEK DE KIP AF EN HOUD HEM WARM;SCHEP HET VET AF DAT BOVENOP DE SAUS DRIJFT,BRENG DE SAUS AAN DE KOOK EN LAAT HEM 20 MIN.ZACHTJES KOKEN,TOT HIJ WAT DIKKER IS GEWORDEN.SCHENK DE SAUS OVER DE KIP,STROOI ER DE OLIJVEN EN STUKJES SINAASAPPEL OVER EN ZET DE KIP NOG 10 MIN. IN DE OVEN.BESTROOI HET GERECHT VOOR HET SERVEREN MET WAT VERSE GESNIPPERDE PETERSELIE EN GEEF ER BIJVOORBEELD ROMIGE AARDAPPELPUREE OF KROKANT GEBAKKEN AARDAPPELTJES EN EEN GOEDE SALADE BIJ

    28-09-2010 om 00:00 geschreven door de loe  





    Mijn favorieten
  • Bloggen.be
  • de brousse
  • weer vandaag
  • tilloenk
  • haacht
  • ALGEMEEN EXPERTISE CENTRUM

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    Foto

    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs