Niets is moeilijker dan iedere dag iets anders op tafel te goochelen.
De komende weken serveer ik:
baby receptjes van fruit tot groentepap.
Allerlei gemakkelijk te bereiden voorgerechten.
Heerlijke soepen.
Voedzame en gemakkelijk te bereiden hoofdschotels.
Overheerlijke desserts.
Leuke ideeën voor een vieruurtje
Het nieuwe schooljaar is begonnen en dan ben ik er graag bij om de schoolgaande kinderen er attent op te maken dat ze maar beter zoveel mogelijk vis kunnen eten, want het zijn de slimmeriken die vis eten!
Kabeljauwmoten met groentejulliene (voor 4 personen)
Nodig: 1 zakje groentejulienne, 2 gehakte sjalotten, 4 kabeljauwmoten, 2 dl slagroom, 1 citroen, zout, peper en gehakte peterselie.
Bereiding: Leg de groentejulienne en de sjalotten onderaan een beboterde gratineerschotel. Leg er de stukken kabeljauw op en giet er de slagroom over. Snij de citroen in rondjes en leg hem op de vis. Kruiden met peper en zout. Bedekken en 20 à 30 minuten in een voorverwarmde oven laten bakken. Opdienen met rijst.
|