Au Cercle des Chênes - Culinair
Foto

CHAMBRES & TABLE D'HÔTES      
"AU CERCLE DES CHÊNES"
Rudy & Myriam de Ruijter-De Smet
Lacalcinie
47140 Auradou
France
tel:0033(0)5 53490198
gsm:0033(0)6 04189506
www.aucercledeschenes.com 
www.bloggen.be/aucercledeschenes
info@aucercledeschenes.com



Categorieën
  • Aardappels&groenten (11)
  • Brood (3)
  • Confituur en gelei (5)
  • Desserten (30)
  • Divers (4)
  • Drankjes (4)
  • Hapjes (21)
  • Hoofdgerechten - Gevogelte (13)
  • Hoofdgerechten - Vis (9)
  • Hoofdgerechten - Vlees (5)
  • Koekjes (6)
  • Pasta (5)
  • Sauzen (1)
  • Soepen (8)
  • Taarten, cake en gebak (26)
  • Voorgerechten (31)

  • Inhoud blog
  • Beste wensen!
  • Gazpacho van Granny Smith en komkommer.
  • Muffin met olijven en zongedroogde tomaten.
  • Limoncello roomijs met een caramel tuile.
  • Caramel tuiles.
  • Bladerdeegwafeltjes met zalm en kruidenkaas.
  • Luchtige trifle met meringue.
  • Crème brûlée van foie gras.
  • Gazpacho met mozzarellacrème.
  • Pommes Duchesse.
  • Grieks slaatje.
  • Crème brulée taart.
  • Courgetterolletjes met geitenkaas.
  • Hier gaan we weer!
  • Ananascarpacio met citroensorbet en muntsuiker.
  • Kaaskoekjes.
  • Gratin van courgettes met ricotta.
  • Zalmterrine.
  • Watermeloen met Bleu de Basque.
  • Yoghurtmousse met banaan en ahornsiroop.

    Mijn favorieten
  • Au Cercle des chênes
  • Au Cercle des chênes - blog
  • Jamie Oliver's site
  • Dagelijkse kost
  • Le Sot L'y Laisse
  • Chef Nini
  • Papilles et Pupilles
  • Jeremy Fort

  • Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • blood pressure (blood pressure)
        op Luchtige trifle met meringue.
  •   verhuisbedrijf spijkenisse (verhuisbedrijf spijkenisse)
        op Luchtige trifle met meringue.
  • dit wordt mijn afsluiter voor mijn nieuwjaarsmenu (Vermeire Greta)
        op Luchtige trifle met meringue.
  • Lieve groetjes Nikki (Nikki)
        op Muffin met olijven en zongedroogde tomaten.
  • paardenbloem gelei (Britt )
        op Paardebloemgelei

  • Archief per maand
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 05-2012
  • 03-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009

    Dit is een verzameling van recepten, die ik door de jaren heen her en der gekregen heb of uit één van mijn vele kookboeken of verzamelmappen haalde. Ik probeer het meestal simpel te houden en pas sommige recepten aan naar mijn eigen smaak. Heb je in "Au cercle des chênes" iets gegeten waarvan je graag het recept wil, stuur dan een berichtje en ik probeer het receptje op de blog te zetten. Heb je vragen, tips of opmerkingen, of heb je zelf een leuk receptje, laat maar horen! Veel kijk- lees en kookplezier, Myriam.
    23-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste wensen!
    Voor alle bloglezers:




    20-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazpacho van Granny Smith en komkommer.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    4 Granny Smith appels
    1/2 komkommer
    2 uien
    koriander
    peper & zout

    Een super simpel amuse receptje!

    De ajuinen schillen, fijn snijden en fruiten. Laten afkoelen.
    Appels schillen, klokhuis verwijderen en dan in stukken snijden.
    Komkommer schillen, in de lengte in 2 snijden en de zaadjes verwijderen. In stukken snijden.

    Nu alles samen in een kom doen en mixen tot een gladde soep, kruiden met peper en zout. Daarna door een zeef gieten.
    De soep een paar uur in de ijskast zetten.

    Opdienen in glaasjes, een ijsblokje toevoegen en afwerken met koriander.


    De gazpacho heb ik hier gecombineerd met zalmwafeltjes.


    Categorie:Hapjes
    18-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muffin met olijven en zongedroogde tomaten.

    Ingrediënten voor een 8-tal muffins:

    120 gr zelfrijzende bloem
    1 ei
    60 gr boter
    1,25 dl melk
    20 gr Parmezaanse kaas
    60 gr groene olijven
    10 zongedroogde tomaatjes
    zout & peper

    Rasp de Parmezaanse kaas, snij de olijven in ringetjes en de tomaatjes in reepjes.

    Meng de bloem met de kaas, olijven, tomaten en kruid alles met peper en zout. 

    Smelt de boter. Meng de melk met de boter en het ei. Voeg dit bij het bloem mengsel en roer met een vork kort door elkaar.

    Zet papieren vormpjes in een muffinplaat en giet het deeg in de vormpjes.

    Bak de muffins een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven op 190°. Laat ze afkoelen.




    Categorie:Hapjes
    14-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limoncello roomijs met een caramel tuile.

    Dit is een variatie op het recept van "Margarita roomijs" van Nigella Lawson. Vermits ik mijn eigen Limoncello maak vond ik het een goed idee om deze in dit recept te verwerken, en al zeg ik het zelf, het resultaat is heerlijk!

    Ingrediënten voor 8-10 personen:

    1,25 dl citroensap
    75 ml Limoncello
    150 gr poedersuiker
    5 dl slagroom

    Giet het citroensap en de Limoncello in een kom en roer er de suiker onder. Klop goed tot de suiker is opgelost.

    Doe de room bij het mengsel en klop dit nu op tot het dik en lobbig is.

    Schep het ijs in een doos, sluit af en zet minstens een paar uur in de diepvries.

    Serveer met een caramel tuile.







    Categorie:Desserten
    12-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caramel tuiles.

    Dit is zo'n simpel receptje en het resultaat oogt echt mooi en is nog lekker ook!
    Je kan de tuiles gebruiken als decoratie op ijs enz. enz...


    Wat heb je nodig?

    Een zakje snoepjes; "Carambar - caramel", ik weet niet of je dat in België kunt kopen maar hier is dat heel gekend.

      

    Je doet het papiertje van de Carambar en snijd het snoepje in twee.

    Leg het gewenste aantal op een bakplaat met bakpapier en bak ze 5 min. in een voorverwarmde oven op 180°.

    En dit is het resultaat:


    Categorie:Koekjes
    09-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bladerdeegwafeltjes met zalm en kruidenkaas.

    Ik heb deze wafeltjes al verschillende keren gemaakt als hapje en iedereen vindt ze heerlijk!

    Ingrediënten voor 4 personen:

    2 vierkante plakjes bladerdeeg
    2 tot 3 sneden gerookte zalm
    één kruidenkaasje

    Je hebt natuurlijk ook een wafelijzer nodig!

    Beleg een plakje bladerdeeg met gerookte zalm en smeer er een laagje kruidenkaas op. Leg nu het tweede plakje bladerdeeg erop en druk de zijkanten dicht met een vork.

    Verwarm het wafelijzer en bak het pakketje tot het mooi gerezen en bruin is. De wafeltjes even laten afkoelen en in driehoekjes snijden.


    De bladerdeegwafeltjes zijn hier gecombineerd met een gazpacho van Granny Smith en komkommer. (receptje volgt later)


    Het zal allemaal wat sissen en spatten als je het wafeltje bakt, maar dat is normaal. Achteraf kun je het wafelijzer reinigen door een "wafel" te bakken van een mengeling met maïzena en water.



    Categorie:Hapjes
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtige trifle met meringue.

    In het oorspronkelijke recept wordt een trifle gemaakt met plakjes cake. Ik gebruik hier meringue omdat ik vindt dat het dan een lekker luchtig dessert wordt.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    125 gr frambozen
    125 gr blauwe bessen
    200 ml rode vruchten coulis
    een paar el "Dolfi" likeur
    8 meringue koekjes (zie recept in de rubriek "koekjes")
    350 ml slagroom
    4 el bloemsuiker

    De rode vruchten coulis:

    Als ik de coulis dadelijk gebruik maak ik die gewoon door 200 gr rode vruchten te mixen met 2 el suiker. Daarna door een fijne zeef gieten en je coulis is klaar. Roer er nu wat Dolfi likeur naar smaak onder (je kan ook een andere likeur gebruiken).

    De trifle:

    Klop de slagroom op met de bloemsuiker tot hij de textuur heeft van dikke yoghurt.

    Neem mooie glazen en verdeel wat van het fruit over de bodem. Verkruimel in elk glas een meringue koekje. Verdeel nu wat slagroom over de glazen en giet er wat coulis over. Begin van voor af aan met de laagjes: fruit, meringue, slagroom en coulis. Werk af met een paar mooie frambozen.

    En dan: genieten!










    Categorie:Desserten
    07-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crème brûlée van foie gras.

    Een heerlijke amuse met een typisch ingrediënt uit onze streek: foie gras van eend.
    Je kan dit ook als voorgerecht serveren maar dan zijn de porties voor 4 personen. Serveer er dan een slaatje bij.

    Ingrediënten voor 8 tot 10 kleine amuse glaasjes:

    120 gr verse foie gras van eend
    80 gr volle melk
    170 gr room
    6 eierdooiers
    20 gr suiker
    peper & zout
    speculoos

    Mix de foie gras met de melk, room, suiker en de eierdooiers tot een fijne homogene massa.
    Giet het mengsel in amuse glaasjes.

    Verwarm de oven voor op 100°. Zet de glaasjes in een schaal met water en zet zo in de oven. Laat gedurende 45 min. bakken.

    Laat de crème brûlée volledig afkoelen in de ijskast.

    Verkruimel een paar speculoosjes en strooi dit op de glaasjes net voor het opdienen.



    Ik heb de crème brûlée van foie gras hier gecombineerd met een spiesje van gerookte eendenborst met gedroogde pruimen en toastjes met een rillette van eend.



    Categorie:Hapjes
    05-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazpacho met mozzarellacrème.

    Heerlijk voor tijdens de warme zomerdagen! 

    Ingrediënten voor 4 personen:

    500 gr trostomaten
    75 gr zongedroogde tomaten
    300 gr komkommer
    1/2 rode ui
    1 teentje look
    100 gr rode paprika
    30 ml olijfolie
    500 ml kippenbouillon
    10 ml witte wijnazijn
    2 sneden geroosterd toast brood
    Peper & zout

    Voor de afwerking:

    1 bol mozzarella
    Basilicum


    Snij alle groenten en het brood in stukjes.
    Doe alle ingrediënten in een kom en mix goed fijn.  Doe daarna de soep nog eens door een fijne zeef zodat alle velletjes eruit zijn.
    Breng op smaak met peper en zout en zet een paar uur in de frigo.

    Mix nu de mozzarella met het vocht en een paar lepels water fijn. Giet nog eens door een fijne zeef en giet de mozzarellacrème in een espumafles en draai er een gasbidonnetje op.

    Verdeel de koude soep over glazen en spuit er een toef mozzarellacrème op en werk af met een paar basilicumblaadjes.







    Categorie:Soepen
    03-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommes Duchesse.
    Een klassieker! Makkelijk om zelf te maken en mooi om te presenteren.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    1 kg geschilde Bintjes aardappelen
    5 eigelen
    peper, zout & nootmuskaat

    Snij de aardappelen in gelijke stukken en kook ze zacht in gezouten water.
    Giet af en schud ze goed droog (eventueel nog even op het vuur zetten en dan opschudden).

    Draai de aardappelen door een fijne passe-vite en kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
    Voeg nu de eigelen toe en meng deze goed onder de puree.

    Leg bakpapier op een bakplaat en verwarm de oven op 200°.
    Neem een spuitzak en doe er de puree in (de puree is vrij vast, dus niet teveel ineens in de zak doen want dan is het veel te moeilijk om te verwerken), en spuit nu mooie torentjes op de bakplaat.

    Bak de Pommes Duchesse 10 min. in de warme oven. 







    Categorie:Aardappels&groenten
    01-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grieks slaatje.

    Eenvoudig, fris en lekker!

    Ingrediënten voor 4 personen:

    1 gewone krop sla
    2 tomaten
    100 gr groene ontpitte olijven
    1/2 komkommer
    1/2 rode ui
    200 gr feta kaas

    Voor de yoghurt dressing:

    1 potje yoghurt
    1 el olijfolie
    2 el witte wijnazijn
    Peper & zout

    Kuis en was de sla.
    Snij de tomaten in 8 partjes.
    Schil de komkommer en snij hem in de lengte in 4 en haal de zaadjes eruit. Snij dan in fijne boogjes.
    Kuis de rode ui en snij hem in dunne schijven.

    Verdeel de sla, komkommer, ui, olijven en tomaten over de borden. 
    Verbrokkel de feta kaas en verdeel over de borden. Kruid met flink wat zwarte peper uit de pepermolen.

    Doe al de ingrediënten voor de dressing in een bokaaltje en schud goed doorheen. Giet de dressing over de salade. Klaar!




    Categorie:Voorgerechten
    30-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crème brulée taart.

    Een "machtige" taart naar een recept van Jeroen Meeus, maar lichtjes aangepast naar eigen smaak!

    Ingrediënten voor 6-8 personen:

    1 vel kruimeldeeg
    5 eieren
    70 gr kristalsuiker + 2 el kristalsuiker
    375 gr room
    4 blaadjes gelatine
    3 el Baileys met koffie
    bakbonen

    De oven voorverwarmen op 180°.

    Neem een springvorm en leg er bakpapier in en drapeer daarop het kruimeldeeg. Druk het deeg voorzichtig aan. Leg nu terug bakpapier op het deeg en giet er de bakbonen op.
    Bak de bodem 30 minuten "blind".

    Week de gelatineblaadjes in koud water.

    Maak nu de taartvulling. 
    Schenk de room in een pannetje en breng op een zacht vuur tot tegen het kookpunt.
    Scheid de eieren en doe de dooiers in een kom, doe de suiker erbij en klop op tot het mengsel bleek ziet.
    Schenk nu een klein beetje van de warme room bij het ei-suikermengsel en klop tot het bindt. Schenk dit mengsel nu langzaam bij de rest van de warme room, en blijf kloppen op een matig vuurtje, tot het mengsel gebonden is. Roer er nu de Baileys onder.
    Neem de pan van het vuur en roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder.

    Schenk het mengsel nu in de voorgebakken taartbodem en laat ze een paar uur afkoelen in de ijskast.

    Net voor het opdienen strooi je er de 2 el kristalsuiker over en je zet de taart even onder de grill of je brandt de suiker met een brandertje.







    Categorie:Taarten, cake en gebak
    28-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courgetterolletjes met geitenkaas.

    Een voorgerechtje dat hier vorig seizoen geweldig in de smaak viel!

    Ingrediënten voor 4 personen:

    2 courgettes
    100 gr ricotta
    100 gr zachte geitenkaas
    1 el kappertjes 
    50 gr vijgen confituur
    rucola 
    peper & zout

    Was de courgettes en snij er met een dunschiller (of gebruik een mandoline) mooie repen af.
    Blancheer deze een 30-tal seconden in gezouten kokend water en laat ze daarna uitlekken op een keukenhanddoek.

    Meng de jonge zachte geitenkaas met de ricotta en kruid met peper van de molen en een beetje zout. Hak de kappertjes in fijne stukjes en meng onder de kaas.

    Smeer een dun laagje vijgen confituur op de courgetterepen en smeer er dan de kaas op. Rol de repen op en steek vast met een prikker.
    Serveer met wat rucola.





    Categorie:Voorgerechten
    27-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier gaan we weer!

    Belofte maakt schuld....

    Vorig seizoen waren er weer veel gasten die van sommige gerechten graag het recept wilden hebben. Bij deze ga ik dus weer proberen om de volgende weken af en toe een paar simpele en lekkere receptjes te posten.

    Heb je vragen, staat jouw "lievelingsreceptje"  nog niet op de blog, heb je zelf nog een tof recept, laat het maar weten, je kan reageren via de blog of je kan me ook gewoon mailen!

    Veel kook en lees-plezier!
    Myriam



    08-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ananascarpacio met citroensorbet en muntsuiker.

    Een heerlijk fris dessert!

    Ingrediënten voor 4 personen :

    1 rijpe ananas
    4 bolletjes citroensorbet
    4 el rietsuiker
    een paar takjes munt

    Voor de marinade:

    250 ml suikerwater, rum, grenadine, rozemarijn.


    Maak eerst de marinade.

    Neem een kom en giet er het suikerwater in. Giet er een scheut rum bij en grenadine ( je kan er naar smaak meer of minder rum en grenadine in doen). Neem een paar takjes rozemarijn en leg die er bij in.

    Snij de ananas heel fijn met een snijmachine of een mandoline. Leg ze in de marinade, dek af met folie en laat een paar uur trekken.

    Maak de muntsuiker door de rietsuiker met de muntblaadjes in de magimix te mixen ( je kan dat ook in een vijzel doen).

    Haal de ananas uit de marinade en verdeel over de borden.
    Leg in het midden een bolletje citroensorbet en strooi wat muntsuiker op de ananas. Werk af met een paar blaadjes munt.


                             


    Categorie:Desserten
    04-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaaskoekjes.

    Een klassiek kaaskoekje is altijd lekker als aperitief hapje. Je kan de mengeling van de kaas soorten aanpassen naar eigen smaak.

    Ingrediënten:

    100 gr bloem
    100 gr boter
    35 gr belegen gouda
    35 gr parmezaan
    35 gr gruyère
    1 eigeel

    Zeef de bloem in een kom en meng er de 3 soorten kaas de malse boter en het eigeel aan toe.

    Kneed met je handen alles tot een egaal deeg.

    Rol het deeg op tot een worst van 2 tot 3 cm doorsnede. Verpak het deeg in vershoud folie en laat het zeker een uurtje in de koelkast rusten.

    Verwarm de oven voor op 200°.

    Leg een vel bakpapier op een ovenschaal.

    Snij met een scherp mes schijfjes van zo'n halve centimeter breed van de rol koekjesdeeg en schik de schijfjes op het bakpapier.

    Bak de koekjes gedurende een 10-tal minuutjes tot ze goudbruin zijn.

    Laat de koekjes afkoelen en bewaar ze in een blikken doos.


                          

                      


    Categorie:Hapjes
    30-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratin van courgettes met ricotta.

    Een smeuïg voorgerechtje ideaal voor veggies!

    Ingrediënten voor 4 personen :

    250 gr ricotta
    2 courgettes
    1 ui
    40 gr geraspte parmezaan
    2 eieren
    1 teentje look
    basilicum
    olijfolie
    peper & zout
    Provençaalse kruiden

    Verwarm de oven voor op 200°.

    Snipper de ui fijn en pers het teentje look, stoof aan in een beetje olijfolie.

    Rasp de courgettes, doe ze bij de ui en de look en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Laat zachtjes stoven en roer regelmatig om. Laat lichtjes afkoelen.

    Klop de eieren los, roer er de ricotta en de parmezaanse kaas onder en kruid met peper & zout. Roer nu de courgettes door dit mengsel. Snipper een paar blaadjes basilicum fijn en meng die er ook onder.

    Neem 4 ovenschaaltjes en vet ze in met een beetje olijfolie. Verdeel het courgette - kaas mengsel over de potjes en laat ze 30 min bakken in de oven.

    Werk af met basilicum en serveer meteen.

                         



    Categorie:Voorgerechten
    26-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalmterrine.

    Makkelijk om op voorhand klaar te maken!

    Ingrediënten voor 10 personen:

    500 gr verse zalm (zonder graten en vel)
    200 gr gerookte zalm
    3 eieren
    25 cl room
    2 soeplepels peterselie
    zout & peper

    Doe alle ingrediënten, behalve de gerookte zalm, in de Magimix en mix kort.

    Verwarm de oven op 180°.

    Neem een cakevorm en giet de helft van het mengsel erin. Leg hierop de helft van de schijfjes gerookte zalm. Giet de rest van het zalm mengsel erop en dek af met de rest van de gerookte zalm. Dek af met een stuk aluminiumfolie.

    Zet de vorm in een bak met water en bak de terrine zo "au bain Marie" gedurende 45 minuten op 180°. Neem het aluminiumpapier eraf en laat nog een 5-tal minuutjes verder bakken.

    Laat de terrine afkoelen en zet hem dan in de ijskast tot net voor het opdienen. Ontvorm de terrine en snij in dikke plakken.

    Dien op met een coulis van peterselie.

                        


    Categorie:Voorgerechten
    22-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Watermeloen met Bleu de Basque.

    Een heel fris aperitiefhapje. Voor de kindjes kan je de schimmelkaas vervangen door blokjes jonge Gouda.

    Ingrediënten voor 8 personen :

    1/4 watermeloen
    300 gr Bleu de Basque
    basilicum
    peper & fleur de sel
    olijfolie

    Schil de watermeloen en verwijder de pitjes.  Snij in stukjes of steek er met een Parisiennelepeltje bolletjes uit.
    Verdeel de meloen over kleine glaasjes. Brokkel de schimmelkaas erover.

    Kruid flink met peper van de molen en strooi er wat Fleur de sel over. Werk af met een scheutje olijfolie en een paar blaadjes basilicum.


                         


    Categorie:Hapjes
    20-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoghurtmousse met banaan en ahornsiroop.

    Een super lichte mousse afgewerkt met gekarameliseerde banaan.

    Ingrediënten voor 6 tot 8 personen :

    400 ml yoghurt
    100 gr kristalsuiker
    300 ml slagroom
    2 gelatineblaadjes
    2 bananen
    ahornsiroop (= esdoornsiroop)

    Warm een klein beetje van de yoghurt op en roer er de suiker onder tot deze gesmolten is. Week de gelatineblaadjes en los ze op in het mengsel.
    Meng dit alles nu door de rest van de yoghurt.

    Klop de slagroom op tot hij stijf is en schep hem voorzichtig door het yoghurt mengsel.

    Schep in glazen en leg halverwege een paar schijfjes banaan.

    Laat een paar uur opstijven in de frigo.

    Werk af met nog een paar schijfjes banaan en bestrooi ze met wat suiker. Brand deze even met een brandertje en giet nu een scheutje ahornsiroop over de mousse.

                     


    Categorie:Desserten

    Zoeken in blog


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs