Een lekker tussendoortje dat suikervrij, lactosevrij en glutenvrij is en dan nog heerlijk smaakt.....wat wil je nog meer !
Bovendien goed voor de lijn.
Nodig :
- 250 gr ontpitte dadels
- 120 gr amandelen ( kan ook met walnoten)
- 2 soeplepels cacaopoeder (geen nesquick)
- snufje kaneel
- 1 soeplepel honing
- 4 eieren
Werkwijze :
Ontpit de dadels en doe ze samen met de cacao, kaneel en amandelpoeder in de keukenmachine en maal fijn tot de grootte van broodkruimels. Doe er dan de honing bij en pureer nog even. Splits de eieren en doe de dooiers bij in de keukenmachine. Klop de eiwitten stijf in de speedychef en voeg ze dan bij het eerste mengsel.
Vet een bakvorm in...in heb gekozen voor de mini ultra pro potjes en kon er zo 2 vullen met mijn deeg.. Het zou ook kunnen in een siliconen bakvorm of in een andere bakvorm. Bakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 35 minuten.
Laten afkoelen en schijfjes van snijden naar behoefte. Bewaren in een clickplus doos van Tupperware geeft goeie resultaten.
    
|