Mijn favorieten
  • www.freewebs.com/zuidfrankrijk
  • www.facebook.com/MaisonLaGarrigue
  • www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    Maison la Garrigue | Promoot jouw pagina ook
    Categorieën
  • Aperitiefdranken,drankjes en likeuren (25)
  • Aperitiefhapjes (54)
  • Barbecuegerechten (9)
  • Bijgerechten (47)
  • Desserten (89)
  • Eigerecht (1)
  • Gebak (247)
  • Kerst (20)
  • Kipgerecht (18)
  • Light recepten (19)
  • micro minuut pot (1)
  • Microgourmet (16)
  • Nieuwtjes (61)
  • Omeletparty (4)
  • Pastagerecht (13)
  • Rijstgerecht (5)
  • Siliconen bakvormen recept (4)
  • Soepen (13)
  • ultra pro (5)
  • Visgerechten (9)
  • Vleesgerecht (20)
  • Voorgerechten (11)
  • Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Brésiliennetaart
  • Kip zoetzuur
  • Zebracake
  • Moelleux citroen
  • Supersnelle rijsttaart
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    Edithshapjes
    Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten !
    nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supersnel Italiaans visstoofpotje
    Zag een leuke foto staan in een tijdschriftje van supersnelle visstoof....natuurlijk heb ik het aangepast en klaargemaakt in de ovale ultra pro.

    Nodig :

    - 3 teentjes knoflook
    - 1 courgette
    - 3 wortelen
    - 1 ajuin en 1 sjalot
    - 2 kleine tomaten
    - 6 champignons
    - 1 brikje Tomato Frito van 350 gr (Heinz)
    - 1 dl witte wijn
    - provençaalse kruiden
    - 1 kruidenbouillonblokje
    - peper en zout
    - beetje peterselie
    - 1/2 kg kabeljauw

    Werkwijze :

    Snij de ui fijn, de courgette in fijne rondellen en halveer ze nog eens, de champignons in vierendelen, de wortelen fijn versnijden, de knoflookteentjes fijn hakken. De tomaten in kleine stukjes versnijden.  Doe alle groenten samen plus 1 dl witte wijn in de lage ovale ultra pro en sluit af met het deksel. Zet in de microgolfoven voor 7 minuten op 800 of 1000 Watt. Roer de groenten eens door en voeg de tomato fritto toe, ook bouillonblokje en al de kruiden. Voeg de kabeljauw in stukken verdeeld nu ook toe aan de groentemengeling en meng het nog eens onder elkaar met de lepel. Dek af met het deksel en zet weer 7 minuten terug op 800 of 1000 Watt. Roer nog eens door en zet een laatste keer terug voor 7 minuten op 800 Watt.  Werk af met peterselie en serveer met rijst, pasta of gestoomde aardappel.

    Wij aten er vandaag gestoomde aardappelen bij en ook nog gestoomde en in een sjalotje opgebakken snijbonen.

    Het was overheerlijk ! Ga ik vast en zeker nog herhalen.














    05-02-2014 om 18:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:ultra pro
    >> Reageer (0)
    30-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vis met fijne groenten
    Lekker receptje voor de ultra pro en vlug klaar !

    Nodig :

    - 1 dikke prei
    - 1 dikke wortel
    - 1 teentje look
    - handvol peterselie
    - een soeplepel maïzena
    - een geut witte wijn
    - 1 brikje room van 2 dl
    - 1 kippenbouillonblokje
    - 1/2 kilo vis (kabeljauw, pangasius,zalm)
    - 15 tal scampi's of spekblokjes
    - peper, zout, cayennepeper


    Werkwijze :

    Maak een marinade van wijn, peterselie, peper, zout en een geperst teentje knoflook en leg er de scampi's in.
    Was de groenten en snij ze heel fijn.
    Doe de groenten in een microgolfkommetje en plaats deze samen met het kippenbouillonblokje in de microgolfoven voor 6 minuten op 600 Watt.
    Doe de vis in de ovale ultra pro en giet er een geutje witte wijn bij en ook de voorgekookte groenten en zet nu alles tesamen in de microgolf ongeveer 7 minuten op 600 Watt.
    Shake ondertussen de room samen met de soeplepel maïzena in de shaker en voeg het bij de vis en groenten. Roer eens met de lepel door de saus en plaats de schotel nu zonder deksel 2 minuten terug in de microgolf voor 2 minuten op 700 Watt.
    Leg dan tenslotte nog de scampi's op de vis en groenten en bestrooi met cayennepeper en plaats het geheel nog eens 4 minuten op 700 Watt en de bereiding is klaar.

    Heerlijk met puree of gestoomde aardappelen.




    30-11-2013 om 22:55 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:ultra pro ovaal
    >> Reageer (0)
    07-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselen in de Micro Gourmet
    Vanmiddag heerlijke franse mosselen gegeten...de eerste dit seizoen. En deze keer gestoomd in de micro gourmet. Heerlijk met frietjes erbij.

    Nodig :

    - 1 kilo per persoon
    - mosselgroenten zoals selder, wortelen, ajuin, peterselie
    -  peper, zout, een koffielepel mosterd, currypoeder 
    - 2 dl witte wijn en 1 dl water

    Werkwijze : 

    In de onderste schaal doe je de vloeistoffen. In de diepste schaal de gekuiste mosselen en in de bovenste de fijngesneden groenten.
    Het deksel erop en de microgourmet gedurende 20 minuten in de microgolfoven zetten op 800 Watt.

    Heerlijk....................










    07-04-2013 om 16:36 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:Microgourmet
    >> Reageer (0)
    11-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vislasagne
    Heerlijke visschotel !

    Nodig :

    - 600 gr vis ( zalm, pangasiusfilet, kabeljauw, zeetongetjes, garnalen)
    - 700 ml melk + 300 ml witte wijn + 2 soeplepels visbouillon (mijne was kreeftenbouillon van PH)
    - 3 soeplepels maizena
    - peper + zout
    - lasagnebladen
    - geraspte kaas
    - 4 wortelen
    - wit van 2 preien

    Werkwijze :

    De wortelen en prei kuisen en fijnsnijden. In de microgourmet stomen gedurende 18 minuten. 
    De vissaus bereiden : neem het microplus schenkkannetje vul het met de melk tesamen met de witte wijn en bouillon. Hou een heel klein beetje apart voor de binding te maken. En de rest zet je in de microgolfoven gedurende 5 minuten op 800 Watt De overgehouden vloeistof doe je in de shaker samen met 3 soeplepels maizena + peper en zout. Goed schudden en toevoegen aan de warm geworden vloeistof uit de microgolfoven. Met de klopper goed roeren en het geheel terug 2 minuten in de microgolf plaatsen gedurende 2 minuten op 800 Watt. Roeren en indien niet dik genoeg nog een minuut terug plaatsen. 
    Neem de ovale ultra pro van 2 l en doe er wat saus in en dan een laagje groenten. Hierop een laag lasagnebladeren. Weer een beetje saus en een laag vis. Goed tegen elkaar plaatsen. Beetje saus, laag lasagnevellen dan laagje groenten en weer wat saus en opnieuw laagjes vormen tot alle vis en groenten op zijn Op het laatste pas de garnaaltjes overstrooien samen met nog saus en overstrooien met geraspte kaas.
    Het deksel op de ultra pro leggen en 20 minuten in een voorverwarmde oven plaatsen van 180°C. Na de 20 minuten doe je het deksel eraf en laat het nog 10 minuten staan in de oven van 180°C. 

    Lekker met een glaasje witte wijn erbij ! Voor mij liefst Côtes du Rhône of een roséetje Gris de gris........hou wel een beetje van produkten uit het zuiden....;)












    11-01-2013 om 15:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:ovale ultra pro 2 l
    >> Reageer (0)
    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visschotel met groentensaus en spirelli
    Zin in pasta maar niet met de gebruikelijke bolognaisesaus. Dan is dit gerecht zeker het proberen waard en het is nog vlug klaar ook.

    Nodig :

    - 300 spirelli
    - 500 gr vis (ik heb gekozen voor pangasiusfilet, kabeljauw, zalm en garnalen)
    - 2 sjalotten
    - 1 kleine courgette
    - 1 rode paprika
    - 1 blikje V 8 groentensap
    - sausbinder of maïzena
    - 2 dl room
    - peper en zout
    - 2 dl witte wijn
    - een blokje visbouillon
    - klein beetje olijfolie
    - gehakte peterselie (optie) als afwerking

    - de ovale ultra pro
    - serveerwonder voor de spirelli

    Werkwijze :

    De sjalotten fijnsnipperen. De courgette en paprika schoonmaken en fijn snijden. Dit kan in de turbomax of met het koksmes op de snijwonderplank. De groenten samen met de olijfolie in de ovalen ultra pro doen. Met deksel erop 3 minuten in de microgolf zetten op 800 Watt. Dan de vis op de groenten leggen (zonder de garnalen) Peper en zout op de vis doen + verkruimeld visbouillonblokje. Het blikje V 8 groentensap erover gieten en de witte wijn toevoegen. Deksel erop en in microgolf zetten gedurende 6 minuten op 800 Watt. Uit de microgolf nemen even doorroeren en nog eens 6 minuten opnieuw op 800 Watt in de microgolf zetten. Ondertussen de room samen met 2 soeplepels maïzena schudden in de shaker. Toevoegen aan de visschotel, doorroeren en nog 2 minuten terug in de microgolf op 800 Watt.  De schotel is nu klaar. Afwerken met de garnaaltjes en eventueel ook wat gehakte peterselie.

    De spirelli in het serveerwonder doen. Overgieten met kokend water (waterkoker) tot op 1 cm van de rand. Deksel erop en 15 minuten afgesloten laten staan. Het vergiet eruit halen en de pasta is klaar om onder de visschotel te worden gemengd.


    De visschotel kan ook goed samen gaan met rijst of puree naar keuze.     Smakelijk !!!!
















    30-11-2012 om 19:11 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:serveerwonder, ultra pro ovaal
    >> Reageer (0)
    13-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vislasagne in de lage ovale ultra pro
    Een heerlijke ovenschotel met zalm en kabeljauw. Makkelijk op voorhand te maken en koel te bewaren tot het moment dat men het in de oven gaat zetten om er nadien samen gezellig van te genieten.

    Nodig :

    - lasagnevellen
    - 3 kabeljauwfilets of pangasiusfilets kan ook
    - 150 gr gerookte zalm
    - 1 pakje van 450 gr diepvriesspinazie ontdooid of vers mag ook
    - 1 ui
    - 250 ml culinaire light room of gewone room mag ook
    - een soeplepel kreeftenbouillon van Piet Huysentruyt of gewone visbouillon kan ook
    - peper en zout

    Voor de bechamelsaus : 
    - 50 gr boter
    - 50 gr bloem
    - 1/2 l melk
    - peper, zout, nootmuskaat

    Voor de afwerking

    - geraspte kaas

    Werkwijze :

    Maak eerst de zalmsaus. Pel en hak de ui fijn in de turbomax of turbochef. Doe hem in het microschenkkannetje samen met wat olijfolie en zet hem 1.5 min. op 800 Watt in de microgolf. Doe er dan de room samen met de soeplepel kreeftenbouillon bij. Tevens zout en peper. Zet terug in de microgolf op 800 Watt gedurende 2 minuten. Roer door. En indien niet dik genoeg doe er wat sausbinder in en zet terug voor 1 minuut op 800 Watt. Nu kan je hier al wat gesnipperde zalm doorheen doen. Maar niet alles.
    Maak dan de bechamelsaus door de boter de smelten, de bloem erbij te doen goed roeren de melk toevoegen en blijven roeren en afkruiden met peper, zout, nootmuskaat. Deze saus heb ik deze keer op het vuur gemaakt omdat mijn schenkkannetjes allemaal in gebruik waren. Maar de saus kan even goed in de microgolf worden gemaakt.
    Neem nu uw lage ovale ultrapro en schep er een laagje bechamelsaus in. Neem dan de kabeljauw en knip met de Tupperware schaar de vis in stukken en verdeel die over de bodem. Daarover een laag gerookte zalm. Hierover een laagje diepvriesspinazie. Dan een laagje vissaus en dan een laag lasagnebladen. Dan de bechamelsaus en weer een laag vis en een laag spinazie en weer vissaus en zo verder. Eindigen met een saus en overstrooien met geraspte kaas. Deze kan gekocht zijn of gemalen in het Tupperware kaasmolentje. Dan de schaal ong. 25 minuten à 30 minuten op 180 ° in de oven plaatsen. Niet onder de gril.












    13-09-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:ultra pro
    >> Reageer (1)
    02-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vis in de ultra pro
    Heerlijk gerecht en niet veel werk aan.

    Nodig voor de visschotel :

    - 3 pangasiusfilets of zoveel als nodig voor uw gezin
    - kruiden met peper, zout
    - wit van prei
    - 2 tomaten
    - proscuittoham of andere gerookte hesp
    - look
    - gemalen kaas
    - beetje witte wijn
    - beetje room
    - provençaalse kruiden

    Verder ook nog:

    - 500 gr spirelli (ik heb volkoren genomen)
    - look
    - gehakte peterselie
    - olijfolie
    - 1/2 rood pepertje

    Werkwijze :

    Leg de pangasiusfilets onderaan in de ultraproschaal. Kruid met peper en zout en leg er reepjes proscuittoham over. Of omwikkel de vis met de ham dat kan ook. Leg op de vis de in schijfjes gesneden tomaten. Dit gaat heel goed met het gekartelde tomatenmes van tupperware. Leg hierboven de in reepjes gesneden prei. Strooi de gemalen kaas hierover en doe er nog wat provençaalse kruiden overheen.  Zet ong. 35 à 40 minuten in een oven van 200° afhankelijk van de dikte van de vis.

    De spirelli doe je in het serveerwonder en overgiet met kokend water. Sluit met het deksel en laat afgesloten met deksel 15 min. staan op het aanrecht. Haal het vergiet met de pasta eruit en doe ondertussen de olijfolie in de wok. Als deze goed warm is doe er dan de in de turbomax gehakte knoflook in en laat even bakken samen met de in stukjes gehakte rode halve peper. Gooi er tenslotte de pasta in en bak op. Overstrooi met de eveneens in de turbomax gehakte peterselie en kruid af met grof zeezout.

    Een heerlijke luchtige maaltijd en het breng eveneens wat zon op je bord bij deze winterse temperaturen.











    02-02-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:ultra pro
    >> Reageer (1)
    07-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visschotel in de ultra pro schaal.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen






    Gisteravond voor mijn gezin een lekkere tupperware visschotel klaargemaakt.

    Nodig :
    -  tupperware "ultra pro" schaal.
    -  tupperware " micro schenkkan"
    -  600 gr tongrolletjes
    -  200 gr grijze garnalen
    -  2 visbouillonblokjes
    -  2 soeplepels maizena
    -  +/- 100 ml room
    -  2 dl melk of room
    -  wat fijngehakte peterselie

    Werkwijze :

    Plaats de tongrolletjes in de ultra pro en plaats deze in de microgolfoven ong. 6 min. in de stand vol vermogen (ong. 750 watt).
    Om de saus aan te maken, het bekomen vocht uitgieten in de "micro schenkkan" en hierbij de visbouillonblokjes toevoegen.
    Plaats de "micro schenkkan" nu terug in de microgolf gedurende 2 min. in de stand vol vermogen (750 watt).
    Vul ondertussen de shaker met +/- 2 dl melk of wijn en maizena, goed schudden en ook overbrengen in de "micro schenkkan".
    Plaats de schenkkan terug 2 min. in de microgolf op stand vol vermogen (750 watt).  Hierbij nu ook de room toevoegen, ondertussen goed roeren zodat men een goede saus bekomt.  Voeg nu de garnalen toe bij de tongrolletjes in de " ultra pro" en overgiet het geheel met de saus.  Afwerken met wat fijngehakte peterselie of dille kan ook.

    Smakelijk.

    Als je de foto graag vergroot wilt bekijken, dan dubbelklik je op de foto en je ziet hem veel groter.

    Uw tupperware consulente : Van Dingenen Edith

    07-09-2011 om 08:17 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Tags:ultra pro, micro schenkkan, vis
    >> Reageer (0)
    17-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verse tonijn op BBQ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen







    Veel kunnen is er niet aan maar het is wel overheerlijk bij een BBQ. Met het wat warmere weer is volgend recept een echte delicatesse.

    Nodig :

    Verse moten tonijn of  ontdooide uit de diepvries
    sap van een 1/2 citroen
    2 soeplepels kappertjes
    4 soeplepels peterselie
    125 gr goei boter

    Werkwijze :
    .
    De tonijnmoten kruiden met peper en zout. Ze grilleren op de BBQ. Niet te lang, de moten mogen best nog een beetje rosé zijn van binnen. Nadat je ze hebt omgedraaid op elke moot een flinke soeplepel opgemaakte boter opleggen. En even laten smelten.

    Met opgemaakte boter bedoel ik dat je de boter moet mengen met de fijngehakte peterselie, sap van halve citroen en de kappertjes.

    Laat het smaken !


    17-08-2011 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/12-25/12 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Gratis product van de dag - Belgie
  • 300 000 BEZOEKERS
  • Proficiat
  • Super ideeën
  • mevrouw

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek






    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs