Archief
  • Bruschetta met paddestoelen-auberginesalade
  • Goulash
  • Ovenschotel met gehakt, bloemkool en aardappelen
  • Bloemkoolsoep met groene curry
  • Rosbief op Baskische wijze
  • Witloofschuitjes met lamsgehakt
  • Penne met artisjok en kip
  • Cevapcici, of gehaktballetjes uit de Balkan
  • Zeeduivel (lotte) met kappertjes
  • Salade van witloof en radicchio met vinaigrette en roquefort
  • In wijn gestoofde peertjes met karamelparfait
  • Risotto in de oven met pompoen en pancetta
  • Gekarameliseerde zoete aardappel en herstgroenten
  • Konijn met gedroogde vruchten en Marokkaanse kruiden
  • Rundstoofpot met bier en bosvruchten
  • Stoofpot van kip met boschampignons en notenpistou
  • Kastanjesoep met gebakken spekjes en boschampignons
  • Claressefilets met roquefortsaus
  • Kalfsragout met champignons
  • Chili con carne
  • Stoofschotel van pastinaak
  • Goulash
  • Kangoeroefilet met tagliatelle en cognacsaus
  • Kangoeroefilet en aardappelsalade met verse kruiden
  • Winterstoofpotje met kip
  • Tapenade van kabeljauw
  • Tortillalasagne
  • De vervuilde mens
  • Gevogelte met rode kerrie - saus
  • Sinaasappel - honingsaus
  • Aardappelviskoekjes
  • Konijn op jagerswijze
  • Hertenstoofvlees met bietjes
  • Rode paprika gevuld met quinoa
  • Kaastaart
  • Uiensoep
  • Broccolisoep met appel
  • Paprikasoep met kruidenkaas
  • Ricotta met chocolade en rode vruchten
  • Wafels
  • Varkensgebraad met witbier
  • Mousse van frambozen en mascarpone
  • Haringhapje
  • Sjalotten-wijnsaus
  • Runderwang met worteltjes
  • Américain
  • Knolseldersoep met gerookte paling
  • Coquilles met schorseneren en sherrysaus
  • Perentaartje
  • Kokossoep met kip
  • Warm citrusvruchtensap met zachte kruiden
  • Bruschetta met mozzarella en pesto
  • Umami
  • Aperitiefhapje : rundstartaar in een glaasje
  • Meest beluisterde (Belgische) songs op YouTube
  • Planeten
  • Tapenade met groene olijven en gekonfijte tomaten
  • Tapenade met zwarte olijven en ansjovis
  • Auberginekaviaar
  • Salsa van kerstomaat
  • Guacamole
  • Anchoiade
  • Gekonfijte paprika
  • Citroentaartje met limoensorbet
  • Knolseldersoep met scheermesjes en kruidenolie
  • Kaas-mosterdsoep
  • Varkenswangetjes met bruin bier en boerenkool
  • Petit-beurretaart
  • Biefstuk (runderreepjes) uit de wok
  • Aardperencrèmesoep
  • Wortelsoep met linzen
  • Coquilles met pompoen, kastanje en cantharellen
  • Gemarineerde zalm met salade van spitskool
  • Pesto
  • Pasta met verse vis en rode pesto
  • Crostini met rode pesto
  • Maaltijdsoep met rundvlees
  • Salade van culatello di zibello en lichte wasabimayonaise
  • Slaatje van champignons en dille
  • Minichampignons in sherrysaus
  • Bruschetta met enoki
  • Aardpeercrème, kastanje en gerookte paling : hapje
  • Escabeche van makreel met rode kool : hapje
  • Kreeft in egen nat met mosselen en saffraan
  • Aardappelinfo
  • Ravioli van avocado met garnalen en een friszure dressing
  • Tartaar van zalm en groene appel
  • Gazpacho van tomaten en vijgen, crostini met Parmaham
  • Gebakken coquilles (Sint-Jakobs) met kruiden en parmezaan
  • Gestoofde kalfsschenkel (Osso buco in bianco)
  • Lasagne van Sardijns brood
  • Saffraanrisotto
  • Zoetzure broodsalade
  • Gebakken zeeduivel met walnoot en rookspek
  • Pens - scampi hapje : aperitiefhapje
  • Bresaolahapje : aperitiefhapje
  • Tartaar van langoestines : aperitiefhapje
  • Tiramisu
  • Sint-Jakobsnoten met fijne witloof- en preireepjes
  • Lamskoteletjes, chutney van kerstomaatjes
  • Carpaccio van gerookte zalm, aioli van avocado en koriander
  • Vismousse met paprikacoulis
  • Griekse koteletten
  • Taartjes van abrikozen met rozemarijn
  • Rosbief in notenkorst
  • Chutney van verse en gedroogde vijgen
  • Koolrabisoep met gorgonzola
  • Stoofpotje van varkenswangetjes met Affligembier
  • Sint-Jakobsnootjes met kreeftenjus
  • Salade van avocado met garnaaltjes
  • Ossobucco : lekker van bij ons
  • Geglaceerde raap
  • Gebakken schorseneren
  • Crème butternut
  • Kalfskotelet "cross & blackwell"
  • Wildgebraad met portosaus en geglaceerde sjalotjes
  • Gekonfijt witloof
  • Geroosterde knolselderfondant
  • Geglaceerde peterseliewortel
  • Spruitenblaadjes
  • Gebakken aardpeer met vanille
  • Wok met paarse ridderzwammen
  • Eekhoorntjesbrood op toast
  • Paddenstoelen - champignons
  • Kastanjechampignons en kerstomaat
  • Aardappelen uit de Périgord
  • Knolselder-aardappelgratin
  • Kruidenkoek
  • Instant chocolademelk
  • Chocolademelk om te bewaren
  • Kipfilet op grootmoeders wijze
  • Pompoen-aardappelterrine
  • Spruitjes met spek en walnoten
  • Gegrilde wintergroenten met honing
  • Gratin van bloemkool en rundsgehakt met basilicum
  • Kook-TV
  • Luchtkwaliteit
  • Websites
  • TV-erfenis
  • Zure room
  • Kippenkruiden
  • Vis met mosterd-peterseliekruim
  • Kippenstoofvlees met Indonesische groenten
  • Perziken met tonijn
  • Zucotto
  • Limoncello (2)
  • Specerijenroom
  • Gemarineerde hertenfilet met kruidensalade
  • Frisse tartaar van zalm en groene appel
  • Ravioli van avocado met garnalen en een friszure dressing
  • Tarte tatin
  • Krablinguine met basilicum, citroen en rode pepers
  • Citroenkonfijt
  • 3 maal appeltaart
  • Banketbakkersroom
  • Pastinaakchips
  • Soepje van schorseneren met champignons
  • Gevulde tomaat met gehakt
  • Eenvoudige schorseneren
  • Eend met koffie, kaneel en sinaas, puree van pastinaak
  • Perentaart met frangipane en pistachenoten
  • Amuse van witte bonen
  • Curryvelouté
  • Rode wijn weekend Ardennen
  • Limoncello
  • Chef op Kanaal Z
  • Eekhoorntjesbrood op toast
  • Spaghetti met trompettes en beukenzwam
  • Chocolademousse
  • Panna cotta van geitenmelk
  • Mini crème brûlée
  • Groentechips met yoghurtdipsaus
  • Gemarineerde venkel
  • Krabsalade
  • Venkelgelei
  • Spicy tomaat
  • Champignons à la grecque
  • Frisse boterham met rauwe ham
  • Oude graansoorten
  • Graanmosterdpasta op de boterham
  • Tzatziki
  • Tapenade van zongedroogde tomaten
  • Meatloafballetjes
  • Cheeseburger
  • Gegrilde tofusandwich
  • Curryketchup
  • Crostini bij stoofvlees
  • Stoofvlees met Grand Cru Rodenbach
  • Crème van pijnboompitten
  • Hartige mediterrane cake
  • Pastasalade met surimi
  • Tomatensaus
  • Het maakbare brein
  • Courgetteschotel
  • Tomatentaartjes met olijven
  • Saltimbocca
  • Landkaarten
  • Couscoussalade met gerookte forel, avocado en mangodressing
  • Maatjes met aardappelen en boontjes
  • Salade met watermeloen en Turkse kaas
  • Pastasalade met gerookte vis
  • Wokken
  • Koud soepje van parmezaan en Orval
  • Erogene zones
  • Naked scientists
  • Ceviche van witte vis en Hoegaarden
  • Kiwi's
  • Schelvis met tomatenpesto en kerstomaatjes
  • Pasta met geroosterde tomaten en ansjovis
  • Houmous van tomaat
  • Pastei van gevogeltelever
  • Laagjeshapje met zalm
  • Water op aarde
  • Gestoofd kalfsvlees (ossobuco) met jonge wortelen
  • Kalfsgoulash met fettucine
  • Aardappelsalade met rosbiefplakjes
  • Zeeduivel met kreeft, asperges en Duvel
  • FoodTube
  • Salade van krieltjes met mozarella, gerookt spek en broccoli
  • Raw food
  • Geologie
  • Gepaneerde zwezerik met komkommersaus
  • Atletiek
  • Salade van konijn en Leffe
  • Koude tomatensoep met saltimbocca van vis
  • Pittige linzenburgers
  • Barbecuechutney
  • Vruchtenspiesjes met honing
  • Orzoslaatje met zwaardvis, gegrilde courgette en rode ui
  • Rundvlees met gele paprika's en zwarte-sojabonensaus
  • Mosselen met prei en mosterdsaus
  • Witte asperges met zeebaars en truffelaardappelcrème
  • Minestrone met asperges en zalm
  • Het ontstaan van de wereld
  • Sciencehack
  • Geroosterde krieltjes met gepocheerd eitje
  • Lamsfilet met erwtjespuree en balsamicosaus
  • Weersite Ruben Weytjens
  • Olijven-tomatenboter
  • Sinaasappel-vanilleboter
  • Avocadocrème
  • Kwark-dilledressing
  • Paprika-tomatensalsa
  • Rouille
  • Aardappeltjes uit de pan met saffraan en groene olijven
  • Kippenbouten met pompelmoessalade en vanilledressing
  • Banketbakkersroom
  • Limoen-chiliboter
  • Kippenvleugels en spareribs op de barbecue
  • Deboosere en het weer
  • Gevulde varkenskoteletjes
  • Tuinkruidenboter
  • Wortelvleesballetjes
  • Buienradar
  • Groententajine
  • Groententajine met staartvis
  • Tajine van lamsvlees met lentegroenten volgens Larousse Gastronomique
  • Gezouten citroenen
  • Ossobuco alla Milanese
  • Larousse Gastronomique en Ossobuco
  • Gebakken aardappelen met rozemarijn en look
  • Kruidensausje met rode ui en aalbessen
  • Kruidensausje met tomaat en azijn
  • Voedselinfecties
  • Probiotica
  • Gekke lijstjes
  • Daube Provençale
  • 'Nuttige' feestdagen berekenen
  • Wikimapia
  • Evolutieleer
  • Gambaspiesjes
  • Optische illusies
  • Zeeduivel op spiesjes van citroengras
  • Mango-looksaus
  • Garnalenspiesen
  • Porteur de la bonheur
  • Goden van de drank
  • Pretparken
  • Kamperen
  • Het weer, waar dan ook
  • Scampi Saganaki
  • Mosterdpeertjes met geitenkaas en honing
  • Scampi met pastis
  • Wortelpuree met gebakken roodbaars
  • Citroentaartjes met maanzaad
  • Olijvenmuffins met tonijndip
  • Het Zwitserse breinproject
  • Wiskunde
  • Anatomie
  • Antieke landkaarten
  • Scitopia.org
  • Scilogs
  • Gemarineerde mosselen met citroen
  • Ravioli met bospaddenstoelen
  • Spaghetti met gember, tomaat en gezouten ricotta
  • Champignonsoep met salieboter
  • Waitrose
  • Soep met Sint-Jakobsvruchten
  • Hertenragoût met bospaddenstoelen en knolselderpuree
  • Tijdschrift Ambiance
  • Gemarineerde paddenstoelen
  • Aardappel-forelcrème met zeewolf en garnaaltjes
  • Garnituur bij witloofsoep
  • Oxfam-recepten
  • Taarten van de patissier
  • Gourmetgerechten
  • Thuis bij Jamie Oliver
  • De tabel van Mendeljev
  • Online conversie
  • Rode poon met boontjes in chili-sesamsaus
  • Weetjes over kookboeken
  • De allerbeste kookboeken
  • Gerechten met noten
  • Taart met brie en tomaten
  • Varkensrollade en uien en aardappelen uit de oven
  • Hartige, zuiderse cake
  • Blinde vinken van konijn
  • Bananencake met chocolade
  • Geert Hoste
  • Het werkhuis van de gezondheid
  • Danny Horseele, chef van 't Molentje, Zeebrugge
  • Pieter Loridon
  • Gadgets
  • Witloofsoep met grijze garnalen
  • Garnalentruffels
  • Gegratineerde mosselen met kruidige sabayon
  • Gepelde garnalen
  • Toerisme
  • Wokken
  • Stoofpotje van konijn met tomaat en dragon
  • Brochettes van mosselen met pastissaus
  • Koekskesgateau
  • Taarten van de patissier
  • Stoofpot van hert
  • Tapas van Jakobsvruchten met Manzanilla
  • Crostini van kippenlever en marsala
  • Timbaaltje van ossenstaart
  • Vertalen
  • Grondwitloof
  • Ossenstaartsoep
  • Noordzeegarnalen
  • Veldrijder Lars Boom
  • Hertenkalf met frisse groenten en boschampignons
  • Ambiance Magazine
  • Stoofpotje van konijn met chorizo
  • Solo
  • Nederlands-Limburgse streekgerechten
  • Kokend water
  • Beef Wellington
  • Kook-blog van Albert
  • Gevulde tomaat met tartaar van tonijn
  • Nage van Sint-Jakobsvruchten met zomergroenten
  • Judith Beck
  • Vijgen met cabrales en Pedro-Ximenez siroop
  • Aardappelbrood
  • Gevulde pijlstaartinktvis met Fino-sherry
  • Vinos de Jerez
  • Gebakken Sint-Jakobsnoten met mosseltapenade
  • Worst-aardappelpureetaartjes
  • Olijfolietaartjes Caprese
  • Sorbet van tomaten met basilicum
  • Gemarineerd kalfsgebraad
  • Mierikswortelsaus
  • Salsa rossa
  • Peterseliemousse
  • Gemarineerde zalm met peterseliemousse
  • Chinese kippenpasteitjes
  • Puree van primeuraardappelen met karnemelk en morieljes
  • Zoete pompoenbroodjes met rozijnen
  • De Vlaming en aardappelen
  • Diabetes
  • Maïsbrood met courgette en chili
  • Finettes
  • Alain Bloeykens, wijnjournalist
  • Rozemarijn-olijvenbroodjes
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Crème van pastinaak met Sint-Jakobsvruchten
  • Kruidig stoofpotje van rundvlees en pompoen
  • Puree van eekhoorntjesbrood met Sint-Jakobsvruchten
  • Knoflook is gezond
  • Geroosterde tomatenbroodjes
  • Paul Van den Bosch
  • Kaasrisotto met champignons
  • Lauwe salade met biefstuk en gedroogde tomaten
  • Hazenpeper
  • Ovenschotel met kabeljauw
  • Rick De Leeuw
  • Zeevruchten met kerrie in de wok
  • Robin Williams
  • Kalfslapjes met kappertjes
  • Microscoop-fotografie
  • Citruskip met kiwi
  • Schnitzels
  • Fibreclub
  • Stroke It
  • Live Science
  • Weekend koken
  • Zweedse hedendaagse misdaadauteurs
  • Chef-kok Anthony Bourdain
  • Belgisch Instituut voor Tropische Geneeskunde
  • Oostends garnaalkroketten
  • Healthy and choise
  • Pastanestjes
  • Kalfsmedaillons in een notenjasje
  • Ragù van konijn en pasta
  • Maïs van de barbecue
  • Zoetzure bietjes en uien
  • Boschampignons
  • Uienconfituur
  • Beer diet
  • Glumbert
  • Snel wijn koelen
  • Geroosterde portobello's met mozzarella en citroen
  • Reclame camel
  • De Voyager en zijn foto's
  • Converteren
  • Spelletjes
  • Het heelal
  • Symbaloo
  • Stonehenge
  • Spaanse speciaalzaak in Hasselt
  • Melanzane sott'olio
  • Halal-skieën
  • Electronische huishoudschriftjes
  • Mindfulness
  • Slaatje van tomaat, avocado, asperges en pata negra
  • Filiosoof Jean-Michel Longneaux
  • 'Andere' vakantiebestemmingen
  • Bakharing
  • Valère Billen, ex-trainer van STVV
  • Tartaar van tomaten
  • Wielrenners en doping
  • Zwarte pasta met venkel en coquilles
  • Eten en drinken bij MSN
  • WO II in Kwaadmechelen
  • Ovenfrietjes en aïoli-chili
  • Wikitravel
  • Opwarming van de aarde
  • Croquetas de jamon
  • Tomaten uit de oven met lamsvlees
  • Gegrilde inktvis met gazpacho
  • Grappige reclame
  • Tonijn met lamsoor
  • Rog met gemarineerde groenten
  • Pasta alla putenesca
  • Ossenstaartsoep
  • Polderaardappelen gevuld met garnalen
  • Middelgrote steden in Frankrijk
  • Plastic
  • Reclame voor Dove
  • Mango-pimentchutney
  • Mimosa van ei
  • Paprikacoulis
  • Kaaskroketten
  • Gesmolten tomaat
  • Guacamole
  • Basilicumolie
  • Google Map / Earth - Links
  • Culinaire problemen
  • Mosselmisverstanden
  • Mosselen met saffraan en citroen
  • Bieren en hun houdbaarheid
  • Een Petit Gervais frisco
  • Mosselen met ham
  • Barbecue
  • Thrillers
  • Ontdekkingswandelingen in Brussel
  • Amandel-citroencake met rode zomervruchten
  • Overstromingsvoorspeller
  • Sexy videoclips
  • Gekonfijte look
  • Basilicummayonaise
  • Lissabon
  • Satire
  • Hubble
  • Pretty Good Privacy
  • Perziken met kriekenbiersabayon
  • Panna Cotta
  • Spaghetti Carbonara
  • Spaghetti Carbonara
  • Wielrennen en voeding
  • Mosselen
  • Website Frank Deboosere
  • Op reis
  • Biefstuk met erwtjes en sla
  • Gepaneerde rogreepjes
  • Coctails
  • Paprikarolletjes met kappertjes en ansjovis
  • Zeven nieuwe wereldwonderen
  • Kip met citrusvruchten
  • Gemarineerde octopus
  • Mars-express
  • ESA
  • Voedingssupplementen en agressie
  • Gehaktbrood met artisjok
  • Broodje vitello tonnato
  • Broodje vitello tonnato
  • Gravad lax met kruidensalade
  • Komkommersoep met grijze garnaaltjes
  • Filodeegdriehoekjes met kruiden en kaas
  • Risotto met gepaneerde pladijs
  • Geeuwen
  • Broccolisla met spekjes
  • Gebakken pladijs met mosselen en tomaten
  • Snelle chocoladeflan
  • Mooi-weer-desserts
  • Abrikozentips
  • Coctails
  • Slaatje van witloof, radicchio en kalfszwezerik
  • Siegfried Bracke en opiniepeilingen
  • Recepten met verse kaas
  • Paasdiner
  • Teken een varken
  • Rome herboren
  • Stamboomonderzoek
  • Bulgaarse keuken
  • Gratis software
  • Gids voor de echte Ardennen
  • Zeeland
  • Mattentaarten
  • Kinderpsychiater Peter Adriaanssens
  • Room en yoghurt
  • Te veel restaurants ?
  • Gremolata
  • Orechiette met romanesco
  • Roken en belastingen
  • Stoverij
  • Diepvries tuinbonen
  • Medisch woordenboek
  • Dierproeven
  • Dick Swaab en onze hersenen
  • Het maakbare brein
  • Sorbet van tomaten met basilicum
  • Mysterieuze plaatsen
  • Carnivoren
  • Migraine
  • Soep-weetjes
  • Schorseneren-weetjes
  • Officinale
  • Klimaatopwarming
  • Zongedroogde tomaten
  • Aspe en roken
  • Exceptionele groenten
  • Migraine
  • Ijskoud tussendoortje
  • Witloofsoep
  • Ideetjes voor ijs
  • Pompensoep
  • Vleesetende planten
  • Geneesmiddelen en drugs
  • San Fransisco
  • Boussouffa
  • That's embarrassing
  • Blini's met avocado en verse kaas
  • Mini-ansjoviscroissants
  • Yoghurt met romige aardbeien
  • Pastagerecht met spek en room
  • Penne met broccoli
  • Perzische citrussalade
  • Lamscarré met tuinbonencoulis
  • Eurovisiesongfestival
  • Bioscoopfilms
  • Eiertaartjes met asperges en gerookte forel
  • Bosvruchtentaartjes
  • Auto-delen
  • Recepten met nieuwe aardappelen
  • Sociaal-culturele organisaties
  • Verse kaastaart met selderij
  • Avocado-ijs met basilicum
  • Huysentruyt
  • Verse tomatensaus
  • Succes-gerechten
  • Libelle en BBQ-recepten
  • Boris Jeltsin
  • Wijnsaus
  • Pittige gehaktballetjes
  • Knoflookboter
  • Asperges met tonijn
  • Schuimwijn
  • Vom Fass
  • Varkensgebraad met jonge wortelen
  • Geuze en kriek
  • Frisse citroenroom
  • Aardappelen koken 'en papillot'
  • Rijbewijs
  • Zoetzure saus
  • Opgeklopte room
  • Vis zoals elk kind 'm lust
  • Lamsvlees met citroen en bieslookboter
  • Wijngaardslakken in mergpijp met knoflook en grof zeezout
  • Crème van bloemkool met morieljes
  • Yves Desmet over het VB
  • Koken in geuren en kleuren
  • Vitello
  • Kardemom
  • Ras el hanout
  • Pistachenoten, amandelen malen
  • Saltimboca van vis
  • Crostini met peterseliepesto : tapas
  • Ricotta-spinazietaartjes met dille : tapas
  • Courgeteflan : tapas
  • Kokosballetjes : tapas
  • Koude soep van meloen : tapas
  • Gevulde pastarolletjes : Tapas
  • Michael Muller en nutrigenomics
  • Agar agar
  • Citroenverbena
  • Crêpe met gorgonzola
  • Paella
  • De aarde : vogelperspectief
  • Aardpeer of topinamboer
  • Loïc Wacquant en de sociale zekerheid
  • Runderribstuk met gekonfijte paprika's
  • Groentencompote met ansjovis uit Cantabrië
  • Gevulde Breydelham
  • Jong vlees
  • Ham pekelen
  • Gestoofd konijn met aardappelen
  • Recepten met kip
  • Pittige soep met tortelloni
  • Wild feest
  • Stoofschotel met honing en komijn
  • Zintuigtesten
  • Heel mooi gezegd
  • Ciabatta met pesto en mozzarella
  • Varkensgebraad in een jasje
  • Vegetarische pasta
  • Lieven Scheire
  • Magda De Meyer
  • Bloemkool
  • Start to eat
  • Kunst bij Dexia
  • Keukenontwerp
  • De wetenschap van het koken
  • Foelie
  • Geschiedenis: de oudheid
  • Biodiversiteit
  • Roos Van Acker
  • Een ideetje
  • De zon
  • Wat zou Carlos doen
  • Geweerde commercials
  • Robotica
  • Actuapedia
  • Vanille-ijs met balsamicoazijn
  • Gebakken kip met kappertjes en olijven
  • Driegangenmenu
  • Zalm met yoghurt en komkommer
  • Geneesmiddelenindustrie
  • Oosterse kippensoep
  • Stoofpotjes
  • Groene asperges met kip
  • Groentesoep met pistou
  • Victorian Web
  • Freud
  • Italiaanse vleesklassiekers
  • Planet diary
  • Oesters met champagnesaus
  • Een romantische avond
  • Racisme
  • Leif Hoste
  • Tieners en seksualiteit
  • Peter Goossens, Hof van Cleve, over smaak
  • Mouclade
  • Vleermuizen
  • Piccata verde
  • De ruimtetelescoop Chandra
  • Optische illusies
  • Arno als kok
  • Visfumet
  • Baktijd voor vis in de oven
  • Gutten
  • Gratin met gehakt, kool en worteltjes
  • Relish of chutney
  • Stokvis of klipvis
  • Gratin met prei en pasta
  • Hatelijke geluiden
  • Toiletpapier
  • Daniel Zitka
  • Ricotta met kastanjes
  • Pickles-dip
  • Karameliseren
  • Een beetje morbide
  • Luctor et emergo
  • Historische atlas
  • Alles over datum en tijd
  • Air France
  • Nellie Kroes
  • Erwin Vervecken
  • Lamskoteletjes met Provençaalse groenten
  • Graf-opzoekingen
  • Wetenschappelijk persbureau
  • Medisch antiek
  • Naval Observatory
  • Erik De Vlaeminck
  • Science Odyssey
  • Vrouwen aan de top
  • Levende cellen
  • Expert gezocht
  • Frimout
  • Tartaar van verse en gerookte Schotse zalm
  • Menselijke anatomie
  • Varkenskotelet Piccalilly
  • Hersenstichting
  • Sexwoordenboek
  • Ooorlog in de Renaissance
  • Ooorlog in de Renaissance
  • Ooorlog in de Renaissance
  • Frank Van Erum
  • Dode media
  • Baardgroei
  • Tips en weetjes
  • Op reis in Amerika
  • Back-up
  • Mogelijkheden met Google
  • De Belgische visvangst
  • Stadsplannen
  • Virtuele musea
  • Mysteries
  • Zonne-energie
  • Microscopische kunst
  • MP dowloaden
  • Shit
  • Bier
  • Verboden toegang
  • Nationale dierentuinen
  • Strandjutters
  • Weird - rare verhalen
  • Pittige Mexicaanse rijst
  • Muziekclips opzoeken
  • Runderfilet 'en croûte'
  • Sjalottenazijn
  • Slaatje van witloof, radicchio en kalfszwezerik
  • Pasta met mosselen
  • Gestoomde griet met ansjovis en kappertjes
  • De aarde vanuit de ruimte
  • De gekste recepten
  • Millenniumdoelstellingen
  • Wansmakelijke foto's
  • Vreemde soorten : exoten
  • Bedreigde diersoorten
  • 09/11
  • Champagne
  • Zonnestraling en de ozonlaag
  • Migraine
  • Medisch internetwoordenboek
  • Microfotografie
  • Duurzame ontwikkeling
  • Biologische diversiteit
  • Musea
  • Erwten in de Engelse keuken
  • Vragen over internet ?
  • UFO's
  • Maradona
  • Spamfilter
  • Foto's van onze planeet
  • Bush en de wetenschap
  • Ginkgo Biloba
  • Architectuur en neurosciences
  • Zomeruur
  • Geluk
  • Flightsimulator
  • Trivials
  • Einstein
  • Epilepsie
  • Luizen
  • Leerstoornissen
  • Wereldatlas
  • Virussen
  • Kernenergie
  • Het menselijk genoom
  • Wetenschap onder water
  • Ooievaars
  • Aardrijkskunde
  • Spam
  • Op onze aarde neerkijken
  • Virussen
  • Onze groene planeet
  • Kunst
  • VPRO
  • Wiskunde-woordenboek
  • Implosies alom
  • Het Tate Museum
  • Etiquette
  • Mars global Surveyor
  • Landkaarten, inzoomen maar
  • Kannibalen
  • Wiskunde en de dingen des levens
  • Bureau Belgrado
  • Botsende werelddelen
  • Geheime codes
  • Plastic bubbeltjes
  • Robots etc.
  • Zes-stappen theorie
  • Gordon Ramsay
  • Onno Kleyn
  • Koken.blogspot
  • Les volgen op Berkeley
  • Elementaire muziek
  • Figuurtjes met ballonnen
  • Een nieuw liefje ?
  • Snelle filmpjes
  • TV cartoons
  • Oude geschriften
  • Verkeerd gezongen
  • Microscopisch gezien
  • De menselijke klok
  • Ode aan de techniek
  • Anatomie
  • Astronomie per dag
  • Interieurinrichting
  • Knutselhandleiding
  • Insecten in Europa
  • Rauw eten
  • Vergeten sites
  • De sterrenhemel
  • Anagrammen generator
  • Prosper Montagné
  • Witloofsalade met grijze garnalen
  • The science network
  • Experimenteer thuis
  • Geluiden van insecten
  • Sint-Jakobsvruchten met laurier, citroen en rozemarijn
  • Sint-Jakobsvruchten met appel-kerrie-compote
  • Oliebollen
  • Wetenschappelijke bibliotheek
  • Paddestoelenmousse met zachtgekookt ei
  • Yahoo Food
  • Rookverbod in de horeca
  • Lijnvriendelijk
  • Recensies
  • Grafisch design
  • Multimedia-artieste
  • ASCII-art
  • Alzheimer
  • Tabakswereld in het offensief
  • Michel Verschueren over Johan Vermeersch
  • Integratie
  • Sint-Jakobsvruchten
  • Peperkoek
  • Chococapuccino
  • Muntjes stapelen
  • Mary Mallon
  • De Belgen en hun eetgedrag
  • Natuurwetten
  • Fauna van de diepzee
  • Zebravisjes
  • De reis van je e-mail
  • Kristallen
  • Weerkunde en Klimatologie
  • Chemisch weekblad
  • Planespotting
  • Bruggen kijken
  • Een andere aarde
  • Toetanchamon
  • Einstein
  • Vliegensvlug
  • NASA
  • Elementaire deeltjes
  • Hersenimplantaten
  • Catherine Verfaillie
  • Espressogranita
  • Koffiecoctail Viva Luca
  • Jeudhuis Kaddish en roken
  • Reuzel
  • Schuim van aardappel
  • Pasta volgens Jamie
  • Caldeirada
  • Cocido Madrileno
  • Rik Torfs
  • Journalist Mark Delire
  • Wetenschappeleuk
  • Ambachten
  • Langzaam gegaarde lamsnek
  • Banale werkdag
  • Toetanchamon
  • Zonsondergang
  • Het Verre Oosten
  • Guido Belcanto
  • Mark Paesbrugghe
  • Biotech-gewassen
  • Diversitijd
  • Optische microscopie
  • Ecuador
  • Labs van Google
  • Darwin in Polen
  • Zoenen
  • Opiniepeilingen
  • Wetenschappelijke feitjes
  • Lang webadres
  • Wetenschapsblog
  • Pc op afstand
  • Correa en België
  • Correa
  • Alles gratis
  • De cardiologische liga
  • De Belgische voedingsmiddelentabel
  • Literatuur ontdekken
  • Blits
  • Het internet in werking
  • Bad song
  • Experimentjes
  • Cartoons Zazart
  • Camera's
  • Fietsroutes
  • Reekotelet met spruitjespuree
  • Persoonlijk kunstwerk
  • Naakte websites
  • UFO's etc.
  • Broncodes dankzij Google
  • Textuur
  • Halte-là
  • Felix Alen
  • Pompoengratin
  • Bacalhao
  • Kwartels volgens Dirk L.
  • Culinair Namen
  • Rochefort
  • Bart Goor
  • Patrick Janssens
  • Patrick Janssens
  • Mbark Boussouffa nav. 0110
  • Axelle Red nav. 0110
  • Arno nav. 0110
  • Paling in het groen volgens Dirk L.
  • Hollandse aspergesalade
  • Chefkok Stefaan Coutteyne
  • Jos Ghysen
  • Op het vel geroosterde zalmfilet
  • Axelle Red nav. 0110
  • Westvleteren
  • Zacht gebak met chocolade en gember
  • Louis Tobback vs. de studenten
  • Loko over Leuven
  • Barbie
  • Louis Tobback over veplichte kinderzitjes in de auto
  • Diepgevroren groenten
  • Levercirrose
  • Leve de sossen
  • De Britten en seks
  • Zoek de zeven verschillen
  • Fotografie
  • De jaren '80
  • Columnisten
  • Kaneelsuiker
  • Traag leven
  • Wielrenner Robbie McEwen
  • Mamma Roma
  • BBC-Chefs
  • Kokosnoot
  • Feestmaterialen
  • Kikkerbillensoep
  • Thierry Marichal
  • De paus en de Islam
  • Carlo Bomans over het WK wielrennen
  • Bouillon met pompoen en portobello
  • Djintan en consorten
  • Leif Hoste en het WK tijdrijden
  • Wijnen
  • Sven Nys over zijn mountainbike-seizoen
  • Leugenaars
  • Ezelsbruggetjes
  • Hoeveel zit er in een kopje ?
  • Raketsla
  • Andropauze
  • Wandelende haai
  • Barcelona
  • Corticosteroïden
  • Cortisones hebben Epo vervangen
  • Voedingssupplementen en doping
  • Maanzaad en doping
  • Wielrenster Jeannie Longo
  • Lierse coach René Trost
  • Dagelijkse lectuur
  • Ariël Jacobs over de voetbalbond
  • iPod
  • Stevaert over zijn leesgedrag
  • Franky Vercauteren
  • Najaarssalade met gegrilde geitenkaas
  • Aardstralen
  • Vlees laten rusten
  • Röner
  • Braiseren
  • Games
  • Stemplicht
  • Virusdodende zakdoek
  • Dromen
  • Longschade
  • Tevreden in uw gemeente
  • Elpo
  • Coma
  • Tobring.com
  • Librivox
  • Griet bakken
  • Lardo
  • Vis : meunière
  • Sterren
  • Snack jezelf gezond : Zoete amandelhavermuffins
  • Gekweekte vis
  • Genetisch gemanipuleerde organismen GGO's
  • Gevulde kalkoenlapjes met selderijpuree
  • Het woordje kalkoen
  • Snack jezelf gezond : Mozzarellaspiesje met verse vijgen en ham
  • Anorexia
  • Puberende meisjes
  • Stefan Everts
  • Snack jezelf gezond : Olijfbroodstokjes
  • John McEnroe
  • Gert Steegmans
  • Roger Vanden Stock
  • UEFA / FIFA
  • Het leven is als ...
  • Snack jezelf gezond : Wraps met avocado en paprika
  • Stadswandeling in Gent
  • Couchsurfing
  • Snack jezelf gezond : Roggebroodjes met makreelmousse
  • Ricotta al forno
  • Snack jezelf gezond : Knoflook-uienbrood
  • De menselijke klok
  • Nutradia
  • Verkeersinformatie
  • Chimpansees en cultuur
  • Dubai
  • Winkelkeuze
  • Liverpool
  • Snack jezelf gezond : Komkommer met gerookte zalm
  • Melk
  • Kwade mannen
  • Jobhobbing
  • Veiligheid op de werkvloer
  • Wandelen en vee
  • God in de hersenen
  • Snack jezelf gezond : Gevulde kerstomaatjes
  • Smaken van september
  • Literatuurklassiekers
  • Spitskool
  • Croissanttaart met chocolade
  • Hop en oestrogeen
  • Een schuimende pint bier
  • Astronomie
  • Tomatenweetjes
  • Groenten en fruit
  • Voorakkoorden gemeenteraadsverkiezingen
  • Laguiole-messen
  • Oersuiker
  • Het geslacht van de lesgever
  • Koffie
  • Horeca en religie
  • Miele en stoomkoken
  • Sardines in blik
  • Sardines, haring, en sprot
  • De sardina pilchardus
  • Pasta puttanesca van Amy
  • Vis bakken
  • Borlotti of bruine bonen uit blik
  • Visbar Noordzee
  • Steven Tuyls
  • Commercials
  • Films etcetera
  • Tucows.com
  • Cooking (R)evolution
  • Lardo di collonato
  • Gutenberg en e-books
  • Slaatjes met vis
  • Aluminiumfolie
  • Sojabonen
  • Boek Accidental Foodie
  • Frisk tabletjes
  • Voetbalverhalen
  • Bier-onjuistheid
  • Basmati rijst
  • Bomba
  • Belgen en brood
  • Txapela
  • Seitangehakt
  • Versheid van eieren
  • Zwitsers
  • Tomaten
  • Radijzen
  • Waterkoker
  • Een slaapmiddeltje
  • Beroepsverenigingen psychologen
  • Kakkerlak
  • Smoothies - Sappen
  • Smoothies
  • Spaans pepertje
  • Spa
  • Barbecue
  • Sangria
  • Chlorofyl
  • Jan Leyers
  • Domestica
  • Brussels Intenational
  • Slovenië
  • Psychologie
  • Mensen herkennen
  • De NFL en hersenschuddingen
  • Orzo
  • Vlaanderen is een stad
  • Boerentoren
  • Franky Vercauteren
  • De Belg en zijn brood
  • Saignant
  • OHL-trainer Guido Brepoels
  • Vliegangst
  • Soep
  • Baanbrekende websites
  • VRIND
  • Centrumsteden
  • Geneesmiddelenonderzoek
  • Een 'wilde' stam op de Fiji
  • Phonak
  • Bolkestein
  • Food Info
  • Twee borrelhapjes
  • Stijn Stijnen
  • Te dik of te dun ?
  • Dirk De Prins
  • Oil & Vinegar
  • Donald Spoto
  • Marktrock
  • Schorpioenengif
  • NTI hogeschool
  • Sportpsycholoog bij Anderlecht
  • Sacha Distel
  • Paprika's schillen
  • Baga
  • Literatuurlijstjes
  • Muggen
  • Simon Vroemen
  • Zevenkamp bij de vrouwen, atletiek
  • Tienkamp bij de mannen, atletiek
  • Spanje en mosselen
  • Mosselen
  • Grijze garnaal
  • Stoomzakjes
  • Alleenstaanden
  • Vrouwenbasket
  • Nadine Meersman over doping
  • Colorante
  • HACCP
  • Vol-au-vent van Gaia
  • Warmoes of snijbiet
  • Tattoo
  • Extravert
  • Frietgeheimen
  • Friet en geen patat
  • French fries
  • Deaver
  • Patrick Janssens
  • Jean-Luc Dehaene
  • Spinazie en zijn voedingswaarde
  • Kreukels
  • Rosticceria
  • Rosticceria
  • Gesuikerde verse kruiden
  • Oliebolletjes
  • Roland Renson en lokale identiteit
  • Roland Renson en pakken of niet pakken
  • Werner Helsen
  • Panem et circenses
  • Limoenen
  • Basilicum
  • Wijn van Stijn
  • Spaans leren
  • Overgewicht en extreem dieet gevaarlijker dan voedselvergiftiging
  • Fruit in een flesje
  • Aceitunas almadas
  • Caffé frappé
  • Chiperones
  • Salade Mechouia
  • Pa amb oli (pamboli)
  • Geroosterde kippenboutjes
  • Aardbeien en frambozen
  • Boek
  • Kookboek voor de boekenliefhebber
  • Zalm
  • dezaakdna.be
  • Dilbeek
  • Primus inter pares
  • Emilio Ferrara
  • Tene quod bene
  • Inspanningsfysiologie
  • Oneliners
  • Vis in Noorwegen
  • Ichtyofaag
  • Linzensoep
  • Frank Raes over Tihinen
  • Weet wie je eet
  • Rijstballetjes
  • Zeste
  • Dieetgoeroe
  • Culinaire wandelingen
  • Wolkenskrabbers
  • Gebakken camembert
  • Leekens
  • Camembert, geroosterd in zijn doosje
  • Amerikanen over Europa
  • Asperges
  • Tenenkrullend
  • Burrata
  • Kwark - zure room
  • Aromastoffen
  • Sinaasappelsap
  • Boontjes allerhande
  • Stoomoventje met snoekbaars voor de barbecue
  • Oplichting
  • Man of vrouw ?
  • What about Bush
  • Het virtuele computermuseum
  • Animaties dankzij supercomputers
  • kerstliedjes
  • Songs
  • Pintxos
    In de media

    29-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame camel
    http://www.glumbert.com/media/camels 

    29-09-2007 om 16:48 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Voyager en zijn foto's
    Toen eind jaren '70 van de vorige eeuw de Voyagers I en II op hun onbemande reis door de ruimte vertrokken, hadden ze een aantal foto's en afbeeldingen, typerend voor de mensheid, mee. Ze moesten maar eens aliens tegenkomen. Maar als je die foto's nu bekijkt..... Misschien toch nog maar eens een paar Voyagers sturen ?

    http://voyager.jpl.nasa.gov/spacecraft/sceneearth.html 

    29-09-2007 om 16:35 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Converteren
    Een gratis programma (en waarschijnlijk daardoor zo rudimentair) dat werkelijk eender welk bestandsformaat omzet naar eender welk ander :

    http://www.erightsoft.com/SUPER.html
     

    29-09-2007 om 16:26 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelletjes
    Een lijst met links naar spelletjes die volledig gratis van het net te downloaden zijn :

    http://downloadfullversionpcgames.com/blog/2007/06/17/100-of-the-best-legal-full-version-games-you-can-download-online/

    29-09-2007 om 16:22 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het heelal
    Een database van het heelal. Maar liefst 500 miljoen sterren zijn er in opgeslagen. Virtuele exploratie van de ruimte. Knap gedaan ook.

    http://wikisky.org/ 

    29-09-2007 om 16:17 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    28-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Symbaloo
    Symbaloo is een startpagina die je zelf kunt inrichten. Het is een simpel rooster met knoppen waarachter de links zitten die je zelf vaak gebruikt. Knoppen aanpassen is een kwestie van slepen en klikken. Naast links-knoppen kan je kiezen uit een bescheiden verzameling gadgets die je op je startpagina terecht kunt laten komen.

    www.symbaloo.com

    28-09-2007 om 16:56 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stonehenge
    Hoe hebben ze dat eigenlijk gedaan, Stonehenge 'gebouwd' ?

    http://tinyurl.com/yk3gk4

    http://tinyurl.com/2wj8j8

    28-09-2007 om 16:51 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse speciaalzaak in Hasselt
    'Juan Luis' is een Spaanse speciaalzaak in Hasselt, in de Badderijstraat 21. (011/749291) Eigenaar is Juan Luis Pinazo Robles.

    Dinsdag, vrijdag en zaterdag zijn de openingsuren van 9 tot 18 uur.

    Een greep uit het aanbod : jamon, queso, zelfgemaakt vijgenbrood, kazen, wijnen, ...

    Voorwaarde is dat de producten op traditionele, biologische wijze worden gekweekt, geteeld of klaargemaakt.

    Er worden ook workshops Spaansez keuken gegeven.

    De eigenaar schreef samen met zijn vrouw Veerle het kookboek 'Que Comida' met authentieke Spaanse gerechten.

    28-09-2007 om 16:42 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melanzane sott'olio
    Melanzane sott'olio

    - grote glazen weckpot
    - 2 1/2 aubergines
    - 1/2 l. witte wijn
    - 1/2 l. witte-wijnazijn
    - knoflook
    - pikant pepertje
    - oregano
    - zout
    - platte peterselie
    - arachideolie of half arachide - half olijfolie

    De aubergines schillen (om verkleuring tijdens het bewaren tegen te gaan). In dunne plakken snijden, en deze plakken in reepjes. Zout over de reepjes aubergine strooien en gedurende twee uur vocht laten onttrekken. Afspoelen en laten uitlekken.

    De wijn en de wijnazijn aan de kook brengen en de auberginereepjes ca. drie minuten laten meekoken. Afgieten en laten afkoelen. De reepjes aubergine mbv. een schone theedoek droogzwieren. De groente nog twee uur laten nadrogen in de zon.

    De weckfles goed omspoelen. De droge aubergine erin doen, om en om met gesneden tenen knoflook, oregano, ringetjes peper en blaadjes platte peterselie. Het geheel overgieten met de olie tot de reepjes onderstaan. De pot schudden zodat eventuele luchtbellen kunnen ontsnappen, daarna afsluiten. De aubergine minstens één week voor gebruik laten trekken op een koele donkere plek. Ze zijn een paar maanden houdbaar, ideaal om de winter mee door te komen.

    Deze aubergines kunnen als salade of als bijgerecht gebruikt worden.

    (Seasons, 09-10/07)

    28-09-2007 om 16:31 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    26-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halal-skieën
    Een halal-skihotel in de Alpen, in Megevette in de Franse Haute-Savoie noemt zichzel een "associatief centrum met een solidair karakter".

    26-09-2007 om 17:53 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Electronische huishoudschriftjes
    Electronische huishoudschriftjes

    www.upc-bvk.be (doorklikken op budgettabel)

    www.ocmw.antwerpen.be/budgetplanner/inleiding.htm

    26-09-2007 om 17:52 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mindfulness
    "Mindfulness is een combinatie van boeddhistische technieken en westerse psychologie met als doel je beter te voelen door zoveel mogelijk in het hier en nu te staan."

    "Het is een techniek die aangewezen is bij mensen met angststoornissen, depressies, burn-out of gewoon voor mensen die meer kwaliteit in hun leven willen."

    Bjorn Prins, de oprichter van ITAM (www.itam.be) is de grote voorvechter van de mindfulness-techniek.

    26-09-2007 om 17:49 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaatje van tomaat, avocado, asperges en pata negra
    Slaatje van tomaat, avocado, asperges en pata negra (4 p.)

    - 8 groene asperges
    - 2 tomaten
    - 2 avocado's
    - 2 sjalotten
    - 80 gr. sperzieboontjes
    - 4 plakken pata negra

    voor de vinaigrette :
    - 2 eieren
    - 1 tl mosterd
    - peper en zout
    - 1 tl sherryazijn
    - 25 cl arachideolie
    - 1/2 bosje dille

    voor de balsamicosiroop :
    - 80 gr. kristalsuiker
    - 2 dl. balsamicoazijn

    All ingrediënten voor de vinaigrette in de keukenrobot mixen.

    De asperges en de boontjes elk apart in vier à zes minuten beetgaar koken in ruim gezouten water. Laten afkoelen in ijskoud water.

    De tomaten ontvellen en ontpitten, de sjalotten pellen, het vruchtvlees uit de avocado's halen. Tomaten, sjalotten en avocado's in kleine blokjes snijden. Een ringvorm op het bord plaatsen en die vullen met de brunoise van tomaat, sjalot en avocado. Er onmiddellijk enkele eetlepels van de vinaigrette zodat de avocado niet kleurt.

    De boontjes, groene asperges en de pata negra er bovenop leggen.

    De balsamicosiroop maken. De suiker met een scheutje water tot een goudgele karamel koken, blussen met de balsamicoazijn en al roeren tot een dikke stroop laten inkoken. Het bord afwerken met de siroop.

    (Zomerse familierecepten van Wout Bru. Feeling, 06/07)

    26-09-2007 om 17:40 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filiosoof Jean-Michel Longneaux
    Filiosoof Jean-Michel Longneaux :

    "Pech, verlies en verdriet horen simpelweg bij het leven. Meer nog, iedereen heeft het recht om af en toe eens flink aan de grond te zitten en de controle te verliezen."

    26-09-2007 om 17:27 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    25-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Andere' vakantiebestemmingen
    'Andere' vakantiebestemmingen

    - Marina di Leuca : het zuidelijkste punt van Italië : de zon komt op in de Adriatische Zee en gaat onder in de Ionische Zee

    - In Griekenland de grens met Albanië en Macedonië : Delphi

    - In Turkije : Ephesus. De tempel van Artemis

    25-09-2007 om 16:59 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakharing
    Bakharing (4 p.)

    - 4 bakharingen
    - 4 sneden gerookt spek van 0.5 cm. dik
    - 2 el bruine suiker
    - 1/2 dl. appelazijn
    - 1 kg. aardappelen
    - 2 dl. room
    - 2 uien
    - 1/2 bot peterselie

    De aardappelen in de schil koken. In plappen van één centimeter dik snijden.

    Het gerookte spek in reepjes snijden en in wat boter krokant bakken.

    Uit het vet halen en in datzelfde spek de aardappelen samen met de in ringen gesneden uien bakken. Het spek ompnieuw toevoegen, bestrooien met de suiker en blussen met azijn en room. Even laten indikken.

    De bakharingen in boter gaar bakken. Met peper kruiden.

    De aardappelen met ui en spek in een diep, opgewarmd bord scheppen en er een bakharing op schikken. Rijkelijk met gehakte peterselie bestrooien.

    (Uit :'De Limburgse keuken met Steve Stevaert en de 44 Limburgse burgemeesters'. Borgerhoff & Lamberigts. Voorpublicatie HBvL 22/09/07)

    25-09-2007 om 16:55 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valère Billen, ex-trainer van STVV
    Valère Billen, ex-trainer van STVV :

    "Ik heb geleerd dat een trainer vooral een psycholoog moet zijn : met Afrikanen moet je bijvoorbeeld op een heel persoonlijke, voorzichtige manier omgaan. Maar eigenlijk geldt dat voor iedereen : we zijn allemaal een beetje Afrikaan".

    25-09-2007 om 16:46 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tartaar van tomaten
    Tartaar van tomaten (4 p.)

    - 1 kg. tomaten
    - 4 gedroogde tomaten op olie
    - 6 olijven
    - 1 el kappertjes op zout
    - peper
    - olijfolie
    - zeezout

    voor de garnering :
    - 1 rode ui
    - citroensap

    De tomaten ontvellen en ontptten en in vier snijden. Bestrooien met wat zeezout en laten uitlekken.

    De kappertjes spoelen en ze grof hakken samen met de olijven en de zongedroogde tomaten.

    De kwartjes tomaat in blokjes snijden en ze vermengen met het kappertjesmengsel.

    Olijfolie en peper en zout naar smaak erdoor roeren.

    De rode ui in zo dun mogelijke schijfjes snijden en vijftien minuten laten marineren in het citroensap met wat peper en zout. De tartaar ermee garneren.

    (Uit 'Kleurentherapie'. Feeling, 06/07)

    25-09-2007 om 16:41 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wielrenners en doping
    "Bij de controle van urine van sportes haal je de wielrenners er zo uit. Die zitten vol geneesmiddelen. Het zijn wandelende apotheken."

    Een uitspraak van Douwe De Boer, een Nederlands dopingexpert
    Hij deed deze uitspraak aan de vooravond van de Tour 2007 (sic).

    (HLN, 26/07/07)

    25-09-2007 om 16:28 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte pasta met venkel en coquilles
    Zwarte pasta met venkel en coquilles (4 p.)

    - 400 gr. zwarte pasta
    - 12 Sint-Jakobsnoten
    - 2 venkelknollen
    - 50 gr. boter
    - 4 el pastis
    - 2 dl witte wijn
    - peper en zout
    - limoen of citroen

    De venkel in schijfjes snijden en beetgaar stoven in een bodempje water met een klontje boter, de pastis en peper en zout. De venkel uit de pan nemen en warm houden.

    De wijn bij het kookvocht gieten en even laten inkoken. Deze saus binden met een klontje koude boter en op smaak brengen met peper en zout.

    De Sint-Jakobsnoten in dunne schijfjes snijden.

    De pasta beetgaar koken en vermengen met de venkel. De Sint-Jakobsnoten op de warme pasta leggen en overgieten met de saus.

    Het gerecht serveren met een kwartje limoen of citroen.

    (Uit het artikel 'Kleurentherapie', Feeling, 06/07)

    25-09-2007 om 16:22 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    24-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eten en drinken bij MSN
    http://lifestyle.be.msn.com/etenendrinken

    24-09-2007 om 16:57 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WO II in Kwaadmechelen

    Het boek 'Bruggen breken, kerken branden' handelt over de stijd rond het Albertkanaal bij Kwaadmechelen.

    Auteur is Luc Willems, datum van uitgave 1991.

    24-09-2007 om 16:49 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovenfrietjes en aïoli-chili
    Ovenfrietjes en aïoli-chili (4 p.)

    voor de aïoli :
    - 1 el mayonaise
    - 125 gr. Bulgaarse yoghurt
    - 1 mespuntje chilipoeder
    - 2 tl gehakte look
    - 2 el fijngehakte lente-ui

    voor de frietjes :
    - 8 aardappelen Nicolas of 16 krielltjes
    - 1 el olijfolie
    - 1 tl tijmblaadjes
    - 1 tl gehakte rozemarijn
    - peper en zout

    De oven voorverwarmen op 200 °C.

    De mayonaise met yoghurt, chilipoeder en look vermengen. Lente-uitjes toevoegen.

    De olijfolie mengen met peper, zout, tijm en rozemarijn. De in stukjes gesneden aardappel erin wentelen.

    De aardappelen in één laag over een bakplaat verdelen. Grdurende vijfentwintig minuten in de oven bakken zodat ze aan de buitenkant goudbruin zijn en zacht van binnen.

    De aardappelen op een bord of in een frietbakje doen en er de aïoli met chili bij serveren.

    De aardappelen kunnen ook in de magnetron op een crispplaat geroosterd worden, en dit gedurende veertien minuten.

    (Uit 'Kotkitchen', Marie-Claire quittelier, FoodBAIFood)

    24-09-2007 om 16:46 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    22-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wikitravel
    Wikitravel is een nevenproject van Wikipedia. In het Nederlands.

    http://wikitravel.org/nl/Hoofdpagina


    22-09-2007 om 16:42 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opwarming van de aarde
    In het boek "Six degrees : our future on a hotter planet" geeft Mark Lynar ons een beschrijving van wat de gevolgen zijn van de opwarming van de aarde, graad per graad.

    22-09-2007 om 16:39 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Croquetas de jamon
    Croquetas de jamon (12 stuks) : Tapa

    - 400 ml. melk
    - 1 ui
    - 8 kruidnagels
    - 2 laurierblaadjes
    - peper en zout
    - 200 gr. serranoham
    - 100 gr. boter
    - 100 gr. bloem
    - 1 eiwit
    - 5 el paneermeel

    De kruidnagels in de ui prikken en in een pannetje met de melk en de laurierblaadjes leggen. De melk tot tegen het kookpunt brengen, de fijngesneden ham toevoegen en alles 15 à 20 minuten laten sudderen. De melk van het vuur nemen en ui en laurierblad verwijderen. De melk met peper en zout kruiden.

    De boeter en de bloem op een zacht vuurtje tot een stevige roux roeren, de warme melk toevoegen en roeren tot een gladde stevige massa ontstaat die gemakkelijk van de bodem en randen van het pannetje loskomt. Deze massa op een bord storten en even laten afkoelen.

    Er kroketten van rollen, ze door het losgeklopte eiwit en dan door het broodkruim halen. Goudgeel frituren.

    (Feeling, Tapas, 07/07)

    Tag : tapa

    22-09-2007 om 16:29 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    21-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomaten uit de oven met lamsvlees
    Tomaten uit de oven met lamsvlees (4 p.)

    - 600 gr. lamsboutsnede
    - 2 takjes rozemarijn
    - 2 takjes oregano
    - 3 teentjes knoflook
    - 4 middelgrote trostomaten
    - 1 tl zeezout
    - peper en zout
    - 2 tl suiker
    - 8 el olijfolie
    - 300 gr. aardappelen in de schil gekookt

    voor de dressing :
    - sap en zeste van 1 citroen
    - 2 sjalotten, gesnipperd
    - 2 el verse koriander
    - 1/2 kl chilivlokken
    - 5 el olijfolie

    De tomaten in de lengte doorsnijden, in een ovenschaal leggen, er zout, suiker en peper overstrooien en besprenkelen met olijfolie. Gedurende één uur in een voorverwarmde oven van 120 °C plaatsen.

    Alle ingrediënten voor de dressing mengen. De dressing over de tomatenhelften gieten wanneer ze uit de oven komen. De tomaten ofwel meteen serveren, ofwel ze in de dressing laten marineren en afkoelen.

    De aardappels doormidden snijden, bedruppelen met olijfolie, bestrooien met rozemarijn en krokant bakken onder de ovengrill. Tussendoor even omroeren.

    Het lamsvlees met peper en zout kruiden en aan beide zijden bruin bakken in olijfolie.

    Serveren met de aardappels en de tomaten.

    Deze tomaten uit de oven zijn ook heerlijk bij gebakken vis of als beleg voor bruschetta.

    (Nina, HLN, 08/09/07)

    21-09-2007 om 16:56 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegrilde inktvis met gazpacho
    Gegrilde inktvis met gazpacho (4 p.)

    - 250 gr. inktvis
    - 2 tomaten, in brunoise
    - 80 ml. olijfolie
    - 2 teentjes knoflook
    - 3 ml. sherryazijn
    - 2 gr. zout
    - 1 gr. peper
    - 3 gr. basilicum

    voor de gazpacho:
    - 4 rijpe tomaten
    - 120 gr. komkommer
    - 1/2 rode paprika
    - 1/2 middelgrote ui
    - 10 gr. muntblaadjes
    - 10 gr. basilicumblaadjes
    - 2 el ketchup (niet gekruid)
    - peper en zout

    De gazpacho maken. De tomaten ontvellen en ontpitten en in vieren snijden. De komkommer schillen en in stukken snijden. De ui hakken. Het vel van de paprika halen met een dunschiller en het vruchtvlees in stukken snijden. Alle ingrediënten in de keukenrobot doen en tot een zachte, dikke soep mengen. De ketchup toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.

    De inktvisjes schoonmaken, ze in reepjes snijden en ze bakken in olijfolie. Kruiden met peper en zout en laten uitlekken. Vermengen met de brunoise van tomaat, gehakte basilicum, gesnipperde knoflook, sherryazijn en eventueel nog wat peper en zout.

    Serveren samen met de gazpacho.

    (Zomerse familierecepten van Wout Bru, Feeling 06/07)

    21-09-2007 om 16:43 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappige reclame
    Sunsilk :

    http://www.garagetv.be/video-galerij/lamazone/Grappige_reclame_voor_shampoo.aspx?utm_source=gtv_NB&utm_medium=grappig&utm_content=special1

    Centraal Beheer verzekeringen

    http://www.garagetv.be/video-galerij/zowietje/STRIPTEASE_Even_Apeldoorn_Bellen.aspx?utm_source=gtv_NB&utm_medium=babes&utm_content=special2

    Douwe Egberts

    http://www.garagetv.be/video-galerij/giorgiov/Douwe_Egberts_reclame.aspx?utm_source=gtv_NB&utm_medium=grappig&medium_content=special3

    William Lawson's

    http://www.garagetv.be/video-galerij/fiedelewie/William_Lawsons_commercial_met_Sharon_Stone.aspx?utm_source=gtv_NB&utm_medium=babes&utm_content=special5

    Say no to dirt

    http://www.garagetv.be/video-galerij/ghostwriter/Toiletten_tegen_cocaine.aspx?utm_source=gtv_NB&utm_medium=grappig&utm_content=special6

    21-09-2007 om 16:34 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    20-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tonijn met lamsoor
    Tonijn met lamsoor (4p.) Atun con ajo y limon.

    - 1 grote tonijnfilet
    - peper en zout
    - olijfolie
    - sap van 1/2 citroen
    - vruchtvlees van 1 citroen (in partjes gesneden, van witte velletjes ontdaan)
    - 2 el kappertjes op zout
    - 1 teentje knoflook
    - 30 gr. lamsoor
    - 50 ml. olijfolie

    De tonijn in stukken verdelen. Twee eetlepels olijfolie in een pan verhitten en de stukken tonijn snel aan alle kanten bruinbakken (twintig seconden per kant). Bestrooien met peper en zout en twintig minuten laten rusten.

    De kappertjes spoelen en ze twintig minuten laten weken en uitlekken. 

    Een salsa meken van het citroensap, het vruchtvlees van de citroenen, de kappertjes en het uitgeperste teentje knoflook. Kruiden met peper en zout.

    De lamsoor afspoelen en droogdeppen.

    De tonijn in dunne schijfjes snijden en serveren met een slaatje van lamsoor en citroensalsa.

    (tag : tapa)

    (Feeling, 07/07, Tapas)

    20-09-2007 om 17:57 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rog met gemarineerde groenten
    Rog met gemarineerde groenten

    - 4 stukken rogvleugel van 250 gr. elk
    - 4 el bloem
    - peper en zout
    - 30 gr. boter
    - 1 el olijfolie

    voor de groenten :
    - 1 bosje radijzen
    - 1/2 komkommer
    - 1 courgette
    - 1 bos jonge wortelen
    - 1 bosje jonge raapjes

    voor de marinade :
    - 1/4 liter witte-wijnazijn
    - 12 peperkorreltjes
    - 3 laurierblaadjes
    - 2 takjes tijm
    - 3 teentjes knoflook
    - 2 el suiker
    - 1 tl zout

    De marinade maken : alle ingrediënten in een pan doen, een kwart liter water toevoegen en aan de kook brengen. Tien minuten zachtjes laten koken.

    De groenten schoonmaken, de zaadjes van de komkommer en de courgette verwijderen, alles in stukken snijden. De groenten beetgaar stomen, ze in een glazen pot doen en er de kokende marinade bijgieten. De pot sluiten en laten afkoelen. De groenten kunnen meteen gebruikt worden, maar ook enkele weken gebruikt worden in de koelkast.

    De vis klaarmaken. De bloem op smaak brengen met peper en zout, de vis door de b loem halen en hem gaar bakken in een mengsel van olie en boter. Opdienen met de gemarineerde groenten en een beetje olijfolie.

    (Feeling, 06/07, artikel 'Vitaminerijke gerechten voor elke dag')

    20-09-2007 om 17:46 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    18-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasta alla putenesca
    Pasta alla putenesca

    - 2 teentjes knoflook, gesnipperd
    - 4 ansjovisfilets, in stukjes
    - 2 tomaten, in stukken
    - 1 blik gepelde tomaten
    - stukje pecorino van 1 bij 3 cm.
    - pezo
    - selderijpoeder
    - 2 el kappertjes
    - handvol ontpitte, zwarte olijven
    - 3 el olijfolie

    De knoflook in olijfolie lichtbruin bakken en blussen met wat sap van de tomaten uit blik.

    De ansjovis en de verse tomaten toevoegen. De gepelde tomaten toevoegen en laten sudderen.

    De pecorino toevoegen en laten meekoken.

    Kruiden met peper, zout en selderijpoeder. De kappertjes, de olijven en de olijfolie toevoegen.

    De saus laten inkoken tot ze dik wordt en opdienen met pasta en geraspte pecorino.

    (Libelle, 26/06/07)

    18-09-2007 om 16:44 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    17-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ossenstaartsoep
    Ossenstaatsoep

    - 1 ossenstaart
    - 2 l. bouillon
    - bloem
    - boter
    - 2 uien
    - 2 selders
    - 1 prei
    - 50 gr. magere ham
    - peper en zout
    - sherry

    De ossenstaart in stukken van vijf centimeter snijden. Opzetten in koud water en aan de kook brengen. Waneer er een grijs schuim aan de oppervlakte verschijnt, de ossenstaartstukken afgieten en ze afspoelen.

    De groenten en de ham in dobbelsteentjes snijden, de prei in schijfjes. Bakken in boter.

    De ossenstaartstukken door bloem halen en in boter bruin bakken.

    Groenten en vlees in een kookketel scheppen en de bouillon toevoegen. Aan de kook brengen en zachtjes laten koken tot de ossenstaart gaar is (ongeveer drie kwartier).

    De soep serveren met een glaasje droge sherry erbij of bij het doorgeven van de soep per bord een scheutje sherry toevoegen.

    (NB 01/09/07)

    17-09-2007 om 16:50 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polderaardappelen gevuld met garnalen
    Polderaardappelen gevuld met garnalen (4 p.)

    - 4 grote, gelijkmatig gevormde aardappelen
    - 1/2 ui, fijngehakt
    - 5 el witte wijn
    - 50 gr. boter
    - 1 dl. room
    - 1 el citroensap
    - peper en zout
    - 250 gr. versgepelde garnalen
    - 4 el gehakte peterselie

    De aardappelen inprikken en ze in de schil koken tot ze net gaar zijn. De aardappelen enkele minuten in een hete oven leggen zodat ze droog en helemaal gaar worden. Er een kapje afsnijden en ze uithollen. Het aardappelpulp bewaren.

    De witte wijn samen met de gesnipperde ui laten inkoken tot er geen vocht meer over is, ongeveer een vijftiental minuten. Boter toevoegen en laten smelten. Room, citroensap en peper en zout naar smaak toevoegen.Mengen. De garnalen toevoegen. Opnieuw goed mengen. Het mengsel kan dikker gemaakt worden door er wat geprakt aardappelpulp door te mengen, maar dit is niet noodzakelijk.

    De saus/vulling in en over de aardappelen scheppen en afwerken met peterselie.

    (NB, 01/09/07)

    17-09-2007 om 00:00 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    15-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middelgrote steden in Frankrijk
    Achtentactig (tot nu) gemeenten en steden tot 20.000 inwuit Frankrijk hebben zich georganiseerd en willen aantonen dat hun stadje/dorp de moeite waard is om eens een ommetje te maken bij een bezoek aan Frankrijk : le plus beaux détours de France

    http://www.plusbeauxdetours.com/ 

    15-09-2007 om 15:57 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plastic
    Wat je allemaal zoal kunt doen met en zeker niet mad doen met plastic :

    http://plastiek-stop.blogspot.com/ 

    15-09-2007 om 15:53 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame voor Dove
    Een knap filmpje van Dove, reclame voor hun 'Evolution' :

    http://www.youtube.com/watch?v=mOb2ZYzo3q4 

    Of dit, het heeft ermee te maken :

    http://www.youtube.com/watch?v=kpXInB9aV7A&NR=1 

    15-09-2007 om 15:52 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mango-pimentchutney
    Mango-pimentchutney

    - 2 rijpe mango's
    - 1 rood chilipepertje
    - 50 ml witte azijn
    - 50 gr suiker

    De mango's schillen en in blokjes van 0.5 op 0.5 centimeter snijden. Het chilipepertje fijnsnijden.

    De mangopitten in een pannetje doen en aan de kook brengen samen met azijn en suiker. Door de pectine in de pitten geleert het vocht en bewaart het beter. De pitten verwijderen en het fijngesneden pepertje en de mangoblokjes toevoegen. Zachtjes laten stoven tot de consistentie confituurachtig is.

    Laten afkoelen en tot gebruik bewaren in de koelkast.

    Lekker bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn, gegrilde lamsnootjes,...

    (Koken met Philippe Van Den Bulck)

    15-09-2007 om 15:18 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    01-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mimosa van ei
    Met mimosa van ei wordt gewoon bedoeld : een hardgekookt ei dat met een vork geplet wordt.

    01-09-2007 om 15:56 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paprikacoulis
    Paprikacoulis

    - 500 gr. paprika, in stukken
    - 1 sjalotje, gesnipperd
    - 2 teentjes knoflook, gesnipperd
    - takje rozemarijn
    - peper en zout
    - olijfolie
    - 2 dl. kippenbouillon
    - paprikapoeder

    Het sjalotje aanstoven in olijfolie. Paprika, knoflook, rozemarijn en kippenbouillon toevoegen. Gedurende vijftien minuten zachtjes laten koken. Mixen nadat de rozemarijn verwijderd werd. Zeven door een puntzeef. Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.

    01-09-2007 om 15:43 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaaskroketten
    Kaaskroketten 1

    - 50 gr. boter
    - 50 gr. bloem
    - 4 dl. melk
    - nootmuskaat
    - peper en zout
    - 1 dl. room
    - 125 gr. gruyère of goudse kaas, geraspt
    - ei en paneermeel of broodkruim

    Een dikke bechamelsaus maken van boter, bloem, melk, nootmuskaat en pezo. De room en de geraspte kaas door de hete saus roeren. De kaas al roerend smelten en het mengsel op smaak brengen. Volledig laten afkoelen. In porties van 50-70 gram verdelen, door het ei en het paneermeel of het broodkruim halen en frituren in olie van 180°C.



    Kaaskroketten 2

    - 3 hele eieren
    - 2 eierdooiers
    - 50 gr. gezeefde bloem
    - 50 gr. crème de riz
    - 1/2 l. melk
    - peper en zout
    - nootmuskaat
    - mespunt cayennepeper
    - 125 gr. geraspte kaas
    - ei en paneermeel of broodkruim

    De hele eieren en eierdooiers schuimig kloppen. De gezeefde bloem en de crème de riz mengen. De eieren erdoor roeren. De melk aan de kook brengen en samen met peper en zout, nootmuskaat en cayennepeper aan het eier-bloemmengsel toevoegen. Al roerend aan de kook brengen en gedurende vijf minuten al roerend laten pruttelen. De geraspte kaas erdoor roeren en volledig laten smelten. het geheel volledig laten afkoelen. De massa in porties van 50-70 gram verdelen, door het ei en het paneermeel of broodkruim halen en frituren in olie van 180°C.


    (Beide recepten uit Larousse Gastronomique)



    01-09-2007 om 15:38 geschreven door Luc  


    >> Reageer (0)



    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Een interessant adres?

    Archief per maand
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 01-2014
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 08-2011
  • 05-2011
  • 12-2010
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 12-2005
  • 09-2005

    Inhoud blog
  • Bruschetta met paddestoelen-auberginesalade
  • Goulash
  • Ovenschotel met gehakt, bloemkool en aardappelen
  • Bloemkoolsoep met groene curry
  • Rosbief op Baskische wijze
  • Witloofschuitjes met lamsgehakt
  • Penne met artisjok en kip
  • Cevapcici, of gehaktballetjes uit de Balkan
  • Zeeduivel (lotte) met kappertjes
  • Salade van witloof en radicchio met vinaigrette en roquefort

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    {TITEL_VRIJE_ZONE}



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs