Heerlijke kleine mini taartjes......je kan er alle kanten mee uit. Deze keer verkoos ik een vulling van kokos en een hartje van Nutella choco.
Nodig voor het zanddeeg : ( voor ongeveer 38 stuks in mini versie)
- 250 gr bloem
- 125 gr boter
- 100 gr suiker
- 1 ei
Nodig voor de vulling :
- Nutella choco
- 90 gr kokospoeder
- 120 gr suiker
- 2 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 70 gr yoghurt
Werkwijze :
Maak het zanddeeg door alles te mengen tot 1 homogene bol en leg het dan een half uurtje in de koelkast verpakt in plastic folie.
Rol het uit met behulp van de deegroller en steek met de mini tartelette steker rondjes uit. Maak de vulling door ook alle ingrediënten met elkaar te mengen. En leg in ieder vormpje eerst een half koffielepeltje choco en vul dan het taartje op met de kokosmengeling.
Bak af in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 22 minuten.
Bewaren in de clickplus van Tupperware gaat super goed.






|