Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ! nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
17-11-2015
Panna cotta met een vleugje mokka aroma en een coulis van chocolade
Dankzij met gewonnen mand gevuld met zoveel chocolade kan ik de laatste dagen leuk experimenteren met chocolade receptjes. Vandaag heb ik gekozen voor dit bijzonder simpel maar zeer lekker en snel klaar receptje.
Nodig :
- 250 ml room van 30 % vetgehalte
- 60 gr suiker
- 2 gelatineblaadjes van 3 gr het stuk
- enkele druppels mokka aroma
- 1 zakje vanillesuiker
Nodig voor de chocoladecoulis :
- 50 gr pure chocolade
- 10 gr melkerijboter (goei boter)
- 50 ml room van 15 % mag ook van 30 % zijn
Werkwijze :
Vul een ruimtekommetje van Tupperware met water en leg hierin de blaadjes gelatine om te laten weken. Doe de room samen met de suiker in de Microcook schenkkan en laat dit verwarmen op 800 Watt gedurende 3 minuten. Voeg dan het mokka aroma toe en tevens de uitgeknepen blaadjes gelatine. Niet meer verwarmen maar wel goed door elkaar roeren met behulp van de platte klopper.
Verdeel dit mengsel over 6 kleine dessert glaasjes en zet het in de koelkast.
Voor de chocoladecoulis doe je de chocolade samen met de boter en 25 ml room in een ander microcook schenkkannetje en zet het in de microgolf op 800 Watt gedurende 1.30 min. Roer dan zeer goed door en voeg de overige 25 ml room toe.
De coulis pas toevoegen als de panna cotta al stijf is, dit kan al na een uurtje.
Eventueel afwerken met een framboosje.
Wie wil er nu niet zo'n lekker toetje na zijn maaltijd ?
Momenteel aardbeien teveel in onze tuin. Heerlijk vers geplukt om zo te eten. Maar natuurlijk heb ik ook al aardbeienconfituur gemaakt en vandaag als toetje een heerlijke snel bereidde aardbeienmousse.
Nodig :
- 250 gr verse aardbeien
- 2 2/1 blaadje gelatine
- 3 eetlepels witte suiker
- 250 ml slagroom
Nodig voor de aardbeiengelei :
- 200 gr aardbeien
- sap van 1 citroen
- 3 soeplepels witte suiker
- 1 blaadje gelatine
Werkwijze l
Doe de 2 en een half blaadje in een kommetje met koud water en laat deze even weken. Ondertussen was je de aardbeien, haal er het kroontje af en mix ze fijn in de extrachef of turbomax. Voeg de suiker er aan toe. Klop de slagroom stijf in de speedychef of met de mixer tot yoghurtdikte. Doe een klein beetje van de gemixte aardbeien in een microkommetje om te verwarmen in de microgolf en voeg nadien hierbij de uitgeknepen gelatineblaadjes. Meng goed onder elkaar en voeg de rest van de gemixte aardbeitjes er ook bij. Voeg dan heel de aardbeienmassa toe aan de stijfgeklopte slagroom. Schenk in glazen kommetje en zet een uurtje in de ijskast om op te stijven.
Maak ondertussen de aardbeiengelei door de 200 gr aardbeien ook fijn te mixen, voeg er de suiker bij. Het sap van 1 citroen verwarm je een beetje en voeg hierbij ook een geweekt en uitgeknepen gelatineblaadje. Voeg dit mengsel toe aan de gemixte aardbeien.
Doe deze rode gelei over de reeds half opgesteven aardbeienmousse.
Zet terug in de ijskast om verder op te stijven en versier net voor het opdienen met een blaadje citroenmelisse en 1 klein aardbeitje.
Voor al wie je lief is, een heerlijk dessertje om mee te delen ;-)
Ik was een tijdje afwezig....maar hoop het met deze taart terug in orde te maken......
Nodig :
- 2 dozen Madeirakoekjes
- 1/2 l melk
- 2 eieren
- 50 gr maïzena
- 180 gr bloemsuiker
- 1 pakje vanillesuiker
- 250 gr solo of planta naar keuze
- 1 koffielepeltje oploskoffie
- 2 repen pure chocolade ( van die repen die per 3 verpakt zitten)
Werkwijze :
De melk met de maïzena koken, goed kloppen zodat er zich geen klontjes vormen. De gebonden melk laten koud worden door de kom in een koud waterbad te zetten. De eidooiers + bloemsuiker + vanillesuiker goed mixen en de op kamer temperatuur gebrachte boter erbij mixen, eveneens de oploskoffie in een koffielepeltje heet water oplossen en toevoegen. Goed mixen tot een luchtige massa.
Daarna de gebonden melk toevoegen en nog eens goed kloppen.
De eiwitten stijfkloppen en de gesmolten chocolade toevoegen en goed onder elkaar mengen.
Een springvorm bekleden met zilverfolie en de bodem en zijwanden bedekken met madeirakoekjes. Een laag crème indoen nu en dan een laag koekjes leggen, weer een laag crème en weer een laag koekjes en nog eens crème. Als laatste de stijfgeklopte eiwitten met de chocolade over de bereiding uitstrijken.
Een nachtje de koelkast inzetten om te laten opstijven en afwerken met een laagje geraspte chocolade. Dit kan je gemakkelijk door met de dunschiller over een reep chocolade te gaan.
Onder het motto alles eens geprobeerd te hebben...vandaag een heerlijk, simpel maar toch apart toetje gemaakt !
Nodig voor 7 kleine glaasjes :
- 400 ml halfvolle melk
- 100 ml Baileys
- 2 eieren
- 50 gr suiker
- 20 gr maïzena
Werkwijze :
Doe de melk samen met de Baileys in het microcook schenkkannetje maar hou je heel klein beetje apart en doe deze in de shaker en zet hem 4 minuten in de microgolf op 800 Watt. Doe verder in de shaker de eieren, suiker, maizena en schud krachtig. Voeg dit mengsel nu toe aan de kokende melk en klop met je halve klopper even door en zet dan nog 2 minuten terug in de microgolf op 800 Watt.
Uitschenken in kleine glaasjes en afwerken met geraspte chocolade.
De caramelmousse is het recept van chocolademousse wat ik al eerder heb beschreven op mijn blogje alleen is de chocolade vervangen door caramelchocolade.
Nodig voor de speculaasmousse :
- 2 eiwitten
- 100 gr suiker
- 125 gr speculaas
- 500 ml room
Werkwijze :
De speculaas fijnmalen in de extrachef wat heel snel gaat.
De eiwitten stijfkloppen in de speedychef.
De room stijfkloppen met de mixer en op het einde de suiker toevoegen en de gemalen speculaas.
Alles bij elkaar mengen nu met behulp van de siliconen spatel.
Verdelen over glaasjes of je kan het ook in de allegra schalen opdienen.
Slechts een 15 minuten in de koelkast laten opstijven en dan langzaam oplepelen ;-)
Heerlijk dessertje en zeker op microgolf manier zo vlug klaar en net weer eens iets anders met toevoeging van gedroogde abrikozen en vijgen.
Nodig :
- 500 ml melk
- 4 eidooiers
- 20 gr maïzena
- 100 gr suiker
- 2 stuks steranijs
- 1 scheutje batida de coco (facultatief)
- enkele gedroogde abrikozen en vijgen
Werkwijze :
Doe de melk in de microcook schenkkan en hou 2 eetlepels apart die je in de 2 liter maatbeker doet. De microcook schenkkan met melk en suiker en de 2 stuks steranijs zet je in de microgolf voor 5 minuten op 800 Watt zodat je melk aan de kook gaat. Ondertussen splits je de eieren en doe je bij de eigelen nu de maïzena en de 2 eetlepels melk. Klop dit goed los met behulp van de klopper. Voeg dan dit mengsel bij de warme melk en klop goed op, voeg ook een beetje batida de coco toe. Zet dan de microcook schenkkan 3 x 1 minuut terug in de microgolf en tussenin telkens roeren. Je crème is klaar nu en kan in lage schaaltjes worden uitgegoten. Snij enkele stuks gedroogd fruit in fijne reepjes en leg die op de pudding. Zet de schaaltjes dan enkele uurtjes in de ijskast om te laten opstijven.
Bestrooi eventueel net voor het opdienen nog met wat suiker en met behulp van een bunsenbrandertje kan je de suiker dan laten karameliseren zodat je nog een heerlijk krokant korstje bovenop krijgt. Je kan het ook even onder de grill zetten.
Eventueel kan je de suiker erover ook weglaten indien je hier niet gek van bent.
Doe de melk samen met de in stukjes gesneden Mars in het schenkkannetje en zet het 2 x 2 minuten in de microgolf op 800 Watt tot dat de Mars gesmolten is. Mix ondertussen het eigeel samen met de suiker tot dat het mengsel verbleekt is. Voeg dan de mascarpone erbij. Voeg tenslotte het melk/Mars mengsel toe bij de rest en meng tot je een homogeen geheel bekomt. Zet in de koelkast om te laten afkoelen.
Voor het koekje snij je de carambars in 2 stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ze 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Ze worden hard bij het afkoelen.
Hier vroegen ze nog bij.....zouden ze het dan lekker vinden ????? ;-))
Momenteel zijn de nectarines hier spotgoedkoop. Wij betaalden 2 voor een plateau van 6 kilo.... Dan kan je al aardig experimenteren met lekkere dessertjes hé ;-) En onderstaand super gemakkelijk nagerecht zal zeker en vast herhaald worden.
Nodig :
- 6 vaste nectarines
- 1/2 liter witte wijn (een lekkere die je zelf graag drinkt)
- 200 gr suiker
- 1 vanillestokje
- basilicum
- nougat ijscrème of vanille ijscrème naar keuze
Werkwijze :
Kook de witte wijn samen met de suiker en het in 2 gesneden vanille stokje (overlangs doorsnijden zodat de zaadjes vrijkomen). Leg ook de stelen van de basilicum bij in het kookvocht. Van zodra de wijn kookt voeg je de in stukken gesneden en van pit ontdane nectarines toe. Laat dit even doorkoken gedurende een 5 minuten.
Haal van het vuur en zet de afgesloten pot met de perziken erin nu in de ijskast samen met snippers van basilicum voor een 3 tal uren om verder te laten marineren.
Voor het serveren schep in diepe borden een deel witte wijnsiroop samen met de stukken nectarines en snippers van basilicum. Schep in het midden 1 of 2 bollen ijscrème. Ga met de pepermolen over de randen van je borden....want ook de combinatie van peper en basilicum is super !
En nu genieten van die heerlijke zuiderse smaken !
- vanillezaadjes naar smaakt (inhoud van een vanillestokje of uit een zakje)
Voor de karamelchocoladecrème :
- 100 gr van de karamel (van hierboven)
- 50 gr stukjes pure chocolade
- 250 ml slagroom (30 % vetgehalte)
- 7 glaasjes
- 6 gebroken speculaasjes
- chocoladedecoratie naar wens
Werkwijze :
Smelt 1/3 van de suiker op een zacht vuurtje (niet in je schenkkan doen) maar in een steelpannetje. Voeg dan geleidelijk de rest van de suiker toe en maak een goudbruine karamel. Kook de slagroom met behulp van je schenkkannetje in de microgolf (2 minuten op 750 w) en voeg die straalsgewijs op de karamel....Voeg een snufje zout en vanille toe. En wees voorzichtig bij het toevoegen van de room op de karamel.
Weeg 100 gr karamel af, meng de stukjes chocolade erbij en laat afkoelen tot ongeveer 30°C. Klop de slagroom halfvast op en meng onder het mengsel karamel-chocolade.
Leg in ieder glaasje onderaan wat gebroken speculooskruimels, vul tot op 1 cm van de rand van het glaasje met de karamelchocoladecrème en plaats in de koelkast een half uurtje. Giet er dan een dun laagje van de resterende karamel op aan de bovenkant
Plaats nu voor een 2 tal uurtjes terug in de koelkast en decoreer met een chocoladedecoratie of bresilienne naar keuze.
Met wat overrijpe bananen in huis zelf homemade bananenijs gemaakt zonder toegevoegde suikers of zelfs niks anders...Puur bananen.
Met behulp van de extrachef...is dat zo gebeurd.
Nodig :
- 4 overrijpe bananen
- extrachef
Werkwijze :
Snij de bananen in kleine rondellen en steek die in een diepvriespotje gedurende enkele uurtjes in de vriezer zodat de stukjes bevrozen zijn.
Doe ze dan in de extrachef en trek enkele keren totdat je een smeuiige massa bekomt. In het begin lijken het allemaal brokjes te zijn...maar je trekt gewoon door en je zal zien dat het vanzelf een smeuiige bananenijs wordt.
Zin in chocolade......? Met deze heerlijke mousse en coulis van aardbeien zal het je smaakpapillen zeker prikkelen ;-)
Nodig :
- 150 gr witte chocolade
- 6 petit suisses
- 3 eieren
- 50 gr poedersuiker
- 200 gr verse aardbeien
- 1 eetlepel agavesiroop
- een snufje zout
Werkwijze :
Splits de eitjes en klop het eiwit samen met de snuf zout stijf in de speedychef en meng er na even mixen ook 25 gr poedersuiker onder of met de mixer in de 4 in 1 mengkan.
Doe de chocolade in het microcook schenkkannetje en laat smelten in de microgolfoven gedurende 1.5 minuten op 350 Watt...roer door en zet eventueel nog een minuutje terug.
Voeg bij de eigelen de uitgelekte petit suisses en 25 gr van het poedersuiker. Meng met behulp van de siliconen spatel dit mengsel goed onder elkaar. Giet de gesmolten chocolade nu bij.
Spatel als laatste het stijfgeklopte eiwit onder het mengsel.
Doe de gewassen aardbeien in de turbomax en maak ze fijn tot een coulis, voeg dan de agavesiroop eraan toe en meng nog 1 keer.
Neem glaasjes en doe op de bodem wat van de coulis en giet hieronder wat chocolademengsel.
Werk af met een kleine aardbei en een blaadje munt !
Zin in een flan maar niet in een lange bereiding....zeker deze werkwijze eens uitproberen !
Nodig :
- 2 soeplepels Maïzena
- 200 ml melk
- 1 ei
- 2 soeplepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 tas of kommetje
Werkwijze :
Doe een beetje melk van je 200 ml apart in de shaker waarbij je alle overige ingrediënten voegt en schud goed door elkaar. Voeg het dan terug bij de rest van de melk in de tas of kommetje.
Zet nu het kommetje in de microgolf gedurende 2.30 minuten op 800 watt. Kijk of het al gaar is en anders zet je nog 1 minuut bij. Dan 1 uur laten rusten in de ijskast alvorens op te eten.
En met behulp van de mini squeeze-it mooi in een glaasje gedecoreerd !
Nodig :
- 250 gr mascarpone
- 60 gr poedersuiker
- 1 soeplepel amaretto
- 1 dl slagroom
- 25 gr suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 8 Lotus speculoosjes
- 500 gr aardbeien
Werkwijze :
Meng de mascarpone, de poedersuiker en de amaretto onder elkaar met behulp van de halve klopper. Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker en spatel die onder de mascarpone.
Verkruimel de speculoosjes. En doe een laagje hiervan op de bodem van je glaasjes. Was de aardbeien, dep ze droog en hou er enkele apart om ze op het einde in stukjes te snijden en als decoratie te gebruiken.
Doe bovenop de speculooskruimels wat fijngesneden aardbeien en dan een laagje mascarponecrème met behulp van de mini squeeze-it. Hierboven weer een laagje speculooskruimels, aardbeien en crème. Eindig met enkele fijngesneden aardbeien.
Zet nog een uurtje in de koelkast om te laten opstijven.
Lekker en makkelijk met de kinderen te maken met behulp van de mini tartelettevorm of mini muffinvorm.
Nodig voor ong. 25 stuks :
- 100 gr melkchocolade of pure naar eigen smaak
- 50 gr boter
- 1 mars
- 50 gr krispies
- 25 gr gemalen kokos
Werkwijze :
Breek de chocolade in kleine stukjes samen met de mars en de boter, doe het samen in het micro schenkkannetje. Zet dit 2 minuten op 500 Watt in de microgolfoven. Roer goed door met de spatel en voeg dan de krispies en de gemalen kokos erbij . Verdeel dit mengsel in de mini tartelettevorm of mini muffinvorm en zet dit gedurende een half uurtje in de koelkast.
Je kan het probleemloos ontvormen en bewaren in de ronde clickplus bijvoorbeeld !
Je kinderen zullen content zijn ;-) maar de grote stiekem ook natuurlijk.
Heerlijk luchtige mousse......met een smaak naar nog !!!
De kokosmousse alleen ga ik hier beschrijven omdat de chocolademousse al eerder is gepost. (zie hiervoor recept van 10-9-2011)
De witte mousse heb ik tevens in een lightversie gemaakt...dwz dat ik geen gewone room heb gebruikt maar Sojaroom opklopbaar met een caloriewaarde die beduidend veel lager ligt dan de gewone room. De suiker had ik vervangen door tagatesse waarvan je slechts de helft nodig heeft t.o.v. gewone suiker...ook weer een lager caloriewaarde.
Maar uiteraard kan je dit dessert met gewone room maken en met gewone suiker....
Nodig :
- 200 gr kokosmelk
- 2 blaadjes gelatine
- 2 dl opgeklopte room (gewone of ik heb gekozen voor de soyaroom opklopbaar)
- 120 gr suiker (ik heb 60 gr tagatessesuiker genomen)
- een beetje vanille essence
- sap van een halve limoen
- wat geraspte kokos
Werkwijze :
De kokosmelk in het schenkkannetje doen en samen met de suiker verwarmen in de microgolfoven. 2 minuten op 800 Watt is voldoende. Ondertussen de gelatine laten weken in koud water en nadien uitknijpen en oplossen in de warme kokosmelk. Alles goed mengen en koud laten worden.
De room opkloppen en door de kokosmelk roeren. De crème nu verfrissen met het sap van de halve limoen. Naar eigen smaak voeg je wat geraspte kokos toe. Alles nog eens goed door elkaar mengen en even laten opstijven in de koelkast. Het mengsel met behulp van de spatel in de spuitzak doen en in mooie glaasjes spuiten.
Ik had onderaan eerst een laagje chocolademousse gespoten en laten opstijven in de koelkast en dan mijn kokosmousse erover heen gespoten. Decoreer naar smaak een blauwe bes, rode bes of hagelslag naar keuze.
Nota : je zou de room ook kunnen vervangen door klop-klop. Vanille essence kan ook vervangen worden door een vanillestokje.
Met dank aan mijn nichtje Eef Van Dingenen voor het delen van het kokosmousse receptje.
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Schil intussen de peren en snij ze in kleine blokjes.
Breng 1 dl water aan de kook samen met de suiker. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in het hete suikerwater. Giet het mengsel nu over de perenblokjes en mix tot een gladde massa. Laat het dan afkoelen.
Klop ondertussen de room stijf in de speedychef of met de mixer. Meng die voorzichtig onder het lauwe peermengsel.
Verkruimel de lange vingers en leg ze onderaan in de glaasjes en besprenkel met de perenlikeur. Lepel er dan de perenroom over en zet enkele uurtjes in de koelkast tot dat het is opgesteven;
Smelt de chocolade in het schenkkannetje in de microgolfoven lepel ook wat gesmolten chocolade over de perenbavarois...Decoreer eventueel met wat chocoladebolletjes.
Verras je huisgenoten met dit feestelijk glaasje, niet moeilijk om klaar te maken in de microgolfoven natuurlijk !
Nodig :
- 2 dl room
- 2 dl melk
- 80 gr suiker
- 3 koffielepels suiker voor bij de koffie
- 10 gr oploskoffie
- 3 gelatineblaadjes
- 1 dl sterke koffie expresso
- 4 cl koffielikeur
- 6 speculoosjes
Werkwijze :
Laat 1 gelatineblaadje smelten in koud water en knijp het dan uit om het vervolgens op te lossen in de warme expresso koffie en meng het dan goed onder elkaar. Voeg er tevens nog 3 koffielepels suiker aan toe.
Dit mengsel onderaan in de glaasjes gieten en 15 minuten in de vriezer zetten om op te stijven.
Room + melk + oploskoffie in microplus schenkkan gieten en aan de kook brengen in de microgolf door het er 3 minuten in te zetten op 800 Watt, doorroeren en terug 2 minuten inzetten op 800 Watt. Zie dat je de kookborreltjes hebt gezien. Dan voeg je de uitgeknepen 2 gelatineblaadjes hier aan toe en goed onder elkaar roeren samen met de koffielikeur en 80 gr suiker.
Het mengsel in de glaasjes gieten waaronder het donkere laagje van de koffie al zit.
Laten opstijven in de koelkast nu voor ongeveer 4 uren. Afwerken met speculoos brokkeltjes....deze kan je gemakkelijk fijnmaken in de turbochef.
Baileys bavarois op een krokante koekjesbodem, versierd met de nieuwste speculoos rolls
Ook benieuwd hoe je dit maakt ? De Tupperware taartschep komt me nu goed van pas.....gratis verkrijgbaar bij aanwezigheid op een demo in oktober.....voor meer info....mail me maar.
En dan nu het receptje.
Nodig :
- 15 cl Baileys
- 1 ei
- 50 gr suiker
- 4 blaadjes gelatine
- 3.5 dl room
Nodig voor de pralinémousse :
- 2 dl room
- 170 gr pralinéchocolade of melkchocolade kan ook
- 2.5 blaadjes gelatine
Nodig voor de bodem :
- 1 pak van 80 gr dentellekoekjes
- 50 gr solo
- 100 gr chocolade
Werkwijze :
Voor de bodem doe je de koekjes in de turbomax en trek enkele keren zodat ze fijn zijn. In het schenkkannetje doe je de chocolade samen met de boter en smelt deze in de microgolf. Nadien de koekjes bijvoegen en goed mengen. Uitsmeren op de bodem van de vorm welke je daar wilt voor gaan gebruiken
Dan de chocomousse maken door een heel klein beetje room te verwarmen en hierbij de uitgeknepen gelatineblaadjes doen...Goed mengen tot dat ze zijn opgelost. De rest van de room stijfkloppen. En de chocolade smelten. Alles onder elkaar mengen en op de koekjesbodem storten...dan even in de ijskast zetten om te laten opstijven.
Voor de baileysmousse mix je het ei samen met de suiker. De baileys verwarmen, hierbij de uitgeknepen gelatine voegen en goed mengen zodat alles is opgelost. De room stijfkloppen en dan alles onder elkaar mengen. Boven op de chocomousse storten. Afsluiten met een deksel en enkele uurtjes in de koelkast plaatsen.
Ontdoe de vijgen van schil en snij ze in kleine blokjes. Doe 100 ml room in het microplus schenkkannetje samen met de vijgen. Suiker naar smaak toevoegen en aan de kook brengen. Week ondertussen de gelatine in koud water. Klop de andere 100 ml room half op.
Bij de gekookte room doe je de uitgeknepen gelatine, goed roeren en laten afkoelen. Na afkoelen in de blender mixen of met een staafmixer kan ook. Hierbij voeg je nu ook de halfopgeklopte room en weer goed mengen.
In dessertglaasjes gieten en afwerken met een coulis van vijgen.
Voor de coulis neem je 200 gr vijgen, 50 gr suiker en 125 ml water. Dat doe je samen in de microplus schenkkan en zet het in de microgolf tot het kookt. Eventueel mixen.
Vorige week een heerlijke crumble gemaakt van vers zomerfruit. Een gemakkelijk dessert voor veel personen wat je goed op voorhand kan maken en wat weinig tijd in beslag neemt.
Nodig :
- 250 gr bloem
- 250 gr boter
- 250 gr suiker
- 200 gr amandelpoeder
- een handvol amandelschilfers
- 100 gr havermout
- perziken, nectarines en braambessen of frambozen naargelang wat je op het ogenblik hebt
Werkwijze :
Het fruit wassen en de pit eruit halen. In stukken snijden, niet te fijn maar ook weer niet te groot. Onderaan een schotel leggen. De ultra pro is hier heel goed voor geschikt maar ik moest dessert maken voor teveel volk en mijn ultra pro was dus te klein. De crumble bekom je door alles bij elkaar te kieperen en even goed in de keukenrobot te mengen. Kort en krachtig, zeker niet te lang want dan kleeft het deeg aan elkaar tot 1 bol. Bedoeling is dat je kruimels bekomt. Deze kruimels strooi je over het fruit en zet de schotel dan ong. 30 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C tot de bovenkant een lichtbruine korst heeft gekregen.
Smakelijk ! Ook lekker hierbij is nog een bolletje ijscrème.