Zuiders genot en zo eenvoudig !
Mijn voorgerechtje deze middag met fruit van het seizoen.
Nodig :
- Toastbrood
- Abrikozen
- Vloeibare honing
- Balsamicosiroop
- enkele blaadjes basilicum
- Blokje foie gras
- Tupperware mini tartelette uitsnijder
Werkwijze :
Snij met behulp van de mini tartelette uitsnijder 3 rondjes per persoon uit met de grootste snijkant. Toast ze lichtbruin en schik ze op een bordje.
Was en halveer de abrikozen en ontpit ze. Doe er een beetje vloeibare honing over (in de holte kan dit gemakkelijk) en zet ze even onder de gril van je oven. (5 min) Leg de abrikozenhelften op de rondjes getoast brood en doe op elk stuk fruit nu een beetje foie gras. Leg wat basilicum op de middelste abrikoos. En spuit wat druppels balsamicosiroop aan de rand van je bordje.
En dan genieten van die smaaksensatie !




|