Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Het loopverhaal van Danny

08-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loopomlopen Kalken/Klavertje Vijf
Opening Loopomlopen Sport Vlaanderen Kalken

Zoals jullie al weten zijn we al een tijdje bezig om ook in Kalken 'Loopomlopen Sport Vlaanderen' te realiseren. Ikzelf heb daarvoor de omlopen uitgekiend/uitgezet (net als ook in Laarne en Berlate) samen met Saskia Vermeulen hebben we die dan ook in kaart gebracht. Samen met de sportdienst van Laarne en mensen van Sport Vlaanderen hebben we dan enkele keren samen gezeten en op verkenning geweest. De voorgestelde omlopen voldeden aan de eisen (vrij hoog percentage onverhard) en nadien kon de aanvraag van de verschillende toelatingen beginnen (zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau). Nu is men volop bezig met de voorbereiding en aanbrengen van de 'pijltjes'. Als uitgangspunt voor deze route heb ik gekozen voor enerzijds de Kalkense Meersen te benaderen via andere invalswegen (zelfs met een instapbord in Overmere of via het kruidenpad). Ook werd er een route gemaakt meer de Noordkant van onze gemeente.
De officiële opening heeft plaats op vrijdagavond 23 juni om 18u30 het 'officiële gedeelte' 19u00 wandelen/lopen van één van de routes. Nadien is er een receptie voorzien. Om te weten met hoeveel we op die receptie gaan zijn vraagt de gemeente hiervoor een registratie. Wie aanwezig wil/kan zijn klik HIER om te registreren (daar de Veldmeersrunners in dit project een vrij belangrijk aandeel hebben vragen we dan ook om met zoveel mogelijk mensen aanwezig te zijn en het 'geel' laten kleuren bij de opening. De plaats van het gebeuren is de parking van HO Kalken waar ook de 'startzuil' zal staan.
 
Klavertje Vijf

Dit is een samenwerking tss vijf gemeenten waarbij er een samenwerking is tss de verschillende sportdiensten van die gemeenten en de meters/peters van de omlopen in die gemeente. Deze samenwerking is in 2018 ontstaan op mijn persoonlijk initiatief met als doel de verschillende omlopen in onze randgemeenten beter te leren kennen en dat is tot nog toe ook vrij goed gelukt. De Veldmeersrunners zorgen wel steeds (en niet enkele in onze eigen gemeente) voor het grootste aantal deelnemers en de reacties zijn ook steeds vrij positief. Daar ook hier de Veldmeersrunners een voorname rol spelen in het gebeuren wordt gevraagd om in grote getale aanwezig te zijn. De registratie zal mee opgenomen worden in de 'normale weekactiviteiten'. Soms zullen er extra activiteiten zijn in een week - volgende week zal ik hiervoor een volledige agenda door sturen voor de volgende weken.

18 juni Wetteren Ten Ede (10u30)
23 juni Kalken (18u30) (Opening Loopomlopen Sport Vlaanderen)
25 juni Destelbergen (Heusden -Kollebloem) (10u00)
3 juli: Berlare (Overmere Donk) (19u30)
3 september: Wachtebeke (10u00)

Op de hort

Dit is een activiteit volledig 'binnen de vereniging Veldmeersrunners'. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen hiervoor en dat houdt ook in het indienen van een dossier bij de gemeente (zodat we zeker met alles in orde zijn). Dus vraag ik nogmaals om zo vlug mogelijk te registreren zodat we ongeveer de juiste aantallen weten. Klik HIER om te registreren


08-06-2023 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
03-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar is Brugsken Wii...
Na een lange natte periode is het eindelijk (te) droog en kunnen we het volledige blik van zomeromlopen openen met op dinsdag een test voor de 'Omlopen van Sport Vlaanderen in Kalken' en op donderdag het befaamde 'Brugsken Wii' in Laarne. De weersverwachtigen voorspellen ook vrij warm weer de komende week dus een flesje water meebrengen zal ook geen overbodige luxe zijn. 

Dinsdag

Vertrekplaats: Parking HO Kalken
Start uur: 19:30 uur

Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Viviane/Els/Joke/Saskia).
Middenafstand Klik HIER voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)

Klik HIER voor registratie 

Donderdag

Vertrekplaats: Brink Laarne
Start uur : 19u30


Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Lut/Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick/Danny)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Viviane,Els,Saskia,Joke).
Middenafstand Klik HIER voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)


Klik HIER voor registratie

Zaterdag

Vertrekplaats: Zomerstraat 39 (vandaar rijden we naar Eksaarde) voor omloop10 km
Start uur: 8u15

Klik HIER voor registratie

Zondag

Let op!!! Door de warmte wordt er uitzonderlijk een uur vroeger gestart dus om 09:00 uur zowel voor wandelaars als lopers!

Vertrekplaats: Brink Laarne
Start uur : 09:00 uur

Als routes zulle de groene en bruine eekhorentjesroute gedaan worden.

Klik HIER voor registratie


Kledij/Op de hort

Op maandagmorgen zal de teamstore worden afgesloten en zal dan ook direct de bestelling geplaatst worden. Op die manier zal tegen eind juni iedereen over de voltallige clubkledij beschikken. Wel nog eens meegeven dat tot die periode de leden die hun clubkledij niet ontvangen hebben in 'goed zichtbare kledij' (liefst zodicht mogelijk aansluitend bij het 'gele') dus zeker geen donkere kledij. De veiligheid van het individu en de groep primeert ook tijdens de zomermaanden.  Voorts zou (bijna) iedereen ook de gele regenvestjes moeten gekregen. Diegenen die deze nog niet zouden gekregen hebben kunne die seintje geven. Vergeet ook niet de inschrijvingen voor 'op de hort' zie mail/artikel vorige vrijdag.

03-06-2023 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
02-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verduidelijking bij op de hort
Er zijn nog wat vragen of onduidelijkheden bij het 'op de hort'-gebeuren van dit jaar (zowel bij de nieuwelingen als bij de anciens). Vandaar nog eens een woordje uitleg.

Reeds van in 2012 doen we een 'op de hort' met de Veldmeersrunners. Dit is een zomerse happening dat ontstaan is in 2012. Toen won Nathalie Van Laere een mand fruit bij de opening van de Finse Piste in Overmere. Daar de 'prijs' moest gedeeld worden onder de clubleden maakten zij en Nadine Bauwens enkele 'emmers' sangria. In de loop der jaren is dat uitgebreid naar 'hapje/drankje/klapje' waarbij sangria nooit ver uit de buurt was (maar geen must was) en er zelfs enkele legendarische foto's van genomen werden.

Er werden jaren van twee 'op de horts' zelfs ook in andere gemeenten. Dit jaar opteren we voor één op de hort welke zal doorgaan op 4 juli in Kalken. Er is gekozen voor de formule van 'walking dinner'. Hierbij zullen we in één groep (hier was blijkbaar onduidelijkheid over) een tocht doen van ongeveer 6 km - er zal ook aangevraagd besproken worden met de gemeente om in groep ons op de openbare weg te begeven. Dit met vier tussenstops.

1. onze bekende garnaalcocktail
2. turkse broden
3. dessert
4. sangria (van zeer goede kwaliteit)

Het laatste zal genuttigd worden in Kalken Dorp (waarschijnlijk hof van de pastorij)

Ook heeft de muzikant toegezegd en zal er op één van de locaties een 'zangstonde' gehouden worden. 

Dus redenen genoeg om die dag aanwezig te zijn.


Hoe wordt dit gefinancierd? 

Er wordt aan aan de deelnemers een bijdrage gevraagd van 5 euro maar dit bedrag is natuurlijk niet voldoende voor hetgeen je allemaal zal krijgen die avond. De rest wordt gesponsord door de 'bonnekes van de Eurospar' (waar we trouwens ook de spookjestocht en de lichtmis-pannenkoeken mee betalen (en waar op dat moment geen bijdrage aan de leden gevraagd wordt).


Wanneer?

Dit zal doorgaan op dinsdag 4 juli. Het startuur zal iets vroeger zijn dan normaal (19:00 uur) en ik zal ook een aanvraag indienen om éénmalig tot 23:00 uur buitenactiviteiten te mogen doen.


Hoe inschrijven?

Wie wil deelnemen registreert zich door HIER te klikken en 5 euro (cash en pasgeld aub) aan Lut Impens te betalen. Helpers zijn steeds welkom! Diegenen die een handje willen toesteken gelieve een seintje te geven aan Lut. Liefst zo vlug mogelijk want er moeten niet enkel de bestellingen gedaan worden maar bij de aanvragen zal ik ongeveer het aantal deelnemers moeten meegeven.

02-06-2023 om 16:05 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
26-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We gaan weer 'op de hort'...
De zomermaanden komen eraan en dus beginnen we opnieuw te denken aan 'op de hort'; Dit jaar wordt het een specialeken ...alle details onderaan dit blogartikel. Voorts trekken we nu ook volop de kaart van de zomeromlopen. Hierbij zou ik ook willen vragen dat iedereen eens naar de parcoursen kijkt die telkenmale aangeboden worden. Want niet iedereen van de begeleiders kent alle wegels in beide deelgemeenten (wat meer dan logisch) dus wat hulp is steeds welkom.

Dinsdag

We trekken opnieuw de Kalkense Meersen in maar nu langs een totaal ander gedeelte ( d'Assels) dan dat we gewoon zijn. Dus zoals hierboven al gevraagd ...degenen die daar wat hunnen weg weten...gelieve al eens te bekijken.

Startlocatie: Kalken Kerk
Startuur:19u30

Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick/Gino)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Viviane/Joke/Els)
Middenafstand Klik HIER voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)

Klik HIER om te registreren


Donderdag

Ook in Laarne nemen we nu volop de zomerwegels (met o.a.) de Koewegel.

Startplaats: Hinkelend Meisje (Laarne Kasteel)
Startuur:19u30

De omlopen van Sport Vlaanderen worden gedaan.

Wandelen aan 5 km /u: Groene route
Wandelen aan 5.6 km/u: Blauwe route
Lopen korte afstand: Groene route
Lopen midden afstand: Blauwe route
Lopen lange afstand: Rode route

Klik HIER om te registreren


Zaterdag

Op zaterdag is er geen wandelactiviteit omdat op die dag door het Rode Kruis een cursus debrifilatie gegeven wordt in onze gemeente. Wie hier wil aan deelnemen gelieve een seintje te geven (voor woensdag) dan zorgen wij voor de inschrijving. Het is altijd nuttig dat enkele mensen van onze groep op de hoogte zijn van deze technieken.


Zondag

Startlocatie: parking HO Kalken
Startuur: 10:00  uur

Korte route: Klik HIER (wandelaars en lopers korte afstand)
Lange route: Klik HIER (lopers lange afstand)

Klik HIER voor registratie


Op de hort

Dit jaar gaat op de hort door op dinsdag 04 juli. We gaan dit jaar één op de hort doen maar het zal er eentje zijn dat kan tellen. Een gedeelte wordt financieel gedekt met de 'bonnekes van Eurospar' en voor het andere gedeelte vragen we een kleine bijdrage van 5 euro (en je zal zien dat dit slechts een minimum bijdrage is voor hetgeen we van plan zijn - ook meegeven dat 'spookjestocht' en 'pannenkoekentocht' dan volledig gratis is.

Dit jaar is het thema 'walking dinner'. Hierbij bedoelen we niet wat van links naar rechts lopen in den 'hof van de pastorij' maar een tocht van 6 km waarbij het volgende geprogrammeerd staat (stops om de 1.5 km):

- stop 1 : onze ondertussen befaamde garnaalcocktail + cava (of frisdrank)
- stop 2: turkse broden met verschillende soorten beleg
- stop 3: dessert (fruitcocktail of een mousse)
- stop 4: sangria (en niet uit een doos maar onze specialisten van vorig jaar gaan opnieuw aan het werk) + chipsken/nootje

En kan zelfs een muzikaal intermezzo zijn waarbij we terug geslingerd worden naar onze jeugd.

Wie buiten aanwezig te zijn ook een handje wil helpen kan aan Lut een seintje geven. Om deel te nemen registreer je jou HIER en betaal je de 5 euro aan Lut.

26-05-2023 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
21-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wegels/paden beginnen er goed bij te liggen
We hebben al enkele dagen betere weersomstandigheden met een beetje zon en soms een uitdrogend windje. Dat vertaalt zich ook direct naar de toestand van de paden/wegels die liggen er opnieuw goed beloopbaar/bewandelbaar uit. Wil ook nog eens aan de 'nieuwelingen' meegeven om zo dicht mogelijk de kledij van de Veldmeersrunners te benaderen (en zeker geen donkere kledij te dragen) en dit om veiligheidsredenen. We zijn volop bezig met het opmaken van onze definitie bestellijst voor kledij (de meesten zullen hun 'regenvestje' al gekregen hebben). We zouden ook willen vragen aan de mensen die verder doen bij de Veldmeersrunners om te checken of hun lidgeld in orde is zodat we de 'bestelling van kledij' kunnen finaliseren'

Weekprogramma

Dinsdag

We trekken opnieuw de Kalkense Meersen in maar nu doen we deels de 'andere kant'.

Plaats: Kalken Kerk
Start uur:19.30 uur

Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Lut/Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick/Gino)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Viviane/Joke/Danny)
Middenafstand Klik HIER voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)

Klik HIER om te registreren


Donderdag

Startplaats: Bibliotheek Keistraat Laarne
Start uur: 19u30

Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Lut/Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick/Gino)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Viviane/Els/Saskia/Joke)
Middenafstand Klik HIER voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)

Klik HIER om te registreren

Zondag

Vertrekplaats:Hinkelend Meisje Laarne (Kasteel)  Startuur: 10:00 uur

Als omloop kunnen de omlopen van Sport Vlaanderen gedaan worden (afstanden keuze tss: 5 km (groen) - 6.4 km (blauw) en rood (9 km))

Klik HIER voor registratie


Klavertje Vijf

De datums voor het Klavertje Vijf zijn gekend. Als Veldmeersrunners nemen wij hier een coördinerende rol op ons in deze organisatie van vijf gemeenten:

18 juni Wetteren Ten Ede
23 juni Kalken 
25 juni Destelbergen (Heusden -Kollebloem)
3 juli: Berlare (Overmere Donk)
3 september: Wachtebeke

Opening Loopomlopen Kalken

De realisatie van de 'Loopomlopen Sportvlaanderen' in Kalken zitten ver in een afsluitende fase en zie hierbij dan ook de datum van de opening (loopje/wandeling + hapje/drankje) 23 juni om 19:00 uur

Stadloop Gent

Pol en Janot namen op zondag deel aan de stadsloop in Gent en deden dat vrij goed (ondanks de eerste warmte) en leipen resp. 1u05 en 1u03 op de (vrij lastige) 11 km door Gent

21-05-2023 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
14-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een speciale week...
Op vele manieren is de volgende week een 'speciale week'. Op donderdag zijn er geen activiteiten en na 'de start to run'-reeks zetten we nu volop richting zomer. Dus er zal nu niet vast op dezelfde plaats vertrokken worden maar het zal gedurende de zomermaanden steeds wisselen zowel of dinsdag als donderdag. Wat wel nog een 'remming' is dat er door de regenval van de laatste weken vele wegen er nog erg modderig bijliggen (dit hebben we zowel zaterdag als zondag ondervonden). Wat ik ook nog wil meegeven dat het ook tijd wordt om te beginnen smeren/spuiten tegen de insecten want de plassen vormen een enorme broeihaard voor bv. muggen. Wat deze week ook speciaal maakt is dat er een 20-tal nieuwe leden hun intrede maken bij de lopers en dat we deze nieuwelingen ook op een zo goed mogelijke manier gaan begeleiden zodat ze zich goed voelen naar afstand en snelheid die ze lopen.

Weekprogramma


Dinsdag

Plaats: Kalken vaart (Vaartplein)
Start uur:19.30 uur

Zoals jullie zien staat er bij de begeleiders van de 5 km lopers verschillende begeleiders op en dit om iedereen ideaal te kunnen begeleiden in de zoektocht naar de 'juiste snelheid' die het best bij de persoon past. Het is dan ook belangrijk dat iedereen zich tijdig registreert zodat we ons 'huiswerk' al wat op voorhand kunnen maken. Er zijn er trouwens ook al enkele klaar die met de middenafstand kunnen meelopen.

Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Lut/Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick/Gino)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Saskia/Els/Joke/Viviane)
Middenafstand Klik HIER  voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)

Klik HIER om te registreren

Zaterdag

Startplaats: Zomerstraat 39  Startuur: 08u30 Afstand: 10 km

Klik HIER voor registratie

Zondag

Startplaats: Kalken Kerk Startuur 10:00 uur

Klik HIER voor registratie

14-05-2023 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
12-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elfde start to run reeks was een succes
Begin januari begon de reclamecampagne voor de elfde reeks start to run in onze gemeente en plots zit de reeks in onze gemeente er al op. Het was van in de beginne duidelijk dat dit een post corona editie zou worden. Heel wat inschrijvingen die een mengelmoes waren van nieuwelingen en oudgedienden. 
Begin maart dienden zich een dertigtal starters aan. Ze hadden de weersomstandigheden zeker niet mee. En bijna tien weken aan een stuk was het aan het regenen of was het net gedaan met regenen. Maar mijn motto 'regen is geen reden om niet te sporten' werd alle eer aangedaan. En steeds dook er een vrij grote groep op op de loopavonden. 
Na een paar weken waren er een paar enthousiastelingen die aan de zondagssessie deelnamen.
Waar de start wat aarzelend was groeide het zelfvertrouwen van de deelnemers en waren ze zelf verbaasd dat door toepassen van de eenvoudige regel 'om vijf kilometer te lopen moet je babbelen' hun conditie pijlsnel de hoogte inging.
De finalerun was dan ook een fluitje van een cent. 
Maar niet enkel de sportieve prestatie van deze groep zal mij bijblijven maar ook de beleving van deze 10 weken waar op een recreatieve en sociale manier gesport werd.

Alvast iedereen bedankt hiervoor!

Ook nog een speciaal woordje van dank aan de mensen die geholpen hebben bij de begeleiding (Saskia, Joke, Els, Vivianne) Zij zorgden er mede voor dat de begeleiding/sfeer optimaal was. 

Saskia had steeds haar fototoestel bij de hand en zorgde ervoor dat er een fotoreportage gemaakt is. Alle foto's vanaf de eerst foto van de regenachtige start tot filmpjes van de aankomst van de finale zijn terug te vinden onder deze link. Klik HIER 

De meeste van de starters hebben zich ook al laten aansluiten bij de veldmeersrunners en zullen wij vanaf dinsdag verwelkomen in de groep. Onze taak is nu iedereen zo vlug mogelijk integreren zodat iedereen op een toffe manier, volgens eigen mogelijkheden, kunnen verder sporten.

12-05-2023 om 08:23 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
07-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finaleweek Start To Run
De weergoden maken er wat van de laatste dagen. Terwijl we zaterdag een mooie dag hadden voor een zeer geslaagde trip richting Lourdes-Oostakker dan zondag opnieuw een echte regenvoormiddag. Voor het uitstippelen van parcoursen is dit ook niet gemakkelijk. Daarom zijn de routes altijd onder voorbehoud. Indien er veel regen zou vallen kan dit in laatste instantie nog wijzigen (de startplaatsen zullen wel niet wijzigen). Donderdag is ook de finale van de Start To Run. Een zeer geslaagde reeks waaruit veel mensen de overstap zullen maken naar de Veldmeersrunners. Ik zou dan ook willen vragen om donderdag in grote getale aanwezig te zijn (zowel lopers als wandelaars) om onze starters aan te moedigen. Na deze week zal er ook een grotere afwisseling komen in de 'startplaatsen'.

 
Weekprogramma

Programma dinsdag
Vertrekplaats: Parking HO Kalken
Start uur: 19:30 uur

Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Lut/Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick/Gino)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Viviane).
Middenafstand Klik HIER voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)
Start To Run:  32 ml (Danny/Saskia) (Locatie Sporthal Laarne)

Klik HIER voor registratie


Donderdag
Startplaats: Sporthal Laarne
Start uur: 19u30

Wandelen aan 5 km/u Klik HIER voor parcours (Lut/Kathleen)
Wandelen aan 5,6 km/u Klik HIER voor parcours (Annick/Gino)
Lopen 5 km Klik HIER voor parcours (Viviane)
Middenafstand Klik HIER voor parcours (Pol)
Lopen 10 km aan 9,5 km/u Klik HIER voor parcours (Janot)
Lopen 10 km aan 10,5 à 11 km/u  Klik HIER voor parcours (Kris)
Start To Run: Finalerun 5 km (Danny/Saskia)

Klik HIER om te registreren


Zaterdag
Startplaats: Brugsken Donk Berlare  
Startuur: 08u15

Registeren klik HIER


Zondag
Startplaats: Brink Laarne
Startuur:10:00 uur

We zullen de groene en bruine eekhoorntjesroute doen

Klik HIER voor registratie


Belevingsdag

Vorige vrijdag was er een belevingsdag in Kalken met als thema WOII. De Veldmeersrunners hebben hier opnieuw hun inzet getoond en we (Christine De Weerd - Saskia Vermeulen - Ann Decaestecker en ikzelf) hebben zes groepen (vijfde en zesdejaars leerlingen ) begeleid door de gemeente. De gemeentelijke diensten zijn ons daar ook heel erkentelijk voor en stuurden mij het volgende bericht 'Graag wil ik jullie Veldmeersrunners opnieuw bedanken voor jullie enthousiasme om ons te helpen bij deze organisatie. Top vereniging'

07-05-2023 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
05-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er was een onderbreking ...
Gedurende de week van 01/05 tot 05/05 was de blog niet bereikbaar en werd er gewerkt met een noodblog runningdanny.blogspot.com. Nu is het probleem opgelost maar wie zich wil registeren voor de activiteiten voor zaterdag en zondag wel nog 'noodoplossing' gebruiken (hiervoor klik je HIER)

05-05-2023 om 12:05 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
26-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info voor de starters
Met de 'start to run'-reeks zijn we al aan week 8 aanbeland. En we mogen zeker van een succesvolle reeks spreken met (zeer) weinig afvallers. We beginnen dan ook al uit te kijken en 'alles in orde ' te zetten voor na de start to run reeks.


Onder de starters bevinden zich drie verschillende groepen. Zie hieronder geschetst wat zij moeten doen om lid te blijven/worden van de Veldmeersrunners:

1. Zijn momenteel al lid (die moeten nu niks meer doen daar zij hun lidgeld voor dit jaar al voldaan hebben)
2. Zijn de afgelopen jaren lid geweest van de Veldmeersrunners maar zijn dit nu niet meer: daar zij geen kledij meer nodig hebben betalen zij 25 euro lidgeld voor het kalenderjaar 2023 en duiden aan op link 'Heb intentie om verder te lopen'. Klik HIER om naar deze link te gaan.
3. Nieuwe leden: zij betalen voor het kalenderjaar 2023 55 euro lidgeld (vanaf kalenderjaar 2024 zal dat ook 25 euro) zijn. Zij moeten ook hun kledij nog passen. Volgende zaterdag is er een pasmoment georganiseerd door Lut Impens Zomerstraat 39 Kalken. Er zijn verschillende pas-tijdstippen. Klik HIER om een tijdstip aan te duiden. 

Ook als u niet kan komen maar wil blijven verder lopen kan je dat aanduiden.

Eens je definitief hebt beslist schrijf je het door u te betalen bedrag over op het volgende rekeningnr. BE78 9734 4244 1686 met vermelding van naam en voornaam + 'Lidgeld veldmeersrunners 2023'


Nog even meegeven dat er naast het lopen ook steeds de mogelijkheid is om te wandelen (op een dag dat je jou eens wat minder voelt maar toch 'buiten' wil). De loopmomenten zijn dinsdag- en donderdagavond om 19u30 en zondagvoormiddag om 10:00 uur. De startplaatsen zijn wisselend in de gemeente en worden telkens in het begin van de week doorgegeven op deze blog.


De verzekering omvat twee gedeelten: een persoonlijke verzekering en één die aansprakelijkheid naar derden dekt.

We proberen deze 'administratie' en 'bestelling' zo vlug mogelijk af te werken zodat jullie na 11 mei direct kunnen instappen bij de Veldmeersrunners. Indien extra info nodig stuur gerust een mailtje of bel je maar op 0479/208724.


Klik HIER voor foto's en filmpjes van de start to run reeks 2023.

26-04-2023 om 08:06 geschreven door danny  


>> Reageer (0)


Foto

REGLEMENTEN VELDMEERSRUNNERS
Foto

Foto

Foto

Foto

Aantal leden Veldmeers:   141


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Blog als favoriet !


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per maand
 • 06-2023
 • 05-2023
 • 04-2023
 • 03-2023
 • 02-2023
 • 01-2023
 • 12-2022
 • 11-2022
 • 10-2022
 • 09-2022
 • 08-2022
 • 07-2022
 • 06-2022
 • 05-2022
 • 04-2022
 • 03-2022
 • 02-2022
 • 01-2022
 • 12-2021
 • 11-2021
 • 10-2021
 • 09-2021
 • 08-2021
 • 07-2021
 • 06-2021
 • 05-2021
 • 04-2021
 • 03-2021
 • 02-2021
 • 01-2021
 • 12-2020
 • 11-2020
 • 10-2020
 • 09-2020
 • 08-2020
 • 07-2020
 • 06-2020
 • 05-2020
 • 04-2020
 • 03-2020
 • 02-2020
 • 01-2020
 • 12-2019
 • 11-2019
 • 10-2019
 • 09-2019
 • 08-2019
 • 07-2019
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 05-1979
 • 05-1976


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!